MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Lugn kväll

Kategori: Allmänt

Det har varit en rätt lugn kväll. Eller ja, kanske inte riktigt då. Är på jobbet och har jobbat sen 15 och det var rätt mycket att göra samtidigt, alla kom i klungor. Har haft en praktikant med mej och jag undrar alltid varför jag får dom, jag är sämst på att lära ut saker haha. Men han har i all afall checkat in en massa människor och lärt sig ta betalt i kassan typ. Så ändå bra antar jag. Hans första dag i receptionen och första gången han ser bokningssytemet tror jag. Så jag få väl vara nöjd med det haha.
 
Men annars är det en lugn kväll just nu. Sitter och svarar på lite recensioner och så där. I mon är jag ledig och jag ska nog bara ligga och läsa tror jag. Är fortfarande sjuk så ingen träning för min del :( Läste typ 150 sidor innan i Grey som den 4e 50 shades boken heter. Den är så lättläst och enkel så det är rätt skönt, man behöver inte hänga med liksom. 
 
Få se med vad som händer i mon. Ska jobba på lördag morgon så kan inte vara vaken för sent i alla fall. Men så trött som jag är om dagarna nu med förkylningen så är jag nog däckad rätt tidigt oavsett haha. Vore skönt att gå en runda kanske? Få se hur pigg jag är.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: