MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Kalas

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat och denna vecka ha jag kört alla pass på jobbet, bra efter semestern att få en påminnelse vad man gör haha. Men ska raka vägen hem sen och duscha snabbt och kanske sminka mej för vid 16 ska vi va på kalas. Lucas ska träffa min släkt nu för första gången och det ska bli spännande. Jag ja varnat för vi är högljudda och väldigt öppna så få se hur han reagerar haha. Jag tror ingen är beredd på hur många vi faktiskt är näe det är kalas. Och då är ändå inte alla med. Men jag längtar, inte sett någon av dom sen min kusins student för 2 månader sen typ. 

Sen bli set mys hemma mes kissen tror jag. Så här brukar våra kvälls se ut. Lucas hårär så kul ibland haha 

Back to work

Kategori: Allmänt

Nu är min semester över och jag har jobbat mitt första pass ikväll! Kul att vara tillbaka och har även haft med mig en ny-gammal kollega som ska börja hos oss igen, super kul! Skönt att jobba med någon som kan lite från början och även om det är 2 år sen han slutade så sitter mycket och det är verkligen skönt. Så det har varit kul att prata ikapp lite också.
 
Annars händer inte så mycket och det har inte hänt så mycket. Tränade förra veckan, 4 dagar blev det så det är bra att komma igång igen. Körde 3 pass bodypump och nu måste jag komma igång med lite kondition också så fläsket försvinner också och inte bara bygga muskler. Inte för jag tror det syns några muskler precis... 
 
Mellan fredag.-lördag var jag med Lucas och hans jobb på kick-off och det var riktigt roligt. Kändes lite sådär i början för jag kände ingen alls men det kom igång sen och dom verkade gilla mig! Är redan hembjuden till 2 av hans kollegor haha. 
 
Sen på lördag kväll var vi hembjudna till en kollega som fyllt år i våras och bjöd in till gardenparty. Super mysigt och det var riktigt bra väder också. Och dom kollegor som var med verkade gilla Lucas med så det är roligt! 
 
Igår körde jag och Ellen bodypump och avslutade med att basta på jobbet. Kan varit bästa iden ever? Kanske alltid ska basta efter söndagspassen, riktigt skönt att koppla av så ju. 
 
Nej, nu ska jag lägga mig :) 
 

Semester

Kategori: Allmänt

Jag har inte skrivit på väldigt länge nu men jag har inte öppnat datorn en enda gång under min ledighet. Jag har funderat på att skriva men inte orkat. 
 
Jag är inne på min sista semester vecka och jag kan inte påstå att det varit någon kul semester vädermässigt. Förra året badade jag massor men i år har det varit rätt dåligt väder. Har badat ett par gånger i alla fall så är nöjd med det men det var inte under semestern. 
 
Katten har bott här nu några veckor och det är lite småjobbigt med kattunge. Han ska klättra överallt, skriker så fort man stänger dörren för han vill va med. Vi får lite smått panik när vi ska sova för han springer runt och ska leka med våra händer och hans sylvassa klor är riktigt jobbiga på fingrarna. Så vi slänger ut honom och stänger dörren så han få sova i annat rum. Men det uppskattas inte riktigt. Men han växer upp till sist och förhopppningsvis lugnar han sej lite. 
 
Jag har ändå hittat på en hel del under semestern och även innan så det har varit en rolig sommar. Men hade varit skönt med en solresa också men det får bli nästa år kanske. 
 
Planen idag är att träna ikväll. Har tränat minst 1 pass varje vecka förutom vecka 30 för det var enda veckan jag och Lucas hade ihop så ville inte träna då utan hitta på saker med honom. Så då tränade jag inte men annars har jag ändå hållt igång det lite - framförallt bodypumpen. 
Jag har även kommit fram till att jag vill ha posters i alla rum istället för egna bilder så ska kolla runt lite fina posters på olika sidor och se om jag hittar något jag vill ha. Ska låna hem betongborren från jobbet igen och sätta upp lite speglar och tavellister i köket till mina kokböcker. Så kanske åker förbi jobbet sen och lånar den. Lucas måste hjälpa mig också så få kolla när han kan.
 
 

Mys

Kategori: Allmänt

Idag har jag lämnat in min bil i vislanda för att byta bromsar och medan det fixades så hängde jag hos Jocke och barnen! Vi myste i soffan en del och sen drog vi till lekparken. Jag kom hem för kanske en timme sen nu och har bara ätit lunch för jag åt ingen frukost, gissa om jag va hungrig... 

Just nu ligger jag i soffan med kissen och myser och samlar ork. Har bestämt mej för att ut och springa en runda men måste påta maten sjunka lite innan så jag inte mår illa. När jag kommer hem blir det en dusch och kanske försöka läsa ut boken jag håller på med sen länge.