MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Kläderna från H&M

Kategori: Allmänt

Linda hade kul när hon tittade på bilderna i min mobil för hon såg direkt att jag inte hade rakat låren typ. Jag gör ju aldrig det så det är inte konstigt om hon såg det, men kan hålla med om att det ser lite dumt ut haha
 

Shopping lördag 28/3

Kategori: Allmänt

Då kör vi shoppingen för lördagen! 
Affär: BOOTS
Köpte mer babylips så har nu 6 stycken. Kostar 3 pund styck men var 3 för 2! 
Handkräm som någon i ELLE säger är kanonbra! Köpte därför 3 stycken för ca 4 pund styck.
Mascara 11 pund styck men köpte 3 för 2! 
 
Affär: HARRODS
En handske till mormor. Linda köpte förklädet så har inte den på bild! Denna kostade 10 pund.
 
Affär: COOL BRITANNIA
Grytvante till mej. 4 pund. I efterhand ångrade vi en del att vi redan köpt till mormor, att vi inte åkte hit först. Kostade betydligt mindre. Mer än halva priset på både förklädet och handsken. 
Förkläde till mej. 8 pund.
Sparbössa 7 pund. Köpte även glas underlägg till mamma men dom har jag inte fotat.
 
Affär: H&M
Jumpsuit 13 pund.
Ryggen.
Väldigt suddig bild såg jag nu, dåligt av mej. Ska lägga upp bild där jag har kläderna på mej i nästa inlägg. Men i alla fall: klänning för 8 pund.
Ryggen.
Kjol 13 pund.
 

London lördag 28/3

Kategori: Allmänt

Idag skulle vi åka till Harrods för att köpa goda jordgubbar och köpa god mat! Skulle även kolla present till mormor som fyller år om ca 2 veckor. Vi började därför med frukost på Starbucks där borta eftersom det var smockfullt på det lilla vi hade vid hotellet. Väl inne på Harrods sen så köpte vi inte så mycket. Gick upp till present avdelningen för vi ville kolla där först ifall vi skulle handla något för att inte förstöra maten typ. Köpte present till mormor där då och sen gick vi ner till mat och dessert rummen typ. Köpte samma mat som sist, typ. Dock kostade det inte 5 pund som sist utan 15!!! Kostade typ 200 spänn för en måltid, sjukt jävla dyrt. Skulle köpt samma som Linda, smakade minst lika bra. Vi hatar dessutom att ALLT är halal där. Så inte värt det så det kommer jag inte köpa igen! Skulle köpt jordubbar som sist, men kostade 10 pund för ca 5-6 stycken så efter min mat kände jag inte att jag ville offra så mycket på några jordgubbar. 
Efter vi köpt med oss det vi ville på Harrods åkte vi till en souvenir affär på Piccadilly (inte Trafalga) som Elin tyckte mycket om. Jag förstår henne verkligen! Den var riktigt stor och dom var riktigt seriösa där. Dom hade en cool gubbe utanför som dansade och lockade kunder. Självklart fotade vi med honom! Selfiepinnen åkte med för vi hade planerat att åka till Big Ben. 
 
Sen efter det tog vi med oss pinnen vidare till Big Ben och London eye. Tror alla bilder ser ungefär likadana ut så valde bara två här:
Det blåste till förbannelse på den bron vi fotade alltså. Man märkte direkt att vi var vid vattnet. Linda hade kul med klicken till pinnen så har en hel del andra bilder som ser lite roliga ut, kanske lägger upp alla i ett annat inlägg! Efter detta åkte vi till hotellet för att vila och äta maten vi köpte på Harrods. Efter någon timme på rummet åkte vi tillbaka till Primark för jag ville lämna tillbaka en klänning som jag köpte dagen innan, utan att ha provat vilket aldrig är smart. Sen ville Elin till H&M och det ville jag med för ville hitta något till Rockabilly night i maj. Hittade en klänning och en kjol som jag tror kan passa, kommer i nästa inlägg. Efter det gick vi till Subway och köpte med kvällsmat och sen åkte vi till hotellet och kollade på Easy A som gick på TV. Den var rätt skoj faktiskt! 
 
Vi fotade även utanför en röd telefonkiosk! Tyckte vi blev as snygga! Även här blåste det en del, andra sidan bron var vi bara så inte så konstigt kanske.
 
 
 
 

Shopping fredag 27/3

Kategori: Allmänt

Då kör vi affärerna vi var inne i! Minns inte heller vilken ordning det var i direkt men det spelar ingen större roll. Kör efter som jag skrivit upp det i boken jag hade med mej! 
 
Affär: MAC
Fix +. 15.5 pund. Ska tydligen göra så att sminket håller bättre under dagen/natten.
Läppenna i färgen beet. 12.5 pund.
Här har jag testat pennan bredvid läppstiftet jag köpte förra gången (diva). Perosnalen i affären hjälpte mej att välja! 
 
Affär: CAMDEN MARKET
Linne & tjocktröja 15 pund ihop.
 
Affär: PINK
Trosor 5 för 20 pund.
 
Affär: LUSH
Köpte 4 badbomber/något annat. Dom kallas lite olika. 2 ska jag ge bort. 
Honeybee: 3.35 pund.
The comforter: 4.75 pund.
Sex bomb: 3.35 pund.
Rose queen: 2.75 pund.
 
Affär: PRIMARK
Linne 6 pund.
En slags fotpad. Ska vara bra för fötterna när man går i klackar. 2.5 pund för 3 pack.
 
Affär: FORBIDDEN PLANET
Letade efter Harry Potter böcker - de 2 jag inte har, men kom hem med dessa 3! Som jag inte heller har! 
Quidditch through the ages: 5 pund.
Fantastic beasts and where to find them: 5 pund.
The tales of beedle the bard: 8 pund.
 

Hej!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sätta igång med dom sista inläggen om London, om jag orkar göra klart dom ikväll:P Men det tror jag. Det jobbigaste var att skriva om fredagen så shoppingen borde inte bli så jobbig! Lördagen minns jag inte riktigt hur mycket vi gjorde men det märker vi snart! Stay tuned!

På gymmet

Kategori:

Ska köra spinning nu 30 min och sen bli det cx i 30 min också. Dansen blev inställd igen och ersatt med bodystep och det gillar inte jag så blir bara 2 pass idag. När jag kommer hem ska jag fortsätta inläggen om London. Ska även försöka fylla på med text till tentan. 

En rättelse från inlägget i fredags: det var inte trafalga utan det va piccadilly som vi va vid! Tack Elin för du rättar mej när jag är lite vilsen ;)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu blir det inte fler inlägg. Ta ju evigheter att fixa rätt bilder och för att de ska laddas upp så håller på att somna. Därför säger jag godnatt och så skriver jag resten i mon kväll. Ska träffa Matilda på förmiddagen för att skriva klart rapporten så vi kan skicka in den. Har även bokar in träning från klockan 17.00 för att hålla igpng rutinerna. Det är det enda som händer än så länge. Kanske sitter och kolla igenom rapporten på kvällen sen när man släppt det ett tag för att dubbelkolla så inga stavfel har gjorts eller något litet slarv. Ska bli kul att skriva igen, älskar det! Hoppas bara vi kommer upp i minst 8 sidor, som det måste vara. Om inte Matilda har skrivit medan jag var borta, vilket jag inte tror för det var ju faktiskt helg och vem vill göra skolarbete då? Så är vi uppe i ca 6 sidor, så vi måste ha minst 2 till som jag hoppas vi ska kunna få ihop! 
 
Skriver mer i mon, vet inte när dock, men det kommer! :) Godnatt! 
Så här såg bordet ut innan jag fick rensa det för att komma åt datorn. 
 

London fredag 27/3

Kategori: Allmänt

vi började med frukost på Starbucks för det låg precis nedanför hotellet. Riktigt gott var det! Jag tog en BLT macka och en apelsin juice till det.
Efter frukosten åkte vi till Camden Town för att besöka Camden market. Gick runt där ett bra tag och bara kollade för husen var rätt coola! Åt fajitas där som jag glömde fota, men har lite bilder på affärerna och området. Här kommer en hel rad med bilder! 
Alla som har sett Choxkywocky blablala på TLC vet vad detta är för tårtor som kommer här under. Blev helt chockad och typ överlycklig när jag såg var vi hamnat! Skulle in på MAC och köpa smink och ser denna byggnad, lycka! Där inne träffade vi även på ett av våra gympabarn, vad är oddsen?!
 Det är så coolt för allt dom gör är i choklad. Elin såg ett ägg eller vad det var för vi ville veta vad det kostade eftersom jag vet att det är svin dyrt. 300 pund?!?! Det räckte verkligen med att kolla där för det är så dyrt så det finns inte, men allt är gjort i fin chocklad och det vägen en hel del. Linda och Elin tyckte inte det var lika häftigt som jag för det är inget program som dom sett precis. 
Efter shoppingen så åkte vi till hotellet för att vila upp oss innan vi gick ut för att äta. Jag ville testa nattlivet där men gick inte så bra. Tog en cider till maten och sen var jag (och dom med tror jag) trött så vi gick till en pub och jag tog en cider och Elin en öl, det var det enda. Sen föröskte vi ta oss till hotellet igen, vilket var svårt då dom byggde och hade sej så vi fick leta efter närmsta station. Jag hade dessutom klackar. Ingen bra ego bild här under, men det var dumt ljus och eyelinerns ser verkligen dit målad ut i efterhand, men det var den inte!
Vi åkte till Chinatown för Elin kände till ett bra kinaställe. Och om det var bra!!?? Det var bland det godaste jag ätit, trots att det ser riktigt tråkigt ut på bilden. Det bidrog också till att man kände sig så trött, åt upp nästan allt så var typ i koma efteråt. 
Tror att detta var Trafalga squere. Tror det stavas så. 
 

Shopping torsdag 26/3

Kategori: Allmänt

Minns inte vilken ordning vi var inne i affärerna men lägger upp dom som jag har skrivit upp dom i min bok. Gjorde det för bättre koll sen ;) Tänkte skriva priserna på bildenra men fanns inte så stor text i paint haha. Jag avrundar dom som kostar typ 2.95 eller 2.99 till 3 pund. Lättare att skriva.
 
Affär: TIGER
Det coolaste köpet på hela resan, vet att Elin håller med, är den här kundvagnen. Jag skrev om den för ett tag sen men den kom inte från samma ställe. Den jag såg fanns på Pylones eller något och kostade 10 pund. Denna kostade 4 pund! 
 Badankorna är present i efterskott till Robins brors flickvän som fyllde år medan vi var borta. Kommer en annan del av presenten i lördagens inlägg! Kostade 3 pund.
Köpte 3 skrivböcker, den svarta syns knappt. Ska ha som dagböcker och en som resedagbok för att anteckna vad vi gjort om dagarna och så. 2 pund stycket.
 
 
Affär: BOOTS
 Rese-rakhyvel! 5 pund.
Babylips. Dom hade 3 för 2 på allt smink på Boots så köpte i 2 omgångar kan man säga. Köpte 3 idag. Kostar 3 pund styck.
Batiste dryshampoo. Också 3 för 2, men dom här kostade lite olika så vet inte om jag tjänade så mycket egentligen. Dom rosa kostade 6.5 pund styck, men den ena blev gratis. Den i mitten kostade 5 pund. 
Hankräm. 4 respektive 1.5 pund.
 
 
Affär: PRIMARK
Linne. 3 pund
Tröja till Robin. 3 pund.
Tröja också 3 pund. 
solgglasögon för 3 pund. Har sånna fast bruna.
Solglasögon för 2 pund.
Pyjamas för 6 pund.
Pyjamas byxorna.
Flipflop för 1 pund. Vill lära mej att kunna använda sånna.
7 pack strumpor för 2 pund.
7 pack strumpor för 2 pund.
String 3 pack för 3 pund.
Strin 3 pack för 3 pund.
Linne 3 pund.
Linne 3 pund.
Handskar 1 pund. Ska ha när jag tvättar ansiktet efter sminket.
Denna bilden ska egentligen inte vara hel. Tänkte inte på att jag skulle dela upp inläggen så det blev blandat. Men det är spegeln som ska vara med här! 1 pund.
 
 

London torsdag 26/3

Kategori: Allmänt

Dagen började ju då med att vi gick upp klockan 5 för att åka till tåget 6.15. Tåget tog ca 2 timmar och det var ganska drygt då vi var svin trötta. Flyget skulle gå 3.5 timme efter vi kom fram till Köpenhamn, vid 12. Efter att ha väntat i över 1.5 timme på flyget så kom vi äntligen iväg, då vi egentligen skulle varit i London ungefär. Så stackars Elin fick vänta på oss ett bra tag där. Därför var vi inte heller på hotellet förrän runt 5 tiden. Vi va ganska trötta efter att ha släpat runt på väskorna så när vi väl kom dit så slappade vi lite granna på rummet och studerade och fotade det lite. 
 
På flyget sa dom också att om vi kollar ut på höger vinge så kan vi se ett plan ovanför oss. Linda fattade ingenting och jag tror dom pratade danska så hon märkte bara frosten på rutan. Sen såg hon planet.
 
 
Efter en liten vila paus tog vi oss till Oxford street för att shoppa lite. Vi ville se och göra så mycket som möjligt så lika bra att dra igång med en gång. Köpte en hel del första dagen redan, biler kommer i nästa inlägg. Något som gjorde oss väldigt irriterade var också att hotellet drog 150 pund, nästan 2000:- av mig som säkerhet ifall vi skulle ta något på rummet. Det gjorde mej riktigt sur för det stod det inget om så hade liksom inte pengar till det direkt. Tur att Elin kunde dela sitt internet så jag kunde föra över 3000 extra. Dom lovade att släppa pengarna när vi checkade ut så förväntar mej dom senast torsdag. Vi tog inget på rummet, vågade knappt röra något för det.
 
Här kommer lite bilder på rummet. Glömde fota från fler vinklar så där Elin sov fick jag inte med, inte heller TV:n och det för det var från andra hållet. 
 
 
På flyget hem fick vi sitta längst fram. Skönt med benutrymme! 
 
 

Tillbaka från London!

Kategori: Allmänt

Hej! 
Var ett tag sen jag skrev. Vi har inte haft internet på hotellet eftersom vi inte vill betala 20 pund per dag, ca 260:- så vi brydde oss inte om det utan tänkte att vi kunde uppdatera när vi kom hem! Kom hem igår vid halv 4 typ och jag sov ca 1.5 timme så fort jag kom till rummet efter att ha ätit lite. Sen kom  mamma och då började jag packa upp allt och fota grejerna, bilder kommer senare! Robin kom sen också och jag somnade med en gång, han sov tydligen lite sämre den natten. 
 
Idag har jag varit i stan med mamma för hon har modellat lite och sen handlade vi lite också. Sen slappade jag rätt rejält när vi kom hem och sen var det dags för gymmet. Sen vid 7 tiden åkte vi till ICA för att hämta ut 2 paket, bilder kommer under. Vi tog det på vägen till vislanda för vi skulle hämta min bil hos Robin som varit där sen i torsdags. Den gick ju inte igenom besiktningen så nu har dom beställt en ny krängningshämmare och fixat med något annat jag inte vet. 
 
Så nu är mitt projekt att skriva om alla dagarna i London. Dom var långa och tuffa för fötter och axlar, men dom var även kanon bra! Upplägget blir såhär: Information om vad vi gjorde tillsammans med någon bild. Sen efter kommer ett inlägg om shoppingen. Jag delar alltså upp dagarna i 2 delar.
 
Inläggen kommer i nästa. vi börjar med paketen som jag hämtade ut idag. Hållare till typ 24 läppstift samt en klänning.
 

Mot London!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och äter frukost just nu, ska snart ta oss till tåget som tar oss till Köpenhamn och sen flyget till London! Robin ska köra oss till tåget så det är skönt att slippa gå ute i denna kylan :) Skriver kanske mer på tåget sen annars skriver jag så fort vi får internet igen!

Som jag alltid säger innan en flygresa: Älskar min familj och mina vänner!

Inte godkänd

Kategori: Allmänt

Var och besiktigade bilen innan med mamma. Blev inte godkänd så nu blilr det ombesiktning så fort som möjligt. En sak satt löst, vilket jag visste om för det såg vi när Robin bytte mina bromsbelägg och sen var det något med katalysatorn som inte stämde. Så det var inga stora saker sa killen på stället men dom måste ändå göras liksom. Så ska kolla med Robin om han vill föröska hjälpa mej på något sätt.
 
Har fått lite fler jobbtider nu, nya schemat drar igång om en månad men får ihop lite fler timmar i april innan dess vilket känns skit kul!:D Så nu ska jag skriva in det i kalendern och sen ska jag skriva på uppgiften innan jag dammsuger och packar klart! Så det är en del kvar att göra. Stannade kvar lite i stan med mamma och handlade så nu har vi lite färdkost med oss i mon och katterna har mat så dom klarar sig med.
Soon, very very soon!
 

Så äckligt!!

Kategori: Allmänt

Provade denna shaken innan och den var så äcklig. Luktade äckligt och den smakade typ lika dant. Det är typ en smak av plast med i det så kan inte ens dricka upp det, blir att skicka tillbaka tyvärr. Hade varit bra att ha nu när man jobbar kväll liksom och inte kan äta något efter 17, om jag inte ha mat med mej då. Det var synd. Den kostar typ 300 eller något.
 
Provade även den här under innan idag. Den vet jag inte direkt om den fungerade, kändes inte så. Den ska ge energi, om man inte slappar direkt efter för tydligen sover man bra också? Lät konstigt men ändå inte, jag blir trött av te fast det är koffein i det så tror lite på det där. Den var helt okej ändå. Kändes lite som att dricka kallt te vilket var lite mysko, men rätt söt och god annars. Ska nog fortsätta med den ett tag till för nu när jag tänker efter så är jag inte så trött ´som jag brukar vid denna tiden så den kanske fungerar trots allt:) Denna kostar ca 600 något, så den är lagom dyr alltså..
 
 
 

At work

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet just nu. Det är rätt lugnt, mycket folk i rörelse dock. Matilda ha skrivit en massa nu på våran examinationsuppgift så nu är vi uppe i 4.5 sidor! Wihoo! Vi bestämde att vi inte träffas i mon utan jag sitter hemma med det och målet är att komma upp i 5.5 sidor i alla fall och så träffas vi på måndag när jag är hemma från London!:) Så efter besiktningen ska jag köpa kattmat och åka till ICA och köpa lite gott att ha med till London. Funderar på att köpa en påse chips eller något godis att ha på tåget och på hotellet.
 
Sen ska jag nog försöka träna lite granna för blev ju inget idag. På vardagspuls sa en tränare att man kan köra 10 min träning, 3-4 olika övningar med 10 repetitioner av varje och sen när 10 min har gått, ja då är man klar! Gjorde detta för någon dag sen och jag hade träningsverk i typ 3 dagar i benen så tror det funkar haha. Och sen när allt är fixat och klart med tvätten så ska jag sitta med uppgiften. Eller i annan ordning. Typ äta och sen skriva och ta pauser för att tvätta. Känner mej själv så det blir nog så. Vi hörs!
 
Har inga bilder här så blir ingen denna gång :)

Min dag - so far

Kategori: Allmänt

Har slappat hela dagen typ. Har läst lite i Respekt och lagt kläderna som jag tvättade igår i packningshögen på mitt bord. Har även förberett handbagaget lite. Har sagt till Linda att vi måste ha typ tandborste, underkläder och sånna viktiga saker i handbagaget ifall det stora bagaget försvinner så vi ha i alla fall ett ombyte med oss:P 
 
Nu ska jag testa att blanda en shake. Matilda säljer Forever Living produkter så köpte något med mycket protein i eller vad det var, fungerar som en måltidsersättning eller kunde man ta det direkt efter träningen om man inte skulle äta direkt. Så tänkte blanda en sån och ha med till jobbet. Vi få ju mat där vid halv 5 tiden och jag slutar vi 23 så blir rätt lång tid utan mat i så fall så måste ha något mer med mej. Tar ofta en stor portion mat så jag har i två omgångar. Oftast hinner man ändå inte äta när man hämtat maten så har ätit konstant i 3 timmar en gång för jag hann bara med en tugga lite då och då haha
 
Naglarna är inte så bra än så länge. Sa igår att jag kladdade till det lite granna och det är inte borta runt om riktigt än. Glitter lacket var otroligt rinnit!
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och lägga mej. Har suttit ett bra tag med examinationsuppgiften i denna kursen. Vet däremot inte om det är bra eller så och har lite som ska ändras, men vi fick den idag och vi har redan skrivit lite mer än 3.5 sidor :) Så är väldigt nöjd så lång, sen få vi ändra och sitta tillsammans och rätta den innan den ska in och så med ju. Men det blir nog skit bra tror jag! Först var man lite mörkrädd när jag såg att det skulle va 8-10 sidor, men utvecklar man svaren så in i helvete (så ni fattar hur utvecklande det ska va) så går det att få ihop det. 
 
Nu är jag så trött i huvudet så ska ta och borsta mina tänder och sen ska jag hoppa i säng. Naglarna som jag målade innan för det inte skulle kladda till sej i mon är redan kladdiga. Typisk alltså. Men så är det när man har mycket saker överallt. Händer alltid ;) Få se om jag orkar fixa till det i mon eller onsdag annars får det va:)
 
Vi hörs kanske i mon, beror på vad jag har att göra. Godnatt! Stort blåbär!
På träningen innan:
 
 
 

Plugg + nagelmålning

Kategori: Allmänt

Eftersom jag ska jobba i mon så målar jag naglarna redan ikväll för jag kommer sitta uppe ett bra tag hade jag planerat. Hade tänkt göra det i mon men känner inte att jag hinner få det att torka till dess. Så håller på med naglarna nu då, väntar på att det ska torka så jag kan måla på lite glitter också :) Pluggar även just nu eftersom vi bara har en vecka på oss att göra klart den och vi är i London så blir lite ont om tid för vi ska skriva typ 8 sidor... Så det är min kväll idag. Har kollat på Ullared med pappa också, lika dumt program som vanligt haha :)

Tillbaka efter helgen!

Kategori: Allmänt

Blev inget skrivet i helgen för jag var hos Robin i lördags och hos mormor och igår var jag för trött när jag väl kom hem. Har väl inte heller riktigt haft något att skriva känns det som. Men nu är det en ny vecka och då händer det lite mer! Idag hade vi sista redovidningen, som inte var någon redovisning utan vi skulle diskutera några frågor i gruppen bara. Så åkte hem efter det och åt lite och efter det gick jag ner i tvätten och ska snart ner igen. Plockade även fram de kläder som är rena som jag ska ha med till London så jag inte använder dom. 
 
Om en timme ungefär ska jag ta mej ner till gymmet och köra ett pass CX. Sen blir det att måla naglarna och fortsätta med tvätten kanske. Fick frågan om att jobba i mon kväll så känner att jag borde vänta med tvätten till jag kommer hem, men samtidigt så ska jag troligtvis inte ha med dom kläderna till London ändå. Har rätt många svarta par jeans som jag kan ha istället för just dom jag vill ha med mej. Aja, det löser sig! 
 
Gjorde min as goda kyckling i fredags tror jag det var:
 

Kvällsmys

Kategori:

Kollar klart på Harry Potter med mamma just nu. Vi såg inte klart hela igår eftersom vi åkte och försökte hitta ert ställe där vi kunde se norrskenet. Idag har det varit en slapp dag. Jag ha läst en del - typ 30 sidor i den skol boken och så har jag kollat på tv. Vi ha gjort kyckling idag också, kommer nog bild i mon för skrivet från mobilen och det är alltid knepigt. I mon ska jag till Robin för hans pappa fyller 50!

Hmm..

Kategori: Allmänt

Trodde jag hade skrivit ett inlägg idag men såg visst inte ut som det. Aja! Det har inte hänt så mycket här hemma. Såg nu precis att klockan är ju jätte mycket och jag har inte gjort något!?!?! Har duschat och skrivit klart lite anteckningar - det är det enda vettiga typ. Har kollat London hauls som vanligt och läst lite bloggar men inget annat. Måste nog ta tag i läsningen av den boken till kursen så jag bli av med den.
 
Det få bli det jag ska göra idag tydligen. Ska se om jag kan få ihop någon liten träning här hemma eller om jag kan få med någon på en runda senare. Skulle inte ha duschat redan.. Åt alldeles för mycket fruksost med så mådde typ illa och känner mej pluffsig efter det fast jag tror att det var rätt nyttigt. Okej inte potatissalladen då.
Okej det var mer än potatissalladen som jag kunde skippat kanske. Typ flingorna och pommes pinnesen. Men dom pinnarna är så goda till potatissallad och lite sweet chili sås!Får hitta något nyttigare att äta sen. Kanske ska göra kyckling? 
Igår åt jag och mamma riktigt lyx-kvällsmat
 

Inget norrsken

Kategori:

Jag och mamma åkte runt nu i över 1 timme och försökte se det förbannade norrskenet men vi såg ingenting! Så vi ta inte med linda ut på det för man ser inget och tydligen har det börjat bli molnigt. Sa till mamma att vi få satsa på solförmörkelsen i mon istället ☺ Nu ska jag sova, godnatt!

Stress

Kategori: Allmänt

Vid halv 5 var det tänkt att jag skulle åka och tanka för att sen hinna till gympan för vi skulle ses vid 5 och gå igenom uppvisningen. Fem över halv kom jag iväg och när jag väl kom fram till OKQ8 så hade jag inte tankkortet med mej. Åkte hem, lagom sur för samma sak hände igår, och lånade mammas bil. Hon skulle ta min till Zumban och sen skulle vi tanka efter det men Zumban blev inställd visade det sig så vi har tankat nu.
 
Men när jag väl kom fram till gympan så trodde jag ju att dom skulle sitta där och vänta för jag var sen. Men nepp. Var bara jag där. Gjorde inte så mycket i för sej för då fick jag stressa ner, men jag hade hunnit tanka innan jag åkte dit i alla fall. Barnen har varit lite bråkiga med så vi har fått skälla på dom, en gång tyckte jag verkligen att det var okej för dom slog varandra, men andra gånger tycker man bara att man är jobbig. Så nu ska jag nog se på Harry Potter med mamma och sen ska vi äta hamburgare! När syrran kommer ska vi se om vi kan se Norrskenet. Om hon vill så klart annars gör jag och mamma det själva :)
 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Och om en vecka åker vi till London!!!:D Går fort nu! Gårdagen bestog av massa skoj. Först möte på skolan med lärarna och det tog typ en timme och vi pratade lite allt möjligt. Tycker om att få veta lite mer så kommer gå på alla sånna möten. Sen åkte jag till Grand med mamma för att äta lunch - subway! Super gott alltså. Sen följde jag med henne till jobbet och skulle hjälpa henne att dela mobilens internet till datorn för dom hade lite strul där. Sen åkte jag till hotellet för att prata med chefen och det gick kanon! Väntade ca 30-40 min efter det sen för vi skulle bort till PM Hotel och kolla hur dom har det där. Det var så fint!! Men dom hade den svit för ca 8 000:- och det var lite väl mycket känner jag. Men det var riktigt fint så man kände att man själv ville hem och renovera lite haha.

Sen åkte jag hem och slappade en timme typ för sen åt jag och lite efter det åkte jag till Robin och sen följde han med hem och sov hör inatt igen:) Idag blir det bara gympa och Zumba!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i skolan, enda dagen denna veckan:) Skriver mer när jag är hemma sen. Vid 5 är det träning som vanligt - cykling, CX och SH'BAM om dom nu kör dansen denna veckan, hoppas det. Det är det som står på schemat idag och jag ska även kolla med Robin om han vill sova hos mej inatt.

Tvätta bilen

Kategori: Allmänt

Mamma kom precis och frågade om vi skulle till tippen och sen tvätta bilarna, så det ska vi göra. Har varit ute i trädgården och dragit upp massa gräs - pappa ska ett land vid garaget. Så har avbokat mitt pass CX idag för det jag gjorde där ute kändes lika mycket som CX brukar göra och tror till och med att det är samma muskelgrupper. Så det blir att tvätta bilen, åka till tippen och planera mer inför London!

Så blir att göra nytta hemma :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu är det ny vecka igen och jag har inget denna veckan typ, känns as konstigt. Har skola i 3 timmar i mon och det är det enda. Jag har bokat in mina vanliga träningspass med och förhoppningsvis kommer dom köra SH'BAM denna veckan. Förra veckan var inget, veckan innan fyllde jag år så då tränade jag inte alls och veckan innan dess var det och inställt. 
 
Men i alla fall. Sitter med frukosten nu:
 

Guld och gröna skogar

Kategori: Allmänt

Kollar på reprisen va Melodifestivalen, tror det var sista låten nu med Hasse Kvinnaböske. Den är lite mysig och man blir glad av den tycker jag:) Men strunt samma! Ska ta och lägga mej nu tänkte jag. Har gjort lite Sudoku och druckit te och bara slappat i sängen hela kvällen. Riktigt skön dag faktiskt, men hade gärna varit ute lite. När jag vaknade var det riktigt soligt och fint ute men det försvann sen. Behöver klippa en nagel känner jag, kan inte skriva igen suck.
 
Ska skriva ut lite pappaer just nu och sen hoppar jag i säng! I mon är det bara CX som står på schemat så blir väl lugnt igen. Är det soligt och fint går jag en sväng i alla fall. Rätt skönt att gå själv med, man pratar inte utan bara går och tänker och mår allmänt gott! 
 
Drack English Breakfast the i min Londonmugg! 
Gillar hur håret är när det är nytvättat och borstat, det är så luftigt och stort då:)
 

Slutkörd

Kategori: Allmänt

Vilket jag inte borde vara eftersom jag inte gjort något idag haha. Har precis gjort klart power pointen och texten till redovisningen, måste bara dela upp vem som säger vad så fort alla är överens om att vi är nöja med det som står. Om dom nu vill läsa igenom såklart, annars skriver jag ut det ändå ;) Hade tänkt göra klart det i mon men när jag ändå satt här så fick det bli så. 
 
Ska grilla lite korv (köra i ugnen) om en stund. Mamma va sugen på det och det lät inte helt fel faktiskt men är inte hungrig just nu. Dagen efter äter jag alltid jätte mycket så kommer nog bli hungrig snart. 
 
Dagens mat:
Frukost: Philadelpia ost med sweet chilisås och nachos typ
Lunch: Lax, potatis, majs och dipp
Mellanmål: Ägg, falukorv & sockerärter
Fika: Glass
Mellanmål: Macka med skinka, tomat, gurka & skagenröra + potatissallad
 
Och sen blir det korv med då. Om man tänker att detta är en hel, lång dag så är det kanske inte så mycket, men nu åt jag inte förrän vid 12... 
 
Moppe var så trött och söt haha
 

Jag vill inte skryta men...

Kategori: Allmänt

Om det är något jag stör mej på så är det när man kolla på en haul och dom säger: jag gör inte detta för att skryta eller något och jag har sparat ihop och betalat allt själv och bla bla bla. Alltså, meningen med att visa upp sakerna är väl delvis för att skryta lite om vad man har köpt? Och hatar när dom säger att dom betalat själva, vem annars skulle betala för ens saker? Visst att typ 14 åringar inte har någon ekonomi precis, men ändå! Stör mej verkligen på det. Det är som när en person får högsta betyg men ändå gnäller över hur det gick. Seriöst, lägg av med det man bli bara förbannad!

Hej!

Kategori: Allmänt

Igår var jag ute med några från klassen och va hos Robin en sväng eftersom han sob här från i fredags. Idag har jag inte gjort något alls, bara legat i sängen. Hade inget planerat idag så ha legat i sängen ett bra tag. Nu har jag kollat lite London klipp och skrivit lite mer på packlistan och planerat veckan lite mer. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, blir väl att kolla vidare på klipp. Kolla på Så ska det låta med pappa sen blir det nog i alla fall om det går fortfarande. 
 
Har organiserat om min underklädeslåda med. Fick inte plats med mina saker och tänkte rensa lite med men slängde bara typ 3 par. Men flyttade mina bikinis och kärring strumpor till en annan låda så nu harj ag mer plats:)
 
 

Ledigt

Kategori: Allmänt

Nu tar jag paus från fixandet. Om en liten stund ska jag ner i tvätten och hämta det som ligger i maskinen och hänga upp det. Och eftersom jag är klar med rapporten och power pointen samt kursen så långt jag kan så tänkte jag börja läsa i den boken som jag läste förorden i bara. Den tillhör ju en kurs ändå så gör inget om jag läser hela :) Hade planerat att åka till tippen, men vet inte om jag ska ta det i helgen istället när mamma är hemma för hon ha mer plats i sin bil och hon kanske ha fler saker hon vill slänga. Hade nämligen bara tänkt ta kartong och plast annars och jag vet att vi har mer grejer. Verkar inte som jag ska hjälpa pappa i trädgården heller, han hade ont i ryggen sa han. Just nu är min släkting hos honom så har inte pratat med honom för jag ju fixat här uppe. 
 
Nu tar jag plats i sängen!
 
Haha, mamma säger alltid att mina glasögon är så stora, jag kan hålla med henne nu när jag ser denna bilden. Världshistoriens största fluga typ
 

Mellanmål

Kategori: Allmänt

Har betat av det mesta på listan nu: gått en runda, tvättat, diskat, dammsugit, gått upp med skor på vinden, lagat ett par skor, jag läste det sista i kursen (skrev själv vad jag tyckte passade utifrån en bok och inte alla böcker) och så har jag påbörjat power pointen till redovisningen samt klistrat in texten i ett dokument så vi vet vad vi ska säga.

Nu är det bara duscha och köpa sallad kvar. Funderar på om jag ska åka till tippen med och slänga lite, typ fullt i trappen nu och när jag ändå är på ICA kunde jag pantat med det vi har. Vi få se vad det blir att göra. Just nu äter jag mellanmål typ, har inte ätit lunch så vet inte vad vi ska kalla det riktigt men det är ju inte mat så..
Pizzabulle, kringla och joggi med flingor

Ingen mat

Kategori: Allmänt

Ska ta mig till ICA snart och köpa sallad till Hugo (marsvinet) för han kommer inte ha till frukost i mon och knappt något ikväll heller tydligen. Så måste fixa det, men ska nog kolla med Robin först om han vill komma hit ikväll och i så fall om jag ska köpa något gott till dess.Sen blir det att gå en runda, eller tvärtom, börja med rundan och handla sen. Ska hjälpa pappa med något i trädgården med, minns inte riktigt vad det var. Men det blir nog bra :)
 
Detta var min frukost! 
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde vid 9 och jag kände mej väldigt pigg så jag znoosade inte som jag brukar utan jag höll mej vaken! Solen lyste så fint genom fönstret med så var ännu bättre! Tänkte faktiskt gå en runda sen, vet inte vilken runda jag ska ta denna gången bara, märker vi sen :)
 
Ska snart göra mej lite frukost i alla fall, börjar bli hungrig! Ska ta och läsa lite till sista uppgiften till kursen med så jag slipper det sen:) Ska även påbörja en power point och lägga till lite mer i rapporten och sen tar jag helg.Borde även dammsuga och sen ska jag duscha. Får jag tid över ska jag kolla lite London hauls och kolla in Primarks hemsida så man vet lite vad som finns när vi kommer dit, 13 dagar kvar!!!!!
 
Tröjan är en present från Robins familj!
 

Inställd gympa

Kategori: Allmänt

Det blir ingen gympa idag, det går inte. Ingen ledare kunde komma så vi fick ställa in det så nu sitter jag hemma istället med lite huvudverk och ska försöka plugga lite. Det blir zumba sen i alla fall. På lördag ska jag i alla fall gå ut med klassen, ska vara förfest hos en som flyttade in till campus för inte så länge sen så det ska bli kul! Första gången detta året som jag ska på fest haha. Så vi ska ses hos Festina för tydligen bor han nära henne och så går vi ihop dit. Ska bli kul att hon följer med också för det är första festen som alla 3 i min grupp går på! Matilda och jag brukar gå på festerna ihop men det var med länge sen nu, innan jul tror jag. Det är alltid någon av oss som jobbar på helgen så gäller att passa på nu!

Paus

Kategori:

Har precis kommit tillbaka från en runda med mamma runt sjön! Var riktigt skönt men till sist blev det för varmt. Dessutom va vi så kissnödiga att det va svårt att tänka på annat så jag tror jag tjatade ihjäl mamma för prata mycket för att inte tänka på blåsan :P 

Nu tänkte jag vila lite innan jag åker bort till gympan. Är lite irriterad för eftersom den ena hjälp ledaren är på semester så kan helt plötsligt inte den andra komma. Så jag hoppas att ett barns mamma kommer idag så hon inte fått förhinder för annars bli jag själv. Det funkar ju, men då blir det troligtvis bara lekar hela dagen. 

I skolan

Kategori: Allmänt

Sitter och ska lyssna på en föreläsning nu snart. Hoppas på att den är bra, vet inte vad den handlar om men rubriken säger: Normal ungdomsutveckling. Låter spännande! Efter skolan ska jag till mamma och äta lunch och sen ska vi troligtvis gå runt Växjösjön. Nu börjar vi!

Godnatt igen

Kategori: Allmänt

Blev inte så många inlägg idag visst. Men hade inte tid faktiskt om jag ska va helt ärlig. Efter föreläsningen så satte vi oss och gjorde klart rapporten, ska bara lägga till lite som vi tog bort först. Fixar detta på fredag och då ska jag även göra power pointen och välja ut det vi ska prata om. Denna gången har vi inte med så mycket som vi brukar för då bli vi klara snabbare ;) 
 
Men efter rapporten åkte jag och handlade lite på McDonalds och pratade lite med Linda och sen åkte jag till lägenheten till mamma där jag satt lite och sen bytte om till Zumban. Kom hem vid 9 tiden och åt lite och kollade på Renes (vet inte hur hon stavar) brygga med pappa och Linda. Nu ska jag tvätta av mitt smink på ögonen och gå och lägga mej! I mon blir det inget smink för tänkte gå en sväng med mamma beroende på när vi slutar. Och då kommer det troligtvis INGA inlägg eftersom det är torsdag för efter gympan blir det Zumba och sen hem och sova. Torsdagar är jag alltid helt slut på. Att hålla igång i ca 12 timmar är rätt jobbigt.
 
 
Dagens kläder:
Hittade även en katt i buskarna på parkeringen vid Universitetet som såg skit sur ut.
 
 

Snart skola

Kategori: Allmänt

Om ca 15 min ska jag ta mej ut till bilen och åka till skolan. Vi har bara ca 2 timmar föreläsning idag så det är rätt skönt. Ska stanna kvar efter bara för vi ska göra klart rapporten då ju. Hoppas vi bli klara med den bara, få ta max 3 timmar för sen måste jag åka till Zumban och byta om. Tror inte vi vill sitta kvar till typ 7 heller för den delen. Bli vi inte klara få vi ta det någon annan dag istället kanske, i mon på lunchen har vi til på oss att sitta lite med det om det behövs. Skriver kanske mer när jag kommer till skolan annars kanske jag gör det när vi slutat och ska skiva på rapporten.

Godnatt

Kategori:

Nu ska jag ta och sova tänkte jag. Dansen blev inställd idag för hon va sjuk så va hemma redan lite efter 6 så jag hoppade in i duschen och sen gick jag ner och skulle hjälpa palla med maten men blev nog inte mycket till hjälp. Sen gick jag upp och pluggade igen, det är det enda jag gjort idag förutom träna och äta typ. Jag kollade även lite på tv. Men nu känner jag mej så trött så tänkte sova. I morgon är det skola i 2 timmar typ.  Sen ska vi sitta kvar och göra klart rapporten till fältstudien så vi kan hem och öva. Jag gjorde power point en senast och det va rätt kul så ska se om jag kan göra den igen :) Vid halv 7 blir det ett pass Zumba också! Sen blir det nog att sova med en gång tror jag. Kommer nog va lite seg. Vi hörs i mon! 

Tisdag 10/3

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig också. Har bara ätit frukost och slappat i sängen, väldigt skönt! Nu kände jag ändå att det är dags att läsa lite till skolan för det var ett tag sen, har ju bara en uppgift kvar med 4 frågor. Vid 5 är det 30 min Cykling följt av 30 min CX och efter det blir det 45 min SH'BAM. Så gör inget om jag slappar lite extra nu för kommer ändå köra slut på mej där:P Sen blir det hem och duscha och jag borde även dammsuga så kanske gör det också. 
 
Idag är inte vädret så fint som igår så bilr ingen promenad idag i alla fall. Ska även kolla ifall vi ska stanna kvar i mon efter skolan istället för att komma tidigare för då kan jag köra Zumba också. 
Göran har så skön stil när han ska tvätta sig, det är som han måste ha foten uppe för att hålla balansen. Tungan var lite roligt med att han hade den ute haha
 

Återhämtning

Kategori: Allmänt

Har varit på gymmet och testat release nummer 18 på CXWORX och det var riktigt jobbigt! Förra releasen var inte lika jobbig i början utan det kom sen, men denna kändes med en gång, speciellt i mage och lår. Kommer nog inte kunna gå i mon haha! Men är hemma och har varit nere i tvätten, tvättat ansiktet och plockat iordning lite i rummet och nu äter jag lite kvällsmat typ. Har ätit denna mackan till frukost i över 3 år nu och jag tycker fortfarande det är lika gott varje gång jag äter det. Så gjorde lite sockerärter till också :)
Hann visst ta en tugga innan jag kom på att fota det. Upps..
 

Home

Kategori: Allmänt

Är hemma nu igen. Rundan var på ca 30 min denna gången, beror ju helt på tempot och efter det tog vi ut katten på lite upptäcktsfärd vilket uppskattaeds väldigt mycket! Sen åkte vi till ICA och hämtade ut paket och Linda skulle även köpa lite annat som behövdes. Jag har precis skickat mina senaste anteckningar till en klasskompis som har lite problem med att hinna med att anteckna på förleäsningarna så jag hoppas att dom är hjälpsamma och att han hat nytta av dom:) 
 
Nu ska jag läsa Unga i riskzon som kursen heter. Vet dock inte vad jag ska läsa riktigt för på ett ställe står det: läs boken Respekt. Och i själva uppgiften står det: läs förorden i Lalanders bok... Lalander är författaren till boken respekt. Jag har ingen större koll på vad som ska läsas men läser nog bara förorden till att börja med för det är en väldigt tjock bok och jag vill ha gjort klart alla uppgifter innan jag kan ge mej på läsning igen. Så när jag är klar kommer jag kanske läsa ut boken också. 
 

Promenad!

Kategori: Allmänt

Ska gå en sväng med Linda nu snart. Vi har vår lilla runda på ca 30min och den är rätt lagom och den går att korta ner om det skulle bli dåligt väder eller något sånt. Med mamma igår gick jag en väldigt lång runda. Ska se ifall det går att rita ut den på en karta eller något. Men det tar vi då! Nu ska jag gå ner och se ifall hon är klar så vi kan gå! Det är riktigt fint väder ute just nu så blir inte så varma kläder:
 

Godmorgon måndag!

Kategori: Allmänt

Fast för mej känns det som lärdag:P Sitter och äter frukost just nu. Av någon anlednnig är min frukost nästan alltid vegetarisk på mina lediga dagar. Lite konstigt, älskar ju kött. Vi hade lite vitlöksbröd kvar också så tog den sista biten, annars tror jag det hade varit rätt nyttigt. 
 
Efter detta påbörjar jag nog min läsning. Kanske gå en sväng med syrran innan hon åker till jobbet också. Har bokat in CX vid 18 så har gott om tid fram till dess.
 

Godnatt! Och lite ressnack

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och sova tänkte jag. Är ganska trött faktiskt, även om jag inte har varit vaken längre än vanligt precis. Har bara läst 2 bloggar eftersom jag läste när jag jobbade natt förra helgen och då har dom hunnit skriva en del. Men var inne på Fokis blogg och blev så sugen på att vara i värmen med någon god dricka, klänning och massa god mat. Är riktigt sugen på att åka till Turkiet nu! 
 
Men är övertaggad på London igen. Hoppas Elin känner till något bra uteställe som vi kan testa på på fredagen:) Hade varit kul att testa på utelivet i London också och inte bara i Sverige. Paris ska bli kul med, åka så många ska bli intressant. Ska bli skit kul på alla resorna tror jag. Så även om det blir mycket jobb i sommar så kommer jag ändå få lite semester i år. Super kul!:D
 
Bästa maten jag har ätit utomlands:
Turkiet - Flash 2013
GranCanaria - Fajitas (minns inte stället)
London - Harrods. Thaimat
 
Hoppas verkligen att vi hittar till Flash igen när vi åker till Turkiet och att dom har denna rätten på Harrods igen! 
 

Det är brunt!

Kategori: Allmänt

Håret blev inte så missfärgat som man kunde tro! Just nu ser det till och med bättre ut än det brukar haha. Det är en jämn brun färg och inget rött lyser igenom. Men jag sa till mamma: vänta till jag tvättat det en gång. Då brukar det försvinna mer färg :/ Vill ju inte att det röda ska synas igenom, vill ha det brunt. Det ska se lite naturligt ut liksom. Även om jag inte är brunett natruligt sätt så vill jag ha det som om jag vore det. Aja, vi få se:) Bara att färga det igen om man inte blir nöjd ju, enkelt att lösa sånt problem. 
 
Läser lite bloggar just nu också. Har inte så mycket att göra så lika bra:) I mon är det ingen skola men jag ska ändå läsa en del. Har två uppgifter kvar i den kursen vi håller på med. Vill ha allt utläst så jag har lite koll, en överblick över området så jag vet vad jag ska skriva om på examinationsuppgiften sen. Skrver mer i mon om det när jag tröttnat på att läsa och vill ta en kort paus. Är det fins väder tänkte jag gå en runda med, även om CX är inbokat. Ska även tvätta kläder + bilen i mon om mamma kommer ihåg det. 
 

Gårdagens middag!

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från jobbet igår så kom mamma med hem typ. Hon hade varit hos mormor, hade med velat åka dit. Så hon hade varit och handlat och var sugen på pastasallad. Så det "lagade" vi till och satte in i kylen med vitlöksbrödet var i ugnen. Mamma kom på efter salladen var klar att vi inte hade någon painriche (eller baguette) så vi slängde in 2 vitlöksbaguetter i ugnen och det passade perfekt! Var riktigt gott! 
 
Var ju inte meningen att jag skulle komma hem så tidigt igår. Skulle ju ha serverat men dom klarade sej ändå så jag var hemma innan 8 igen vilket var skönt. Tittade lite halvt på Melodifestivalen för vi gjorde salladen under tiden. Var ju andra chansen så har ju hört dom innan så var inte så spännande. Sen kollade vi på Navy CIS. Min nya favoritserie. Serien med alla barn (19 kids and counting) går inte längre så är lite deprimerad. Men läser en blogg om dom så det är okej ändå;)
 

Inte min dag idag

Kategori: Allmänt

Dagen började inte speciellt bra. Var halvt vaken och kände att jag har sovit länge så vaknade och kollade klockan. 8.27. Jag skulle börja jobbet 8.30. Så snabbt på med kläder, ta med pizza rester i bilen och bara åk! Kom ca 30 min för sent och det kändes så dumt. Men verkar som att på grund av att mobilens virus skydd sökte igenom något eller något sånt så ringde inte klockan. Så istället för att vakna 6.45 blev det 8.27. 
 
Men ändrade i schemat bara men sen var jag ändå kvar till typ 13 ändå så hade kanske inte behövt men skit samma. Åkte hem och slappade lite. Köpte tomat juice till pappa. Sen gick jag och mamma en sväng och var borta i ca 1.5 timme, med en sväng in på ICA och köpte lite gotte till maten. Vi grillade!!! Första gången i år:)
 
Så nu sitter jag med färg i huvudet och ska förhoppningsvis bli snygg i utväxten. Färgen är rätt gammal, köpte den när dom sålde ut den på CityGross för 10 eller 20:- paketen och det var nog i somras eller något så den är lite gammal. Den var lite grynig sa mamma och det kom klumpar så vi få se haha. Tur att det inte är skola förrän på onsdag;)
 

Tjej kväll på Grand - köpet

Kategori: Allmänt

Köpte med mej 1 par jeans, likadana som jag köpte tidigare i veckan fast domma är helt svarta och inte svart/gråa. Så dom gillar jag mer;) Dessutom fick jag dom billigare så dom kostade bara 199:- och inte 299:-, perfekt! Köpte även 1 linne och 1 tjockare tröja. Tröjan skrev jag om tidigare för den bytte jag ut till en liknande men som är rätt modell. Den jag köpte först var konstig för den var typ öppen i sidorna och längre bak, gillade inte det! Så bytte till "en hel" tröja istället. Trycket på första tröjan är exakt samma som på linnet, bara att tröjanb är grå istället. 
 
Men jag är väldigt nöjd med vad jag köpte! Köpte även en ljusgul BH på Cubus men den behöver jag inte visa. 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag, vilket betyder att det var ett bra tag sen jag skrev. Torsdagar skriver jag aldrig på för har fullt upp hela dagen, är inte hemma förrän 9 typ. Men jag och Linda gick en sväng innan vi åkte till gympan.
 
I fredags åkte min grupp till Värnamo för att gå på ett studiebesök. Kom hem vid 2 tidedn och var helt död efter att ha gått typ 5km eller något. Sen fixade jag lite hemma och halvsov också. Sen kom Robin på att vi skulle till stan och köpa present till hans bror, vilket jag helt glömt bort. Så kom hem vid 9 tiden då också. Jag bytte en tröja på Gina dessutom eftersom vi ändå skulle dit. Köpte med oss lite gott hem och sen duschade jag och vi gjorde pizza, sen duschade Robin och sen åt vi. Sen blev det lite mer gotte i form av chips! 
 
Idag blev det jobb, 13-19. Skulle hjälpt till och serverat också men dom klarade sig med den personal dom var så åkte hem:) Så detta är första gången sen onsdags som jag haft tid att skriva. Nu ska jag tvätta av sminket och kolla på Melodifestivalen och ta det lugnt innan läggdags, ska jobba i mon med 8.30-12.30. Vi hörs kanske sen igen eller efter jobbet i mon:)
 

Tjejkväll på Grand

Kategori: Allmänt

Vid 4 tiden ska jag åka till ICA och hämta ett paket och efter det åker jag vidare till Vislanda och plockar upp Robins mamma för att sedan åka till stan för en tjejkväll på Grand Samarkand. Plockar upp mamma vid hennes jobb med och Linda med (om hon får rast och kan ringa mej) för att ha så lite bilar som möjligt där uppe. 
 
Så det blir nog en bra ikväll tror jag:) Blir ingen Zumba idag, dåligt med träning på hela denna veckan faktiskt. Men har bokat in några pass nästa vecka så länge:) Sa det till mamma att jag tar med alla presentkorten så få vi väl se om jag hittar något kul:) Köpte ju nya jeans som jag gillade men som var grå/svarta och inte helt svarta så kanske ska kolla på det. Nu ringer Linda! 
 
Målade naglarna i måndags med.
 

Gårdagen!

Kategori: Allmänt

Vid 18 tiden så kom Robin och Jockes familj. Vi fikade och sen öppnade vi lite paket. Hade inte alls räknat med att få så mycket saker! Lägger upp bilder på en del saker - är en tröja jag inte har fotat.
 
Fick dessutom presentkort med en hel del att handla för! Och sen fick jag även en helkväll med bio och middag med mamma och Linda. Så jag är ävldigt nöjd med dagen! Halsbandet är från Robin, bilden gör det inte rättvist. Det blingar mer i verkligheten:) 
 
 
 

Grattis!!!

Kategori: Allmänt

Till mej!:D Idag fyller jag (och syrran) 21 år! Pratade med pappa nyss och vi kom fram till att tiden går as fort! Jag gick liksom nyss i 7:an!?!? Och om man tänker efter så är det 7-8 år sen...
 
Står just nu och lagar cupcakes, få se hur dom blir. Känner mej som en hemmafru eller en piga eller något xD
 

Klar för idag

Kategori: Allmänt

Nu har jag dammsugit, bytt lakan, målat naglarna och städat hos Charli! Det är ett rum kvar att dammsuga men tar det i mon istället. Kommer troligtvis få dammsuga köket en gång till också i mon eftersom vi ska baka cupcakes! 
 
Nu ska jag ner till pappa och syrran för att kolla på Ullared! Huvudvärken har blivit bättre och i mon är den borta hoppas jag. Kanske gå och lägger mej efter Ullared, känner mej rätt trött :) Har inte duschat ännu heller så blir att göra det efter tvn. Dagen har gått fort! Just det, avbokade gymmet också och det känns som ett bra beslut faktiskt. Har snöat as mycket också idag. När jag vaknade var det soligt och fint men det gick över.
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen varit i skolan just nu men gick inte dit faktiskt. Robin sov här och redan när jag sa hejdå till honom så kände jag att jag mådde kosntigt. Men jag gick och la mej igen och tänkte att det går över men när klockan ringde en timme senare så hade jag ont i huvudet, i hela ryggen och var extremt trött. Så jag stannade hemma och sov lite mer och jag kör dne tekniken att om jag har ont någon stans så brukar det hjälpa att sova. Men det botade bara sömnen haha 
 
Har ett CX pass inbokat vid 6 i alla fall så vi få se ifall jag går på det. Har en hel del att fixa till i mon och det kan va skönt att inte behöva stressa med allt i mon ju. Så plocka, städa hos djuren och dammsuga hela våningen står på schemat. Just det, jag har ju tvätt nere i källaren som jag ska ta upp och slänga in lakanen. Får jag tid över ikväll tänkte jag även måla naglarna :)
 

Grattis till...

Kategori: Allmänt

mej själv! Hade ju namnsdag igår ju, får man ju inte glömma, vilket jag gjorde. Eller som pappa sa när han hade namnsdag: jag har jättenamnsdag. Kör på den med för det är faktiskt MY som har namnsdag den 28! Så jag är en dag efter enligt klockan, men som jag skrev innan har jag inte sovit än så det är den 28 än :)

Och grattis till Linda och Jocke med då som har ett halvår idag!

Ont i benen

Kategori: Allmänt

Alltså nu känner jag verkligen hur ont jag har i benen. Det märks att det var länge sen man serverade, då var man lite tåligare. Började dessutom mitt pass med att gå i klackar, vilket inte var så smart sen. Bytte ganska snabbt till gympaskorna igen och det var smart med tanke på allt springande :) Nästa helg är det dags för lite servering igen! Inte gjort det sen i somras när det var baler tror jag. Men denna gången är det här på La Castellina och inte på Konserthuset! Ska bli spännande för det har jag aldrig gjort här innan:P Tänk om jag skämmer ut mej??

Slutar om mindre än 4 timmar nu och sen blir det hem och sova. Robin ringde för ett tag sen med, är nog 2 timmar sen snart, och det var kul att prata lite med honom. Hade inte räknat med att han skulle ringa så det var kul:) Bjöd hem honom i mon till att hjälpa till med bakningen haha. Men hans svar på det var att han få se ifall han hinner eller orkar eller vad det var:P Men kanske att han kommer och sover hos mej i alla fall:) På måndag har jag och Robin varit tillsammans i 2.5 år!

Så planen är imon (har inte lagt mej än så därför är söndagen inte kommen än, fortfarande lördag) att baka som sagt, både kanel och pizza bullar. Ska även duscha efter allt springande, blev rätt svettig känner jag, fräsh! Måste även tvätta för hela tvättkorgen är full med tvätt och vill gärna ha bort det till födelsedagen. Dessutom ska jag byta lakan på tisdag med tänkte jag så då kan jag tvätta allt det samtidigt så är ALLT rent och bra!

Detta blev som vanligt lite allt möjligt, händer visst alltid på natt pass. Men på tisdag är ju också första gången som Robins familj kommer hit. Jag har varit med och firat alla i deras familj och flickvänner, eller i alla fall bjuden men inte kunnat komma alla gånger. Så nu kände jag att det var dags att bjuda hem dom till oss också och födelsedagen är en bra och passande dag ju. Mamma hade tänkt bjuda in Robins och Rickards familjer i somras eller vad det var men sen tog det slut mellan dom så det blev inget med det. Plus att vi jobbade typ hela sommaren med ju. Men Jockes familj kommer med så vi kommer vara typ 20 pers - lika många som när släkten firar oss. Så det ska bli kul att se hur vi får plats:P Bara Robins familj + flickvänner då blir 10 stycken. Sen är vi 4 och hur många som kommer från Jockes håll vet jag inte, men vi fick det väl till typ 5 stycken i alla fall. LINDA NÄR DU LÄSER DETTA HAR JAG NÅGOT ATT SÄGA OM EN MAMMA - SOM TROLIGTVIS TRODDE JAG VAR DU - PÅMINN MEJ OM DETTA!

Nu ska jag nog försöka plugga lite. Måste hålla mej vaken och nu är det svårt! Därför kan jag med säga att jag har ingen aning om vad jag har skrivit. Man fick lära sej på körskolan att köra trött är som att köra full, lite sanning i det tror jag för jag minns typ inget (förutom jobbet som ska göras och sånt viktigt)