problem med inlogg

Har försökt logga in på bloggen via datorn och det har inte velat funka. Har skrivit en recension om senaste boken i Word så länge till jag kan kopiera övet det. Just nu skriver jag i appen och det verkar ju funka. 

Jag har egentligen bara tagit det lugnt hemma senaste dagarna och det ha varit både skönt men tråkigt också. Jag fick Spyro i julklapp så det ha jag spelat lite om dagarna och även påbörjat en ny bok. Det är inte mycket kvar av den så det gick snabbt att läsa haha. Önskade mej alla böcker av Jo Nesbö i serien om Harry Hole och jag fick 5 så nu behöver jag bara köpa 3 till så har jag hela serien! Men jag gillar verkligen dom för det händer något hela tiden. Det är ju kriminalare så man få följa med i utredningen från andra kapitlet typ och det är det jag gillar. Måste finnas spänning och något intressant!

 Idag körde jag ett grupp pass med Ellen, så länge sen vi tränade ihop! Och det va lunch pass så ha varit hemma resten av dagen sen. Lucas pappa och fru kom förbi innan med morotskaka med så vi fikade på det, så gott! I mon är det nyår och vad jag vet har vi inga planer ännu. Ozzy har inte reagerat på raketerna som skjuts i området så förhoppningsvis kommer det gå bra med honom. Kan ändå luta åt att han få va hos lucas mamma för hon bor mer på landet och det är lugnare där så kan han koppla av.