Snart helg

Denna veckan har gått snabbt på något sätt men jag har ändå inte gjort något annat än att jobba typ. Idag skulle varit sista passet denna veckan men en kollega har blivit sjuk så då hoppar jag in i mon och jobbar. Det är rätt bra tajming ändå för om ca en månad ska jag till Lund för att kolla mina ögon och då förlorar jag ju ett pass istället. Men synd om kollegan såklart, inget kul att ligga hemma :/ 
 
Men efter jobbet i mon så drar helgens planer igång! Det blir musikquiz med vanliga gänget och efter det går vi hem till en an dom och dricket lite och kanske spelar lite spel, få se vad som händer. Jag ska i alla fall gå all in med ögonsminkningen. Det blir sotat och glitter och mina glittriga skor haha. 
Ska nog köpa lite mer vin till helgen med, detta Riesling vinet var väldigt gott! 
 
 
På lördag har jag bestämt att vi ska till Lucas igen och göra klart det sista typ. Vi ska städa lite denna gången. Glömde ju helt bort dammsugare sist haha så den få vi ta med oss och sen ska vi köra lite till tippen också tror jag. På kvällen sen är det kalas för min kusin som fyllde 19 (!!!) för 2 veckor sedan. Dom börja bli så stora nu haha.
 
På söndag blir det nog lugnt, det enda som är planerat är bodypump + bad som vanligt så det ska bli skönt. 
 
Det var planerna för resten av veckan!