MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Tjena!

Kategori: Allmänt

Sitter i mitt rum och tittar lite på TV, känner mej rätt trött. Har inte sovit hemma sen i fredags så är rätt seg. Det är skönt att sitta själv lite med eftersom man har varit bland folk HELA dagarna...

Syrran ska till Vislanda en runda så jag följer med och är hos Robin lite. Vet inte vad vi ska hitta på men det blir väl att se film eller något. Även om det är skönt att vara ensam så blir man lite stressad av att vara själv.

I mon ska vi kanske till stan och kolla klänningar med mamma och jag och syrran ska äta för att fira våra körkort (äntligen) så få göra så mycket jag kan innan dess. Måste göra lite hotell läxa.

Nu ska jag säga till syrran att jag följer med henne. Lite senare kommer det bilder på balklänningarna jag provade igår. Dom är på mobilen och har inte den på mej just nu:)

Godnatt

Kategori:

Ligger i sängen och ska precis sova, men känner mej inte speciellt trött så tänkte slänga in ett blogginlägg innan!

I mon är det fredag och enda planen på schemat är att tvätta. Vet inte om det bli att åka till Vislanda men då få Robin fråga om jag vill komma först. Alltid jag som gör det annars så nu ha jag sagt att han få säga till när han vill träffas helt enkelt.

Jag ska vara Hugo vakt med så måste sova hemma i alla fall. Det är väldigt skönt det med:)






Godnatt från mej och kissen:) Nu sover tyvärr katten inte här hos mej, men tyckte hon blev så fin på bilden så va tvungen att ha med den:)

Tjena!

Kategori: Allmänt

Idag har jag tagit höstlov! Min sista dag var igår:)
Torsdagar är jag alltid ledig på och i mon är det ledigt från lunch och jag har bara lektion på eftermiddagen så jag behöver inte komma någon dag mer denna veckan! :D

Syrran verka ha kommit hem nu så ska äta lunch och sen ska jag åka och handla lite tror jag. Mamma beställde potatisbullar och bacon så måste köpa mer bacon:)

Har beställt hem ett par skor också från Nelly,com. Visar dom sen när dom har kommit och jag har provat dom och lite så med, hoppas dom passar med bara. Lite senare ska jag även göra lite hotellläxa som vi fick igår så den är gjord. Ska sätta igång med projektarbetet med tror jag.

Ska göra ett spel om Växjös hotell så måste skriva massa frågor och det kan ta tid att komma på. Lite tråkigt kanske, men det är något som går att genomföra. Måste bara säga det till min grupp jag var i med att jag lämnar dom och gör eget. Kanske inte bli så poppis:P
Bjuder på en bild på mej och syrran!

Hejsan

Kategori:

Det va visst ett tag sedan jag skrev! Ligger i sängen och hittar på Top model, season 11 tro jag det kan va, eller typ 15??

Aja, kanske gå ut och hjälper pappa med bilen snart. Hållet nämligen på att somna igen:P Plus att han kanske bli glad om han få hjälp?

Senare sen kanske Robin kommer hit, det vore skoj om han gjorde det i alla fall:)





Älskar mitt schema!

Kategori: Allmänt

Nästa år bli schemat ännu bättre med!

I skolan

Kategori: Allmänt

Har religions kunskap fram till 11.25 nu och det är helt okej. Vi ska svara på lite frågor om två olika religioner, men en av dom måste vara kristendomen så jag valde judendomen med.

Efter skolan ska jag till vårdcentralen, är jättenervös. Ska få lokalbedövning och jag har fått det i samband med min p-stav så jag vet hur det känns. Därför är jag lite nervös:/

Nu måste jag fortsätta för vikarien kanske börja få för sej att kolla vad jag gör? Man får inte blogga under lektionerna nu för tiden ;)

I skolan

Kategori:

Sitter just nu i skolan och vänta på att syrran ska sluta.
Mamma körde mej idag och det va rätt skönt att slippa bussen, håller alltid på att somna på den.

Nu är det i alla fall lunch och det verka vara gott!
Efter skolan sen blir det jobb på nytt ställe:)

Hej!

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig uppdatering.
Det är så att denna veckan har varit så stressig och haft hur mycket som helst att göra så har inte ens tänkt på bloggen.
Nästa vecka hoppas vi på bättre uppdatering för då ska det inte vara lika stressigt :)

På onsdag ska vi ha en nobelmiddag i skolan som insamling för Världens barn och jag hoppas verkligen att den blir lyckad..
Känner mej nervös över det faktiskt.

I mon blir det halvdag + lite jobb. I mon börjar dom tydligen på nya stället så då måste Linda och jag städa deras "rastrum" så fikat med Janeth får vänta!

Nu ska jag snart lägga mej för jag är skit trött. Ska se klart på Partaj bara.

Tissarna busar!<3

Kategori: videor