MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Naglarna + shoppingen

Kategori: Allmänt

Köpte bara tre saker, men ändå.

Sorry!

Kategori: Allmänt

Det var rätt länge sen man skrev nu. Måste bli bättring på det där!!! Idag jobbade jag på Konserthuset och efter det gick vi lite på stan. Jag köpte en borste med spegel i, ett halsband och ett slags linne. Efter det var det mer jobb. Sen in på City Gross för att köpa hö till Hugo och sen åka hem. Hittade även en Cola med Robin på, får nöja mej med det när mitt eget namn inte finns med:)

Sen blev det hem och äta, sen duscha, sen springa upp och ner femtioelva gånger i trappen. Jag har även betalat mamma allt jag är skyldig nu när hon äntligen har hittat kvittorna! Så nu har jag inga skulder till någon längre:) Sen blev det att klippa av naglarna lite, dom var alldeles för långa och höll verkligen på att gå av, dom böjs hela tiden:( Så nu målar jag dom lite med. Mamma fick välja färg;)

Bilder på det jag köpte och naglarna kommer i mon, hoppas jag. Vet inte om det är skola i mon heller, verkar inte så. Blir nog på torsdag istället för då har min klasskompis kanske fattat att man måste kolla mailen ibland.

Nu ska jag fixa lite till med naglarna och sen ska jag sova! Robin sov här inatt, det var mysigt att sova över mitt i veckan med, var ett tag sen:)

Bra början på dagen!

Kategori: Allmänt

Har precis pratat med min lärare i psykologi. Jag har klarat båda proven vi har haft och jag är absolut godkänd! Han sa även att om jag blir lite mer kritisk i mitt tänkande så kan jag kanske få högre betyg!!! Super glad över att ha blivit godkänd i kursen, men det är klart, högre betyg vore ännu bättre :D

Så nu hoppas jag att resten av dagen blir lika bra! Ikväll blir det jobb 16-20 på Royal och det ska bli riktigt roligt! :) På fredag fyller min älskling år också så Linda ska med mej i mon och köpa någon mer present, har lite fixat:)

Känns som hela veckan kommer att bli bra faktiskt!

Äntligen klart!

Kategori:

Nu är alla kläder, skor, smycken, håret och sminket till bal och student klart! Nu väntar jag bara på att dagarna ska komma!:)
Vår ruset 2013

Kategori:

Idag, eller ikväll, sprang vi vår ruset! Joggade 3 av 5 km så är stolt över mej själv! Innan idag var jag på ansiktsbehandling med, älskar att gå dit fast hon bränner bort halva ansiktet^^ I mon är det skola och så kanske jag tar en sväng till Vislanda och hälsa på my love, vi få se.
Träffade förresten några från min förra praktikplats och det var väldigt kul att se dom igen:) Dom hade också sprungit vår ruset, udda ställe att träffas på:)
Nu ska jag sova i alla fall, är helt slut i hela kroppen!


Hellu

Kategori: Allmänt

Kom hem från skolan för ett litet stag sen. Hade prov och sen fick man typ åka hem. Fast han gav oss något som vi skulle läsa igenom till nästa gång så vi vet lite vad det handlar om, men det sket jag i. Jag skriver ut allt det sen här hemma så kan jag läsa det. Minns ändå inget på måndag om jag läser idag?

Efter skolan åkte jag hem då som sagt och nu sitter jag här! Fick veta att jag kan få VG på mitt projektarbete, super glad! Jag nöjer mej absolut med ett G, men VG är inte helt fel! Kunde inte få MVG för det var några saker som inte var med där, men satsade bara på G så vad gör det?:P

Vi 4 sen ska jag jobba, skit kul! Det blir på Royal såklart, mitt första extrajobbspass där:D Det är bara 4 timmar, men det gör mej inget alls:) I mon är jag dessutom ledig så gör inget om man kommer hem sent. Ska till Specialistläkargruppen i mon vid halv 1 bara, men det gör inget. Ska bli skönt med en ansiktsbehandling!

Godmorgon/eftermiddag:)

Kategori: Allmänt

Inatt hämtade jag en kompis i Växjö så jag vaknade lite i elva idag och var helt utvilad sen:) Det var skönt att sova så länge, ett tag sen sist tror jag. 
 
Idag kommer Robin hit och ska stanna till i mon för då är det 4 års kalas och barndop. Än så länge idag har jag hjälpt mamma att byta i Hugos bur och bytt kattsand så nu äter jag frukost - kinamat från igår. Gott! 
 
Lite senare funderar jag på att gå en runda i det fina vädret. Vet inte om jag ska gå själv eller om det kommer med lite sällskap:) 

Dagens outfit

Kategori:

Detta var vad jag hade på mej i skolan i två timmar... Slutade vid halv ett typ och åt lunch i skolan 11.15. Kändes väldigt nödvändigt att åka dit.
Dåliga bilder men det får det va.