Helen Fielding - Bridget Jones baby

Tog mej ca 3.5 timme att läsa den haha. Nästan exakt 200 sidor men eftersom den är skriver som en dagbok så var det inte mycket text dirket. Man fick följa henne från den dag hon blev gravid till den dag hon födde och det va väl inte jätte mycket det stod om det. En dagbok skrivet man kanske inte i varje dag trots namnet så det gick 3 månader mellan första och andra "inlägget" och sen längre fram hoppade dom också 3 månader ungefär tror jag. 
Man Kan väl i alla fall säga att den handlade om att hon låg med sina 2 ex dagarna eftet varandra och visste inte vem av dom som gjorde henne gravid och hänga med när hon ska på ultraljud och båda 2 få följa med eftersom man inte vet vem pappan är.

En väldigt lättläst bok och jag måste säga att den va rätt rolig bitvis. Jag har inte läst hennes andra böcker om Bridget Jones men sett någon film. Det gjorde det lite lättare att komma in i den med eftersom man hade deras ansikte framför sej. När man inte läst dom andra böckerna och när det skrivs i detta format så lär man inte känna karaktärerna. Det står ju inte så mycket. 

Mysig lättläst och bitvis rolig bok, rekommenderar!