MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Min dag!

Kategori: Allmänt

Dagen har inte varit så jättebra faktiskt. Började dagen med hotell lektion ochdet gick faktiskt rätt bra om jag ska va ärlig. De var några killar som kom och pratade om en resa dom gjorde. Det var en reseledare kurs som dom gjorde på 5 veckor. Lät så himla kul faktiskt så är sugen på det, men det kostar 30 000 sa dom...

Få se hur det blir med det senare^^ Sen efter lunchen gick jag till körskolan och gjorde två teori test, blev 63 och 62, så Maj-Britt som sitter på kontoret var så snäll och ändrade så att den med 62 poäng blev godkänd:) Måste ha 63 annars på deras tester så det var snällt av henne! Körningen gick mindre bra däremot och det känns inte lika bra. 

Engelskan gick skit dåligt med. Eftersom jag missade första halvan fick jag skriva allt dom körde muntligt så hann inte göra klart den på långa vägar. Tur att Annelie satt och underhöll mej! Fick även se nationella... Så jäkla dåligt så det finns inte.. Nästa vecka är det betygsnack med.

Efter skolan hade jag en körlektion till, gick åt helvete rent ut sagt. Hade det varit en uppkörning hade jag kuggat direkt... Sen gjorde vi lite teori efter igen och då fick jag bara 57.

Men, nu har jag hunnit med två av uppgifterna som jag låg lite efter med. Teori gjorde jag nyss med och fick 60 denna gången. Engelskan har jag kvar ännu, men de tär endast det och det känns bra! Nu kan jag sitta med den i mon eller i helgen. Det enda jag gjort idag är att plugga på något sätt.

Jag vet att jag sagt att ryggen dödar mej, men nu tar det priset alltså! Måste lägga mej på spikmattan nu tror jag annars kommer inte jag till skolan i mon!

Xlash

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett paket och det var min Xlash som jag beställde i tisdags:) Den ska testas idag! 

31 maj 2102

Kategori: Allmänt

Hej!

Har engelska just nu, men slutar typ snart. Har fått tillbaka nationella i engelska med... Stakrt G fick jag sa hon, hade + funnits hade jag fått det då. Det var ett liknande prov i spanskan och det gick lika dåligt då så det är något med dom typerna av tester. 

Ska ha en körlektion till sen när skolan slutat. Skriver när jag är hemma sen, efter 6!

Jej:)

Kategori: Allmänt

Idag hade vi ANSA och det var rätt slappt, gjorde inte så mycket. Vi slutar ju där vid 12.15 och spanskan sen börjar vid 11.45. Det tidiga passet då, vilket jag skulle vara med på, men kom sent. Visste inte riktigt då ifall det var ett pass på eftermiddagen så gick och la mej på en bänk. Då kommer läraren och säger att jag ska smit in för det var film och betygsnack.

Var med i ca 30 min och fick veta att mitt MVG sitter kvar sen sjuan:D Då blir man riktigt glad med tanke på så himla mycket jag har missat:) 

Gjorde även ett distanstest nu och fick 63 av 70!:D Hade fått typ 66 ifall jag inte hade ångrat det jag valde först och tog ett annat, men men, godkänd i alla fall:) Hoppas det går lika bra när det väl gäller!

Suck

Kategori: Allmänt

När man väl får sluta tidigare så har man ingen nytta av det. Jag skulle säkert hinna med lektionen som börjar vid 11.45, men måste ju öva lite på det där muntliga så får alltså sitta kvar här i två timmar och öva spanska och göra klart naturkunskapen och har lektion med steg 1, antar jag. Vi få se ifall det böir någon spanska alls, tyckte att det lät som att ALLA spanska eleverna skulle träffas den tidiga lektionen, men men det löser sej då!

30 maj 2012

Kategori: Allmänt

Sitter som vanligt i skolan och ha ANSA just nu, är på dåligt humör känner jag. 

Igår köpte jag en eyeliner som är vattenfast, så jävla kass är den. Jag kunde inte ta bort det som var utanför med det vanliga medlet jag använder + att den kladdar ut sig på ögonlocken hela tiden. Så när jag är i affären nästa gång hade jag tänkt köpa samma jag hade innan, som inte kladdar ihop sig hela tiden.

Riktigt dåligt köp! Nu måste jag hitta svar på frågor i ANSA:n. Jippie..

xlash

Kategori: Allmänt

Igår beställde jag hem Xlash, tro jag den heter, och jag hoppas att det kommer fungera bra. Har fått så korta ögonfransar och dom ramlar av med och det gillar jag inte:( 

Så vi få se ifall dom kommer senare idag eller senare i veckan. Skulle ta mellan 1-4 arbetsdagar:)

Top model 17

Kategori: Allmänt

Tittar på inspelningen av Top model 17 som gick idag, var ute med Janeth och Linda så såg det inte när de tgick tyvärr. Rätt kul hur mycket man pratar om (mest jag kanske) när man inte setts sen i torsdags^^ 

Imon är det onsdag och det betyder ANSA och Spanska. Jag antar att ANSAn slutar rätt tidigt så att jag kan gå på den tidiga spanskan, men å andra sidan ska vi jobba och då är det ingen idé att sluta redan vdi 2.. Så jag kommer sitta och öva till det där muntliga vi ska ha. Vill klara det. Det är den sista riktiga lektionen tror jag:) 

Veckan efter är ju den 6:e och då är vi lediga och sen tror jag inte heller det blir något den sista veckan. Men det visar sej:)

Säger godnatt nu. Ska nämligen läsa igenom vad jag ska säga en gång och sen måste jag ligga och räta ut ryggen. Har varit lite väl dålig på att "sitta som en prinsessa" hemma, det gick bättre i skolan faktiskt. Där trodde jag inte det skulle gå^^


Allez Ola Olé

Kategori: Allmänt

Det är Frankrikes bidrag för två år sen. Det året var faktiskt det bästa på länge!:O Jag tycker faktiskt det! Hade den finalen inspelad på min boxer men var så dum och tog bort den, hade velat ha den kvar:/ Men jag ha årets och förra årets final inspelad att se på:)

Jag har precis gjort ett distanstest, det gick riktigt bra om jag ska vara ärlig. Så nu ska jag lägga mej lite i sängen tror jag och sen kolla med Janeth om hon vill gå en runda eller om vädret är för dåligt, man vet ju inte om det helt plötsligt ska börja regna igen.

Helloj

Kategori: Allmänt

Kom hem från Växjö för ett tag sen och har inte gjort så mycket. Sitter här och är så himla trött, så ska vila lite! Sen ska jag se om Janeth har tid att gå en runda, annars hänger säkert mamma på. Hon kom hem tidigare än jag trodde:) Att jag åkte med henne hem hör inte hit..

Måste även öva inför spanskan i mon. Ska ha "redovisning" och prov tror jag. Den så kallade redovisningen är bara en muntlig övning typ, men måste ändå kunna allting utantill. Hann inte heller bli helt klar med naturkunskapen så den har jag kvar att göra med. Men det går nog fort:)

29 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har naturkunskap just nu och det går rätt bra faktiskt:) Svara på frågor om rymden bara så det går bra, eftersom alla svar finns i en pdf fil som hon skickat till oss. 

Vid rasten sen ska jag ha en körlektion och jag har sagt det till läraren och det var lugnt sa hon, eftersom jag låg bra till med alla uppgifterna:) Tycker inte om att ljuga för lärarna eftersom jag vet att de kan få reda på det i alla fall, det har man ju varit med om förr:P

Ska luncha med mamma efter med och sen blir det svenska!

Min älskade lilla rymling

Kategori: Allmänt

Idag fick katterna vara ute lite och leka, vi har ju dom i koppel just för att järnvägen ligger så nära huset. Så då tyckte Göran att han kunde få hälsa på grannarna lite! 
Det finns två röda katter som bot i närheten, en heter Sigge och är mörk och tjock och den andra har inget namn men är lite ljusare i pälsen och är vit på hakan, är inte lika stor heller.

Men då hade den ljusa katten fått för sej att den ska locka in Göran till sej. Jag tittar ut efter ett litet tag och upptäcker att han är borta! Går bort till häcken och ser att han har smitig igenom staketet till grannarna och bara glor på mej. 

Vi försökte dra tillbaka honom men då kom han loss från kopplet och det var bara att springa till grannen och ringa på och fråga ifall jag kan få gå in i trädgården och hämta honom. Då är inte dom hemma och jag tänkte säga det till pappa, men jag hinner se Göran i häcken från våran sida och bestämmer mej att gå in i trädgården i alla fall och försöka locka ut honom. 

Han sitter alltså och skriker och har panik och vet inte vart han ska ta vägen. Jag försökte verkligen flytta på grenarna så han kunde komma fram till mej, men han fattade inte det. Till sist, när han sprunget längs hela häcken förstår han och kommer fram till mej och jag försöker lyfta honom till dörren men så fort vi kom ut på vägen så rev han mej på magen och hoppade iväg. Som tur är så är han faktiskt rätt lydig och springer och sätter sej vid ytterdörren.

Där har han med panik eftersom dörren är låst och jag inte kan öppna den. Ropar på pappa att han ska in och låsa upp, eftersom han är närmare än jag, och Göran sitter och kraffsar på dörren och vill så gärna in. Till sist kommer pappa och öppnar och Göran kan få komma in och gömma sej under syrrans säng, där han är trygg(tycker han).
Den röda katten upptäckte jag inte förren jag var i grannens trädgård och letade efter Göran. Sen fick jag syn på den igen i grannens trädgård, men då var jag i våran och skulle ta in Liza. Då ligger dom så sött och bara tittar på varandra och verka ha det jätte mysigt. Men dom fick gå in båda två och sen dess har dom varit helt utslagna.

Göran var väldigt söt med med sin lilla gräsfläck han hade fått på kinden^^

Oh oh oh oh oh

Kategori: Allmänt

Något i den stilen går en låt jag lyssnar på, eller refrängen gör det. 

Imon ska jag har dubbel körlektion! Den första är vid 10.10 så jag kommer få gå på rasten dit:) Sen hoppas jag att jag är tillbaka innan svenskan börjar med. Ska luncha med mamma! 

Nu blir det att läsa ELLE och sen ska jag natta mej. Måste även ta reda på ifall jag har morgon eller kväll nästa vecka, tror att det är kväll men vi få se! 

Säger godnatt nu i alla fall. Batterierna till kameran är klara med så bjuder på ett par bilder:)
Så här långt kom jag med fotograferingen i morse..

Nytagen från fönstert.

Mer test

Kategori: Allmänt

Har legat i sängen nu några timmar och känner att jag borde egentligen motionerat istället... Tycker som vanligt att magen är för stor, så i mon ska jag ta och gå en runda i alla fall, få se ifall någon ska med annars gå jag själv. Kanske Janeth vill med?? 

Hade tänkt göra ett test till i alla fall. Hoppas det går bra:) Skulle tagit kort innan men kameran dog direkt när jag kom ut så har ingen ny bild. Istället få det bli en bild på ett smycke!

Distanstets

Kategori: Allmänt

Har gjort sluttestet på distanstesten två gånger nu, förra gången fick jag 49(!!!) och denna gången 56. Alltså är det en förbättring^^ Tittar på TV nu med, rätt tråkigt faktiskt. Hade tänkt sätta igång en film och ligga i sängen lite men det är minst lika plågsamt som att sitta så vet inte riktigt hur det ska bli. Ska se ifall någon vill med och gå en runda sen, om jag orka. 

Ska nog göra ett test till tror jag, har 10 koder kvar nu och hoppas att det räcker. Lär väl behöva gå till skolan och sitta där med.

28 maj 2012

Kategori: Allmänt

Idag ska jag inte på praktiken, jag kan inte. Jag var ju hos sjukgymnasten och upptäckte att jag hade ondare när jag gick där ifrån än när jag kom. Han tryckte och drog skit hårt på ryggen upp till nacken och jag kunde börjat gråta så ont det gjorde. Så fick ringa hotellet och säga att jag kan inte komma. 

Nu ska jag lägga mej i sängen och se på inspelningar. Han sa att jag kudne ha ont hela dagen.. Ska dit nästa måndag igen och vi få se hur det går efter det sen. Har praktik på kvällen då igen men då få jag tvinga dit mej eftersom det är sista dagen i så fall.

Skriver senare:)

Bishop

Kategori: Allmänt

Var på Bishop med mamma och syrran, kom precis hem. Det var gott och trevligt tycker jag i alla fall och dett varvad jag hade på mej!
'
Inte så snyggt direkt men det var skönt att ha på sej, den vanliga stilen typ.

Målade också naglarna, blev INTE nöjd alls! Tog en orange färg men det blev helt bubblig och dan, skit fult. Men jag klara mej nog till torsdag eller något inna jag målar om dom.
Så är man ju så duktig på att kladda med, men jag orkade inte ns bry mej denna gången... När jag såg hur bubbligt det blev fick det se ut som det ville asså:P Men klippte av naglarna igår med och nu kan jag inte riva med dom, men det är lättare att vara vid en dator med dom i denna längden och dom bruka växa rätt så fort.

Idag känner jag verkligen att jag vill ha någon att sova med, som ligger och håller om mej hela natten! <3

27 maj 2012

Kategori: Allmänt

Har varit i Stockaryd idag och kom hem sen och målade naglarna, solade och slappade. Har helt glömt bort blogegn faktiskt om jag ska vara ärlig. Om en stund ska vi åka till stan för vi ska ta med mamma ut och äta. Hoppas hon blir lite näjd med stället, lät nämligen inte ritkgit så^^ 

Ska göra ett distanstest nu innan och sen skriver jag troligtvis i mon innan jag åker till praktiken!

JAAAA FÖR FAN!!!!

Kategori: Allmänt

VI VANN, SÅ JÄVLA GOTT ASSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom precis på en sak

Kategori: Allmänt

Vi ligger etta just nu, men kan såklart ändras. Förra året låg vi också etta ett bra tag men sen började alla typ balkan länderna att rösta på varandra så att vi kom trea istället. För tillfället ligger vid 40 poäng före Ryssland, men då är vi inte ens halvvägs och tror tyvärr inte att vi kommer vinna. 

Eric låg etta genom halva röstningen, men givk inte hela vägen. Ska bli intressant att se ifall det går bättre i år.

JAA!!

Kategori: Allmänt

FÖR FAN SVERIGE KOM IGEN NU!!

26 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej! 
Ledsen att jag inte skrivit idag, har verkligen inte haft tid! Mamma hade somnat så vaknade av att pappa skrev sms vid kvart över tolv i morse typ. Sen var jag ju liksom tvungen att vakna till lite innan jag gjorde något annat. Så sen hoppade jag in i duschen, sminkade med och åt frukost. Sen innan 3 åkte vi till min kusin somvi skulle fira. Hemma igen lite innan 9 och då var det bara att bänka sej framför TV:n!

Men nu är jag här igen:) Ska snart lägga mej, eller om typ en timme när ESC är slut. Ska göra ett distanstest med inna jag ska sova tror jag. Imon är det Mors dag och vi ska till Stockaryd på morgonen så skriver antagligen när vi är tillbaka där ifrån. På kvällen har vi en liten överraskning till mamma:)

Mina pojkar:)

Kategori: Allmänt

De flesta videosen jag lägger upp är på råttorna, ja, här kommer en till^^

Nehepp

Kategori: Allmänt

Skulle testa den nya saken men vet inte riktigt, den verka inte vilja fungera typ. Har i alla fall varit och sett Men in black 3 nu med syrran och mamma. Den var rolig och lite dum faktiskt^^

Tog lite kort på djuren nyss och tänkte att det kunde ju vara smidigt att använda den nya saken för det verkade som det gick fortare då, men det gå ju inte alls!! Så nu kommer jag lägga upp dom vanligt här! Sen ska jag sova så jag söger godnatt. Det kommer en video med, vet dock inte när än men det blir idag.
På bilden över måste jag säga att Siddh ser rätt så glad ut:P
Hugo blev med lite intresserad av kameran ett tag^^ Han är så söt:)

Fråga Olle

Kategori: Allmänt

Igår gick ju Fråga Olle-dokumentären på TV, men då tittade vi på Eurovision istället så tittar på det nu:) Måsste säga att det är lite konstigt avsnitt faktiskt. En som är 62 ligger med en som är typ 21 tror jag. Hon kunde ju liksom varit hans mormor/farmor..

Aja, alla ska få ha sex om dom vill så det är väl bra för dom^^

Om ca 35 min ska vi åka till stan för att se Men in black 3. Mamma har fått det i Mors dag present, bland annat, men vi ville inte gå på söndag så det blev idag vid 9 istället:) Men nu ska jag nog äta lite tror jag, börja bli hungrig:) 

Ska se ifall jag ska slänga ihop ett collage med bilder på kläder/skor/saker som jag vill köpa!

25 maj 2012

Kategori: Allmänt

LÖN!!

Jepp, idag kommer lönen, kunde inte kommit mer lägligt asså! Måste ha pengar nu till helgen, allt är slut typ^^ 

Men just nu har jag hotell lektion, men min lärare är inte här. Ettornas lärare är här med dom, men våran har inte kommit och jag undra om hon ens kommer göra det?? 

Efter skolan blir det hem och göra distanstest och läsa ut teoriboken för andra gången. Kanske i solen? :)

FY FAAN VAD BRA SVERIGE!!!!

Kategori: Allmänt

Sverige tog sej vidare till finalen som är på lördag. Älskar melodifestivalen, speciellt när vi går vidare;) Det var ju pinsamt som bara den när Anna inte gick vidare för ett par år sedan. Har inte hört ett ljud från henne sen dess faktiskt?


Aja, ska ta och sova nu tänkte jag, godnatt:)

Den där nya saken från blogg.se ska jag testa i mon istället, hann inte göra något idag. Misstänker nämligen att det kan ta lite tid att lära sej hur man ska göra och så^^

Nu grej

Kategori: Allmänt

Såg att det finns en ny grej här på blogg.se som jag tänkte jag skulle testa senare faktiskt:) Nu ska jag göra ett distanstest och sen in i duschen. Vid nio sen är det melodifestivalen, semifinal 2! Hoppas att Sverige kommer med asså.

Favorit låt #1 !!

Kategori: Allmänt

"International Love"
(feat. Pitbull)

[Pitbull]
Went from Mr. 305, Dade County, to Mr. Worldwide, all around the world
Now we're International, so international, international, so international,

You can't catch me, boy (can't catch me, boy)
I'm overseas and about a hundred G's per show
Don't test me, boy (Don't test me, boy)
Cause I rap with the best for sure,
305 till the death of me
Cremate my body and let the ocean have what's left of me
But for now, forget about that,
Blow the whistle
Baby you're the referee

[Chorus: Chris Brown]
You put it down like New York City
I never sleep!
Wild like Los Angeles
My fantasy!
Hotter than Miami
I feel the heat!
Ohh, girl, it's International love
Ohh, it's International love

[Pitbull]
I don’t play football but I’ve touched down everywhere
Everywhere? Everywhere!
I don’t play baseball but I’ve hit a home run everywhere, everywhere
I’ve been to countries and cities I can’t pronounce
And the places on the globe I didn’t know existed
In Romania she pulled me to the side and told me Pit you can have me and my sister
In Lebanon yeah the women are bomb
And in Greece you’ve guessed it the women are sweet
Spinned all around the world but I ain’t gon’ lie there’s nothing like Miami’s heat

[Chorus: Chris Brown]
You put it down like New York City
I never sleep!
Wild like Los Angeles
My fantasy!
Hotter than Miami
I feel the heat!
Ohh, girl, it's International love
Ohh, It's International love

[Pitbull]
Down in D.R. they're looking for visas,
I ain’t talking credit cards if you know what I mean!
En Cuba, la cosa esta dura!
But the woman get down, if you know what I mean!
In Colombia the women got everything done but they are some of the most beautiful women I've ever seen
In Brazil they're freaky with big oh boobs and their thongs, blue yellow and green!
In L.A. tengo la Mexicana, en New York tengo la boricua
Besito para todas las mujeres en Venezuela, muah!
Y en Miami tengo a cualquiera!

[Chorus: Chris Brown]
You put it down like New York City
I never sleep!
Wild like Los Angeles
My fantasy!
Hotter than Miami
I feel the heat!
Ohh (all around the world), it's international love (international)
Ohh, it's international love

[Chris Brown]
There’s not a place that your love don’t affect me baby
So don’t ever change
I crossed the globe when I’m with you, baby
Haaay
Woah-oh

[Pitbull:]
Chris Brown, this is for the women worldwide
Let’s rap

[Chorus x2: Chris Brown]
You put it down like New York City
I never sleep!
Wild like Los Angeles
My fantasy!
Hotter than Miami
I feel the heat!
Ohh, it's International love
Ohh, it's International love

Så varmt!!

Kategori: Allmänt

Sitter och håller på att svettas ihjäl här uppe!!! Kom precis hem från rudan och har ätit lite kräm, ska snart sätta igång med ett test till och se hur det går!

Jag har aldrig riktigt gillat långklänningar, är mer för korta kläder. Men en del ser riktigt bra ut! En i klassen hade på sej det idag och hon passade verkligen skit bra i det. Jag skulle med vilja ha en, lite tunn och så som man kan ha när det är varmt ute. 

Typ någon sån här?

Jag köpte en lång kjol när vi var i Göteborg förra sommaren, men är så kort så måste ha den i midjan och vet inte riktigt om det ser bra ut? Så skulle vilja ha något mer sånt här. Sitter i den från Göteborg just nu och tycker att den är för kort att ha som klänning.

Dagens kläder!

Kategori: Allmänt

Körde på ett blått linne instoppat i en svart midjekjol! Bruka ha långa linnen som jag kan ha lite som tunika, med den kjolen under och inte över.
Nu ska jag ner och se tillatt syrran är klar att gå en runda! Har gjort lite distanstest, eller a, 1^^ Jag håller typ något "standardresultat"? Har fått 56 poäng 3 gånger av 4. Bruka få det antalet rätt när jag är i skolan med. 

Men ska göra ett test till när jag kommer hem sen:) Samt läsa spanska och svenska!

23 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Just nu är det ANSA, vi se på American pie och har betygsnack. Jag och Sassa var hos skolsköterskan för min rygg dödar mej som sagt. Hon sa att jag är för spänt på ena sidan och borde gå till en sjukgymnast. Så ska ringa sen vid typ 1 och se när jag kan få en tid. Hoppas det blir bättre:)

Efter skolan sen blir det att åka hem och klippa gräset med pappa! Har fått se valen inför nästa år med, jag fick psykologi, men inte historia:/ Hade gärna velat ha det annars för alla säger att många kurser efter gymnasiet sen typ kräver att man läst det. Men men, fick psykologi i alla fall:)

Jag idag!

Kategori: Allmänt

Detta hade jag på mej idag. Det var skit varmt faktiskt, så skönt att vädret blivit så bra nu:)

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Jag klara inte av att sitta här vid längre. Kom hem för ca 30 min sen och har hunnit duscha med och ska nu lägga mej raklång i sängen och läsa lite spanska. Vi ska ha prov någon dag men vet inte om det är i mon eller nästa vecka, vi få se det! 

Det kommer ett inlägg efter 9 som jag gjorde innan vi gick ut, jag och mamma, så det kommer upp fast jag har loggat ut senare från datorn. Därför säger jag godnatt, så skriver jag mer i mon:) 

Måste även göra lite teori, ett distanstest kanske? Få se vaf jag klara av. Nu blev det mycket klagande, men det går inte att va kvar i ryggen, det gör så satans ont!!!!

Där jag har ringat in är det som det gör som ondast..

Fika!

Kategori: Allmänt

Gick till trafikskolan innan och gjorde teori en gång, gick skit dåligt så det var inte kul längre:P Istället gick vi för att köpa lite fika och sitta vid sjön. Vi kom inte riktigt så långt:P


Vi mötte Julian när vi gick från skolan och pratade rätt länge faktiskt och sen gick vi och köpte fika. Men vi kom inte riktigt till sjön, mamma plockade upp oss på stationen istället så åkte vi hem.

Eurovison 2012

Kategori: Allmänt

Vid 8 idag är det semifinal inför Eurovision song contest 2012. Det ska jag självklart titta på! Är i för sej mer intresserad om ifall Sverige gå vidare, men det är på torsdag! Vet knappt vilka som är med just idag, men det visar sej senare. Är det tråkigt få jag läsa något^^

Gå en runda nu.

Kategori: Allmänt

Hade tänkt gå en runda nu. Få se ifall jag hitta någon att gå med, annars bli det själv. Kommer göra lite tidsinställda inlägg nu en stund framöver så det finns att läsa! 

Vi börja med ett par bilder från skolan medan vi hade svenska.
Jag hade lite tråkigt och tog kort på fötter^^ Översta bilden är jag och den andra är Sassa. 
Vi fick även veta hur nationella gick. Jag fick VG+!! :D Så himla glad asså för jag var verkligen beredd på att inte bli godkänd! Tydligen var jag rätt nära att få ännu bättre, men detta är skit bra!

Shoho

Kategori: Allmänt

Hej. Mår inte så särskilt bra just nu så om ett par timmar igen kommer jag att skriva istället, då kommer det även bilder ifrån dagen. Är lite irriterad på min lärare med för nu på måndag skulle vi ut på resa, men istället är det flyttat till v.24. Och på torsdag skulle vi få vara lediga från hotell lektionen för att vi har varit i skolan mer än vi ska, men då mailar hon oss och skriver att vi ska ha lektion ändå!! Jag bli så arg för att allt ska ändras precis hela tiden!!

Jag har redan besätmt att jag ska till prästängen och "visa upp mej" så dom vet hur jag ser ut och vem jag är. Jag ska ju ha mitt sommarjobb i deras kök och dom vill veta vem jag är ju. Och man skulle göra det typ innan 1/6 så måste dit då.

Nu är det mat och sen ska jag lägga mej i sängen och läsa lite spanska. Min rygg gör så ont att jag kan dö!!

22 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon:)

Sitter just nu och har naturkunskap! En i klassen har muntligt prov med läraren så ska sitta och leta fakta om något Hubble teleskop? Tro jag det hette^^ Kan nog bli rätt intressant tror jag, om jag hittar något då. Sen ska vi få veta hur proven gick med från förra veckan. 

När jag kom till skolan med så insåg jag att jag lyckats få med mej mammas nycklar hit:P Jag använder alltid stickade tröjor och dom är rätt tunna (sånna från gina) och ena fickan kändes lite tung. Det visade sej vara mammas nycklar som jag glömde ge tillbaka i morse. Men dom få hon sen:)

Höll på att glömma!

Kategori: Allmänt

Min två små älskade kissungar fyller 6 år idag!:D Liza ser forttfarande ut som en lite nkissunge så jag kallar dom för det:)

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Ska snart hoppa in i duschen innan jag lägger mej. Vill komma i säng tidigt ikväll. Men jag tänkte lägga upp lite bilder som jag tog från köksfönstret!
Sen köpte mamma en ascool grej i fredags: EN CHILI PLANTA!:D
Pappa och jag skulle leta upp något som skramlade i hans bil. Detta blev resultatet.
Den översta bilden är min vänsterhand och den nedre är min högerhand.
Ser kanske inte så brutalt ut, men det gjorde ont att få dom märkena!!

Godantt. Skriver kanske på naturkunskapen i mon, annars blir det frammåt 6. Skaq till körskolan efter vanliga skolan.

Lockade håret!

Kategori: Allmänt

Det blev lite väl mycket affro i det! Så helt nöjs är jag inte kan jag säga. Men ändå, från pannan och neråt ser det bättre ut än mitt på huvudet. Återstår att se hur det kommer se ut i mon med^^
Nu ska jag se ifall syrran vill dansa! Om inte, då blir det ELLE!

Vila time!

Kategori: Allmänt

Känner mej jätte trött. Ska dansa med Linda sen, Just Dance 3, som sist. Det är rätt kul faktiskt. Jag vill gå ner i vikt så jag väger typ 45, men en viss person vill inte hjälpa mej med det så få försöka på lite olika sätt själv. I trean sen kan vi köpa ett gymkort via skolan, till ett bättre pris och då ska jag till gymet och träna där istället:) Men än så länge blir det att gå rätt långa rundor varje dag, eller dansa. 

Tar man i mycket känns det som det är till hjälp i alla fall^^ Men som sagt, i trean ska jag ta tag i det mer:) Nu ska jag läsa i ELLE och bara vila lite. Imon är det prov som gäller! 

Jag just nu!

Eller kanske att man ska ta och locka håret lite?

Soligt!

Kategori: Allmänt

Såg att mitt tidsinställda inlägg kom upp! Det är ju inte alltid det lyckas, men det verka som det gjort det!

Har som sagt haft praktik och sen efter det stack jag och syrran till vårdcentralen för hon skulle göra något prov. Ja, då är den sköterskan som ska ta provet så sakkig så hon får be en annan göra det åt henne. Det tog säkert 10-20 min att ta de där blodprovet som egentligen tar typ 2 min.

Nu är vi hemma i alla fall och jag sitter och äter kräm och dricker läsk^^ Ska snart läsa lite i ELLE med faktiskt:) Ska unna mej det idag!

Tre saker jag gör just nu!

Kategori: Allmänt

Nu återkommer vi till Tre saker!
Detta inlägg är tidsinställt för just nu har jag praktik och kan alltså inte skriva! Så vi gör lite tidsinställda:) Vet inte om det kommer upp något videoklipp med? Kanske ska lägga upp ett:)

Men som sagt, en sak jag gör just nu är att ha praktik!

(detta är min praktik plats! Elite Stadshotellet i Växjö:) Riktigt bra ställe!)

Den andra saken som jag troligtvis gör är att prata med folk!

(bild tagen från google. Men den är rätt lik hur det faktiskt ser ut när det är några gäster som vill ha hjälp. Bilden är mer om man är på konferensavdelningen, men det är kanske där jag är idag?)

Den tredje och sista saken som jag absolut vet att jag gör är att äta! Därför kommer detta inlägg att publiceras vid ca 13;)
Denna bild är med från google och maten vi äter ser inte ut som detta alls! Det bruka faktiskt vara fisk på måndagar så kanske att det är det?

Hörs imon!

Kategori: Allmänt

Ska lägga mej snart. Så skriver bara lite snabbt här och sen ska jag lägga mej i sängen och läsa lite ELLE i reklamen på Big Brother:) 

Imon är det praktik som gäller, morgon passet då. Så för en gång skull kommer jag inte åka hem ensam utan syrran ska åka hem då med! Ska ta en tur till vårdcentralen efter det med sen.

Lars sminkar sej inför hockeyn! Tog kort från TV:n för en liten stund sen^^

En annan kul sak är att jag äntligen har fått min bankdosa från Nordea med:) Syrran har dock inte fått sin än?
Godnatt.

20 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Lessen för kass uppdatering både igår och idag! Idag har i för sej alla varit ute antar jag så det spelar kanske inte så stor roll ändå!

Men Janeth sov ju över här till idag. Kan ju säga att dagen var kaos igår!! Men vi hade kul ändå. Dansade en hel del också, så vi var lagom fräscha efteråt^^

Idag har det varit fullt upp med. Vi har fixat i trädgården och fixat med bilen. Som bara skulle bråka hela tiden så vi kom ingenstans!!!!! 

Nu ska jag snart ut och gå en runda med syrran och Janeth med:)

Övernattning:)

Kategori: Allmänt

Kom nästan precis hem från IKEA! Var där rätt länge faktiskt, men de var kul ändå:) Handlade lite mer saker till bilen:) Linda vet inte vad jag och mamma köpte till den igår^^ Men det ska hon få se sen, om hon inte redan smygkikat, och så ska vi ta ut de andra sakerna vi köpte.

Om en liten stund kommer Janne hit och ska sova över:) Hon var hos oss i torsdags och idag kommer hon igen! Vet inte om vi ska dansa idag med eller om vi ska se film mysa och snacka skit;) Vi ska i alla fall äta popkorn, det är en sak som är säker :D

Stora kattungar:D

Kategori: Allmänt

Här kommer ett klipp till på röda pandor. Dom ser ut som stora klumpiga kattungar tycker jag^^

Röda pandor är så underbara!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett sött klipp på röda pandor:)
Bli helt kär när jag ser dom^^ Har för mej att Komården har fått in röda pandor med!:D Måste dit och se en riktig asså.

Nya naglar :)

Kategori: Allmänt

Igår målade om mina naglar från det svart/röda till rosa:) Bilderna blev inte så jätte bra, + att mina naglar är väldigt hackiga och slitna, om man kan säga så, efter att vi gjorde gel naglarna i turkiet. Men dom har blivit rätt långa nu faktiskt:) Gillar att ha mina egna naglar så långa, känns mycket mer äkta:)

Sen tycker jag det är snyggare att måla på sina egna naglar, och att man måla dom hemma själv. Jag gillar längden på mina, måste bara fila lite i topparna för dom är lite väl spetsiga för min smak just nu:)

Så nu är domma naglarna lite mer flickiga. Enligt mej^^

Nu ska vi lägga in massa saker i bilen, ska till tippen! Jippie^^

19 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon:)

Mamma väckte mej vid typ halv 11 eller något och nu sitter jag och äter frukost:) Var skir hungrig och det var ett tag sen jag åt den frukosten Nils typ rekommenderade, och jag kan säga att idag var det godare än någonsin!:O

Om en timme typ ska vi ta och åka till IKEA. Ska plocka upp syrran där med och sen bli det att handla ännu mer^^

God natt.

Kategori: Allmänt

Ska faktiskt gå och lägga mej nu. Mina ben gör så fruktansvärt ont så ska ligga still nu länge och kanske på en film eller något tror jag. Mamma ha med ont, hon kör på samma sak, ligga och slappa. Man jag har haft ont i flera dagar, sen förra veckan någon gång tro jag till och med? 

Skriver lite grann i mon, blir fullt upp då med. IKEA och fix med bil och trädgård verka det som!

MARU!!!

Kategori: Allmänt

Katter kan med ;)

18 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Mamma väckte mej lite efter 10 idag. Har tittat på Tv och lite inspelningar. Kom ut frpn duschen för en liten stund med så ska äta lite kräm för snart ska vi in till stan:) 

Mitt hår har faktiskt bli rätt långt tycker jag:)

Ser lite väl konstig ut på bilden såg jag nu, men men.

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Ska gå och lägga mej nu. Janeth var här en stund och vi dansade på rätt bra ändå tycker jag. Tog i för sej rätt lång tid för oss att komma igång för vi såg på TV och snackade lite skit med^^

Men Linda och jag dansade lite till sen. Mamma och pappa va med liten stund var med, det var roligt faktiskt. Pappa skrämde livet av Linda bara för hon hade inte hört honom, det var med kul:P


I mon kommer jag kanske skriva innan 12, vi få se det. Syrran och en i hennes klass ska pierca sina tungor och jag ska med och kolla. Innan dess ska vi handla lite till bilen kanske och då åker vi vid 12 tiden. Kommer hem efter 3 sen troligtvis med. Kanske gör några tidsinställda idag? 

Men nu ska jag natta mej, hörs i mon:)

Maru^^

Kategori: Allmänt


17 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har vi jobbat och handlat. Janeth borde komma snart med, om hon inte redan är här? Hade tänkt att jag skulle äta något litet, inte för att jag är hungrig, utan för att jag måste. Tro det är snart  mer än 5 timmar sen jag åt frukosten.

När Janeth är här ska vi dansa i alla fall. Det var ett tag sen men jag måste säga att jag är skit trött! Satt och tittadepå Jockiboi:s blogg för en tjej på facebook hadel änkat den och sa att den va helt sjuk. Ja, hon hade rätt. Men höll ändå på att somna typ.

Ska äta lite nu tror jag:)

Maru the cat!

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag slänga upp lite videos på min favorit kines! Nämligen MARU!!! :D <3
Kommer göra lite olika inlägg med honom som dyker upp lite då och då, och med andra helt underbara djur med:) Alla kommer vara tidsinställda så att det verkligen bli av, så det ska jag roa mej med nu:P

Sommarbuskis! :D

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga upp några favoriter från Stefan och Krister, dom flesta är från sommarbuskis:)
Linda, kolla vid ca 3.20 sekunder! Där är det bästa;) 
 
Sommarbuskis ett är den videon över. Gillar sången och sockerbullar! ;)

Kalmar-Öland

Kategori: Allmänt

Var ju med hotell klassen i Kalmar och på Öland i måndags. Här kommer lite bilder från den dagen!

Det roliga med bilden ovan är att jag märkte inte att det stog någon där förren jag såg bilden efteråt!
Det var lite kul för dom hade en skylt som varnade för grodor med^^ Men det fanns inga?

Så stolt!

Kategori: Allmänt

Har precis gjort ett distanstest. Det kändes verkligen som att det gick skit dåligt, men jag hade 62/70 rätt!:D Har aldrig haft så bra så är skit glad över det^^ Och stolt med! Ska läsa mer i boken senare ikväll med, det är mat snart och sen ska jag och syrran ut och gå en runda. 

Efter det blir det mer teori tror jag:) Känner mej väldigt taggad nu (har aldrig sagt det innan) på att få mitt körkort. Det enda som ska göras innan jag har det nu är uppkörning och teoriprovet. Har bokat in 6 kärlektioner med. Har typ fem av dom samma vecka^^ Kommer dö! Tisdag, torsdag och fredag är dom:P Fast inte förrens i slutet då. 

Bjuder på ett par gamla bild på mej med mitt hår, som jag för övrigt saknar! Dom säljer inte den färgen längre så kan tyvärr inte få den igen :(

Detta var nog min lilla fjortisperiod tror jag:P

Jag överlevde!

Kategori: Allmänt

Är hemma från halkbanan nu, och alla lever^^ Var skit rädd i början men sen vad det rätt kul faktiskt!:) Hamnade i en bra grupp med faktiskt, tror det kan ha lite med det att göra att det var så kul. 

Har varit hemma en liten stund nu. Har även bokat in mina sista körlektioner så det är teori nu som gäller. Ska läsa lite inför svenska provet på tisdag, men sen efter det ska jag bara läsa teori. Och varva lite med ELLE ;)
Så här såg det faktiskt ut! Denna bilden är från google, men det är i princip så här det såg ut.

Buenas noches!

Kategori: Allmänt

Har tittat på Top model med Linda och pappa nyss. Även tittat lite på TV efter det, på trean. Tittar uppe hos mej nu. 

Ska göra ett distanstest hade jag tänkt och sen lägga mej, vi ska ju upp tidigare i mon och det gäller att vara pigg inför halkbanan! Känner mej nervös för det asså:( 

Nej, nu säger jag godnatt asså. Annars blir det aldrig något gjort! Skriver i mon när jag kommer hem igen.

Syrran kan va bra att ha!

Kategori: Allmänt

Hade helt glömt bort att skriva Tre Saker idag ju! Men hon skrev en sak på facebook och jag kom på det!!

Tre saker jag inte förstår mig på:
1. Att ha stringtrosor på sig så långt över byxorna att man nästan ser under dom.

(bild tagen från google)

2. Stora glasögon. Asså, ser man inte i vanliga eller? Jag tycker det är skit fult faktiskt, speciellt när man bara har vanligt fönsterglas i dom!

(bild från google)

3. Den här saken från make up store. Jag läste att jag skulle använda kemisk peeling för min hy istället för peeling med korn i. Just för att jag har sån inflamerad och fet hy. Då går jag till Make Up Store och säger det till dom och dom ger mej den här.

Idag när jag tvättade bort sminket så skulle jag testa den, kanske att hyn skulle bli bättre? Ja då står det på den att den ska användas till ögonen, men jag skulle visst ha den till hela ansiktet. Då får jag ett problem sen när jag ska testa den. Hur gör man?? Det står på att man ska ta på det på ansiktet och sen ta bort det med en bomulls pad, men det var så äckligt i hela ansiktet sen så jag tvättade med vatten i duschen sen, eftersom jag ändå skulle duscha så passade jag på att testa den nu när min gamla med korn i tog slut. 

Alltså hamnar den på listan över saker jag inte förstår mej på!
(bild från Make Up Stores hemsida)

Rast

Kategori: Allmänt

Just nu är det rast från svenskan. Jag sitter kvar lite i klassrummet nu ändå för jag orka inte va bland alla andra. Känns skönt att få va lite själv med. Senare idag ska som sagt jag och syrran till körskolan och sitta där ett par timmar verkar det som. Ska fröbi McDonalds först och köpa lite mat tror jag. 

När jag är hemma igen med så ska jag lägga upp lite bilder från igår, om det blev någon bra och så ska det ocks¨bli Tre Saker. Om jag inte gör det i skolan då. Vi få se:)

Ibland är man bra med kameran!

Svenska

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och har svenska. Vi håller på med språkhistoria och min grupp fick runsvenskan. Rätt intressant faktsikt tycker jag, men jag hade hellre fått något annat "språk". Något lite lättare typ.

Men vi slutar om ca 2.5 timme och då ska jag och syrran till körskolan och göra lite teori. Fundera på om vi ska till McDonalds och köpa en dubble cheeze (stavning?) för att Ivandi säger att den är så jävla god. Så måste alltså smaka den. 

Hemma sen ska jag läsa mer teori tror jag. Eller lite i ELLE. Imon är det ju dags för halkbanan!!!!! :'(

15 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Det var tur att jag inte sa att jag skulle skriva igår, då hade jag ljugit! Den längsta skoldagen någonsin asså. Var i Växjö igen efter 7 och sen åkte jag med mamma hem och vi kom hem typ 19.50!!! Så då var det bara att byta om och sen ner och titta på Morgan och Ola-Conny och sen upp och slappa. Var så trött asså.

Nu sitter jag på naturkunskapen och har haft prov. Fick veta vad jag fick på ANSA:n med och jag kunde inte varit mer nöjd:) 

Imon är det halkbanan som gäller, hoppas det kommer gå bra det med. Annars bli jag lessen:(

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen. Har precis duschat och ska äta lite kräm tror jag, eller hoppa över det vi få se:P Ska i alla fall läsa lite i ELLE hade jag tänkt. Skulle gjort distanstest men det tar nog för lång tid så jag orka nog inte det just nu. 

Imon kommer jag inte skriva på hela dagen tror jag. Ska till Öland och Kalmar med "klassen" vi är tre pers och läraren har ingen koll på när vi är hemma igen. Men tydligen blir det efter 5 trodde hon. Men det kan nog bli skoj:) Men det är därför jag inte kommer kunna skriva. Jag funderar på att ta med mej kameran med, kanske att man kan få någon fin bild:)

Men godnatt! ^^

Udda sport?

Kategori: Allmänt

Satt precis och skulle se ifall det fanns något kul att se på TV. Då hittade jag den mest udda sporten någonsin, VM I PUMPAKASTNING. Asså allvarligt? Vem gör sånt?!:O

Jag fattar ingenting asså. Håller fortfaranade på att läsa teori:( Har ca 20 sidor kvar att läsa på detta kapitel och sen kan jag göra distanstest. Blev inget läsande innan vi stack ut på grund av mina byxor. Men snart så!

Home!

Kategori: Allmänt

Har gått en runda med Linda nu. Kom inte iväg förrens typ fem över 4 sa pappa. Skulle försöka laga mina byxor med den jävla maskinen ville inte!!! Så pappa fixade ihop den så nu har jag lagat dom. Men så fort jag satte mej vid den när vi kom hem så sket det sej igen!:O

Kommer lämna mina saker hos mormor eller något i fortsättningen asså. Men nu sitter jag och äter kräm, ska läsa lite teori efter det sen:) Tänkte läsa ett kapitel till att börja med och sen göra test!

Min fina dator!

Kategori: Allmänt

I tisdags fick jag för mej att byta ut min älskade kisse som bakgrund och tog isätllet ett bildspel med Ulrik Munther^^ Det har blivit lite diskussioner i skolan på grund av det. Hade redovisning i fredags och då kopplade jag in datorn i en projektor, då ser ju alla bilderna. 

Det är bara jag i klassen som gillar honom verkar det som, men det gör ingenting faktiskt:)

Nu när detta inlägg kommer upp är jag ute och går!

Dagens schema!

Kategori: Allmänt

Jag har insett att jag lägger upp alldeles för lite bilder här! Måste verkligen bli bättre på det. Jag vet själb hur tråkigt det är att läsa andras bloggar och det inte finns bilder med. 

Så därför lägger jag även upp en bild på dagens schema:)

Två gerjer har jag redan gjort idag. Så det är en del kvar att göra. Som sagt, ska läas teori och sen gå en runda:)

Dags för plugg!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag läsa lite teori hade jag tänkt. Ska gå en runda med syrran sen när hon har läst ut sin bok. Ska se med mamma med om hon vill med, men det gör hon nog inte. 

När vi är tillbaka från rundan sen så hade jag tänkt göra ett distanstest med:)

Detta väntar mej idag!

13 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Igår gjorde jag ett tidsinställt inlägg, visste inte när jag skulle skriva idag annars. Sov genom hela natten fram till 11.15 typ! Så himla skönt att bara sova ut så där. Och inte ens vaknat en enda gång heller, det va länge sen^^

Idag står det en del på schemat i alla fall! Jag har precis dammsugit och ska snart ner och byta kattsand tänkte jag, bruka alltid glömma det. Sen ska jag nog läsa lite teori, så att det blir gjort. Kanske göra ett distanstest med:)

Bjuder på en gammal bild! Tog den när jag och syrran skulle se EMD förra våren:)

Tre saker jag tycker du ska lyssna på!

Kategori: Allmänt

Vi börjar såklart med min älskade Ulrik Munther - Alburn road!

Som nummer två kör vi på Pitbull ft. Chris Brown - International love!

Sista låten jag tycker du ska höra är Den svenska björnstammen - Svalkar vinden!

Tre saker

Kategori: Allmänt

Ska börja med en ny sak som kallas "tre saker". Idag är det "Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet".

Vi börjar med en lampa! Väldigt intressant måste jag säga:P Men den är ju lila liksom!!
Sen har vi en söt liten nalle som jag fick av mamma för Linda sa att hon tyckte vi kunde få varsin. Tycker den är jättegullig och mjuk så den har jag hela tiden på bordet:)
Till sist har vi en bok! Den som känner mej på riktigt vet om att jag verkligen gillar Sudoku. Spelar det i princip varje dag på min mobil:) Boken köpte jag i Stockholm på flygplatsen innan vi skulle till Turkiet, har kommit långt i den men spara den till tillfällen när vi ska åka långt! 
Det var några få av alla saker som finns på mitt bord! Har en hel del till, men det är saker som är helt ointressanta. Detta var tre saker som är jag mest! Förutom en bukett med blå "träblommor"...

Kvällsmaten:)

Kategori: Allmänt

Idag gjorde vi tacos! Blev klart efter nio någon gång, lite väl sent enlgit mej! Men åt ändå två bröd^^

Det ser nog lite äckligt ut när man ser det i brödet, men det var riktigt gott i alla fall! 

I mon vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska byta kattsand som varje söndag, men annars är det nog inga planer! Blir det inga planer så finns det alltid plugg att göra:/ Men det hade jag inte tänkt göra^^

Skulle piercat mej i mon, men ska göra det på sommarlovet istället. Det blir nog bäst så med eftersom jag inte få ha det på praktiken ändå. Kanske kan göra det sista veckan eller något?:)

Snarkande Kolibri!

Kategori: Allmänt

Kollade runt på Aftonbladet och fick syn på denna söta video^^ Den handlar om en kolibri som sover, man måste höra så gulligt den snarkar! :P
Den ser dessutom urgullig ut!

Elite hotels

Kategori: Allmänt

Tidigare i veckan bokade vi hotell i Göteborg, vi ska bo på Elite Park Avenue Hotel (tror jag!), i en juniorsvit^^ Eftersom vi är 3 pers så blir det inte så jättedyrt för var och en, men måste ändå spara en hel del! Vill ju shoppa;) Och då blev jag rätt glad när jag hittade 500:- i en gammal plånbok^^

Har mer pengar nu att handla för så behöver inte känna mej så fattig! Men den 500 lappen går nog till mamma. Hon fick betala för hotellet så länge så ger vi henne sen. Vi har inga sånna dosor än:( Plus att jag handlat upp mina pengar som jag fick sist^^

Ett par bilder från Elites hemsida, kategorin junorsvit då. Antagligen kommer inte våra rum se exakt ut som detta, men liknande antar jag.

"Punk servering"

Kategori: Allmänt

Temat i restaurangen igår skulle va punk, men vet i fan vad det blev sen. Jag var den enda som faktiskt hade smink på mej och försökte så det var skit trist att ingen annan brydde sej.
På bilden ser det inte lika hemskt ut som det gjorde i verkligheten.

Naglar

Kategori: Allmänt

Målade naglarna svarta och röda i torsdags till serveringen igår. Körde på svart/rött tema typ.
Blev däremot väldigt kladdigt.

12 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej! 

Ledsen för att jag inte skrivit, men måste säga att jag har inte haft något att berätta om. Glömde datorn i skolan i torsdags med så kunde inte skriva då alls. Har ju bara min skoldator som funkar tyvärr. 

Igår kom Janeth på besök med vovven, mysigt! Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt. Läst i min ELLE tidning från förra månaden, har inte haft tid innan! Sen har jag tittat på tv och knappt gått upp från sängen, så skönt att bara ligga och göra ingenting faktiskt. 

Nästa vecka är rätt lugn med, ledig två dagar pga. lov och en dag för halkbanan och på måndag ska vi till Öland med klassen! Har vanliga lektionen på tisdag bara^^

Kvällsmat!

Kategori: Allmänt

Linda och jag gjorde lite kvällsmat! Jag bestämde vad det skulle va i, det blev en tunnbrödsrulle med lax, dill, gräslök, salt, gurka, rödlök och creme fraiche, så gott! :D
Jag tar åt mej äran för det;) När den är uppäten blir det att borsta tänderna och hoppa i säng faktiskt. Var trött vid 9 tyvärr men ville inte lägga mej då. Så jag få skylla mej själv, men snart få jag sova:)

Hej!

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte skrivit, jag har varit i skolan och har inte använt datorn alls, fattar inte ens varför jag tog med den? Sen efter i alla fall åkte vi till vårdcentralen och tog andra sprutan mot livmoderhalscancer, gjorde ont! 

Sen hade vi med Janeth hem och hon somnade nästan för jag och Linda satt i mitt rum och gjorde läxor typ:P Stackars Janeth! Men hon hade tv att se på så jag hoppas hon klara sej ändå! Men nu är jag i alla fall klart med uppgiften jag skulle göra, men har inte haft någon tid ALLS att öva in vad jag ska säga och börja hon tjabba ska jag säga till henne att hon få vara glad att jag ens gjorde klart den! 

Imon ska vi servera på konserthuset igen, men den här gången med läraren också. Men nu ska jag nog plugga lite teori tror jag:)

Kläder från lördag!

Kategori: Allmänt

Detta hade jag på mej när vi var på cirkusen i lördags och även när vi va på UNF senare på kvällen med. Var rätt kallt till en början, men eftersom vi var inne mest så gick det an!

Ut och gå kläder

Kategori: Allmänt

Gick en runda med Linda när jag kom hem sen. Eller det tog väl en timme innan vi kom iväg, men ändå. Insåg då med att jag har ju inga mysbyxor!!!! Då fick jag ta mina Ed Hardy byxor som är sönder i skrevet, men det fick gå ändå. Ska låna mormors symaskin en dag och laga dom. Jag har nålat och så så att det ska bara sys ihop!

Imon är det nationellt prov och kommer alltså inte ha internet på hela dagen i skolan så skriver när jag kommer hem sen! Först efter skolan ska vi till Vårdcentralen och ta den andra sprutan mot Livmoderhalscancer.

Ny frukost!

Kategori: Allmänt

Blev deppig förra veckan för jag gick upp två kilo typ, så messade Nils och frågade om han kunde hjälpa mej att gå ner dom igen. Det ville han inte, det var för mycket att gå ner tydligen. Men han sa i alla fall vilken frukost jag kunde äta istället! Så idag provade jag det och måste säga att jag har mått jättebra och varit pigg:)
Så tack för tipset!

Kan även tillägga att vi gjorde slut idag. Det funkar inte att vara ett par för oss, men jag älskar honom exakt lika mycket som innan ändå!

Svenska

Kategori: Allmänt

Sitter och har svenska just nu. Rätt kul faktiskt och hålla på med svenskans historia. Min grupp har fått runskrift och det går rätt bra! 

Har även varit i kyrkan och kollat hur man skrev då och på lite saker på vägen dit. 

Om en stund ska jag få träffa Nils med så kommer inte skriva på ett tag idag.

8 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Sitter i skolan just nu och "övar" inför ett prov vi ska ha nästa vecka. Just nu känns det som att jag kan klara det, men vi ska lära oss änuu mer så det kan ju gå hur som helst. Efter skolan sen ska jag träffa Nils. Vi få se hur det slutar sen, men det tar vi då:) 

Nu måste jag lyssna annars bli hon arg:P

Livmoderhalscancer

Kategori: Allmänt

Nästa onsdag när jag och Linda har halkbanan ska vi tajma det med att ta sprutan mot livmoderhalscancer. Eftersom vi har tagit ledigt från skolan så få jag ändå inte kommer på spanskan så det blir ju typ perfekt:D Kommer dock ha väldigt ont efter, som förra gången. Är fortfarande klen i den armen, konstigt nog.

Så det blir skit bra tycker jag. Kan även boka lite tider och Linda skulle göra något prov där med, om dom lyckas göra rätt någon gång. Ska kolla med Janeth med om hon vill med:) hon var ju det sist!

NEEEEEEEEEEJ!!!!!!

Kategori: Allmänt

Vi få inte beställa mat ifrån Bishop längre:'( Fatta att jag sörjer! Ville ju ha min älskade sallad därifrån men det få jag inte längre. Nu ska jag kräva att vi gå dit och äter en gång. Ska tjata på Linda, och kanske mamma med. Jag ska äta den salladen igen!

På hotellet

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt om jag få blogga här, men eftersom jag typ alltid skriver om vad som händer här blir det ju lite som en loggbok eller något. Så lite okej tycker jag ändå att det är.

Dessutom är det inga gäster här just nu. Det är i för sej rätt många kvar som ska checka in, men dom bruka komma typ mellan 8-10. Då bruka det vara köer här. Lagom till att jag ska hem ibland med, kul:P

Är rätt hungrig med om jag ska vara ärlig. Har ätit lite kakor, men det bli man ju inte direkt mätt på. Det kommer väl mat lite senare hoppas jag. Är så sugen på en sallad! <3

Bli så lessen...

Kategori: Allmänt

Säger som i En mor till salu: Jag har nästan träffat Ulrik och Saade.

Hon hade i för sej inte dom personerna, men hon sa någto sånt. Med det menade hon att den personen var på hennes jobb, men den dagen jobbade inte hon.

Jag säger samma sak. Ulrik och Saade bodde på hotellet när inte jag var här. Bli lite lessen för det faktiskt:( Tänk, jag hade kunnat se Ulrik på riktigt nära håll, om jag bara hade haft praktik då. Bli arg på mej själv så jag ska hålla koll på när han kommer nästa gång och fråga om jag hjälpa till. Kanske under Rix-Fm festivalen?

Sommarjobbet

Kategori: Allmänt

Ringde till skolan innan som jag ska va på i sommar och jobba på. Blev nöjd med tiderna faktiskt! Jobb mellan 8-14, känns rätt skönt att komma hem så tidigt och att jag måste gå dit samtidigt som vi egebtligen bruka åka till skolan. Alltså är det ingen större förändring vilket känns skönt.

Så ska dit en dag och presentera mej^^

Cirkus Skott

Kategori: Allmänt

Här kommer en video från cirkusen vi va på. Kameran dog ju rätt snabbt så det är bara denna videon !

Naglarna.

Kategori: Allmänt

Skrev igår att jag inte lyckades ta kort på naglarna. Men idag har batterierna laddats och jag ha tagit kort på dom!

Inte så super snyggt, men som jag skrev: Lite färgglatt efter en jobbig vecka.

7 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon:)

Idag har jag praktik! Det är kvällspasset som gäller denna gången, känns helt okej! Hade det varit morgon hade jag antagligen dött av värmeslag:P Det bruka va lite jobbigt att stå i receptionen med solen på sej hela tiden, när man måste ha kostym på sej...

Men i alla fall. Nu ska jag sätta igång med en power point som ska vara klar på torsdag och redovisas. Jag är klar med en del, att skriva ett informationsblad, nu är det power pointen kvar och det är det sega och lite tråkiga.

Big brother

Kategori: Allmänt

Kom hem från mormor för en stund sen. Har faktiskt varit duktig sen dess: bytt kattsand, bytt hos råttorna och bytt hos Hugo! Det tog typ evigheter att byta hos råttorna!!! Massor som skulle rengöras hos dom, dom är duktiga på att skit ner asså.

Sen såg mamma att Charli blöder från nosen. Tyckte det var lite hemskt, men man kan inte riktigt se hur det ser ut eftersom att den lille skiten aldrig vill vara stilla. Men det verka inte vara nytt i alla fall för när han nuddade mej med nosen fick jag inget på mej.

Jag kom på en sak jag glömde innan. Jag målade naglarna i lite färglada färger eftersom jag varit lite nere och inte mått super bra den senaste veckan. Tänkte att det kunde vara lite glädje i det hela. Men som sagt så har jag inget batteri ÄN så det kommer kanske i mon eller en annan dag. Tittar för tillfället på Big Brother.

6 maj 2012

Kategori: Allmänt

Godeftermiddag!

Om typ 2 min ska vi åka och jobba. Blev inget med det igår för vi hade fullt upp! Först cirkus och sen till UNF och mysa lite. Sen kom vi hem vid typ 20 i 2 eller något så hade inte tid att skriva ändå. 

Något jag sörjer är att min kamera dog typ direkt:( Jag lyckades filma en grej, det var även det jag tyckte va häftigast! Så det kommer upp sen och även någon enstaka bild med. Men nu sitter batterierna på laddning och redo för att användas om ett par timmar:D Inte för att det är jätte mycket att ta kort på idag men ändå.

Kan ta en runda med Linda sen och ta lite "fina" bilder!:)

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart lägga mej hade jag tänkt. Eller a, jag måste vänta till efter halv 12 för det är tvätt i maskinen och det ska bytas ut! Sen kan jag få sova:)

Imon ska vi på cirkus, skoj! Jag hoppas det i alla fall, men det tror jag. Kameran ska följa med då så det bli lite fina bilder. Ifall man få ta kort då.

Har även pratat med mamma om snabbmaten i skolan nästa fredag. Kanske att vi fått några gäster i alla fall:) Hade inte jag behövt va med och servera hade jag ätit själv, hamburgare då! Den är skit god tycker jag. Dom skulle göra samma som på öppet hus:DNu ska jag stänga av datorn, godnatt!

4 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har vi haft nationella prov i Engelska B och det känns som att det blir ett G i alla fall:P Kan inte hoppas på för mycket, då blir man bara besviken. Efter det var det rast i typ en timme så det var skönt! 

Sen hade vi en lektion som jag inte vet vad jag ska kalla den ritkgit. Slutar ju egentligen efter lunch men idag skulle vi vara med snabbmaten och hålla på med marknadsföring. Eller dom skulle. Hotellarna skulle skriva meny och komma på hur vi skulle inreda restaurangen i skolan. Det gick väl rätt bra tycker jag:) 

Nu ska jag måla naglarna och sen läsa lite teori. Lyssnar på Ulrik just nu! <3

Helloj/godnatt?

Kategori: Allmänt

Sitter hemma nu. När jag kom hem från skolan blev det att äta snabbt och sen ut och jobba! Det sorgliga va när jag skulle gå på toa och fick för mej att ställa mej på vågen, såg att jag gått upp lite och höll på att bryta ihop... Eftersom vi redan går ute varje dag så vet jag inte vad jag ska göra, skola och körkort ta så mycket tid just nu. 

Vid halv 7 typ kom Janeth hit med för vi skulle gå ut en runda och sen gå och äta pizza som belöning. Det bestämdes innan jag ställde mej på den dumma vågen. I trean ska jag i alla fall köpa ett gymkort via skolan så då blir det att träna! Ska även byta ut min frukost när brödet vi har är slut. Hoppas det funka lite:( 

I mon blir det nationellt prov och sen lite annat i skolan som jag inte fattade. Så jag kan inte skriva innan jag kommer hem i mon eftersom internet ligger nerlagd i skolan. Det är alltid så när det ska vara nationella prov.

Säger godnatt så länge, vet inte om jag skriver mer, är skit trött!

Snart klar, tror jag...

Kategori: Allmänt

Har fortfarande hotell lektion. Det är lunch om ca 15 min och jag är verkligen hungrig nu! Jag ha inte tänkt börja på en power point just nu, fast jag ha tid. Jag gör hellre alltihop samtidigt när jag är hemma tror jag. Jag har rätt gott om tid ändå.

Hjärnan börja fungera bättre med. Så jag hoppas att när jag är hemma fungera den normalt så jag kan göra provet i mon. Så länge bjuder jag på en härlig bild, tycker jag, från Turkiet när vi var där för lite mer än en månad sen.
Allt va så bra då...

Hotell

Kategori: Allmänt

Sitter och ha hotell lektion ännu, rätt segt. Jag kan inte konsentrera mej på någonting längre verka det som. Måste få hjärnan att tänka på andra saker än det som stör mej. Kommer antagligen ha en del att göra hemma sen så det är lugnt då, men skolan bli lidande på grund av att jag inte kan tänka klart. 

Imon är det nationellt prov i engelska B med och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Nu måste jag försöka få ihop något till hotell uppgiften, annars kommer jag vara körd nästa vecka och det vill jag inte. vill försöka vara lite förberedd i alla fall. Skriver senare!

3 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej! 

Har inte skrivit på flera dagar, har inte haft tid eller lust faktiskt. Har övat mycket till provet som jag hade igår och det sket sej ändå för jag glömde läsa på ett papper. Så hälften kunde jag inte svar riktigt på. Men men, vi få se hur det går...

Har hotell lektion just nu men läraren är inte här så det är väl ingen som jobbar så mycket tror jag. Efter skolan ska jag hem och fixa i trädgården och sen läsa lite teori med. 

Har även pratat med Nils så vi ska se ifall det går att lösa, annars få vi se hur det kommer bli.