MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Hahaha

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inte gjort korsord^^ Känner mig rätt lat idag, men det är ju fredag! Ska gå och tvätta bort mascaran nu och göra en ansiktsmask OCH GÖRA KORSORD! Den här gången ska jag göra det! 

Kanske även ska skriva en planering för alla läxor jag ska göra så jag verkligen bestämmer mig för NÄR jag måste göra det så det hinner bli klart. Gäller bara att vakna någorlunda tidigt även när jag ha praktik på kvällen så blir det nog klart! Men det blir nog att göra några läxor varenda dag. Jaja, det ska nog gå bra.

I morgon ska vi till mormor:) och grilla

Teorin är avklarad:)

Kategori: Allmänt

Gjorde klart teorin för en liten stund sen och direkt efter det var det lagom att gå ner och byta i tvättmaskinen. Att det tar över 2 timmar att göra klart typ halva teorin!!! Det är ju typ en hel dag efter skolan man få ta till det. Visserligen har jag inte skola nu på ett tag men ändå. Har ju massa annat att göra. Men det känns som man ligger bra till nu ändå:)

Köpte en korsords tidning innan med för jag tycker det är rätt kul ibland:) Köpte dock den lättaste de hade för jag är så kass på det^^ Alla i släkten gör korsord, men Linda och jag är inte lika duktiga som de andra än. Mamma känns som ett proffs typ. De enda som inte gör korsord är nog männen i släkten. 

Nu ska jag göra korsord!

Tiden går så fort

Kategori: Allmänt

Skrev innan att jag skulle göra teorin, men har fortfarande inte öppnat boken^^ Det är roligare att kolla runt på andra bloggar och andra sidor och se på TV. Men kanske lika bra att ta tag i det:/

Kommer antagligen skriva snart igen. Dagens färg: brun

Aj mitt finger:(

Kategori: Allmänt

Var precis nere i tvätten och jag skulle slå en strumpa mot tvättmaskinen för att få bort gräset, det enda som slog i skit hårt var miff finger. Vet inte ens om strumpan nuddade tvättmaskinen.

Idag har vi jobbat och det gick bra, så nu har vi snart mer pengar^^ Ska göra lite teori med så den bli klar till måndag. Har en massa andra läxor som ska göras med under praktiken, hoppas man hinner göra kalrt det.

Nu väntar böckerna:)

Fina missar!

Kategori: Allmänt

Det blir alltid så fint på huden när man färgar håret. Tyvärr ser man inte hur illa det verkligen ser ut men det gör inget.
Denna bilden tog jag med för jag gillar färgen där.
Och denna bilden för jag tycker den blev rätt bra. Den första jag tog bakifrån på håret. Alltså, hade kameran upp och ner typ. Nöjd!

Före - efter

Kategori: Allmänt

Före
Efter
Nu tänkte jag jämföra utväxten
Före

Efter

Jag orka inte vänta mer:(

Kategori: Allmänt

Vet inte hur mycket tid det är kvar men det kan inte vara mer än tio eller något. Är så trött så vill gärna gå och sova:(

Oj, nu ringde klockan! Dags att tvätta ur färgen och duscha!

Med färgen i huvet:)

Kategori: Allmänt

Sitter här just nu och har färgen i huvudet. Så jag kommer inte komma i säng förrens vid 11 typ:( Men det har varit skönt att vara lediga idag och bara har varit ute i solen och haft det trevligt:) 

Färgen ska sitta i i ca 25 min till så det blir att göra teori så länge så hinner man kanske göra klart den idag, eller i alla fall det mesta. I mon ska vi jobba och gå till skolan!

Före och efter bilder kommer sen!

Jag ha så tråkigt:(

Kategori: Allmänt

Har kollat runt på facebook och olika bloggar men har så tråkigt:( Och att göra teorin känns inte heller så lockande men det måste ju med göras. Mamma är hemma nu men hon var så trött så hon ville vila innan så då får hon göra det. Men håret ska färgas idag i alal fall!

Nu få det bli att göra teorin..

Min hårfärg.

Kategori: Allmänt

Färgen stämmer inte alls på bilden! Här ser det nästan svart ut men den är röd/brun så det är helt fel! Men det kommer färe och efter bilder på mitt eget hår snart med:)

Inspelningar

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på lite inspelningar nu. för tillfället är det Idol från i tisdags som kan vara lite kul att titta på. Ska snart ta kort på hårfärgen med, annars kommer jag glömma det^^ 

Tog några bilder på solnedgången med för ca 10-20 min sen och tittar man ut nu så är det kolsvart!!!! Här kommer några bilder från solnedgången.
Det blev bara tre bilder, men de ser ju nästan lika dana ut så det gör nog inget:P

29 september 2011

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett bra tag sen, men har ätit, varit ute med katterna och även köpt hårfärg:) 

Vi var ju på vår gamla skola och det var roligt, träffade alla gamla favoritlärare och pratade riktigt länge så det var kul. Syrran lyckades även få ha sin praktik där sen:) 

Vi var ute länge med Janeth sen med och bara pratade om allt och ingenting. Vilket var jätte länge sen vi gjorde och det är kul med tjejsnack! 

Pappa gjorde god mat med när vi kom hem, lövbiff tror jag det heter. Sen var han så snäll och körde mig till Ica så jag kunde köpa hårfärg! Den jag egentligen vill ha finns typ inte längre så det fick bli en röd färg istället. Eller den är rätt mörk röd, men nästan brun typ. så väntar på att mamma ska komma så vi kan färga det.

på 88:an

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på janeth som kommer snart för då ska vi till grönkulla och hälsa på lite:) Vi gick inte hem i mellan för vi orkade inte det^^ Men snart kommer hon.

Godmorgon världen:)

Kategori: Allmänt

Vaknade för 40 min sen kanske och råkade ringa mamma utan att riktigt veta om det. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu för vi ska snart till vårdcentralen för Linda ska kolla något. Lite senare sen så ska vi till min skolan med men vi kommer hem i mellan så vi kan äta. Kommer nog skriva lite då med och jag kommer uppdatera från skola med:) Om dom inte är lediga idag med men det tror vi inte. Lille Janeth ska komma dit med men vi har inte bestämt när ännu. Nu ska jag äta frukost på fem min^^

Teori :)

Kategori: Allmänt

Hade tänkt läsa teorin nu för då har man den gjord och så är det bara att sätta igång med andra läxor sen:) Sitter just nu och försöker hitta någon som kan hjälpa mig med matten utanför skolan men tyvärr verkar det inte finnas någon:/ Frågade Hannes vilket kapitel dom håller på med men dom är inte i samma. Dom håller på med det som jag ska jobba med under praktiken. Få se, kanske behöver en då med men det verkade inte lika svårt. 

Vi började ju med det svåraste och jobbigaste kapitlet så vi får se hur det kan lösas. Jag ska kolla på fredag! 

Nu ska jag läsa teori och titta på Idol från sängen:)

Plugga matte! (trodde jag)

Kategori: Allmänt

Misslyckades totalt med det. Ingen i familjen fattade uppgiften. Eller mamma trodde att hon kunde förstå om hon försökte men hon hade annat för sig så vi får se hur det går.

Här kommer videon som jag lovade!

Kategori: Allmänt

Den kommer lite senare kanske men nu är den uppe. Visserligen är det inte rätt video för detta är en med text, men den stämmer visst inte helt. Men som sagt, här kommer den!

Mina nya naglar!

Kategori: Allmänt

Eller kanske inte riktigt SÅ nya eftersom jag målade dem i helgen (lördags) så är det ett tag sen. Vet inte varför men har liksom bara glömt bort att ta kort på dem!

Mina navelsmycken!

Kategori: Allmänt

Detta är alla jag har, fick det till 14 stycken. Vet inte om det är många eller inte, men det finns ju några att välja mellan. Just nu använder jag gitarren! Den längst ner till vänster är min läkstav, men vill inte slänga den för den är ju trots allt den första!

Hugo the model!

Kategori: Allmänt

Som vanligt gillar han inte att vara med på kort^^

Sorry

Kategori: Allmänt

Igår kände jag inte riktigt mer för att skriva något, så skrev inte på hela kvällen. 

Men idag kommer det bli mer. Har inte kunnat skriva idag för jag hade matte på morgonen och då få vi inte ha datan. Matten gick inte så jättebra så nu måste jga jobba en hel del hemma. Måste göra det en massa på lovet med för annras kommer jag ligga långt efter...

Sen på lunchrasten så fikade jag med mamma lite. Det va kul för då fanns det ju något att göra! Det var ett tag sen vi va ute och fikade med. Sen hade jag spanska med de som läser steg 1 och kände verkligen att det var fel. Men visst, bra med repetition (stavning?). Insåg sen att jag kommer inte vara på den nu på 6 veckor eftersom jag har praktik. 

I morgon ska vi till gamla skolan och nu blir det att göra matte! Dagens färg: blå

For you - E.M.D

Kategori: Allmänt

For you, for you
For you I’ll break myself in two
In two
For you I’ll set my house on fire
For you I live in this abandoned state
My reasons forsake me so why don´t you
Wake me up


Det är är E.M.Ds låt For you och jag älskar den! Ska lägga upp videon sen om jag kommer ihåg det. Just den biten som jag la upp nu är refrängen och den är passande just nu. Men som det står sist, Wake me up..

Snart är det rast och jag ska bort till Linda tänkte jag! Här finns det inga roliga människor så vad gör man? Där finns det några skojjiga människor i alla fall^^

Lunchrast

Kategori: Allmänt

Just nu är det lunch rast men jag sitter ändå i ett klassrum och kolla runt lite på datorn. Vi ska ha svenska om en liten stund och jag vet inte riktigt var vi ska göra denna gången. Men det visar sig. 

Fick även lite uppgifter nu som har med praktiken att göra så då blir det att ta tag i det en dag med, om de hinner. frågan är bara om man ska göra det nu eller vänta till slutet av praktiken?? 

Efter skolan är det jobb som gäller. Känner mig lite små besviken och tjurig idag med. Det borde gå över någon gång tycker man ju.

Jag är så jäkla nöjd:D

Kategori: Allmänt

Redovisade min Power Point nu innan halv 10 rasten och jag är så nöjd:D Hon sa att det var jättebra och jag fick med allt som skulle med! Nu känns det verkligen som att det var värt allt slit och alla timmar för att göra klar den:)

Rasten var med kul, tror allt kommer vara kul idag bara för att det gick så bra. Gick in till Amanda och Janeth som va i köket och tramsade lite med dem. Det luktade däremot inte så gott för de höll på med musslor och strömming:S 

Sitter just nu och väntar på att läraren ska komma tillbaka för vi började för ca  14 min sen nu och det är ju så noga att vi ska vara i tid, men ingen annan är det! Jag kom ändå försent hit nu. Snart ska  Ivandi redovisa sin Power Point, ska bli kul:)

Dagens färg: röd

26 september 2011

Kategori: Allmänt

Nu har jag kollat lite på inspelningar och lekt med Hugo (marsvinet). Han blir så glad om man är med honom på golvet när det byts pellets i buren. Han gillar verkligen inte att vara själv stackarn! 

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mej. Känner mej rätt arg och besviken just nu med. Man kan ju tycka att det borde gått över vid de här laget...

Godnatt!

I'm so happy ;D

Kategori: Allmänt

Är helt klar med min Power Point nu så då går det att redovisa i morgon, vet dock inte hur det kommer gå. Vet ju liksom inte om läraren tycker att den är bra förrens efteråt. Men just nu så känns det rätt bra! 

Var på körskolan innan som vanligt med, gick rätt fort idag kändes det som. Efter praktiken gick jag och köpte cupcakes till mej och syrran. Var sugen på något gott så tänkte att det vore kanske gott. Egentligen skulle jag köpa en biskvi och chokladboll. Men tog cupcakes istället! Det gillade Linda, hon visste inte att jag skulle köpa med det^^ 

Nu ska jag se på Svenska Hollywood fruar och sen lägga mej i sängen och läsa lite i ELLE för det var riktigt länge sen. Känner mej allmänt glad:)

Dagens färg: vit

Mamma är snäll:)

Kategori: Allmänt

Hon tyckte att min Power Point var bra, men hon vet inte vad jag ska säga visserligen, men ändå. Så nu kan jag känna mig lite mer nöjd med det så är det bara att gå upp och redovisa det på tisdag!

Nu ska jag bara ner en sväng och sen blir det att gå och lägga sig! Är helt slut. Förhoppningsvis blir inte nästa vecka lika jobbig.

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kategori: Allmänt

Jag är klar:D!! Eller mamma ska kolla igenom det först så får vi se vad hon tycker om det, hoppas hon tycker det är bra. I mon är det bara att fixa detaljerna tror jag, orkar inte göra det idag. Det borde ju inte ta mer än en eller två timmar så det går fort:)

Klippte ju gräset innan med. Såg inte ett skit. För det första var det nästan kolsvart ute mot slutet och sen hoppade allting. Jag sa till pappa att det är nog som att klippa gräset full. Men det blev klippt i alla fall så det är bra. Duschade länge sen med, det var skönt att duscha kallt efter det, för även om det är kväll så blir man varm!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kategori: Allmänt

Jag är klar:D!! Eller mamma ska kolla igenom det först så får vi se vad hon tycker om det, hoppas hon tycker det är bra. I mon är det bara att fixa detaljerna tror jag, orkar inte göra det idag. Det borde ju inte ta mer än en eller två timmar så det går fort:)

Klippte ju gräset innan med. Såg inte ett skit. För det första var det nästan kolsvart ute mot slutet och sen hoppade allting. Jag sa till pappa att det är nog som att klippa gräset full. Men det blev klippt i alla fall så det är bra. Duschade länge sen med, det var skönt att duscha kallt efter det, för även om det är kväll så blir man varm!

Mmm, så gott!

Kategori: Allmänt

Så, nu har vi ätit och det var sååå gott!! Har dock lite ont i magen för man äter ju alltid för mycket^^ Men för att göra det lite bättre så ska jag ut och klippa klart gräset som Linda började på innan. Att röra sig hjälper ibland tycker jag, så det passar bra! Efter det så blir det att duscha länge, göra hårinpackling till exempel:)

Grilla ;)

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att maten ska bli klar^^ Vi grillar! Eller pappa grillar och mamma fixar det andra medan jag gör lite läxor bland annat. 

Har precis blivit klar med veckans teoriläxa så nu är det bara Hotell läxan som ska göras klar. Förhopnningsvis hinner jag bli klar med det mesta idag och fixa lite detaljer i morgon efter körskolan. Har som vanligt praktik i morgon och veckan efter så börjar min riktiga praktik, skoj! 

På torsdag ska vi till gamla skolan och se ifall de ha någon musik lektion:) Nu är maten klar! 

Dagens färg: himmel blå

i växjö

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen och vänta på mamma och Linda som är inne och handlar. Könberg mej lite elak son inte följde med mamma när hon ville kolla på en sak nu, men hon kom in till mej nyss när jag ville kolla en sak. Få följa med henne nästa gång istället. Nu ska vi hem och klippa gräset och göra klart power pointen!

Känner mig lugn nu:)

Kategori: Allmänt

Så fort vi kom hem från kusinerna så satte jag igång med pluggandet, duktigt, jag vet! Men det känns rätt skönt att få det gjort även om det är lördag. Har inte så jätte mycket kvar, men det återstår nog minst 4 timmar kvar av de innan jag blir klar!

Sitter just nu och äter chips och dricker LOKA. Just det, målar naglarna med. Det kommer upp bilder på det i mon för jag orkar inte idag.

Flower Power

Kategori: Allmänt

Nää, men sitter precis och målar naglarna gröna. Eller jag gör det som en fransk manikyr, kommer bilder sen på det! Grönt känns lite somrigt så det passar nu på hösten tycker jag^^ Om en timme så ska vi vara hos min kusin och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej och om jag ens ska bry mej om sminket?? Det är ju trots allt bara släkten.

Ska läsa lite teori så är den gjord med, det känns inte som någon mening att göra hotell läxan just nu så det få bli teori!

Buenos días;)

Kategori: Allmänt

Vaknade för en timme sen ungefär! Brukar inte sova så länge men det var verkligen skönt att få sova ut lite. Om ett par timmar ska vi till min kusin för hon har fyllt, även hennes pappa ska vi fira. Förhoppningsvis så kommer Isak och Theo med så man kan gosa lite^^ 

Nu ska jag måla naglarna gröna, Så dagens färg: grön

Kul på barnakuten!

Kategori: Allmänt

Den här fina saken byggde jag!
Syrran var på barnakuten innan och jag satt och lekte lite då^^ Man måste ju göra det lite roligt, det slutade bra med i alla fall!

Mysigt på jobbet^^

Kategori: Allmänt

Skulle sopa ut lite grus på jobbet och fick syn på denna skönheten^^ Den ville verkligen kela och den var så mysig och den ville in:( Den bodde precis där men matte var inte hemma så den satt utanför och ville in. Som tur så kom matte lite senare. Men det var så bedårande!

Så jäkla obehagligt!

Kategori: Allmänt

Läste precis på aftonbladets hemsida att 532 kilo rymdskrot kommer att ramla ner under dagen eller i morgon! Det vill säga att södra Sverige ligger rätt illa till verka det som. Tycker det är riktigt äckligt och obehagligt för man kan ju faktiskt bli träffad om man går ut, även om chansen kanske inte är så jätte stor. 

Det fula är att det publicerades igår och de kommer hända mellan i dag och i morgon, men NASA vet mer om 24 timmar stog det. Alltså, det är ju i natt eller något ju. Är inte det lite sent att komma med då? När der liksom redan kan ha hänt. Inte så smart om jag får säga det själv. Klicka HÄR för att komma till aftonbladets sida om det.

Ååååh så trött

Kategori: Allmänt

Sitter och har PoF just nu men vi gör verkligen ingenting... För det första har vi inte fått alla våra saker som vi måste ha i början här nu som mall och sånt. Sen är inte läraren här och hjälper oss. Han har inte varit här på hela lektionen. Han bara kollade lite snabbt hur det går för alla och sen gick han igen. Bli lite irriterad på det faktiskt.

Sitter och kolla runt på lite kläder istället. Hittat lite som jag troligtvis ska köpa sen när pengarna kommer! 

Dagens färg: grå

Teleborgsslott #4

Kategori: Allmänt

Utsikt från en balkong till en svit.
Utsikten neråt från den balkongen vi stått på hela tiden.
Huvudentren förr tror jag.
Rektors rummets balkong.
Under trappan på huvudentren.
Ena sidan på slottet.
Frmsidan av slottet, skit fint!
På det här slottet skulle jag lätt vilja bo. Men jag skulle i så fall bara vilja bo där ensam med min familj. Alltså ska det inte vara ett hotell längre i så fall. Som sagt, vill bo i ett hus med tre våningar och ett torn, men ett slott är ännu bättre!!!

Teleborgsslott #3

Kategori: Allmänt

En svit, tror jag.
detta rummet tror jag heter Rektors rummet och det är en svit tror jag. Rektorn bodde här och vinkade till sina studenter när de tog studenten förr:)
En liten skojjig sak som jag hittade vid en säng^^
Samma sak...
Samma sak igen.
Ute på balkongen jämte Rektors rummet. Vi kände att vi var tvugna att gå ut och titta^^
Ivandi ute på balkongen till en av sviterna!

Teleborgsslott #2

Kategori: Allmänt

Bild på den konstiga balkongen.
Någon slags viloplats från bastun eller liknande på översta våningen.
Några små söta dagis barn var ute på besök och studerade slottet.
En av sviterna, tror jag + Ivnadi.
En svit till, tror jag.

Teleborgsslott #2

Kategori: Allmänt

Bild på den konstiga balkongen.
Någon slags viloplats från bastun eller liknande på översta våningen.
Några små söta dagis barn var ute på besök och studerade slottet.
En av sviterna, tror jag + Ivnadi.
En svit till, tror jag.

Teleborgsslott #1

Kategori: Allmänt

Här är den första bilden jag tog på slottet när vi kom fram.
Utsikt från "matsalen"
Utsikt från "matsalen"
Ljuskrona i något rum-
Trappa upp till tornet. Fick tyvärr inte gå upp det tror jag:(
Något konstigt i golvet.
Ivandi vid ett fönster på en slags balkong där inne.
Den konstiga saken i golvet igen!
Utsikt från balkongen på insidan.
Samma på denna!

Detta är några bilder från dagen på slottet, fler kommer snart!

Tokio Hotel???

Kategori: Allmänt

Jag har sett många bilder nu på hur Bill och Tom ser ut för tillfället (tror jag de gör i alla fall) och jag måste säga att det är rätt chokerande!
Detta är Bill, men jag tycker att han börja påminna lite om Ola Salo i The Ark. Han var mycket snyggare som han såg ut innan måste jag säga. Han passar inte i alla de piercingarna han har i ansiktet nu.
Tom ser lite ut som en brottsling på denna bilden. Även han såg bättre ut innan.
Den här bilden tog jag med på om man tittar på bild kan man nästan tro att det är dansband! Enligt mig är det typiskt dansbands omslag. Det är bara de andra tre killarna som gör att det inte liknar ett dansbands omslag helt och hållet!

23 september 2011

Kategori: Allmänt

Har inte hänt så mycket ännu. Satt och pratade med Janeth och Amanda på rasten och det var kul. Vi träffas ju inte så mycket längre tyvärr. 

Nu i skolan så ska vi typ skriva en meny eller något. Fattar ingenting för tillfället så det lär nog inte gå så bra. Sen är det i alla fall lunch om en timme och då är denna lektionen slut:) Vet faktiskt inte vad vi ska göra i eftermiddag heller. Men efter skolan så ska vi jobba och jag tog med mig teoriboken så jag kan läsa det medan mamma jobba klart. Det ska ju med göras!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan just nu och lektionen börjar snart. Vet inte alls vad vi ska göra, men det få vi väl reda på snart antar jag. Känner mig lite deprimerad i dag för jag tyckte det var så kallt att jag behöver ha min vinterjacka:( Inte kul alls, det är ju bara september dessutom! 

Jag kommer lägga upp bilder från slottet lite senare med.

Efter skolan blir det att jobba!

Natti natti!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sova! Bilder från slottet kommer i morgon för jag är för trött för att fixa det nu. I morgon ska vi jobba bland annat. Vet inte om det blir någon film på UNF i morgon eller inte men det verkar inte så i alla fall. Jag kommer berätta mer om dagen i morgon.

Dagens kläder!

Kategori: Allmänt

Här kommer två bilder på dagens kläder:)

Slottet!

Kategori: Allmänt

Var ju på Teleborgsslott innan idag och jag har tagit lite bilder, men jag lägger upp dom sen när jag har tid!

Du var det klart!

Kategori: Allmänt

Julian var här innan och hjälpte mej med spanskan och bytte även lampa för den lyckades paja när jag kom hem^^ Nu har vi handlat med och kört hem honom och jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mej:PÄr helt slut och jag fattar inte hur man kan vara såhär trött varje kväll så här tidigt. Hade ju tänkt göra hotell läxan, men vet inte om jag orkar det för jag måste duscha med. Så jag ska gå och duscha nu och så får vi se sen vad som händer!

Dagens färg: gul

Just nu (tidsinställt)

Kategori: Allmänt

Här är jag just nu tillsammans med ettorna och kollar. Eftersom jag skrev det här igår vid 20.00 tiden så vet jag ju inte vad jag gör nu på slottet. Men av att säga på bilderna här så ser det skit snyggt ut! Skulle lätt vilja bo där! Min dröm är att bo i ett hus med tre våningar och ett torn^^ Det finns dock inte så många som är så. 

Men i alla fall. Här är jag just nu och jag ska ta lite egna bilder senare tror jag så ska jag visa hur det ser ut:)

Godnatt:)

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Är skit trött, Julian kom inte för han gör det i mon istället. Jag är snart tillräckligt färdig med all text som jag ska ha på min Power Point så då är det bara att sätta igång med den! Känner mej inte riktigt lika stressad längre:) 

I morgon så ska vi till Teleborgs slott och jag har ingen aning vad som ska hända eller så. Kommer tillbaka till skolan innan engelskan i alla fall.

Dagens färg: mulet (det är visserligen ingen färg men vi kan låtsas)
Godnatt:)

Espanol

Kategori: Allmänt

Sitter och försöker fixa min spanska läxa, men de går inte så bra så Julian ska komma hit sen för det funkade inte att fråga honom över telefonen för den var rätt konstig. 

Skulle ju göra min hotell läxa med men jag ha inte kommit så långt. Funderar på om jag ska göra en Power Point nu och sen ändra om det är något som inte är bra eller blir fel. Förhoppningsvis går det lite bra och kanske något blir rätt med.

Varning för mobbade bilder!

Kategori: Allmänt

Funderar på att färga tillbaka det till den här färgen, men jag vet inte riktigt om jag ska det. Det är inte så mycket kläder som passar till den färgen, inte av de jag har hemma i alla fall. Men färgar jag tillbaka det så så kan jag ha min hårförlängning som ha legat i garderoben i minst ett år^^

De andra nya par skorna:)

Kategori: Allmänt

Fick inte så bra bilder på dessa heller. Jag har inte använt dem så vet inte om de är sköna att gå i, men det tror jag. Man står väldigt stadigt i dem i alla fall:) 349:- för de med.

Ett par av mina ny skor:)

Kategori: Allmänt

Kanske inte så bra bilder för de se snyggare ut på riktigt tycker jag. Sen är de kanske inte så super snygga men det är enormt sköna (om man inte springer som jag gjorde idag till bussen nästan). 349:-

En ny magtröja!

Kategori: Allmänt

Detta är en lite bättre bild på tröjan som jag köpre i söndags.

Mina underbart hemska kissar:)

Kategori: Allmänt

Efter att vi åt så gick jag in i mitt rum, vilket var kanske 10 min sen. Då ser jag Liza i min säng och sen Göran som ligget i min soffa på ALLA MINA KLÄDER!!! Visst, han är helt underbart gullig när han ligger där, men han håra ju ner så mycket:(
Liza i min säng:)
Och så ha vi Göran på alla mina kläder:)

Kyckling!!

Kategori: Allmänt

Är skit hungrig just nu! Kom hem för ca en timme sen och den bussresan var allt annat än vad den brukar! Jag skriver mer om den sen när jag har ätit. Katterna och pappa är här uppe just nu med. Mamma och jag har varsin katt i våra sängar^^ Nu hoppas jag att maten är klar!

Rast

Kategori: Allmänt

Nu har jag rast fram till 13.45 då min spanska börja så just nu sitter jag på IT och ska göra klart lite andra skoluppgifter. Det är lite brottom med det nämligen för det ska helst vara klart denna veckan. Det mest i alla fall så det blir att göra en hel del när man kommer hem med. 

Idag är det den riktiga spanska lektionen för min del, vet inte hur det kommer att vara eller så alls så det bli kul att se. Det finns ju några som jag kan jobba med tror jag. kände igen en del människor, men de flesta är ju ettor.

Duktig;)

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på mammas IPad och blogga lite just nu för jag orka inte starta min dator för det och hon säger att jag ska springa och använda den för det är ingen som gör det typ^^ Gjorde lite matte innan men nu orka jag inte med. Gjorde bara de viktigaste så få fråga Henrik i mon på matten istället. I alla fall så tänkte jag faktiskt gå och lägga mig nu för jag är skit trött. Jobbade ju med Linda innan och sen hem och duscha, äta och direkt efter det så var det bara att börja plugga! Plugga låter så töntigt, kanske för att man ha sagt det i så många år, vet inte. Kanske skriver mer innan jag lägger mig.

on tha bus

Kategori: Allmänt

Det är en jobbig människa här som sitter och hosta hela tiden! Bli då arg för hon sätt verkligen framlutat och hostade mej rätt i örat varje gång! Linda sätt jämte mej och hon störde sig med på det så vi satte oss i raden jämte henne istället^^ Har precis insett att jag måste duscha innan jag kan göra matte. Det kommer bli en lång kväll..

Brandövning!

Kategori: Allmänt

Nej, inte riktigt. Vi tittade på en film på Hotell lektionen om tre stora hotellbränder i Sverige de senaste 10 åren. Väldigt intressant faktiskt, men lite läskigt för de kan ju sluta väldigt illa. 

Nu har vi i alla fall svenska och vi är fyra stycken som gör klart Oliver Twist läxan för den skulle visst in idag. Det kudne hon ha sagt till mig så hade jag kunnat fixa lalrt den i tid ju? Just nu sitter vi och vänta på att hon ska komma tillbaka så vi kan få va med på lektionen. 

Efter skolan så ska Linda och jag jobba då. Denna gången behöver vi inte stressa vilket känns jätte skönt. Missar vi bussen så kan vi ju alltid åka med mamma hem:) Hemm väntar dock massa plugg...

Dagens färg: röd

Done;)

Kategori: Allmänt

Eller inte riktigt, men nästan! Jag är för trött för att fortsätta, men jag har kommit på att jag har mycket ledig tid på onsdag då jag troligtvis ha lunch rast i två timmar. Då ska jag sitta och göra saker som jag ligger efter med. Det blir nog kalasbra:D

Matte måste jag göra i morgon efter att vi jobbat så den kommer jag förhoppningsvis bli klar med så jag inte ligger helt efter i alla fall. Måste komma ihåg att gå till syven då med! Ivandi skulle med då också, få se ifall hon är i skolan för då skulle vi kunnna gå dit på frukost rasten. Aja, det fixar sig i mon:P

Nu ska jag på toa och sen lägga mig hade jag tänkt, måste slappna av lite med för det känns lite stressigt.

Dagens färg: grön

Kesella och hallon:)

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och har paus i arbetandet och äter lite Kesella och frysta hallon^^ Vi fick det när vi var uppe i Stockholm hos Chanett och det var så gott! Hon hade visserligen blåbär med men vi har inga hemma.
Blev inte så jättebra bild, men man ser vad det är^^

Nu börjas det igen:)

Kategori: Allmänt

Kom hem för en liten stund sen och kvällen kommer bestå av mina skolböcker + datorn för att göra skoluppgifter:) Såg igår att det var en del som jag hade missat så få försöka göra klart så mycket som möjligt idag. I morgon få det bli lite matte.

Vi ska även jobba då med, hade helt glömt bort det^^ Kommer skriva fler gånger idag, ska bara komma på vad det ska handla om:P

75 st!!!!

Kategori: Allmänt

Förra veckan så störde jag mig så mycket på att läraren gjorde massa jobbiga ljud. Så denna gången räknade jag din:) efter 10min så gav jag upp för han va uppe i 75 redan!!! Fatta inte hur man lyckas med det, men jag gav upp sen. Just nu är det rast och sen är det 35mun kvar, sen få jag hem och äta. Är sugen på kesella och hallon^^ i mon är det skola igen och då är det svenska, ha rätt mycket att göra nu när det gäller skolan. Men det ta vi hemma sen. Är jätte trött och sugen på chips.

på körskolan

Kategori: Allmänt

Idag ha jag haft praktik igen. Dock fick jag inte göra så mycket, men det va kul ändå:) Nu är det teori!

Den nya tröjan!

Kategori: Allmänt

Det blev inte en speciellt bra bild för jag fick huka mig för att få med hela tröjan och det ser jätte fult ut. Men jag ska ta bättre kort när batterierna är laddade. Då blir det även kort på mina nya skor:) Är nöjd med tröjan i alla fall. 50:- på Lindex!

Naglarna som inte blev så bra.

Kategori: Allmänt

Det är inte det att jag inte gillade färgen, men färgen är inte jag. Den vanliga röda färgen brukar jag ha, men inte den vinröda. Så ska troligtvis ändrå det sen eller i morgon.

Torsdagens kläder.

Kategori: Allmänt

Har glömt lägga upp bild på det. Men detta hade jag på mig i torsdags:)

Nya skor:)

Kategori: Allmänt

Köpte två par nya skor idag + en magtröja! Sen skulle jag ta kort på köpet men då dog kameran så får ta kort på det i morgon istället! Bilder på naglarna kommer upp idag i alla fall:) Sen orka jag inte måla om dem så det får sitta såhär ett tag nu. Även om jag byter färg varje vecka. En anledning varför jag gör min egen franska manikyr, jag tar ändå bort den efter en vecka:) ÅÅh, kanske ska ta och göra det idag i alla fall? Vi får se sen, nu ska jag fixa upp bilderna.

Fräscht:D

Kategori: Allmänt

Har duschat och gjort hårinpackning, då känner man sig fräsch:) Kan inte ens stava till det ordet. Om en liten stund så ska vi åka in till stan och kolla lite i affärer, har inte så mycket pångar dock för lönen kommer på fredag. Behöver verkligen nya vinterskor eftersom de jag köpte förra vintern har jag lyckas ta sönder bak vid hälen. 

Vi får se hur det blir, men något blir det väl kanske:)

So tired

Kategori: Allmänt

Var hos mormor innan ju, men har inte skrivit sen dess. Jag måste bli bättre på att skriva! Just nu är jag så trött att jag kan somna så fort jag blundar tror jag^^ 

Det var förresten kul hos mormor innan för Theo satt hos mig och syrran ett tag och han är ju så mysig^^ Mone var där med och vi fick veta en kul nyhet då som jag inte kommer berätta ännu, men snart så! 

I morgon så har mamma planer på att vi ska till stan och då vill jag även kolla lite på skor på Skopunkten för det är typ enda stället jag köper skor på. Köper nya skor rätt ofta och där kan man hitta snygga och billiga skor, även om de kanske inte håller så länge. Jag tänker såhär: Köper jag billiga och många skor så har jag många att välja på + att det gör inte så mycket ifall de går sönder. 

Målade ju naglarna innan med, men jag kommer antagligen att måla om de i morgon sen för den färgen var inte jag alls! Tog kort på det innan som kommer upp i morgon. 

Nu ska jag sova, godnatt! Dagens färg: orange

Det värsta som hänt!!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 6.20 ungefär och tänkte: Shit det är skola, ställde jag inte klockan??!!!?! Så jag startade larmet och tänkte somna om, tills jag upptäckte att det var lördag och stänge av larmet. Asså jag fick nästan hjärtattack av det där! Sen var det bara somna om och vakna vid 11.15^^

Det roliga var att vi pratade om det igår i skolan med:P

Chips and nail polish!

Kategori: Allmänt

Sitter ocg måla naglarna just nu, äte chips med;) Var på tippen innan med och i tvätten så då kan man ju måla naglarna nu. Tittar på reprisen av Idol just nu med för jag bruka inte titta på det annars^^ Om en liten stund (tror jag) så ska vi till mormor med och hälsa på och denna gången hoppas jag att Linus är hemma! Mormors röda lilla kisse som är så mysig:) 

Den är ju för söt^^

Kategori: Allmänt

Näringslära...

Kategori: Allmänt

Tycker det är lite tråkigt faktiskt^^ Men det går an, just nu har vi prov och som vanligt har jag inte läst på så få se till att göra det någon dag sen. Om en timme så ska vi gå till Stadshotellet på en föreläsning. Vet inte vad den kommer handla om riktigt men det visar sig. Blev akut kissinödig nu med, jobbigt!

För första gången på evigheter så var skolmaten jättegod! Smakade lite som portersteken som mamma gör med^^ Därför var det jättegott. Känner att jag vill bara till lägenheten nu och lägga mig i bäddsoffan igen för den var riktigt skön att sova i! Det trodde jag inte, men hade mina mysiga kuddar med så det var mysigt + mitt eget täcke hemifrån.

Jippie!!

Kategori: Allmänt

Eller inte.. Jag börjar hata den här skolan faktiskt. Igår fick jag veta att jag inte skulle vara på hotellet idag, för att jag frågade, annars hade jag aldrig fått veta det. Och nu fick jag veta att hela klassen ska till just det hotellet på en slags föreläsning eller något. Alla andra verka ha vetat det sen länge men jag fick veta det nu. Jag fattar inte hur svårt det kan va att informera!!!! De kan väl mejla eller skaffa en facebook sida som vi kan få all sån info på?? 

Sen hatar hag vädret med (lika bra att skriva allt jag stör mig på just nu i samma inlägg) för när jag kom till skolan efter att ha cyklat hit så var halva mitt smink utsmetat på hela ögonen. Det är ju roligt när man nästan kommer för sent ändå. Insåg sen att jag borde inte diskat i morse för i så fall hade jag inte behövt stressa till skolan + att jag kanske hade hunnit pumpa däcken innan för att det se ut som de är punka. Alltså, det finns ingen luft kvar i bakhjulet.

Undra om den här dagen kan bli värre?

Jobb

Kategori: Allmänt

Var med Linda innan och jobbade. Konstigt nog så gick det väldigt snabbt? Aja, har precis duschat nu så känner mig fräsch igen:) Ska se på TV och göra lite matte hade jag tänkt för det behövs. Matten då alltså. Det är någon jävel här som bankar i taket eller väggen eller golvet, jag vet inte vad men någon bankar! Man sätter liksom inte upp tavlor vid denna tiden i en lägenhet???

Störd skola??

Kategori: Allmänt

Imon så skulle jag ju egentligen till hotellet och ha praktik, men nu blir det inte så. Hade jag inte gått och frågat om det så kan jag slå vad om att jag aldrig skule fått veta de! Man blir rätt arg när lärarna inte säger till en vad man ska va:S Tycker det är konstigt att det ska vara så svårt att berätta det?

Say it! Erik Saade

Kategori: Allmänt

Det är en av mina nya favoritlåtar! Den och Ulriks låtar är vad som spelas i mina lurar hela lektionerna! Har aldrig lyssnat på den låten innan fast än den har funnits i min spellista i evigheter haha. Men den är faktiskt riktigt bra.

Inser just nu att jag måste jobba med hotell uppgiften i lägenheten sen med för att bli klar med den någon gång. Men då kan jag ha musik på utan att behöva ha headset hela tiden^^ Undra om vi ha högtalare där?

Om 25 min så är det äntligen lunch med, är skit hungrig! 

Dagens färg: lila

Back from Syven!

Kategori: Allmänt

Hade rast till 10, men jag och Annelie var tvugna att gå till syven så vi gjorde det under rasten. Men då var hon upptagen så vi fick vänta så nu är jag lite sen till lektionen. Hoppas det inte gör något för jag gjorde andra viktiga saker. 

Så nu kanske jag ska ha spanska med de som läser steg 1 ibland och se va med dom som läser steg 3, där jag är nu. Vi får se hur det blir och så. Ska tillbaka till henne på tisadg och kolla och även se ifall jag kan få ha idrott en annan dag med någon annan klass. I så fall vill jag ha på måndagen för då har Hannes och deras klass idrott och dom känner jag ju i alla fall.

Vi får se hur det går då. Nu måste jag börja jobba, ha redan missat 25 min^^

Så trött:(

Kategori: Allmänt

Kom till skolan för nårga min sen och jag är så trött och vill bara hem:( Tyvärr så få jag inte ha idrotten som jag vill ha så det få väl duga att vara med på hotell lektionen med ettorna. Vi har inte börjat ännu även om klockan är över 8.15.

Linda verka sluta lite tidigare från idrotten så hon får komma hit sen när hon har slutat att jag ha någon att äta med^^ Sen i eftermiddag är det engelska. Det kommer inte gå bra alls.

Fin fina bilder på Hugo;)

Kategori: Allmänt

Han tyckte inte om att va med på kort så därför är det inga bra bilder på honom, men jag fick några:)

Dagens kläder

Kategori: Allmänt

Bilden ser konstig ut tycker jag, är inte så bra på att ta kort helt enkelt^^ Men detta hade jag udag då, förutom foppa tofflorna, haha.

Ääääntligen hemma:O

Kategori: Allmänt

Slutade vid kvart i två idag så har väntat på Linda i två timmar sen med men nu är vi äntligen hemma:) Vi åkte förbi Maxi med för att köpa sallad. Måste ju ha något att äta i morgon efter skolan. Nu måste jag göra klart min engelska eftersom den ska vara klar i morgon, senast, men ska skicka in den till Elite idag hade jag tänkt. 

Kom på nu att jag måste packa vad som ska med in i mon. Vissa grejer kan jag inte packa ner förrens i morgon när det är färdiganvänt.

slut för dagen:)

Kategori: Allmänt

Eller okej, jag slutade kvart i två. Skulle ju ha spanska idag och jag kände även att den här gången så kommer jag i tid och ska faktiskt gå på den. Då börjar helvetet vid 11.45 och på mitt schema står det 12.45. Vilket betyder att jag inte kom i tid. Jag ha matte till 12.15 så hur fan ska man då hinna dit? Blev så irriterad på det och för att han inte sagt att tiderna ändrats till mej. Funderar starkt på att välja bort det om det inte gå att lösa. Då prata med syven sen. Sitter i alla fall på it, som vanligt, och gör ingenting. Linda fick rast när jag slutade så hon började för ett tag sen. Sen va Hannes och deras klass här så sätt med som lite och pratade och lite så. Är så kul med för alla sätt med Sina mobiler och spelade så det syntes var man var:P När Linda sluta så ska vi till rektorn och syven och sen cykla tillbaka till lägenheten så vi förhoppningsvis kan åka hem och äta sen. Känner att detta blev rätt långt:P

en snabbis

Kategori: Allmänt

Blir ett väldigt snabbt inlägg för jag tro rasten är slut nu. Vi fick fem min rast men behöver bli klar med matten jag ligger efter med. Blir i för sej att jobba en massa med det hemma sen idag med men är ju lika bra att passa på medan man ha en lärare som fattar hur man ska göra. Så nu går det rätt bra igen:) Fortfarande några uppgifter som inte är gjorda ännu men tänkte ta de sen. Det här känns som ett väldigt roligt och intressant inlägg:P Ska ha spanska för första gången idag med, undra hur det ska gå.

i lägenheten

Kategori: Allmänt

Sitter och vänta på att klockan ska bli kvart i då jag kan till skolan. Inte för att jag vill dit men för att jag måste. Fick åka in tidigt så få cykla till skolan^^ Just nu äter jag frukost och lite så.

Så där ja!

Kategori: Allmänt

Nu är skolarbetet klart för dagen så nu ska jag gå och borsta tänder och sen hoppa ner i sängen:) I morgon är skönt med för då har vi inget efter skolan så då är det perfekt för att göra klart allt som behövs. Har visserligen torsdagen på mig med för vissa grejor

Nää, nu säger jag godnatt:)

Glass :D

Kategori: Allmänt

Sitter och har en paus i mitt pluggande. Så passar på att äta lite glass då för jag blev jätte sugen^^ Behöver lite energi så jag orka göra klart engelskan. Ska visserligen göra det i mon med men det skadar ju inte att göra klart så mycket som möjligt nu idag. Ska sluta vi 10 tänkte jag för att gå och sova lite. I morgon ska jag till skolan igen, men på fredag så väntar praktiken igen:)

Wehoo

Kategori: Allmänt

Har precis varit och handlat med mamma eftersom att hon fortfarande inte vill köra så då fick jag de, men det gick rätt bra tror jag. Det är jobbig eftersom alla går runt i svarta kläder (och de flesta är svarta) så man sesr ju knappt dem när de ska gå över vägen!! De borde finnas lampor vid alla övergångsställen, tycker jag.

Nu ska jag göra klart min engelska i alla fall så är det mesta klart där sen så är det bara matten och teorin kvar denna veckan. Blir att göra matte hela dagen i monkväll:( Jag vill inte sitta hemma och plugga, vill vara ute i värme och solsken (om det hade funnits något). 

På fredag är det Mat 2011 som gäller. Vet inte riktigt vad min roll är i det förutom att jag ska vara konferens värdinna, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Det visar sig väl:)

Frisören:)

Kategori: Allmänt

Har varit och klipp mig idag. Fick tid vid 17.00 och jag tror jag var klar 17.30 igen^^ Det gick väldigt fort för jag ville bara toppa det och det fanns inte så mycket på längderna att ta bort så det var mer det uppklippta. Men jag känner mig nöjd. 

Ska se om volymprodukterna funkar efter det här med. Fick ingen som helst volym i det innan men nu är det mycket tunnare och finare så då hoppas vi på volym:)

Plugg

Kategori: Allmänt

Det har varit lite dåligt med uppdatering idag och igår, men det är för att jag haft praktik. I morgon ska man till skolan igen och kanske hitta till Spanskan för första gången med. 

Praktiken idag var rolig och det gick bra för jag fick vara på konferens avdelningen och hjälpa till. Fick även lära mig att boka in folk via datorn och det gick väl så bra som det kan gå när man aldrig gjort det tidigare. Men när jag satt där och såg alla som skulle checka in så tänkte jag bara tillbaka till Turkiet och hur härligt det var förra gången. 

Men nu måste jag plugga lite engelska för den ska vara klar senast på torsdag så det är lite bråttom. Ska göra mer sånt på torsdag när jag stannar kvar där inne. Ska se om man kan lyckas förstå sig på matten med sen.

ett snabbt inlägg innan läggdags:)

Kategori: Allmänt

Ska sova nu tänkte jag, skulle gjort det vid tio egentligen men va tvungen att göra engelska. Idag ha jag bara skrivit från mobilen så inläggen kan se lite konstiga ut, men det bli förhoppningsvis ändring på det i mon:) Hade ju min första praktik dag idag och i mon vänta min andra. Då ska jag börja tidigare med men det gör ingenting. Den ska Linda och jag klippa oss med så jag måste sluta innan fyra då igen för att hinna hem i tid. Då måste jag även göra klart min engelska och på onsdag så ska vi se om mamma kan hjälpa mej med matten för jag fattade absolut ingenting av det. Men det bli då det. Sen ska jag även stanna i Växjö en natt och då bli det ännu mer skolarbeten. Nu måste jag sova, godnatt:)

arrgh

Kategori: Allmänt

Läraren prata så jobbigt att jag bli störd. Han smacka och flåsa och betonar T så man bli arg.

på körskolan

Kategori: Allmänt

Vi har rast nu så vi börja om fem min igen. Vi har varit här i en timme nu så det är 30 min kvar nu och den ska vi hem och äta pasta och skinksås:D Nu börja vi igen.

första dagen avklarad:)

Kategori: Allmänt

Dagen gick väl rätt bra tycker jag. Kunde ju Såklart gått bättre, men för att inte kunna något så gick det bra. Fick mest kolla lite hur man gjorde i receptionen och lite så. Tro att det kommer bli lite samma i mon igen. Nu är jag påväg till lägenheten och den blir det körskolan.

på hotellet

Kategori: Allmänt

Så, nu är man framme på hotellet men jag börja inte ännu. Det är till och med första gången som jag är här så ska bli kul att se hur det se ut. Vid fyra ska vi till körskolan så måste ju gå tidigare. Vet inte vad jag ska skriva mer då det få räcka såhär:)

skit också

Kategori: Allmänt

Första dagen och så lyckas man försova sig med. Känns så typiskt asså, så jag som tänkte gå till bussen fick ta cyklen istället, men jag ha lite tur att bussen inte ha kommit ännu!

nervöst.

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat nästan och jag känner mej lagom nervös nu asså! Idag börjar min praktik och det känns faktiskt spännande så det blir kul förhoppningsvis^^ Jag kanske kan skriva mer där sen eller om jag få rast. Efteråt blir det till bilskolan!

lyckades ladda upp en bild från mobilen^^

Kategori: Allmänt

Oooh my gooood!

Kategori: Allmänt

Har suttit i nästan två timmar och försökt fixa om min header. Det går ju inte! Eller jo, jag kunde ändå den, men nu är storleken så liten istället. Men det viktiga var att få bort texten där det stog att jag hade pojkvän, borde ändrat det för en månad sen egentligen ju. Men men, nu är den ändrad och när jag har mer tid och ork så ska jag försöka fixa så den blir tillräckligt stor som den förra. Få be en som förstår sig på sånt här annars:P

Min lärare ringde innan med och jag ska vara på hotellet vid 9 i morgon och jag ser faktiskt fram emot det:) Vet fortfarande inte om jag ska åka in med mamma eller om jag ska ta bussen lite senare och sen vet jag inte om jag ska ha smink i hela ansiktet eller om det räcker med ögonen? Kanske ska ha allt smink eftersom det är första gången och ska man va bland gäster på ett hotell med så måste man kanske se lite bra ut. Det blir allt smink i mon! 

Är ju tillbaka på skolan på tisdag med. Har ju bara måndagar ännu så länge.

Mys:)

Kategori: Allmänt

Detta gjorde jag för ca 45 min sen. Väldigt intressant!

Så här såg jag ut någon gång i veckan, kanske i måndags?

Kategori: Allmänt

De få räcka med två bilder, de är kanske inte direkt de finaste bilderna i världen, men man ser ju vad det är i alla fall:P

Mina nya naglar:)

Kategori: Allmänt

Jag körde på två nya nagellack som vi köpte igår och de är IsaDora och den lila heter 117 Violet och den ljusa rosa/lila heter 172 Frozen Liliacs. Färgen på bilderna är inte riktigt samma som i verkligeheten men edt fick bli utan blixt för annars stämde det verkligen inte alls. Men är rätt nöjd ändå, funderar dock på att byta ut den mörka färgen mot en lite mer vit aktig färg som syrran har så få se hur de passar ihop!

11 september 2011

Kategori: Allmänt

För tio år sen hände något väldigt tragisk som alla vet om så jag behöver ju inte skriva om det. Tycker fortfarande att det känns overkligt fast man ha sett klipp från folk som hoppade från byggnaderna.

Idag så fick vi ju åka in till Växjö igen för mamma glömde lite papper i lägenheten och så handlade vi lite mer med. Då var min morbror och en annan där så vi pratade lite med dem. Just nu så ska jag gå ner för att byta kattsand och sen ska jag kolla hur det går med maten med. 

Efter maten bli det duschen och göra hårinpackning bland annat, skönt! Känner mig väldigt ofräsh.

10 september 2011 - gårdagen

Kategori: Allmänt

Jaa, igår var vi ju som sagt på fest hos Julian och det slutade inte alls bra. Några idioter som kom dir för att dricka vatten snodde syrrans mobil. Eftersom de aldrig varit på fest hos honom innan så var det lätt att veta vilka det var. Det visade ju sig att vi hade rätt till sist med för hon fick tillbaka mobilen, men då såg vi att det hade tagit pengar av henne med. Det var ca 500:- och även mobil väskan och mobil smycket var borta med. Väskan hittade Julian i sitt rum sen så den hämtade vi idag.

Men asså fatta inte hur jävla korkad man kan vara som gör sånt fast man redan är känd hos polisen?

blixt regn och oska

Kategori: Allmänt

Igår så skrev jag ju inte så mycket, men det fanns inte tid. Vi va inne i Växjö i över sex timmar och sen stack vi på fest. Man län väl säga att det va den första riktiga festen vi va på och den slutade minst sagt illa. Jag berätta mervom det hemma sen. Just nu är vi på väg hem efter varit i Växjö igen för mamma glömde lite saker. Det oskar och blixtrar hur mycket som helst och det är Linda som kör och det är skit läskigt. Det regna så mycket så man ser fan inte vägen!

Mot jobbet

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen just nu påväg till Växjö för att handla massa mat och jobba. Just nu är det Linda som kör och det gå ganska bra. Är så dum så jag glömde mina åksjukeband hemma så sitter och må lite illa nu. Nu ska vi tanka!

God morgon :)

Kategori: Allmänt

Vaknade för typ en kvart sen och känner mej både pigg och jätte trött:P Idag finns inga planer ännu, men jag måste plugga en hel del för jag kommer ligga efter mycket sen när jag är ute på min praktik. Jo, dagens planer är att jobba, men det är det enda hittills.

Då var teoriläxan klar!

Kategori: Allmänt

Gjorde klart den läxan innan vi gick ut, var nere i tvätten innan med. Men det tog typ minst en timme innan jag blev klar så det var lite segt med att läsa och svara på frågorna, men det är ett måste om man vill ha körkort!

Nu måste jag bara göra matte och engelska läxan.

Myskväll:)

Kategori: Allmänt

Kanske inte riktigt, men nästan. Ska äta chips och lite så, men det blir ju ensam då men det är inget att göra något åt. Kom precis hem från en liten runda med mamma och Linda, vi var så duktiga! Gick inte så lång runda, men mammas balans är inte tillbaka ännu så vi fick ta en liten bara, men det kändes bra det med. 

Nu ska jag till sängen och se på inspelningar och filmer:)

Målar på lektionen är kul

Kategori: Allmänt

Vi har ju egentligen PoF just nu, men eftersom jag är själv i min "grupp" så sitter jag och målar istället^^ Tyvär tror jag att jag kommer bli ensam i detta projektet och vad som gör det ännu värre är att jag inte är ensam om att tro det. Men blir det en succe (vilket jag definitivt inte tro) så bli jag ju ensam om det här i så fall, vilket inte gör mig något.

Var borta hos Linda lite nu på rasten med, hon skulle intervjua rektorn så jag väntade så länge, tog knappt 5 min ens och sen gick vi bort till henne för att lämna böcker, sen mötte vi Maxi på vägen med och sen gick vi tillbaka, så jag har typ precis börjat. Fast läraren är inte här ännu och vi har haft lektion i 13 min!

mobil blogga för första gången;)

Kategori: Allmänt

Nu testar jag att mobil blogga^^ Ha aldrig gjort det för det ha inte funkar förr. Men sitter i alla fall och vänta på att klockan ska bli 15.15 så vi kan få gå hem. Sen gör magen enormt ont med, vet inte varför så få sitta med åksjuke banden på. Vill bara hem alltså.

Man blir ju lite irriterad...

Kategori: Allmänt

Nu efter lunch här så ska vi ha Projekt och företagande men jag blir ensam igen. Eftersom vi bara är två och hon är sjuk idag så få vi se vad jag kan göra då, om jag kan göra något då.

Satt ute med tjejerna från min förra klass, det är mycket roligare med dem. Men jag tror ändå att det är bra att jag går med dom som jag går med, för då har jag ingen att prata med och jag får mer gjort. Men visst hade de varit kul med någon att prata och skämta med. 

Det blir nog lite bätter nu när jag snart ska ut på praktik, för då slipper jag dem. Men blir ändå irriterad nu på att jag behöver göra arbeterna själv. Måste även fråga vad som ha hänt med spanskan.

10 min senare

Kategori: Allmänt

Vi skulle göra ett prov nu vid halv 9 och det tog tre min och efter det så blev det att göra en inlämningsuppgift. Hann göra båda sakerna på tio min. Bara detta inlägget tog 5 min är göra nu. Så det var ju svårare än att göra provet, men sen var det bara fyra frågor och jag kunde inte en enda typ^^ 

Om ungefär en timme så är det frukost rast och sen ska vi lyssna på människan från UF saken.

Sitter i skolan igen.

Kategori: Allmänt

Det är så segt att börja vid 8.15! Speciellt när bussen går en timme innan man börjat med. Men vi ska ha näringslära nu fram till 10 för då kommer någon och ska prata om UF Företag, vi ska ju göra egna företag snart, eller är det det vi redan gör?

Nu börjar lektionen!

Disney channel

Kategori: Allmänt

Mamma ha haft Disney channel ett bra tag nu verkar det som, fast vi visste inte om det förrens förra veckan när hon fick en räkning på dom där kanalerna. Men jag ha legat inne i hennes rum och tittat på det för jag får inte ha den saken i mitt rum och hon är bara där när hon ska sova ändå.

Jag ska ta och borsta tänderna nu och sen ska jag sova tror jag, kanske läsa lite teori med, annars blir det i mon. Vi ska inte jobba heller, vilket vi alltid gör annars, men vi ska äta pizza istället med. Blir nog mysigt:)

Sweden Rock

Kategori: Allmänt

Det kom en av cheferna eller något från Sweden Rock och pratade lite idag, om att några kan få hjälpa till på Sweden Rock nästa år. Verkade rätt häftigt, men det var inte så många som fick vara med på det så vi får väl se hur det blir. 

Har även övningskört lite idag med. Mamma har typ fått körförbud av läkarna så Linda och jag får köra nu när vi ska någonstans. Det är ju bara bra för oss.

Nu ska jag se lite på TV. Dagens färg: röd

Engelska B

Kategori: Allmänt

Talet gick åt helvete, jag skojja inte! Är så arg över det för jag vet att det kunde gå mycket bättre och de gör mig sur. 

Just nu så ska vi översätta ord som kan betyda olika saker och sen fick resten av pappret bli en läxa med. Börja bli lite mycket att göra nu känner jag. Vi slutar om typ 10 min med och då ska vi äntligen åka hem:)

Lunch time.

Kategori: Allmänt

Nu är snart lektionen slut och det är dags för lunch. Men jag ska vänta på att syrran ska komma tillbaka från sin idrott. 

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv just nu. Cattis sa att jag skulle ringa ett hotell och fråga om deras priser på rummen, jag tänkte göra det, men jag mailade först för att se om jag fick svar. Men hade jag inte fått svar så hade jag ringt;) Det känns bra att få svar, men shit var dyrt det var för en vecka där! 

Nu dör min data snart så få lägga ihop den. Linda kom förresten på hur vi skulle kunna blogga från mammas Ipad 2 och det gör att jag verkligen vill ha en egen. Det är ju så smidigt att starta den istället för datan varje gång.

Skriver mer sen:)

Götlabörg

Kategori: Allmänt

Sitter och letar fakta och roligaheter i Göteborg just nu. Hittar inte så mycket som ligger nära ett hotell, lite problem där. Men kanske inte gör något? Vi har ju fått papper på saker som vi helst ska leta upp som den där familjen gillar. Det är en del, men det går nog kanske. Jag hoppas på att börja kunna fixa ihop det till något snygg om ett par veckor:)

Denna gången jobbar jag faktiskt hårt med;) Linda och alla borta på IT och Florist hade brandövning idag. Hotell och Idrott hade det igår verkade de som. Men jag va inte med på någon av dem^^ Linda missade brandövningen i ettan så nu va hon med. Eller hon missade den en gång för vi har det flera gånger, elr två kanske det bara är.

Nu är det rast!

Älskar älskar älskar!!!!

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Sticks and stones - Ulrik Munther och den är så förbannat bra! Älskar trummorna med, trummorna och melodin elelr vad man ska säga. Den är såååå bra:D Sticket är bäst!

I skuulan.

Kategori: Allmänt

Sitter nu och ska ha hotell lektion med ettorna, eller mina klasskompisar kanske man kan säga. Denna gången sitter jag däremot inte ensam, vilekt känns konstigt för att jag gillar att sitta själv:P Men det funkar bra ändå tycker jag. 

Syrrans klass ha idrott med så jag kommer antagligen sitta kvar här under rasten för det finns ingen här annars som jag gilalr att va med. Men det löser sig nog tror jag.

Äntligen!!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis gjort klart mitt tal, tog bara ungefär 3 timmar eller något:) Är så arg på det just nu. Hoppas bara det är bra i mon, har ju inte hunnit öva på det heller. Är så fruktansvärt trött med så nu ska jag gå till sängen i alla fall, borsta tänderna först förstås. 

Har hotell i mon på morgonen men och jag gissa på att vi ska till stadshotellet då så jag vet vart jag ska och så nu när praktiken börjar på måndag. Det gör även teorilektionerna. Har fått läxa i det med.

Läxor:
- Matte
- Körskolan
- Hotell

Dagens färg: rosa

Mammas Ipad 2.

Kategori: Allmänt

Igår satt jag ju och lekte med mammas Ipad som hon köpte förra veckan, vill med ha en. Det som är dåligt med den är att jag inte kan ladda upp nya bilder eller skriva inlägg på bloggen. Så jag skrev det som en rubrik och sen tog jag en gammal bild när jag satt vid datan, den passade ju lite i alla fall eftersom jag hade Ipaden. 

Jag ska skaffa mig en egen sen när jag ha råd, eller vänta till efter jul någon gång. Då borde den vara lite billigare nämligen. Den är ju väldigt smidig annars måste jag säga. Aja, vi får vänta och se, först är det vinterkläder + smink som ska köpas.

Nu har alla gått

Kategori: Allmänt

Nu har alla börjat sin lektion igen, Linda gick för 20 min sen typ och de andra gick för fem min sen kanske. Så då är man ensam igen. Joel ska alltid bråka med så man kan ju inte låta bli att tjabba tillbaka, även om man försöker vara lite snäll. Det bästa just nu är att Linda sluta om ca en timme och då ska vi till lägenheten äta och lite så.

Hotell uppgiften är riktigt svår tycker jag, och jobbig med för den delen. Aja, få försöka fixa lite mer med den nu så den blir klar någon gång. Måste hitta lite fakta om en del saker med kom jag på nu. 

Ja:)

Kategori: Allmänt

Nu har Linda fått rast så nu är jag inte ensam längre:) Det är rätt segt att sitta här själv och jobba. Emil kom lite igen innan med och hälsade på lite med, som förra veckan. 

Men hon börjar snart igen tror jag så kan hoppas att Samuel och dom få rast då så får jag ännu mer sällskap.

Störda skit!

Kategori: Allmänt

Som förra veckan så skulle jag egentligen ha spanska just nu, men som vanligt så är det ingen där jag ska vara och det enda jag kan hitta är rummet med franska elever. Nästa vecka hoppas jag att Ivandi är i skolan så vi kan dit eftersom hon vet vem läraren är. Men jag få väl fråga någon annan lärare annars. 

Så nu sitter jag borta hos Linda och ska jobba med min hotell uppgift eftersom att det behövs verkligen göras. Linda ska hjälpa mig med min Power Point sen när vi kommer till lägenheten sen med. Vid 18.00 så ska vi till körskolan!

Leker på mammas iPad men kan inte blogga riktigt så jag skriver en lång rubrik istället:P

Kategori: Allmänt

Sängen väntar

Kategori: Allmänt

Tror faktiskt att jag ska lägga mig. Ögonen vill inte vara öppna och kroppen verker och vill bara vila. Ska titta lite på TV kanske och sen sova? Nej, jag vet, jag ska läsa lite i Harry Potter och sen lägga mig. Så blir det.

I mon så ska vi ju till körskolan, vet fortfarande inte vad vi ska göra men det löser sig nog tror jag. 

Insåg precis att jag har tvätt jag måste ner och hämta innan jag får sova...

Jag är helt slut!

Kategori: Allmänt

Jag ha så ont i benen i dag med, tror att det är för att jag gick en jättelång runda i söndags. Sen har jag fortfarande inget skåp så har bärt runt på två jätte tunga väskor hela dagen med. Hade läraren berättat att vi inte behövde datorerna så hade det inte varit lika tungt. 

Vägde faktiskt mina två väskor när jag kom hem och de vägde ca 10 kilo ihop. Det är rätt tungt att bära på i några timmar om man inte är van. Nu har jag i alla fall packat ner ett lås i väskan så ska ta och låsa in datorn i mon så blir det inte så tungt, om det finns något ledigt då?


Dagens färg: gul

Godmorgon:)

Kategori: Allmänt

Ställde klockan på 8 idag så jag skulle hinna med att äta frukost i mitt tempo och även hinna göra lite hotell uppgifter. Engelskan ska jag ta tag i med kom jag på.

10.40 ta jag bussen till skolan för att hinna ata där med innan lektionen börjar. Men som sagt, stter och äter frukost nu och är så enormt trött så jag vill egentligen bara sova:P

Por fin! (äntligen)

Kategori: Allmänt

Nu har jag skrivit klart talet! Ska bara göra en Power Point av det sen, men det gör jag i mon tänkte jag. Hitatde min gamla webcam i en låda jag hade på garderoben, håller på att installera den nu^^ Går dock liiite långsamt.

Medan de håller på att ladda och ha sig så tänkte jag skriva ut talet och låta mamma eller pappa läsa igenom det. Vet inte om jag ska visa det för läraren och se ifall jag fattade rätt för jag är lite osäker nämligen. Men jag ska sova snart med så jag säger godnatt så länge:)

Speach!

Kategori: Allmänt

Skriver ett tal på engelska just nu. Eller jag är nästan klar, måste få till några meningar så de blir bra bara. Vi ska ju göra det i Power Point med så jag måste fixa det lite med, men det blir senare eller i morgon. Jag ska ju vara hemma på morgonen och jobba lite med hotell uppgiften och talet med då. Talet är viktigast eftersom det ska redovisas nu på torsdag.

Efter skolan så blir det ändrade planer. Skulle träffat Samuel lite men det blir istället att jobba med syrran på Mekonomen. Det är inte på Mekonomen men de finns lokaler i samma byggnad där vi ska städa. Pappa är så duktig med så han hittade vad busstationen heter där vid City Gross så det kommer nog gå bra! :)

Nej, nu ska jag nog slappa lite och packa inför i morgon. Jag jobbar mer i mon på morgonen, ska upp vid 8!

Älskar den!

Kategori: Allmänt

Köpte denna tröjan i Stockholm och den är så underbart skön! Likaså mina leggings, det är däremot från Ullared. Men detta var en jätte mysig outfit eller vad vi ska säga.
Tyckte lyset blev lite kul på denna.
Jag ha inte ändrat bilden för att täcka över vid grenen eller vad man ska säga. Jag tycker att man ser ändå inte igenom dom så det finns inget att täcka.

Naglarna..

Kategori: Allmänt

Blev som sagt inte så bra.

AAAAajj!

Kategori: Allmänt

Ibland hatar jag verkligen att vara tjej! Magen gör så ont hela tiden!! Men det går över till slut förhoppningsvis. Sitter just nu och ha lite tråkigt, funderar på att göra lite på mitt Engelska tal, hatar att ha deadline på tal.

I morgon verkar det som att man ska hitta på något med Samuel. Vi får se hur det blir, jag ha fått för mig att jag ska göra något i mon, men jag ska nog inte det. Jag kan inte bestämma mig om det riktigt, jag tror nog att det är onsdag i morgon och då är jag upptagen. Snacka om virrig...

Snaaart kommer bild på naglarna och kläderna, lovar!

Sovmorgon:)

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft det på evigheter när det gäller skolan. Men min lärares son är sjuk så hon måste ta hand om honom så jag får sovmorgon då:D Men jag ska ändå jobba med mina hotell uppgifter och mitt engelska tal, bli aldrig klar annars!

Hmm?

Kategori: Allmänt

Idag visste jag inte alls vad jag skulle göra när jag kom till skolan. Det blev att följa med ettorna till Pm sen och hälsade på lite, samma sak som vi gjorde näR vi gick i ettan. Sen hade jag rast mellan 10 och 13.15 typ^^ Ganska skönt faktiskt, lite segt bara för att ingen annan hade ju rast medan jag hade det. Sen hade vi lite grejer som hade med drycker att göra, fattade inte mycket.

Sen har syrran fixat så vi ska på teori lektioner på Dahl's trafikskola, vilket ha blivit så att det krockar lite med min praktik, men det löser sig nog tror jag. Är hungrig och ha ont i magen hela tiden med. 

Bilder på kläderna och naglarna kommer senare!

Dagens färg: silver

Målat naglarna.

Kategori: Allmänt

Målade naglarna för en lite stund sen, men jag tar kort i morgon istället för det blir så kladdigt då och bilden blir bättre i solljuset med. Det blev inte alls som jag hade velat att det skulle bli, men det blir inte alltid bra och denna gången var en sån gång. Jag kommer kanske måla om de i veckan, eller så väntar jag till helgen. Men som sagt, bilder kommer i morgon. Nu ska jag sova, godnatt!

Dagens färg: grön

4 september 2011

Kategori: Allmänt

Kom inte på en bra rubrik så fick bli så.

Har ätit nu för en liten stund sen, vi grillade bara på el-grillen för ingen orkade grilla ute så vi satt på altanen. Gott blev det ändå så det spelar inte så stor roll. Linda var med mig nere i tvätten med precis nyss så jag ska hänga upp lite och sortera underkläder nu och sen efter det blir det att måla naglarna. Blått och silver tänkte jag, vi får se hur der blir:)

Fy vad jag är duktig!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem efter en lååååång runda med Janeth och lille Kajsa:) Vi var ute i över en timme och bara pratade, eller jag pratade väl mest, vet inte varför det alltid blir så? Men det känns verkligen skönt att ha gått även om fötterna gör riktigt ont just nu. Men det är det värt, nu ska vi grilla!

Soligt och fint^^

Kategori: Allmänt

Mormor vad här för en liten stund sen och lämnade lite matsaker som vi glömde hos henne igår. Hade köpt gurka till Hugo, men sen lyckades alla glömma bort det så han blev utan^^

Har varit nere i tvätten med så jag måste hänga upp det och sen blir det att klippa klart gräset som papap började på igår. Finns en del att göra här hemma.

Riktigt kunglig frukost;)

Kategori: Allmänt

Min frukost består av en vitlöksbaguette! Det är bland det finaste man kan äta till frukost, eller tvärtom. Jag tittar dessutom på En prinsessas dagbok 2 just nu med, den är visserligen snart slut, men i alla fall^^ Idag ska vi grilla!!!

En skoj fredag

Kategori: Allmänt

En rätt dryg fredag får jag säga, satt och jobbade med matte halva kvällen. Det sminket på bilderna ovan hade jag, endast mascara och eyeliner.

Min nya tröja från Stockholm

Kategori: Allmänt

Den är så otroligt skön!

Käka klubba...

Kategori: Allmänt

...resulterade i röda tänder + tandkött och en röd tunga^^ Vet inte hur det gick till, men visserligen var klubban röd från början så den färgade väl av sig lite granna. Nu ska jag sova, godnatt:)

Är jag efter eller?!

Kategori: Allmänt

Linda berättade innan att en av de som va med i Real housewifes of Beverly Hills man hade dött! Han har begått självmord för den delen. Fattar inte hur man tänker alltså. Han tog självmord för att frun ville ta ut skillsmässa efter att hon sagt att hon blivit misshandlad av honom och han orkade inte med anklagelserna eller något. 

Taylor och Russell Armstrong hade en femårig dotter ihop och han hade två barn sen innan, 11 och 13 år gamla bara. Fegt att göra så och lämna sina barn på det viset. Kanske lätt för mig att säga, men det löser inga problem.

Han av alla med!!! Jag skulle kunna tänka mig Kelsey Grammer dog, för han var rätt gammal och han hade skilt sig från Camille när det sändes. Trodde inte heller att Taylor och Russell hade "gjort slut" för de sa att det jobbade på förhållandet och så, men det gick väl inte. Läste ett inlägg nyss på någon nyhetssida och de hade skrivit det den 17 augusti så jag är kanske inte helt efter, men ändå. Jag kollade ju på den serien...

Dagens färg: röd

Juhupp

Kategori: Allmänt

Känner mig allmänt nere just nu, vill bara ha någon att klaga och gnälla hos. Att man kan bli sån bara för en kille, det är konstigt. Kanske ha lite  PMS? Har rätt mycket mensverk just nu med...

Jag tro förresten att den där Aboslut torr funkar! Men det har bara gått en dag ännu så länge så i mon får vi e hur det är.

e.l.f

Kategori: Allmänt

Läste en blogg förra veckan. Hon typ älskar smink och hon har verkligen ascoola sminkningar och testar lite nytt. Hon brukar använda e.l.f och jag har tittat lite på deras sida och det verka sjukt billigt, även det som ska vara mineralsmink! Asså det var typ en foundation som kostade ca 15 kr!!! Måste ha läst fel någonstans...

Men jag har inte så mycket pengar just nu och jag vet verkligen inte hur jag kan betala med mitt kort på internet så mamma får göra det så länge i så fall och sen få hon pengarna av mig. Men jag är fortfarande tveksam. 

Vi få se senare, jag använder helst bara mascara och eyeliner.

Gaaaahhh!!!

Kategori: Allmänt

Jag är så shopping sugen att det är jobbigt! Tittade runt lite på olika sko sidor och det finns så många skor jag vill ha!!! Tyvärr får jag vänta en månad till jag har penagr igen:( Då ska det handlas skor, det är ett måste! Sen skulle jag med behöva lite nya tjocktröjor för de börja bli lite slitna och så. Mys byxor med, det fick jag slänga två par så jag har b ara ett par svarta kvar nu.

Måste handla i höst:
- Vinter skor
- Mysbyxor
- Tjocktröjor
- Mineral smink

Jag undra faktiskt om mineralsmink är så bra som det låter? Så jag ska kolla det när vi är inne i stan nästa månad.

Absolut torr!

Kategori: Allmänt

Provade ju den igår kväll och jag ha nyss varit och tvättat bort det eller vad man ska säga. Det stog att man skulle tvätta området på morgonen, så jag gjorde det. Jag brukar aldrig använda t-shirt för på sommaren när man blir svettig så syns det så tydligt, det kan ju synas på vintern med när man är inne. Så därför anvädner jag knappt det, fast jag har halva garderoben full med t-shirts^^

Men planen idag är att ha t-shirt och försöka bli varm och se ifall man svettas eller inte. Jag får berätta ikväll hur det funkar!

Ipad 2

Kategori: Allmänt

Mamma har gått och köpt sig en Ipad 2 idag. Jag testade den innan lite men sen upptäckte jag att det går inte att blogga från den. Fatta inte varför men antar att blogg.se inte ha sån där java grej när det gäller att blogga från mobilen och Ipad. Jag vill fortfarande ha en Ipad 2, men den kostar lite mer än jag har råd med för tillfället. 

Lite dåligt dock att man inte kunde blogga på den...

Men nu ska jag sova istället tror jag, är skit trött. Sov ju inte så mycket förra helgen när vi var i Stockholm. Vi köpte föresten Absolut torr idag på Apoteket för jag hörde att den funkade, så det ska vi prova! Den kliar som satan bara!!!

Pimp umbrella

Kategori: Allmänt

Vi kom på ett namn till sist! Pimp blev det, det är våra initialer i blandad ordning. Ivandi kom på en ide med som jag tycker är smart och lite rolig med. Undra bara om det går att genomföra den?

Vi slutar om ca 20 min och då blir det att jobba! Vi ska både till boden och Mark servide och städa. Ser inte fram emot det alls faktiskt. Vill bara hem just nu. 

Sen sa Linda att det kanske inte blir att se på film nere på UNF  för Joel kanske inte kan fixa en nyckel dit. Det är synd, hade varit kul att se på film där med dem. De har ett rätt bra ljudsystem enligt mig så filmerna blir bättre + att den är inte en TV man se på utan en sån där projektor sak.

Vi får la e hur de blir:)

PoF

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och ha Projekt och företagsamhet! Vi ska precis komma på vad vi vill göra för något och även komma på ett namn. Det är lite problem med namnet just nu. Vi tänkte ta våra namn och göra något av de, men när man bara har två bokstäver och dessutom heter MY så kan man inte komma på så mycket på det. 

Men vi får nog be om hjälp tror jag^^ Få se vad vi ska göra..

Lunch

Kategori: Allmänt

Nu är lektionen slut så det är dags för lunch. Efter lunchen blir det Engelska B och vi får se hur det går denna gången, vi gjorde ju prov förra gången. Nu ska jag leta upp Linda och Elin för de skulle vänta på mig sa dom.

Gäsp... ZZzzzzZzZzzzZ

Kategori: Allmänt

Håller på att somna nu på lektionen! Det är inte tråkigt eller så utan man blir helt trött i ögonen av sitta framför datan hela dagen. Om 20 min är det lunch i för sig, men måste ju jobba fram tills dess. Håller på att gäspa för fullt^^ Men jag tycker att alla ser väldigt trötta ut och ingen utom jag verka jobba för man hör ingen skriva. Men snart blir det rast!

Rast

Kategori: Allmänt

Har precis kommit tillbaka till lektionen efter frukostrasten. Eftersom Linda och Elin inte har idrott och inte fick följa med dit de skulle så underhåller de mig på rasterna:) Så vi har sprungit runt och letat efter Robin, som fyller år idag! Tjabbat lite med Joel med som vanligt. 

Det är så roligt för man kan prata om något så reagerar han. Jag sa innan att en kille liknade en utomjording och Joel tittade direkt och typ trodde det var han jag menade^^ Sen pratade de om något och alla tittade mot oss, snackade skit kanske?

Hotell

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och ha Hotell lektion ensam med massa ettor^^ Känner mig lite mobbad faktiskt, men det går bra ändå, bara man har musik till! Ivandi är inte här, det är synd för då hade man ialla fall haft någon i samma klass här. Men min kusin går här så jag känner ju någon i alla fall:)

Nu måste jag jobba så jag bli klar någon gång, skriver mer sen!