semestervecka 2

Känns på något sätt som vi varit lediga 3 veckor redan men 2 är avklarade och för mej är det 2 veckor kvar! 

I veckan så har vi faktiskt mest tagit det lugnt. I måndags gjorde vi inget alls. Tisdag åkte vi och handlade lite saker till husvagnen och fixade lite med Den. Jag ägnade 2 dagar åt att städa den, den va ren men ville ändp gå över allt bara för att. Jag ägnade även mycket tid till att tvätta lakan och grejer till husvagnen. Alltid när vi köpt nya lakan eller örngott eller sånt så tvättar jag det. Men ska egentligen alltis tvätta allt innan man använder det men jag gör det bara med sängkläder och barnkläder. 

I onsdags va vi hemma och fixade och jag va så trött så jag sov bort halva dagen. Slöseri på tid kanske men jag tycker verkligen om att kunna ta ek powernap utan att tänka på att jag ska upp tidigt dagen efter. Älskar semester. 

Torsdag åkte vi till Öland för vi skulle se diggiloo! Lucas mamma fick det i julklapp så vi packade ihop oss och åkte dit också. Köpte alltså biljetter till oss samtidigt som till henne. Vi va i stugan lite och pratade och åt pizza och sen bar det av in mot Borgholm. Vi hade så tur med vädret. Det skulle va regn stod det hela veckan men det kom faktiskt bara några droppar en sväng och inget mer, så skönt! Jag tog med poncho till oss och dom täckte stolen också så vi satt svin bra! Kan absolut tänka mej detta som en tradition. Bi hade picknick plats som det kallades och det kostade 500kr så inte alls farligt för ca 3.5 timme show. Dom filmade också så ska bli kul att se i december sen hur det blev och kul att uppleva det igen. 
Vi sov i stugan sen och åkte efter frukost till Ikea i Kalmar också. Eftersom vi båda hatar Ikea så gick vi igenom det rätt snabbt. Jag köpte massa överkast för jag fick för mej att vi skulle klä om dynorna i husvagnen och Lucas mamma klädde om med överkast när dom hade husvagn, mycket billigare. Men jag ha nu ångrat mej så dessa ska lämnas tillbaka i veckan. Planen är istället att se om det finns någon som har en mattvätt eller något så kan vi rengöra dom så. Ska köpa filtar istället så länge och hänga över allting. Jag insåg att det är bättre att vi bor i den några nätter så kan vi se sen vad vi vill fixa till nästa sommar. 



Sen va i trötta hela fredagen. Linda hade haft Ozzy så kan och jag låg och vilade i soffan hela dagen. Mysigt! 
Lördag va också lugn och skön. Jag har läst en del och jag tränade även i 1.5 timme typ, körde igenom hela kroppen för jag ha slarvat med gymmet dessa veckor. Har visserligen haft ont i halsen så har  inte velat gå dit heller. Jag tvättade exakt hela dagen också, 3 maskiner med kuddar och en maskin med svart.

Och igår söndag va vi mest hemma. Ozzy va ute och kissade åå morgonen och sen va han trött igen och la sej och sov under sängen igen och då somnade vi också om. Tror vi klev upp vid 11 tiden. Åt vid 13 typ och sen va jag i soffan till 16. Då fixade jag mej och vi va ute med Ozzy för vis 17 hämtade mamma oss. Jill Johnsson uppträdde på Tyrolen och vi hade fixat biljetter. Tyvärr började det regna och åska kraftigt så hon fick avbryta. Hon hade kört allt hon skulle tror jag och sen sa hon att vi kan köra någon extra låt,  en två tre eller fyra. Så dom skulle kört någon mer låt men hon hann bara halvvägs igenom första innan det blev för farligt stt stå där. Blixten hade slagit ner inte långt från oss visade det sej också så det va bra val. Vi va så slut sen när vi kom hem så vi myste på altanen lite och sen rastade vi Ozzy och la oss. Jag sov dåligt däremot för vid midnatt blev jag klarvaken för ett par katter hade slagsmål utanför sovrummet. Gissar på Timmy och en grå katt som brukar va här.