MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Skuula

Kategori: Allmänt

Vid 9 ungefär var det dags för skola, sista nu innan praktiken börjar. Gjorde inte så mycket utan lyssnade mest där. Lite kul att träffa typ all igen för det är länge sen man gjorde det. När jag kom hem vid ca 12 så hoppade jag in i duschen för jag visste att om jag åt först skulle jag bli trött och vilja sova och glömma duschen. Vid 18 ungefär ska jag in till stan igen för då är det dags för fest! Minns knappt senaste gången det var någon sån här fest, insparken räknas inte. Så det är kul att man kan va med för en gångs skull. jobbar i mon men börjar vid 16 så är lugnt! 
 
Så nu har jag precis vilat lite middag och ska ner och tvätta underkläder, börjar bli ont om strumpor...
 

Lite kaos

Kategori: Allmänt

Min kollega som skulle byta av mej ringde för en liten stund sen och sa att hon/han inte kunde komma på grund av att hon/han inte mådde bra, vilket också hördes i telefonen,. så skulle ringa chefen och kolla om hon kunde komma in tidigare för hon skulle ändå jobba sen ju. Haha, ringde fel. Kom till en stackars nyvaken Stefan, så han är nog inte så glad på mej just nu haha. Tur jag inte sa mitt namn eller var jag ringde från ;) Blev liksom lite chockad när en man svarade och inte en kvinna:P Så bad om ursäkt och dubbelkollade numret, en siffra var fel... Men kom fram till sist så hon kommer och byter av mej. Hade gärna stannat kvar själv, men eftersom jag ska till skolan så måste jag verkligen sova. Så det är skönt att det löste sej ändå även om jag känner mej elak som ringer och väcker folk halv 7 på morgonen. Förlåt Stefan, vem du nu är!

Mitt i natten!

Kategori: Allmänt

Är lite efter alla andra men kollar på Idol just nu på tv4play, missade det i fredags för jag och Robin fixade mat då så vi hann väl se röstningen tror jag. Just det. vi tävlade i Doobidoo med haha, lagom till maten var klar typ så slutade Doobidoo så vi körde det igen. Jag vann mot Robin med 2-0! Så nu kollar jag på Idol istället eftersom jag dom 2 senaste nätterna har suttit med en skoluppgift till redovisningen vi hade igår. Så inatt har jag bara måla och sett på tv och Idol. Skönt!

Redovisningen vet jag inte heller hur det gick på. Har stirrat upp mej över den men tänke sen på att om jag inte klarar den får jag väl bara göra om den eller vara underkänd på den, det är inte värre än så. Men visst hade ett VG varit kul! Troligtvis vet jag nästa vecka vad jag får för betyg och då skriver jag ut det!

Blodröd supermåne

Kategori: Allmänt

Det är väl ingen som har missat att det är en blodröd supermåne inatt? Kollade på expressen innan tror jag det var för jag ville se när den skulle vara framme. För när det var blåmåne eller något, när det var fullmåne 2 gånger irad eller vad det var, så såg jag den när jag åkte till jobbet kring halv 11 på kvällen. Tänkte att det skulle vara samma idag då, men nej! Klockan 04.11 kunde man se den haha. Så eftersom jag ändå är på jobbet så satte jag ett larm på 4 för att gå ut och se den. Och jag såg den! Jag var lite tidig i för sej men tänkte se om man såg något redan vid 4 då. 
 
Det man kunde se var som en månförmörkelse (vilket jag ser nu i smålandsposten att den skulle vara också haha). Något stort runt åker över månen ser det ut som. Kanske att man kunde se att den var mot det röda hållet, eller kanske orange. Men jag tänkte kolla igen sen när frukostpersonalen har kommit, då borde man kunna se bättre. Man ska kunna se fram till 05.24 enligt aftonbladet så det är ingen fara, har mer än en timme till på mej:P 
Typ såhär kunde man se det, fast mörkare.
 

Snart klar

Kategori: Allmänt

Sitter återigen med den där dumma texten. Kändes bra när jag började på det innan men nu känns det som det är fel allting, för tillfället har jag inte ens så mycket text från boken utan mer från internet om vissa ord.Visserligen är det mest för min egen skull så jag inte säger fel när jag redovisar så det kanske inte märks att det är från nätet utan att jag faktiskt vet detta. Har väl totalt 1 sida kvar att skriva om man slår ihop det. Är klar med en text tror jag, ska kolla igenom och ta tiden när jag läser det med för att vara säker. Så nu då har jag en sida kvar plus 4 frågor att komma på. 
 
Just nu känns det hoppfullt ändå! Jag kommer få ihop all text, men sen om det är rätt är en helt annan sak och det få vi ta då! Ska va i skolan vid halv 4 i mon så jag få väl skita i att sova så jag få ihop det istället. Hoppas bara att jag få ha med papper för annars blir det prat i typ 1 minut eller något. 

Done with one

Kategori: Allmänt

Har gjort klart den ena nu i alla fall, sista frågan haha. Men det går inte mer nu alltså, jag fattar verkligen inte mer. Har påbörjat första frågan men det går inte så bra. Måste skriva över 1 sida, nästan 1.5, för att det ska bli 3 minuter och jag har väl skrivit en halv eller något. Men det känns ändå bra att ha kommit så långt. Hoppas på att kunna skriva klart det i mon bara. Jag ska snart börja dammsuga och städa en konferenslokal och sen få vi väl se om jag fortsätter skriva eller om jag hittar på något annat. Borde verkligen skriva...

Pust suck och stön

Kategori: Allmänt

Tänk att jag måste bli klar i mon med mina frågor. Ska prata i 3 minuter om varje fråga och det är ju inte så mycket egentligen, men har suttit och letat i en bok nu efter svar men kan verkligen inte hitta! Visade sig att Matilda hade fått samma fårgor som jag så det är ju lite kul! Vet inte om man få hjälpa varandra eller hur det fungerar men vore bra om jag kunde fråga henne om hon vet vilket kapitel man kan hitta svaret i, eller ännu bättre, en sida! Men jag tänkte ta den i mon istället och nu försöka göra klart dom två andra frågorna istället. Har som sagt jobb att sköta med och det kommer va en hel del att göra inatt! Inget nattstäd så jag ska städa ett konferensrum och dammsuga allting med. Går nog rätt fort i för sej och tänkte inte ta det förrän jag ska ut i köket med disk sen ändå typ. Men har lite innan att göra med så väntar på att klockan ska bli 2 nu bara. En sak som är bra är att tiden går rätt fort när man pluggar, men det är också en nackdel för då känns det verkligen som om jag inte kommer hinna med allt som ska göras...
 
Det märks att skolan kommit igång igen för nu handlar dom flesta inlägg om detta. Det ska faktiskt bli skönt att jag inte kommer kunna jobba när jag har praktiken för det vet jag inte om jag hade klarat av faktiskt. 
Den lyxiga kvällsmaten Robin gjorde i fredags! En riktigt enorm portion men det var så gott! 
 

Inte bra alls

Kategori: Allmänt

Tidigare idag fick jag skriva till min klasskompis för jag fattade inte examinaitonsuppgiften alls! Nu fattar jag den och känner bara att jag har liiiite bråttom. Hade jag vetat att vi skulle få uppgiften på torsdagen hade jag kanske inte bokat in Ullared och Robin igår. Men jag ska hinna, ska sitta uppe både lördag och söndag natt nu och knappt sova alls! Hinner inte med att sova. En uppgift är jag lite klar med för har skrivit två sidor i boken nu med saker jag ska ha med och prata om och sen ska jag ge mej på de två andra frågorna snart. Funderar på om jag ska skriva in det i datorn först så den är helt klar så jag vet vad jag hade tänkt skriva nu innan jag kommer på andra tankar, vi få se. Sitter på jobbet dessutom så har ju annat att göra med. Det är inte första gången jag ska jobba och har en tight deadline, skillnaden är att denna gången ska jag kunna redovisa det och inte bara skriva ner det.

Ullared

Kategori:

Idag ha vi varit i ullared jag mamma och linda. Jag skulle inte köpa något men det gick ändå på nästan 3000. Visserligen kostade några saker lite mer än annat så va ju därför. Men är nöjd med det jag fick med mej och missnöjd över att dom inte hade dom första säsongerna av navy utan bara 9-11, så det blev inget med det tyvärr.  Kanske bli en runda och köpa julklappar sen med så få kolla då om dom fått in det. Men det ha varit en bra dag men satan vad trött jag va efter, det va vi alla i för sej. Men jag somnade i bilen lite och det var riktigt skönt! Sen skulle jag och Robin egentligen åkt in till stan för att äta men nu åkte vi till Ica istället och handlade och gjorde egen mat. Blev riktigt bra men han la på så förbannat mycket så är fortfarande as mätt. 

Här kommer bild på maten, bild på shoppingen kommer en annan dag!

Doing good

Kategori: Allmänt

Har inte gjort så mycket idag men när jag väl börjar göra något håller jag igång länge! Har skickat in både text och video, men sen fick jag mail från min lärare (eller vad man kallar dom på universitet) och då visade det sig att jag hade glömt kommentera en video från andra uppgiften. Så nu har jag gjort det med. Jag har skrivit in schemat i min ena kalender (har redan gjort det i den andra) och skrivit ut en massa papper och grejer till nästa kurs. Har även beställt en bok och skickat förfrågan på 2 andra böcker. Jag har även påbörjat min sminkning lite eftersom jag ska på kalas lite senare. Har gjort ögonen för det tar längst tid haha. Jag har även duschat så snart kan jag borsta ut håret med.
 
Så jag har gjort en del och det har tagit några timmar nu så har gjort lite nytta i alla fall. Om en stund ska jag göra klart resten av sminket och sen gå ner för vi ska äta hamburgare! Kanske ska äta innan jag lägger min foundation? Man kladdar ju rätt bra av all dressing...
 

Kvinnor är immuna mot sperma

Kategori: Allmänt

Har läst lite i Jonas Gardells andra bok i serien. Tyckte det var ett lite intressant stycke i den boken. Den andra boken heter Sjukdomen och handlar om en i gänget som har fått bögpesten/bögcansern - AIDS. Det är många tidningar som har disskuterat hur varför börgarna får det. Det visade sig att en kvinna hade blivit smittad vid analsex med en bisexuell man eller något, men dom blir inte smittade vid analsex med hetrosexuella män. Den roliga biten var när dom skrev detta: "Två amerikanska forskare lanserar teorin att män inte tål sperma i kroppen från andra män, medan kvinnor har ett natruligt försvar mot sperma vid vanliga samlag. Själva sperman har hos män egenskapen att nedsätta kroppens imunförsvar". 
 
Visst kanske det lät logiskt på den tiden, 80-talet, men nu fattar man inte hur dom ens kunde komma på denna idiotiska teori. Kanske fel av mej att säga att det är kul när det är något så allvarligt, men synsättet dom hade på sperma var bara så dumt.
 

Godmorgon!

Kategori:

Vaknade vid lite efter nio av mej själv, ställde klockan från 9.30 till 10.00 istället med. Har precis ätit frukost och borstat tänderna nu så kolla på navy som gå på tv, slutat snart dock. Däremot har jag avsnittet från igår att titta på för jag va ju i skolan då så såg det inte, visserligen ha jag sett så långt det går. Dom är på säsong 12 nu tror jag men slutade sända innan sommaren så vet inte hur långt det gått. Men skit I det nu!

Vid lite efter 6 ska jag med och fira Robins bror som fyller 24! Då ska jag få träffa min lilla älskling också! 

50 är en dödlig ålder

Kategori:

Ännu mer tråkigt har hänt. Robin sa igår när han kom att chefen på ett företag som han jobbade åt lite tidigare i år hade hamnat i koma. Innan idag skrev han att han inte klarat sej. Även han va runt 50 år. Jag fruktar den ålder något enormt alltså. Jag höll själv på att förlora min pappa ett par dagar efter hans egna 50 års dag. Min sysslings pappa dog för 2 dagar sen, 52 år gammal och nu Robins tillfälliga chef då som va i 50 års åldern. Jag är livrädd att när jag kommer till den åldern kommer dö, därför anser jag mej själv som gammal och halvvägs i livet typ. Egentligen borde jag ha levt 1/5 del av livet, för man ska bli 100 år. Det är hemskt egentligen att gå och tänka på sånt. 

Men jag säger som linda skrev. Tänk att inte få säga Hejdå eller berätta hur mycket man älskar sin familj innan det är för sent. Självklart vet vi att vi älskar varandra, men att inte få hinna säga det i ett sånt läge är inget riktigt farväl för mej. Blir typ gråtfärdig bara av att skriva detta. 

Mamma, pappa,  linda, jag älskar er! ❤

Myskväll

Kategori:

Eftersom jag tydligen tog det hårt att hålla igång hela dagen bland folk så har jag placerat mej i sängen med myskläder på :) Inte mej emot i för sej! Hade tänkt göra klart texten och skicka in men gör det i mon för då tänkte jag skicka in videon jag filmade innan med. Så istället har jag startat navy, ätit lite zucchini som jag gjorde igår, gjort te och lite turkiska nötter. Så hade jag tänkt ha min kväll! Mamma ska göra gryta till kvällsmat så det passar bra en kall dag som denna. 

Lång dag!

Kategori: Allmänt

Är inte van vid sånna här dagar där jag måste vara igång i flera timmar. Först hade vi seminarie i ca 3 timmar, lite mindre var det. Och sen direkt efter det blev det att åka in mot Grand för att handla lite och äta lunch. Det tog också ett tag så kom inte hem förrän lite innan 17. Så vi gick runt där i ca 4.5 timme kan man säga. Men det var kul och jag fick med mej lite hem. Skulle ju kolla på ett par skor inne på H&M men dom var det värsta jag varit med om så blev inte det. Istället köpte jag 2 linnen och 2 leggings för dom går sönder här hemma. Tröjor gör det eftersom jag har dom på jobbet och på något sätt gör då min navelpercing hål i dom. Tror det är för jag lutar magen mot borden hela tiden hehe. Sen köpte jag även en mapp på Akademibokhandeln och ett träningslinne på Stadium. Har köpt present till Robins bror med som fyller år i mon!
 

Träning idag

Kategori: Allmänt

Eftersom det är tisdag ska jag träna vid 17! Tyvärr kommer jag inte kunna det när praktiken drar igång för slutar efter 17 då så hinner inte. Däremot tror jag att jag hinner på torsdagar, vilket är kanon för det är samma pass + dans då! Tydligen ska 2 av mina kusiner börja träna där med, eller om dom redan har det. Så har bett Linda hälsa vilka pass jag brukar köra och vilka dagar så kanske man kan få lite sällskap med! Har tränat själv nu rätt länge eftersom Linda inte kunnat så är van, men det är alltid kul att prata med någon man känner :) 
 
Så idag är det spinning och CX som gäller! Sen hem och duscha för efter det kommer Robin och jag vill inte lukta illa då! Nu ska jag fortsätta min letning efter Harry Potter boken! 
 
Maten vi gjorde igår! Mumma var det! Gjorde min kyckling, pommes, stekt zucchini, min fetaostsallad och Linda gjorde tzatziki till, så gott! 
 

Harry potter!

Kategori: Allmänt

Alltså att fixa den fjärde boken på engelska, barnversionen som har dust jacket och inte är Large Print edition är fan svårare än att hitta storfot. Har haft det som projekt hur länge som helst, för det är den sista boken jag behöver! Lyckades köpa 7:an på tradera tror jag det var för länge sen nu, men 4:an är helt omöjlig. Har mailat CDON och kollat med dom för där brukar jag köpa böcker ju, men dom verkar inte ha den. Sen tyckte jag dom var lite tröga för om jag säger att det bara finns i Large Print edition och det är det jag inte vill ha, så trodde jag att dom skulle förstå att de var samma modell men normal storlek jag ville ha. Så har svarat dom nu och ska se om jag får svar tillbaka. Annars kommer jag få leta ihjäl mej eller något. Kollar tradera lite då och då för att se om den kommer in, men icke! 
 
Så det är mitt projekt den närmsta tiden, leta i bokhandlar och hos röda korset typ, kanske någon stackare lämnat in den där. Segt bara att det tar upp så mycket tid. 
 

En lite sorglig dag

Kategori: Allmänt

Fick sms av mamma innan att hennes kusin dog igår, hemskt. Han var bara 52 år.. Så det är ingen kul dag idag för jag tänker på hans barn och resten av familjen. Vissa försvinner alldeles för tidigt. Har inte vågat skriva till hans barn eller något sånt för man vet inte hur folk tar sånna här saker. Jag kände honom inte egentligen, men ena barnet träffar jag ibland. 
 
Men nu byter vi ämne tycker jag. Har gjrot klart uppgiften till i mon, så långt jag kan. Har fixat texten som ska skickas in men gissar på att det kommer komma lite mer kul fakta att ta med innan jag skickar in den. Så är inte helt klar. Robin skulle sova här i går men glömde bort tiden så det blir idag istället. Det gör inte så mycket för då hann jag bli klar med läsningen igår istället och skicka in den förra texten. Började med att läsa, slutade med att jag satt och försökte rensa stolshjulen på hår för den gick inte att rulla. Helt sjukt att jag inte är skallig alltså... 
Bara för att han är så söt på denna! 
 

Royal Corner 30 år

Kategori:

Igår firade vi på hotellet för fet har funnits i 30 år! Det va kanske inte den roligaste kvällen  men det var god mat och dricka! Vid 23 tiden körde jag hem och sen vidare mot Vislanda. Jobbade ju natt till igår så sov till 4 och sen åt jag, sminkade mej och bestämde vad jag skulle ha på mej innan jag körde vid 18. Det va kul att få klä upp sej, va länge sen faktiskt. Så jag åkte till Robin istället.

 Idag ha det inte hänt så mycket utan ha mest varit trött. Ska snart hoppa in i duschen med. Behöver tvätta ut alla mysko medel jag har i håret sen i fredags så det går att borsta i mon. Ska köra en hår mask tror jag. Gjorde mat innan så är typ redo att sova så fort håret torkat lite. Maten blev zucchini och en sallad på fetaost, gurka, tomat och röd lök, mumsigt! 

2 timmar kvar

Kategori: Allmänt

Slutar om ca 2 timmar nu och då blir det hem direkt! Ska sova till 3 i alla fall hade jag tänkt. Vid 18.30 ska vi va på plats på jobbet igen för mingel tror jag det är. Innan dess hade jag tänkte måla tånaglarna, helst fingrarna med men det blir det nog tyvärr inte. däemot måste jag klippa naglarna för det börjar bli problem att skriva med dom igen. Ska även komma fram till vad jag ska ha på mej, har gjort en lista med olika förslag så jag ska prova det och så få mamma avgöra med. håret har jag inte bestämt mej för än heller riktigt. Var ju och färgade och klippte mej igår så vet inte riktigt vad jag ska göra med det mer haha. Typ locka det? Ingen aning. Men det kommer i alla fall bilder på det innan jag åker hoppas jag. Brukar vara ute i sista sekund så kommer antagligen inte hinna ta någon bild.

Vad mer? Inget direkt. Börjar bli trött nu. Sov rätt illa innan passet och det märks nu så det ska bli skönt att hem och sova sen. Kan va extra trött för jag har kollat på 2 avsnitt av Idol och 1 Doobidoo inatt så är trött i huvuet och har lite ont med. Läste förresten ut min ELLE tidning från förra månaden med, ett steg på vägen! Om en liten stund ska jag ut med disk och hämta frukost till en gäst.

Svettig

Kategori: Allmänt

Alltså så fort man gör något när man suttit hä på jobbet ett tag så svettas man as mycket typ. Dessutom är jag helt klibbig i ansiktet. Slutar om ca 30 min och då blir det att åka hem direkt för vid 13 ska jag upp igen för jag ska som sagt till frisören sen, vid klockan 14 är det bokat. Känner på mej att det kommer gå på en del tyvärr... Men i alla fall, det blir inte så mycket sömn så få sova när jag kommer hem efter det med, ska duscha innan också. Håret lär dom ju tvätta när dom tar ur färgen så ingen mening med det, man ska ha fett hår med tydligen fick vi lära oss. Kanske kommer en bild på hur det blev sen med, före och efter bild eller något? Det är ganska långt och ljust i huvudet och mörkt i topparna så ska fixa en jämn färg. Men ska försöka komma ihåg att ta en före-bild innan jag lägger mej eller något. Så vi hörs mer sen!

Jobba

Kategori: Allmänt

Inatt var det min tur att jobba och när jag kom var det typ ingen här men nu är det lite folk som hänger här i alla fall! Det behövs för att man inte ska somna eller bli för seg. Har tagit med en bok, en tidning, målarbok och en film. Har satt igång filmen precis men väntar med att titta tills gästerna har gått och lagt sig. Det är i alla fall Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. En kollega hade sagt att den var en serie så undrade lite vad det var jag ville köpa då, det var ju en film liksom. Men det visade sig att den var i 3 delar så ska se den första delen nu då - kärleken. Eftersom det var uppdelat som böckerna tänkte jag se varje del efter jag läst boken, bli bättre så tror jag. Så det är den andra boken som jag ha med mej då.
 
Imon ska jag äntligen fixa håret och måse även klippa till min naglar. Så det blir projektet i mon!

Mår illa

Kategori:

Kollade på navy innan och chefen Gibbs äter alltid typ club sandwich på ett café. Så jag tänkte på den vi köpte i Turkiet och blev sugen på det. Så gjorde min egen version av den och det blev så mycket så det är inte sant. Så nu mår jag så illa så det finns inte, ha ont i magen med. Så jag la mej i sängen igen med matkoma. Ska gå till en brevlåda sen och posta en bok tänkte jag så då kanske man gå ner maten mer. Kommer inte behöva äta förrän ikväll typ.

Det är 3 skivor bröd, 2 ägg, 1 paket bacon, 2 skivor ost och lite gurka och tomat.

Åska 😭

Kategori:

Hade varit nere och kollat idol och lite så och nät jag kom upp undrade mamma vad det va som blinka hela tiden. Vi kom fram till att det blixtrade i Vislanda typ. Tyvärr är det här nu och linda och jag är inte så förtjusta i det kan man ju säga. Jag ha stekt mej lite zucchini så mumsar på det. Det är mycket bättre än det ser ut på bilden! Ha startat Harry Potter 6 också så kolla på det, mys! Efter jag ha ätit tänkte jag plugga lite. Ha bara ca 117 sidor denna gången, jej! Men lika bra att börja känner jag för kommer alltid något emellan och bli jag ännu mer sjuk ha jag ingen lust att läsa skolböcker, då är det ju skvallertidningar som gäller haha.

China mat

Kategori:

Har varit i skolan, är kvar i för sej, och haft seminarium. För första gången någonsin tror jag, så slutade vi en hel timme för tidigt. Så sitter i bilen just nu och ha precis ätit kina mat som vi köpte igår. Riktigt gott va det, men lite lite sås faktiskt. Ska snart på möte med student föreningen eller vad det heter. Ingen aning om hur länge det håller på och jag hade hellre legat i sängen idag. Mådde ännu sämre när jag vaknade idag så tog Ipren och lite så igen så det blev bättre. Lektionen gick bra med men började känna mej lite seg mot slutet så lyssnade inte så bra. Skulle till Robin idag på fika men skrev till honom och avbokade för jag vill inte sitta sär helt snorig och hosta hela tiden. Så efter mötet blir det faktiskt sängen och te.

Blåsigt

Kategori:

Idag har jag inte gjort så super mycket. Vaknade vid 9 och va täppt i näsan, ont i bihålorna, ont i kindtänderna, huvudvärk och ont i halsen och även snorig på andra sidan näsan. Så kändes som en väldigt kul start på dagen för hade lite planerat. Somnade om och sen vid halv 11 va det rätt okej så åt frukost och sminkade mej. Skulle in till min praktik plats för att se mej om och få lite tider. Efter det åkte jag till mamma så vi köpte kina mat och sen åt vi på hennes jobb. Asså världens sötaste valp var där, en 8 veckor gammal japansk spets, en sån jag vill ha!!! Så gosade lite med den, såklart! Sen åkte jag till grand för att köpa Ipren och jobb tröjor, min navel piercing gör massa hål i dom så behövde nya. Blev även ett linne för 19 kronor! Sen blev det till Ica hemma för att köpa vadderat kuvert för att skicka en bok och sen posta. Sen blev det hem, fixa te ta Ipren och sätta igång navy. I detta avsnitt dör en agent så sitter och är halvt rädd för när det sker. 

Kvällsmys

Kategori:

Va ju hos Robin idag. Åkte hem lite efter 20 tror jag, hoppade in i duchen lite innan 21, provade mitt nya schampo och balsam så få vi se vad jag tycker om det. Än så länge kan jag inte uttala mej om det mer än att man behöver väldigt lite! Sen smörjde jag in hela mej för har börjat bli väldigt torr sista tiden tydligen. Körde även på ansiktsmask (mamma och linda tog med haha, svarta va vi!) Och tanken va att jag skulle plugga då men gjorde annat istället, som att svara på mail angående skolböcker jag ska sälja så kollade med mamma vad det kostar att skicka iväg dom. Så en bok är fixad! Sen när jag väl va klar med det var det dags att ta av masken, 45 min senare, och jag hade fixat te också så satte mej och började läsa. Nu är jag äntligen klar med alla böcker till tisdag så ska se ett avsnitt navy med linda innan vi lägger oss. I mon ska jag besöka mon praktikplats!

Snart hem

Kategori:

Slutar om en liten stund nu och då blir det direkt hem och sova! Ska till Robin sen, han ska även få kolla lite på bilen för tydligen hade jag ingen olja i den igår. Tur pappa fick för sej att kolla detta innan jag åkte för annars kanske min blåa lilla skönhet hade gått sönder. Så robin ska få kolla igenom andra viktiga saker man måste kolla till ibland för att se om det ser bra ut. Annars blir det nog en lugn dag. Ska nog läsa lite innan jag lägger mej ikväll med. Så här såg det ut för ett par dagar sen. Te koppen syns knappt, trots att den är på en halv liter..

Det blev ett till!

Kategori: Allmänt

Just nu har jag inte så mycket att göra mer än vänta in klockan så jag kan fortsätta med "dator-uppgiftern" och även vänta ut gästerna som sitter här så jag kan dammsuga och städa lite. Har fått önskemål från städet att torka bord i 2 konferansrum (ska även plocka ut disken) och torka typ bänkar som står i lobbyn samt vattna blommorna. Men klockan är ju bara 2 så ingen brådska och jag har gjort allt annat så långt jag kan så är inte stressad! Men vill inte städa och hålla på när vi har gäster som sitter här för man stör så mycket då. Vet själv hur det känns när folk börjar städa (fast man är på ett ställe som inte stängt än) och man känner sej bortkörd typ.
 
Annars då? Inget direkt. Skulle försöka fixa utdrag från brotts- och misstankeregistret men vet inte hur man gör för att hitta misstankeregistret, ska kolla med någon från klassen. Har beställt ögonnbrynsfärg som sagt och läst typ halva ELLE nu. Känner mej taggad på onsdag då vi ska äta med jobbet. Det är först gången under mina 2.5 år som alla kan med ut och äta. Det är alltid någon som inte kan med annars så detta ska bli riktitg kul! Ser fram emot att få fixa håret lite, vill locka det, och sminka mej. Har jag tur kanske min ögonbrynsfärg kommit, tog någon miljövänlig frakt så det kunde ta lite längre tid men skit samma.
Ta mej tilbaka! På måndag ska jag boka tid för färgning av håret med!
 

Klagomål

Kategori: Allmänt

Har fått klagomål av syrran att jag skriver för lite här så får väl komma på något att skriva om. Helgjobb på schemat så spenderar denna helgen med jobb varvat med sömn, inget annat. I mon ska jag däremot till Robin och hälsa på lite.

Har med mej korsord, målarbok och ELLE så ska sitta och läsa lite i ELLE tänkte jag. Igår målade jag och det blev inte bra, blev inga snygga färgblandningar. Men kanske målar lite senare med, vi få se :) Men läsa tänkte jag i alla fall göra för vill inte plugga (vilket också är läsa) så tog en tidning istället. Kommer inte läsa ur den tills nästa tidning kommer men så är det ibland. Självklart är den mega tjock också haha. Annars då? Har läst lite bloggar så ska nog beställa lite smink tror jag. Jag vill ha ögonbrynsfärg som är krämig och inte puder för tydligen ska det bli bättre. Så ska beställa från Anastacia på Nelly så få vi väl se hur det blir!

Kanske skriver mer lite senare :)

Lyxfrukost

Kategori: Allmänt

Idag ringde klockan vid 10 (efter att den ringde vid 6 och jag sa hejdå till Robin) men jag låg kvar ett tag till efter det. Runt 11 tiden så ringde jag min praktikplats för att kolla med dom hur det blir så nu bestämde vi att jag ska dit på måndag och kolla lite. Ska bara övningsköra en runda så jag hittar dit med haha. 
 
Och medan jag satt på toa (innan jag ringde då såklart) hörde jag brandlarmet tjuta där nere och tänkte att nu har väl pappa bakat något. Lite rätt hade jag fast det var Linda som hade bakat scones! Hon glömde tydligen starta fläkten så det rök en del. Men det var riktigt gott att äta det för det var länge sen faktiskt. Med lite ost och frukostmarmelad (har jag för mej den hette) så blev det kanon! Och ett glas mjölk. Kan ju säga att jag är fortfarande mätt efter det och det brukar jag inte vara efter frukost! Inte så länge i alla fall. 
 
Nu ska jag fortsätta läsa lite. Har gjort några inlägg på rak här nu för det var ett tag sen jag skrev här. Har varit en tuff vecka med både jobb och skola omvartannat så det blir lite dumt. Men idag är jag ledig från jobbet så blir gymmet senare och sitta hemma och läsa lite! 
Det gick inte så bra att skära i dom för dom gick sönder så fick äta lite småbitar med :P
 

En mening

Kategori: Allmänt

Och den är så lång så det finns inte!!! Vi har en bok i skolan som dom flesta avskyr kan man väl säga. Det är svåra ord som man aldrig hört och mega långa meningar. Hade dom varit kortare hade man kunnat läsa och sen tänka lite på vad man läst, men ibland är dom så långa så man kan inte tänka efter för du har redan glömt vad det stod i början. 
 
Bilden under tycker jag är lite kul, för det är det enda som man märker är fel i boken. Hon kan skriva vad som och jag skulle inte reagera, men när hon skriver årtalen så han blir minus 32 år, då märker jag det! Vet fortfarande inte riktigt hur gammal gubben var.
Här under kommer ett exempel på en mening som är fööööör lång. Om man läser hela punkt 4 så är det 2 menaingar. Från min nagel ner till att punkt 5 kommer, är en och samma mening med typ 7 kommatecken eller något.
 

Tjejkväll med syrran på Grand

Kategori: Allmänt

Tror faktiskt det var förra torsdagen som vi var inne på Grand efter hon hade varit hos läkaren. Följde ju med henne för jag var ledig den dagen. Hade träning inbokat men det ringde dom och sa hade blivit inställt så då shoppade vi lite istället ;) 
Hårmask från Lyko/Maria Nila för 209:- har jag för mej. Provat en gång och gillade det! 
Läppsyl från Babylips för 40:-. Torkar ut något så otroligt så få ta nytt hela tiden, därav nya EOS
Halsband från H&M för 99:-
Trosorna var 3 för 2 på Lindex och detta var dom enda i storlek 34 som fanns bland dom. Tror det var 69:- styck eller något sånt. 
 
 
Har för mej att jag köpte mitt vanliga shampoo och balsam inne på Maxi när vi var där med så har rätt så mycket sånt just nu.

Tjejkväll på Grand!

Kategori: Allmänt

Igår var det en tuff dag haha. Slutadej obbet vid 7 och vid 9 skulle jag vara i skolan för seminarium i 3 timmar. Efter det blev det direkt hem och sova lite för att vid 17 vara i stan för tjejkväll på grand.
Haha ser ut som hela tån ramlar ur skorna... Invigde dom från Turkiet! 
Håret börjar bli långt! 
 
Det gick faktiskt rätt bra ändå och vid innan 23 hade jag somnat igen för Robin sov här. Handlade lite när vi var på grand med. Hade kvar mitt presentkort jag fick när vi fyllde år så nu är den slut! Här kommer lite bilder! Kommer bilder på en tidigare shopping med från förra veckan, kom precis på att jag har inte lagt upp från den heller. Men först gårdagen! Vi kör den andra shoppingen i ett eget inlägg.
Okej, vi kör smakerna från vänster! 1. Granatäppel & Hallon. 2. Sommarfrukter. 3. Blåbär & Acai. 4. Passionfrukt. 89:- stycket.
Två bollar från Gina som jag ska ha på mina Michale Kors väskor tänkte jag. Kostar 79:- styck men fick 25% på dom så totalt gick det på 118.50:-
En mega gosig fleece/fluff jacka. Har tänkt ha den på jobbet nu i vinter för att värma mej ordentligt! 169:- NewYorker
Linne. Ser inte så snygg ut på bild och tillsammans med pyjamas byxor, men ska ha den när vi ska äta med jobbet (på jobbet) nästa vecka så då kan det bli en bättre bild! Syrran köpte likadan! 149:- New Yorker
En lite tjockare långärmad tröja från NewYorker 99:-
Köpte också schampoo & balsam från samma märke som hårmasken jag köpte tidigare i veckan (kommer bild snart) för det kanske är bra att köra allt i samma märke. Har kört Head & Shoulders i några år nu tror jag så dags att byta kanske. Förhoppningsvis är det skit bra och värt pengarna. 189:- flaskan... Dom hade 3 för 2 på Lyko nu när vi var där så denna gången blev det rabatt så passade på! 
 

Streeeeeessa

Kategori: Allmänt

Har fått lite panik över nsäta läsning som vi ska ha läst till onsdag. Hade lite panik då jag inte har tid till att läsa så pass mycket. Det var 135 sidor, vilket jag läser på en halv dag typ. Men nu är det inte böcker som fängslar en utan det är bara knepiga ord. Jag läste ut den ena boken igår när jag kom hem från Robin (sov där mellan lör-sön) för då hade jag bara ett kapitel kvar tack och lov. Så den andra boken som vi skulle läsa läste jag ut vid halv 3 inatt så nu är jag faktiskt klar med det vilket känns skönt men vet inte om jag har fått med det som är viktigt eller så. Det märker vi på onsdag när det är seminarium. Men skönt att det är klart i alla fall för då behöver jag inte stressa mer, har verkligen inte tid dessa dagar som är kvar.

väldigt intressant läsning jag vet, men så blir det när jag jobbar och gå i skolan om vartannat, har inte så mycket att skriva om då. Men ska lägga upp bilder på vad jag köpte när jag och Linda va inne i stan i torsdags!

Skolan idag

Kategori:

Robin sov här inatt och när han åkte till jobbet gick jag och la mej igen för jag skulle inte va i skolan förrän efter 13. Så vid 10 ringde klocka och jag gjorde ingenting ett bra tag innan jag gick upp och duschade, fixade mej och åt innan jag åkte vid halv 1. Vi hade vårt första seminarium och det gick väl bra tror jag. Det värsta är när vi ska göra en video för jag vet inte alls vad jag ska säga i mon. Pratade med en klasskompis när jag va påväg till bilen hur man kunde göra och han tror att det skulle vara okej. Så ska nog göra det :)

Nu ska jag sätta mej med en bok och börja plugga! 140 sidor here i come!

Taylor Swift är rasist

Kategori: Allmänt

Asså detta är så löjligt. Sitter på Aftonbladet och ser en artikel om Taylor Swifts nya musikvideo och tydliegen kan man skymta lite rasism i den. Att skriva att man kan skymta rasism i den är att gå lite långt. Ska dom sitta och analysera saker hela tiden så kommer det alltid finnas något som är fel på något håll av någon. Tydligen speglar den 1950-talets Afrika med rika vita fantasier eller något. Man kunde bara se 2 svarta i videon och dom såg man bara lite i bakgrunden för dom var slavar. Alltså kom igen, granska saker som är viktigare än en musikvideo. Rädda barnen som drunkar när dom flyr sina länder, ni gör mer nytta där.

3 år med min kärlek!

Kategori: Allmänt

Igår (2/9) hade jag och Robin vår årsdag. Vi har nu varit ett par i 3 år!?!?! Fattar inte hur det kunde hända, känns som igår det hände liksom. Men det är kul! Vi firade inte detta egentligen på grund av mitt jobb - måste prioritera! Så kanske att vi kan ut och äta på fredag eller något, det behöver inte va så märkvärdigt :) Jag är inte den som är så noga med månadsdagar och årsdagar längre, alltså med att fira, för mig räcker det att ses liksom. Så det gjorde vi för hans mamma fyllde år. Lyckat att ha det på samma dag ;)
 
Tiden går fort! Förhoppningsvis åker vi utomlands nästa år. Han har nu gått med på att det kan vara en kul sak, jippie! Han vill åka ett gäng och med hans kompisar så tror jag inte det blir så svårt att få ihop några, dessutom är dom rätt kul att va med också haha. Så vi få se vad som händer nästa år! Han ville åka nu runt jul med men det kan jag inte för skolan.
 
Men i alla fall. Rätt imponerad över att han ha stått ut med mej så länge och jag hoppas verkligen han gör det ett bra tag till, för jag har inga planer på att leva utan honom!
 

Mega trött

Kategori: Allmänt

Denna natten har varit hemsk alltså, har aldrig varit så trött innan! Skulle försöka läsa lite i en bok vi ska läst till fredag men jag fick ge upp det där för ögonen ville bara gå i kors typ. Så har fått ha lite annat att göra för att inte somna, men känner på mej att jag kommer somna bra när jag kommer hem sen.

Om en stund ska jag fixa kaffe maskinen så det är gjort och om ca 40 min så ska jag ut med disk och fixa lite frukost till våra gäster. Eller fixa och fixa, jag ska hämta som en annan har fixat i ordning. Men funderar just nu på att äta lite. Åt vid 1 tiden tror jag så det är dags nu, börjar känna mej lite hungrig!

Senare idag ska jag till Robin för vi har varit tillsammans i 3 år idag och så fyller hans mamma år. Så hade tänkte sova till det är dags att åka typ ^^

Rädd

Kategori: Allmänt

Linda var vaken rätt sent inatt så vi satt och skrev till typ halv 3 eller något sånt. Hon sa att det var något mysko ljus som blinkade och jag gissade på att det var blixten. hon trodde det med sen och bara en kort stund efter det började det blinka konstigt på himlen typ, bakom en byggnad så trodde ju det hade hänt något. Sen kom det närmare och det blinkade blått på hela himlen... Kan ärligt säga att jag var rädd då. Har suttit på jobbet då ju och vi har rätt mycket elektriska saker så var delvis rädd att det skulle börja explodera och ha sej.
 
Var rätt glad sen när det försvann.

Försvinner bort

Kategori: Allmänt

När jag var i skolan igår så märkte jag att jag försvann bort ibland och ine lyssnade. Det var inget super viktigt att lyssna på och dessutom har vi studiehandledningen där det står vad vi ska göra och även klipp på hur vi ska göra våra videos senare. Och nu är det likadant. Sitter och läser i en bok till kursen, ska ha läst typ 95 sidor till fredag, men har bara en av böckerna vi ska ha. Men i alla fall, märker hur jag försvinner i mina tankar medan jag läser. Kan va ett ord jag läser som får mej att försvinna i tankarna så jag glömmer vad jag läser. Kan säkert läsa om en sida och inte veta att jag läst den. Men det är 10 sidor i detta kapitel så borde kunna läsa ut det innan jag söutar och minnas vad jag läst. Fast nu börjar gästerna komma ner så kanske inte kan läsa så mycket.