MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Turkiet 2013

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej :)

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit så mycket på ett tag, blev ett litet inlägg bara igår. Jag har i alla fall varit i Turkiet i en vecka, va super skönt! Kan lägga upp bilderna lite senare som jag tog där nere:) 
 
Jag har i alla fall varit lite med min älskling och familj nu när jag kom hem, mysigt:) I hegen ska jag och Robin till Halmstad också, hoppas det blir mysigt. Satte in en sipral i tisdags så har lite ont i magen så kanske kan vara lite grinig emellanåt. Har klippt pappa lite med, har inte klippt klart honom ännu så ser tydligen lite roligt ut sa syrran, ska klippa klart honom sen och klippa gräset med. Hoppas mamma vill färga mitt hår sen, det ser så äckligt ut.
 
Beställde en tröja på lindex med. En stickad tröja, skit mysig är den. Fanns inte i rätt storlek när jag och syrran såg dom i stan så bestämde mej för att beställa så nu ska jag bara hämta den i butiken, snabbt och enkelt! 
 
Om man ska äta lite?
 

Victoria's Secret!!

Kategori: Allmänt

Köpt min första produkt från Victoria's Secret idag:)
Äcklig bild, trött och sleten! 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

I min familj gillar vi närhet!

Snart så

Kategori: Allmänt

Har sovit över med Robin till idag. Vi åt frukost ute i solen vid ca 11.15 och det var redan  grader ute, skit skönt var det att sitta ute i trädgården på en filt och mysa:) Vi var inte här så länge utan åkte till Robin sen istället. Jag packade med mig badkläder ifall vi skulle bada innan jag skulle hem. 
 
Vi åkte och bada i den så kallade Hålan. Det var skit kallt! Tog tid innan jag doppade mej, men jag var i ett tag men sen ville jag upp på land och värma  mig. Vi åkte hem till Robin sen igen och åt lite och sen fick jag skjuts av hans kompis hem, Tack! Och sen har jag varit lite med Janeth, pratat för det mesta, som vi brukar göra då ;) 
 
Fick även ett jättefint armband av Robin igår med. Blev först sur på honom för han fick inte köpa något sa jag:P Vi firade 11 månader i fredags men kunde inte ses så fick armbandet va honom, gulligt! Vi fick även presentkort på bio av hans föräldrar så i veckan ska vi på bio och så ska jag köpa en present till honom och hand bror med. Hans bror fyller år snart så måste hitta något bra till honom. Robin får för jag inte hittade något bra i Göteborg. Vi har pratat om att han ska få en klocka, men vi får se ifall han hittar en han vill ha. Jag ska köpa en ny till mej med i alla fall:)
 

Hej pappa!

Kategori: Allmänt

Linda pratade med pappa häromdagen och han hälsade att jag inte skulle blogga så mycket. Fattade direkt vad han menade, var ganska mååånga dagar sedan jag skrev något.
 
Just nu är vi i Göteborg, men ska hem i morgon och det ska bli riktigt skönt faktiskt:O Ska fira ordentligt att jag och Robin varit tillsammans i 11 månader. Han ville inte komma upp hit så då få vi göra så:) Ska även vara kattvakter hemma hos sos:)
 
Just nu har jag inte så mycket bilder att lägga upp för mobilen har haft fullt minne så kunde inte ta några. I måndags eller vad det nu var för dag så gjorde jag en systemåterställning på mobilen med för jag har inte kunnat ha Facebook i den på länge nu. Dom sa inne på Telia att det var så jag skulle göra, så då gjorde jag det och nu funkar det bra:)
 
Har även läst ut Femito nyanser av honom. Vill bara börja med andra boken nu!!!! Men har sagt att jag ska vänta och ta med både tvåan och trean till Turkiet för då är det mycket sol och bad och långa flygresor så det gäller att vara förberedd! Nu ska jag sova för i mon ska vi hem och då ska jag få träffa pappa, djuren och Robin! 
Vill sola och bada!