MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

New in

Kategori: Allmänt

Beställde Harry Potter boxar här om dagen. Fick hem filmerna men inte mina böcker så hoppas att dom kommer komma! Fattade inte vad det stod men pappa sa att det var att böckerna var slut och jag kommer få dom när dom får in mer, annars ska jag ha pengarna tillbaka! 
 
Har även köpt lite mer småskit, lite onödiga saker kanske. Köpte en svart långärmad tröja med som inte är med på bild. Jag kände att alla vet hur en sån ser ut så det är bara onödigt. 
Svara skor från Deichmann. Det var samma som var på bild i måndags, men dom såg så blå ut på den bilden så här kommer en lite tydligare. Det är mina nya jobbaskor! 
Köpte även ett armband inne på Ur & Penn. 
Hårspänne från Ur & Penn.
Diadem från Ur & Penn.
Öronhänge från Ur& Penn.
"HipHop" keps från New Yorker. Bara för den är blå! Men någon gång kan jag kanske använda den.
Topp från Gina Tricot! 
Nescesär från H&M till mina tabletter för hyn och smörjor jag behöver på grund av det, 
Leggings från Crazylady.se
Leggings från Crazylady.se
Leggings från Crazylady.se
 
Jag tror att det var allt jag köpt sen jag la upp något senast. Det har kostat en hel del att få ordning på hyn så nästan alla pengar går till behandlingar och produkter och så vidare, tyvärr. Hade hellre lagt dom pengarna på något roligt istället. 
 

New babies

Kategori: AllmäntNy behandling!

Kategori: Allmänt

Var hos specialistläkargruppen idag och fick göra samma behandling som för 5 år sen! Jag är redan där varannan månad och gör kemisk peeling, men det räcker inte så nu har jag fått ett recept och hämtat ut tabletter som jag hoppas ska göra mej mycket finare i ansiktet :)
 
Det kommer ta ett tag innan det bli bättre och det kan till och med bli sämre till en början, men förhoppningsvis så är det värt det :) Det fungerade riktigt bra när jag åt som tabletterna sist och nu är det inte alls så illa som det var då så det borde bli bättre. Jag kommer vara torr och lederna kan bli stela och ömma, men det är inga problem. Ska äta dom i 6 månader, det blir väl en utvärdering när jag är klar med den behandligen ;)
 
Tabletter, rengöring och lite olika smörjningsgrejer för kropp, ansikte och ögon! 
 

Sömntuta!

Kategori: Allmänt

Fotade som sagt Robin i smyg när han somnade här i fredags natt. Han är extra rolig för han märker verkligen ingenting! ^^
 

Ett stulet liv

Kategori: Allmänt

En annan bok som jag läste var Ett stulet liv av Jaycee Dugard. Den handlar om en tjej som blev kidnappad som elva åring av ett par när hon var påväg till skolan. Det är en sann historia som det är Jaycee som berättar om sin tid som fånge hos paret Garrido. Detta var år 1991.
Hon födde två barn i under sin tid som fånge, det första redan som 14 åring.
Hon blev våldtagen ett flertal gånger under de 18 år som hon var fånge.
Efter att ha blivit tillräckligt manipulerad av paret så visste hon inte hur det var utanför huset hon fick va i.
Hon fick följa med ut och handla och sådant efter flera månader, men kunde inte titta på någon.
Hon fick byta namn till Alissa, hennes två barn fick inte kalla henne mamma utan för dom skulle hon vara en syster. Istället skulle paret vara föräldrarna till barnen.
 
Jag tyckte väldigt mycket om den, i och med att den var sann. Man kan ju tycka att det är lite som Fritzls bok, men det är det inte. Visst, det är i princip samma händelse men här har offret själv skrivit boken. Det står på baksidan av boken att hennes styvpappa blev vittne till händelsen när bilen körde iväg med henne, att han försökte cykla ifatt henne. Det är inget som farmgår i boken, men å andra sidan såg hon inte det heller. Boken var väldigt intressant, men man kan inte undvika att bli förbannad på paret Garrido, hur man kan göra så mot ett litet barn. När boken kom ut hade hon fortfarande svårt för vissa saker skriver hon, barnen håller hon hemliga och kallar dom bara för första bokstaven. 
 
Jag kan verkligen rekommendera boken! 
 

Mord i Central park

Kategori: Allmänt

Läste boken Mord i Central park av Patricia Cornwell i förra veckan. Den handlar om en kvinna som heter Kay Scarpetta och hon jobbar med att ta reda på hur personerna dog i boken. En dag på jobbet skulle hon undersöka hur en löpare hade dött. Det fanns till en början inga vittnen verkade det som men sen var det en person som hade sett något och hans ledtrådar löste sedan fallet. Man kopplade även ihop den kvinnans död med en annan kvinna som varit försvunnen ett tag, som allmämheten trodde var död och som Scarpetta vägrade prata om. Scarpetta medverkar i ett TV program för att prata om olika saker inom både sjukvården och obduktionen eller vad det heter. När hon är påväg hem från en live inspelning har hon fått ett paket till sin lägenhet. Något de trodde var en bomb.
 
Den var väldigt seg i början för den hoppade mellan olika personer så man visste inte riktigt vem det handlade om. Men efter att ha läst några kapitel tyckte jag ändå att man kom in i den lite mer och man kunde hänga med bättre. Mot slutet, de sista 100 sidorna kanske, så var det rätt spännande faktiskt! Då ville jag inte sluta läsa för då hände det någonting. Mördaren är inte den man tror det är, vilket gör att man blir lite förvånad kanske när man får reda på hur det har gått till.
 
 

På jobbet!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet just nu med mamma. Hon har varit på en fest med jobbet och tittade förbi här:) Hon orkar inte gå till lägenheten heller så hon ligger och sover här på en soffa, bekvämt ska det va! Hon ska åka med mej hem när jag slutar nämligen.
 
Har varit med Robin idag med, var skoj! Han sov hos mej i natt och jag smygfotade honom när han sov med, kanske lägger upp dom här, måste nog fråga honom först ;) Får jag lägga upp en bild kommer den senare idag i så fall.
 
Börjar bli väldigt trött nu, har jobbat sen 20.00 och har ca 1,5 timme kvar innan jag får hem och sova. Ska äta frukost här innan jag åker hem med så man kan sova gott.
En fin bild på min lilla sötnos! <3 Nu ska jag läsa vidare i en bok som heter : Ett stulet liv. En sann historia om en tjej som blev kidnappad som 11 åring och var fånge i 18 år. Kommer skriva en liten resension när den är utläst tror jag, plus en annan bok jag läst ut i veckan!
 

Måndag 7/10

Kategori: Allmänt

Hej!
Har varit ritigt dålig på att uppdatera här såg jag nu. Var vääääldigt länge sen!
 
Men sitter på jobbet just nu och det är väldigt lugnt faktiskt. Kommer nog bli en lugn dag här idag verkar det som. Men det är okej, kan inte alltid ha fullt upp:)
 
Slutar vid 3 sen i alla fall och då blir det hem och läsa lite tror jag, kanske vila också. Är inte van vid att gå upp vid fem^^ Köpte 6 böcker när vi va i Ullared förra veckan så jag har och läsa när jag är hemma och inte ha något att göra. Hoppas dom är bra bara, har börjat i en bok som är lite förvirrad:P
 
I helgen har jag varit med Robin också, mysigt! Vi var på bio i lördags: White house down, den var riktigt bra faktiskt, spännande hela tiden.
 
Nu ska jag hitta på något att göra, för finns det inget att göra så se man till att det gör det! Skriver kanske i mon eller senare med. Kanske ska fota det jag köpte i Ullared när jag kommer hem?
Kör en gammal bild så länge!