promenader

Det har äntligen varit skönt väder och pålitligt väder så jag har gått promenad igen! Går inte den långa jag brukar för det är en timme och det är inte så pass pålitligt att jag vill va borta en timme. 
Men igår gick jag och det ha sol! Idag tog jag ozzy med mej och det va inte ritkigt lika fint men ändå lagom för att hålla lite tempo. Körde ett par övningar med band hemma sen. Ska försöka ta mej till gymmet i mon. Har varit på jobbet innan men det är så tråkig miljö där så ska ta mej till mitt vanliga gym istället.


Igår va det gympa möte och det är hos grannen typ så det är smidigt. Tog 3 timmar som vanligt, vet inte hur vi lyckas men det är alltid så himla mycket som ska gås igenom. Men jag tycker det är trevligt. Nu när jag vet att det tar så lång tid äter jag innan och sen brukar det vara fika hos den vi är hos. Dom har en kisse med som ät helt enorm, ett svart fluffigt moln är det och hon hoppade tydligen i min väska. Jag informerade ägaren tydligt att jag inte tänker lämna tillbaka kissen om hon är i väskan. Men hon hade jagat bort henne typ direkt. Gullig kisse! 

När jag kom hem blev det läggdags direkt. Idag ha jag varit helt slut och jag vet inte varför. Inte så trött i huvudet men ögonen har varit så tunga. Men då är det alltid skönt mes promenad så jag byter om direkt nät jag kommer hem och går ut. Ska försöka hålla igång det så länge det är okej väder. 

Minns inte ritkigt när jag skrev senast så vet inte hur mycket det är att ta igen. Men i lördags hade vi kompis över till typ midnatt så söndagen va jag och ozzy trötta. Lucas hade tagit någon öl också så han va trött på grund av det. 
Planerna för veckan är noll, eller vi har födelsedagsfirande att ordna men inte bestämt dag. Idag fyller min kära far år och på söndag fyller jag och Linda så vi lär väl fira till helgen på något vis. Tanken är att mormor och morbror ska komma hit och fika på söndag men vi har inte  kollat med dom ännu. Om inte mamma gjort det. 
Så min 30 årsdag blir enormt lugn och det är så jag vill ha det. Sagt till lucas att jag inte vill ha en fest utan jag vill ut och äta bara. Vilken dag det blir vet jag inte, han få bestämma. Sen lär det nog bli lite firande med hans familj skulle jag tro, vi bjuder över på fika eller mat, så det blir lugnt där också. 

Men det är det enda som är på gång att planeras eller vad man ska säga. Få se vad som händer!