helgen

Jag har intr skrivit något denna vecka för den ha varit oredig. 
Jobbade kväll måndag och tisdag, natt onsdag och torsdag plus att jag jobbade extra hos lucas på onsdagen och skulle bytt däck på torsdagen. Det blev inställt och jag åkte till pappa istället i ett par timmar, sen blev jag så trött så jag fick åka hem. 

Fredag sov jag till 13 och sen somnade jag även om en runda till lite senare. Hade sovit uselt inför nattjobb båda dagarna så har lite att ta igen. Sen blev det en dusch och slå in paket för att åka till syrran och fira Ellie som fyllde 6 år i torsdags. Blev en väldigt mysig kväll 
Lördagen tog vi sovmorgon till 10 och sen var det bar att kliva upp och fixa tvätten för mellan 11-14 hade jag bokat tid. Vi dammsög och diskade och bytte lakan med. Vid 15 åkte vi och släppte av Ozzy hos Lucas mamma. Sen kom några kompisar över vid 16 ungefär och vi fixade med mat och sen sminkade jag mej. Vi skulle på halloween fest jag visste inte hur all in folk skulle gå på utklädnad så jag körde safe på typ 80tal. Hittade ett par neon liknande örhängen dagen innan och bestämde mej. Har neon tröja och ljusa ögonskuggor så jag fick ändå ihop något 
Kanske inte snyggaste kombon men jag är nöjd. Har knallrosa läppstift som jag bara använt 1 gång innan så nu fick jag användning av det också! Vi va där till typ 1 sen åkte vi hem och åt lite innan läggdags. Vi hade inte städat något efter förfesten utan jag tog det idag. Plocka brukar och diska allting. Vi sov till ca 10 och sen gick vi ut i soffan och la oss. Tittade på Lucifer och sen åkte lucas till en kompis för att fixa med en bil och jah blev hemma själv. Jag sov lite mer då. Ca 3 timmar haha. Sen gjorde jag lite mat i form av fralla med vego skinka. Har blivit äcklad av riktig skinka sista tiden på grund av blod och senor så jag köper bara hem vegetarisk skinka nu. Väldigt gott! Och så passade jag på att diska och lagom till jag gjort klart klart kom Lucas hem igen. Kort där efter blev Ozzy lämnas här också och hela familjen är samlad! 

Det har hänt absolut ingenting idag annars och det är skönt. Är skit trött fortfarande och jag planerar att lägga mej tidigt. I mon ståe jobb och träning på listan!