MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Jag är uttråkad

Kategori:

Sitter i min gamla högstadieskola och ska ha lite musik. Det är rätt segt faktiskt för vi gör inget alls. Sen är det bara jag och syrran som är här från min grupp så vi få se hur det blir. Dom säger att sångaren inte verka intresserad längre också så det bli säkert inget av det tyvärr.

Snart ska vi nog få spela lite verka det som ändå. Men dom är sega...


Böda Camping

Kategori: Allmänt

Ska snart se Böda camping, tror att ed börjar vid 8 i alla fall. Har precis varit nere i tvätten och hämtat lite rent så hängde upp det. Ska läsa klart i ELLE med så jag kan börja i den nya snart. Är väldigt trött men kan inte sova ännu ju:)

Imon är det skola och jobb som gäller. Samhällskunskap blir det och vad vi ska göra har jag ingen aning om faktiskt. Är hungrig nu igen med, ska man göra popcorn kanske?

Breaking dawn part 2

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i skolan, men det var rätt segt för jag var skit trött och jag var ensam i klassen med. Men jag fick va med i serveringen sen och det gick helt okej faktiskt. Hade utvecklingssamtal med och det va som vanligt tycker jag, haft samma sen ettan i alla fall. En del saker har varit samma sen jag började grundskolan.
 
Efter skolan blev det att gå på bio och jobba. Jobbet var ju ingen höjdare precis, men bion var bra!! Ska verkligen köpa den så fort den kommer ut! Då blir det Twilight maraton!:D 

Nu ska jag hopppa in i duschen tror jag. Är ledig i mon men ska in till stan ändå för att göra lite till projektarbetet. Därför blir det dusch ikväll istället för i mon på morgonen. Min ELLE tidning kom idag med (3 dagar sent) så ska lägga mej och läsa ut den förra så jag kan börja i den nya!

Mys måndag:)

Kategori:

Alla säger att måndagar är den värsta dagen på veckan.
Jag tycker inte att det är fel på den dagen, speciellt inre denna måndagen!
Fick åka med mamma hem och då köpte jag lite Cola. Ville se på film, dricka Cola och äta kesella.
Så just nu tittar jag på Albert och Herbert:) Popcornen och kesellan tog slut för en liten stund sen, colan med så nu är det bara film:)

I mon efter skolan bli det att åka hem och sen ska vi på julmarknad i huseby. Det kommer nog bli rätt mysigt tro jag:)


Så trött

Kategori:

Är riktigt trött, vilket är konstigt då jag sov väldigt länge inatt och jag har inte gjort något speciellt idag heller. Tror dock att jag håller på att bli sjuk. Har ont i huvudet, ögonen känns varma (mitt tecken på förkylning) och så är jag väldigt snorig med.

Har suttit och kollat lite på balklänningar igen. Just nu står det mellan typ fyra stycken, så behöver hjälp med vilken som är mest jag. Smycken tro jag att jag har bestämt, även skor känner jag mej säker med vilka jag vill ha. Så när mamma kommer hem i mon vill jag att hon hjälper mej med vilken klänning jag ska ha och sen beställer vi det! Det är rea på den sidan med till i mon så vill helt beställa innan måndag!

Nu ska jag snyta mej och sen lägga mej lite i sängen innan jag ska ner till pappa och se på tv.

Helt förvirrad!

Kategori: Allmänt

Sitter och kolla lite på balskor. När min klasskompis sa att hon beställt både klänning, smycken och väska så kände jag mej jätte stressad. Jag har kollat upp en klänning bara, men verka inte så sugen på att jag ska ha den. Den kostar en del och hon gillar inte färgen, men det är precis en sådan jag vill ha så ska tjata lite;)

Jag har hittat ett par skor med som är billiga, men dom är svarta så jag vet inte hur bra de passar till klänningen. Färgen på klänningen är typ väldigt ljus blå och då känns det väldigt svårt att hitta skor i samma färg, eller något som liknar den. Då funkar svart tror jag, vill inte ha vita skor, kan verkligen inte hantera det. 

Har även hittat några smycken, vet dock inte vilka jag ska ha i så fall bara. Måste prata med mamma och så kommer det upp bilder sen när det är beställt!

Suck alltså

Kategori:

Ligger i sängen och försöker sova. Har försökt i 40 min och det går bara inte, tänker för mycket. Hela dagen har jag suttit vid datorn och kollat kläder och jag tro jag har hittat min balklänning. Men jag är inte helt säker och nu ligger jag och tänker på det hela tiden och så ha jag lyckats få Bögarnas fel i huvudet med så gå verkligen inte att sova.

Jag hoppas det är rätt klänning, men måste undersöka sidan lite mer för att se om den verka säker, jag hoppas på det.

Det är tur att man inte börja förrän 12.15 i mon för jag hade aldrig klarat av att gå upp vid 6!

Känner mej förvirrad och lite kluven, vet inte vad jag ska göra. Måste kolla vidare i mon och fråga några vad dom tycker om klänningen jag hittat. Hittade i för sej massor med klänningar men denna hade helt rätt färg. Och på den sidan kan man välja modell på klänningen och sen beställa den i färgen man vill ha. Det gör det hela jättesvårt när det finns så många jag vill ha...

Nu måste jag försöka sova känner jag. Det går aldrig stiga upp annars.


Mina gosestrumpor jag haft på mej sen jag duschade:)

Lite bilder från veckan!

Kategori:Söndag 4 november

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan.
Idag är det sändag, känns dock som lördag. Igår jobbade jag på Vida Arena och det var faktiskt roligt (Lakers vann mot AIK med 3-0) för alla Lakers fans var väldigt glada:)

I fredags var jag hos Robin och på en halloween fest, det var roligt faktiskt:) Vi firade även 2 månader som ett par i fredags. 

Idag har jag inte gjort så mycket, mamma väckte mej vid lite efter 12 och jag åt frukost sen stack jag till Vislanda för att hämta syrran. Nu när jag kom hem startade jag datorn och har gjort lite Samhällskunskap, vi har redovisning på fredag men jag undrar ifall vi hinner redovisa? Det är ju ladies night då och halbva min grupp ska va där och jobba.

Men men, nu ska jag gå och äta! 

Stressad!!!

Kategori: Allmänt

Har suttit sen 5 typ och gjort en del skolarbeten, fast jag är ledig. Men det känns bra faktiskt. Jag har bestämt mej för vad jag ska göra som projektarbete, vill inte va med de andra längre utan gör något eget istället. Jag har också gjort en power point och fortsatt med en valaffisch, partiprogram och en fusktext till redovisningen.

Rätt bra jobbat tycker jag:) Har inte kunnat göra klart allt för jag har inte fått alla texter ännu. Annars hade jag varit helt färdig nu!

Fixat massor i dag faktiskt. Har även åkt hiss och rulltrappa med Linda och pappa, skit kul. Speciellt när pappa höll på att ramlai trappan och stog på fel håll i hissen ^^