MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Årsresumé

Kategori: Allmänt

Alla bloggare har gjort en årsresumé så tänkte göra något liknande jag med. Berättar lite kort vad som hänt varje månad, vad som varit speciellt och lite så. Har även tagit på mina snyggskor jag köpte på Gran Canaria som jag sa jag skulle ha på nyår. Så tog på mej dom nu så jag har snygga fötter medan jag skriver ;)
 
Vi börja rmed Januari! 
Den här månaden blev det en hel del träning och jag var på Radix just då. Den tråkigaste perioden i mitt liv att behöva gå på sån skit med Arbetsförmedlingen. Gå där 2 dagar i veckan och bara söka jobb, hallå jag är bara 20 år jag har ingen erfarenhet!! För övrig hände det inte så mycket. 
 
Februari
Kollar igenom mina kalendrar för att se vad jag har gjort för har inget större minne haha^^ Så åkte pulka med Janeth denna månaden i alla fall, as kul! Pappa fyllde även år så vi firade honom lite granna:) Blev en del träning här med, i princip varje dag ser det ut som. Här var jag också på Radix och gjorde även min intervju för Dacke gymnasterna :)
 
 
Mars 
Jag fyllde 20, wihoo! Då jag åt medicin för acne så kunde det inte firas direkt eftersom jag inte fick dricka alkohol eller något sånt, men i slutet av månaden slutade jag min behandling:) En jädra massa födelsedagar överallt var det med tydligen. Började på Dacke med en egen grupp med syrran och Janeth! Mycket jobb i slutet av månaden och en del Radix i början tyvärr samt träning. Vi såg Stefan och Krister med mamma och mormor på Konserthuset i Växjö:)
 
April 
En månad med bara nattpass. Mormor fyllde år så henne firade så klart. Vi hade genrep med Dacke inför kommande tävling och uppvisning. Vi var på vårt första och hittills ända Zumba maraton och det var riktigt kul! 
 
Maj 
Robin fyllde år i maj så firade honom såklart. Jag gick ur arbetsförmedlingen, jej! Bästa på väldigt länge alltså, glädjen när jag fick det beskedet. Jag jobbade lite på Konserthuset också. Vi hade gymnastiktävling med hela Dacke och vi vann hela alltet! Karl-Oskar hette den och Dacke kom först, riktigt roligt!:) 
 
Juni 
I juni hände en hel del roliga saker! Till att börja med så var det personalfest, dagen efter åkte jag med syrran och mamma till Ullared. Dagen efter det var det dags för Robins bal på Konserthuset, mysigt! Några dagar senare jobbade jag på de andra skolornas baler samt att vi hade vå första Zumba uppvisning. Veckan efter tog mitt kusinbarn studenten i Eslöv och dagen efter tog både Robin och Simon studenten så kollade när Robin sprang ut och sen var jag hos Simon efter allt det. Mamma jag och syrran tog en weekend i London och besökte Harry Potter studion och det var nog bästa dagen i mitt liv typ! 
 
Juli 
Juli bjöd på en hel del jobb, mycket mer än jag hade räknat med (200h) så var mest där. En dag åkte jag och Linda till Helsingborg för att se Eva Rydberg och stanna över en natt. Vi hade även en liten grillfest hos Janeth och Zumba ute i Öjaby:)
 
Augusti 
Jobb återigen. Köpte min första egna bil också, skit nöjd över det! Hade lite Zumba uppvisning  igen på Karl Oskar dagarna. Denna månaden kom jag också in på utbildningen som jag går nu så hade introdkution och festligheter de sista dagarna denna månaden. Kände med en gång att det var en klass jag trivdes i. 
 
 
 
 
September 
Skolan drog igång på riktigt, på samma dag firade jag och Robin 2 år tillsammans. En sak som var minder kul var allt tjat om valet så var glad när det var över - röstade blankt på grund av allt prat om det hela tiden, tröttnade. Dacke drog igång igen efter sommar uppehåll så jag och Linda hade vår egen grupp igen men den här gången fick vi även 2 hjälpledare. Kunde komma igång mer med träningen igen efter sommarens jobb. Hade lite tjejkväll med tjejerna från Zumban vilket var riktigt trevligt! Något som var mindre kul var att min lilla bebis Siddh fick avlivas. 
 
 
Oktober 
Hade min första examination på universitetet och jag fick högsta betyg, alltså VG! Kände mig riktigt stolt över mej själv för det var något jag aldrig trodde jag skulle kunna klara av! Vaxade mig för första gången med, körde en (vad vi trodde) Brasiliansk vaxning, som tydligen hette Hollywood eftersom vid en Brasiliansk lämnar men sån där ful liten sträng tydligen. Aja, vi gjore vaxningen eftersom vi åkte till Gran Canaria veckan efter. En riktigt skön resa osm verkligen behövdes efter allt jobb i somras och vi hade riktigt varmt! Det enda man kan klaga på där var att det kostade en del och att vattnet var rätt kallt. Men som jag visat innan så fick jag ändå mitt livs fulaste bränna.
 
 
 
November 
Här hände inte så mycket. Skolan höll på fortfarande så satt med det en del och så gick klassen ut ibland med och det var riktigt kul! Köpte mej en byrå på IKEA när jag och mamma var där. Var på fest hos min kusin och dagen efter det var det Zumba uppvisning igen samt lite jobb. Hösten har jag inte jobbat så mycket men det har ändå blivit så att jag kombinerat nattjobbet med skolan så har varit trött många gånger i skolan men eftersom det varit föreläsningar så har det gått bra ändå. Mamma åkte till Kina också och kom hem första advent.
 
 
 
December 
December har varit en väldigt lugn månad kan man nog säga. Vi har en hemtenta som vi har kunnat sitta med i ca 1 månad så har suttit en del med den så den blev klar INNAN all julstress kom igång och jag skulle glömma bort det. Jag har varit på kalas hos mitt kusinbarn samt ett par julbord. Spelat mer bingo än jag gjort i hela mitt liv tror jag (23/12 och idag) vilket jag har upptäck var rätt kul. Jag har varit på fest med klassen igen samt Nöjesnytt festen med jobbet och det var riktigt kul! Jag har varit både i Tyskland och Ullared så det försvann en hel del pengar denna månaden. Jag köpte även mina drömskor!:D Firade jul hos mormor och nyår hemma med pappa. 
 
 
Måste säga att detta året har varit riktigt bra! Inget att klaga på direkt förutom att jag har haft mycket att göra en viss tid och sen kan det gå lång tid då jag inte har något att göra alls i princip. Jag ligger i fas med allt jag borde vad jag vet så känner mej lite lugnare nu. Kan vara därför jag är så trött hela tiden, tänkt på tentan hela tiden och varit nervös för det. Så jag kan bara hoppas på att nästa år kommer bli minst lika bra! Det väntas lite resor, jag fyller 21 och Robin blir 20 och förhoppningsvis får jag lite mer fritid i sommar och inte bara nattpass, hoppas på att få se solen utomhus och inte genom ett fönster nästa sommar :)

Min lilla Petter-Niklas

Kategori: Allmänt

Har satt igång Bröstsim och gubbsjuka med Stefan och Krister för det finns typ ingenting kul på TV och har gjort lite fältstudier i ett par timmar nu. Det är en som har en hund i filmen som heter Petter-Niklas därav rubriken! 
 
Tror jag ska läsa lite ELLE nu. Läst ut 1 av 3 och har kommit en bit i nummer 2 så bara att fortsätta kämpa! Har sagt i flera dagar att jag ska plugga så jag kommer i fas, jag har ju haft väldigt mycket tid på mej ju så nu känner jag ändå att jag kommit så långt jag kan innan vi gjort någon intervju. Kom på att jag kanske ska läsa papprena vi fick till drogkunskapen. Vet inte om vi ska ha läst det till vi börjar eller hur det var tänkt mej läser jag det har jag i alla fall inte gjort för lite:)
 
Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag i alla fall så att det är gjort. Har inte tvättat håret sen jag färgade det i lördags så det är dags för det nu. Låter äckligt kanske men bruka försöka vänta lite längre när det är nyfärgat, tror typ att färgen stannar längre haha:P Linda gjorde god toast skagen med som vi fick smaka och jag vill bara ha mer!!!!
 
Tycker denna är så söt och sorglig på samma gång..
 

God middag!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde vid 9 men znoosade i 20 min innan jag startade TV:n för att vakna till lite mer. Åt frukost runt halv 11 och för en liten stund sen smakade jag min cheese cake. Mums! Men börjar bli hungrig igen... Sa till mamma igår, tror jag det var, att det spelar ingen roll hur mycket frukost jag äter för efter en timme eller två är jag svin hungrig igen. Konstigt. 
 
Så kanske ska fixa till något litet?:) Vid 6 tiden ikväll ska jag och pappa äta lyxmat! Eller för mig är det lyxigt då det innehåller bearnaise och rödvinssås! Ska bli mumsigt! Lunchen blir torligtvis hamburgare för det var mamma sugen på och måste erkänna att det låter riktigt gott! Pappa har gjort massa mackor med så vi klara oss hela kvällen sen utan att behöva fixa mat sa han, smart haha:) Nu ska jag plugga...
 
Gott nytt år förresten! Kommer ett inlägg vid 12 slaget sen med, om jag är vaken:P
Mycket fin bild på mina tår med haha. Men det är samma sorts nagellack på tår (rosa) och fingrar (blå) men olika färger. Mycket nöjd med dom faktiskt, typ 10:- i Ullared! 
 

Myskissarna

Kategori: Allmänt

 
 

Träning

Kategori: Allmänt

Körde CX passet och kan säga att idag kändes det mer. Vet inte om jag var sjukt otränad  sen sist eller om jag lärt mej hur man gör övningarna mer och få bättre resultat. Kommer nog ha svin ont i höfterna i mon för satan vad det kändes när vi körde dom! 
 
Det var lite mysigt väder när jag gick hem också.
 

Nya skal

Kategori: Allmänt

Beställde hem nya skal i förra veckan och det skulle ta 3-5 arbetsdagar så tänkte att det kommer nog nästa vecka eftersom det är jul och sånt nu. Men idag kom dom!:D Trodde jag skulle få något mail om att det var på väg men tydligen inte. Eftersom det är jul än så körde jag faktiskt på mitt nya julskal:) Tyckte den var söt faktiskt.
 

Cheesecake

Kategori: Allmänt

Robin sov här i natt så ca en timme efter han åkte hem så åkte jag till ICA och handlade lite till min cheesecake. Köpte även Bingolotter till mej och pappa till i mon. Så nu har jag precis gjort min cheesecake så imon får jag äntligen äta den! Gå fortare nu när man gjort den några gånger. 
Mmm, den är så god! 
 
Igår var jag rätt duktig faktiskt om man jämför med hur jag bruka vara när jag är hemma. Jag dammsög lite överallt och diskade och plockade en del. På kvällen gick jag och Robin en rätt lång runda i Alvesta med och det var riktigt skönt faktiskt! 
 
Idag har jag bokat in ett CX pass vid 17.40 ungefär för att få någon träning. Vet inte riktigt mer vad som kommer hända idag. Trodde klockan var mycket mer än vad den faktiskt var. Trodde den var typ efter 3. Blir en lugn dag tror jag med lite filmmys och lite plugg också, skola på måndag igen ju. Kanske ska ha en liten spakväll? Eller kanske ska ta det imon efter bingot? 

Lunch!

Kategori:

Mitt vinterland

Kategori: Allmänt

Återigen när jag vaknade så var det soligt ute, äntligen! Har väntat hur länge som helst på att vädret ska bli bra och nu har det kommit för att stanna verkar det som. Hoppas jag...
 

Nöjesnytt festen

Kategori: Allmänt

Vi vann inte, vilket alla var beredda på. Det kom ett nytt hotell till Växjö i år och självklart vann dom. Hotellet tillhör dessutom Växjös finaste restaurang, tror till och med att det är en av de bästa i Europa eller något sånt. Så självklart vann dom:) Men det gjorde inget, jag hade riktigt kul ändå! Känner att det var verkligen skönt att ha med Linda denna gången, mycket roligare på Grace än sist. Vi hängde mesta tiden i entren med en vakt och en annan tjej som jobbar på hotellet som vann och även ibland på Elite hotellen tror jag. Aja, hon var med på Robins jobbs julbord också i alla fall och är riktigt trevlig och rolig. 
Så där hängde vi! Lämnade ut ett "CV" med på papprena dom höll i. Fick ha dom papprena två gånger och kollade även så att alla som kom in igen hade stämpel på sej. Det var skit kul för alla skulle verkligen visa den för oss, det var liksom ingen som såg att vi inte jobbade där:P Så hade skit kul egentligen både på förfesten och på själva festen. Så tack för att vi fick komma! :)
Peter Siepen (stavning?) var konfrensier (stavning?) under tävlingen och han agerade även lite DJ på festen så en kollega bad mej fota hans rumpa av någon anledning men skickade dit Linda eftersom min kjol var lite väl kort (ska köpa en ny längre) och 3 av bilderna va så sjukt suddiga att jag inte kan fatta hur den sista blev så förbannat tydlig.
Idag har jag inget planerat. Blir nog en sån här dag där jag kommer plocka lite hemma ibland och när jag inte gör det blir det nog att kolla film, ska gå en runda tänkte jag och tänkte då gå till ICA och köpa Bingolott till nyår. Mysa med min filt med kanske, som jag gjort i princip varje dag nu sen jag fick den:P 
 
Vi sa också att varje gång vi går förbi vakterna (kallar även tjejen fårn julbordet för vakt för det var nog det hon jobbade som) skulle vi ha en ny stämpel. Blev ett rätt snyggt mönster! 
Trodde jag skulle ha hela ansiktet fullt med röda fyrkanter när jag vaknade men hittar faktiskt inte det någonstans;)
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Planerna för dagen är Nöjesnytt festen med jobbet! Ska bli riktigt kul tror jag och denna gången är Janeth där med sitt jobb och syrran ska med så kommer nog bli ännu roligare när det är lite folk man känner där. Sitter och dricker det sista av min glögg just nu och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borsta tänderna i alla fall. Fixa mej för kvällen gör jag inte förrän efter två tiden.
 
Kanske ska ta och läsa lite? Plugga känner jag inte för, gör hellre det på kvällen, så kan lika väl passa på att läsa lite:) Ligger ju efter med 3 ELLE tidningar så kan ju passa på att läsa ut dom. Kanske kommer någon uppdatering under kvällen :)
Moppe fick en söt liten fluga^^
 

Kvällsmys

Kategori:

S.o.s sällskapsresan går just nu sen ett tag tillbaka så har stängt av datorn och bäddat ner mej i sängen med min värmefilt! Det är så gott om mina kalla fötterna med denna alltså och benen med för har ont i dom. Älskar myssaker!

Färgar håret

Kategori: Allmänt

Sitter med färgen i huvudet just nu och det kliar satan ibland alltså.. Hatar vad kylan gör med min hud alltså. Torr överallt, även i huvudet. Men det var dags för att färga till det lite nu, var flera månader sen jag gjorde det. Sitter med fältstudierna med så jag har gjort ungefär så långt jag bara kan innan det ska vara klart. Ska redovisas 12 januari så har ändå rätt lång tid kvar på mej så kan vara skönt att ha det mesta gjort så att jag kan ta lite lov innan skolan börjar igen:) 
Denna bilden är super snygg, jag vet, men detta är för ett par veckor sen ungefär.
Så utväxten är ca 5 cm, visst inte så långt för vissa kanske men det var riktigt fult i bakhuvudet:P Det är nog ca 10 min kvar innan resten av färgen ska i håret nu så vi få vänta och se hur det blir när det är klart. Harry Potter 7 del 2 går på TV just nu så har kanonbra underhållning samtidigt! 
 
 

Snön har äntligen kommit!

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse och kollade facebook lite för att vakna till i ögongen och såg att en från Växjö skrivit att det var snö där. Bad Robin dra upp rullgardinen och kolla om vi med hade snö och det hade vi:D Jag vill ha snö på Lucia, jul och nyår och än så länge finns hoppet kvar om att det ska vara snö på nyår! Så det var mysigt :) 
Första bilden är i morse när vi vaknade och den andra är runt 4 tiden.
Har varit i stan med mamma idag och jag tror att jag äntligen hittat mina drömskor! Hittade ju ett par svarta klackar på jobbet för länge sen och jag tror jag har hittat antingen dom eller lika dana så det köpte jag idag och sen var jag redo att åka hem^^ Köpte inget mer efter det heller förutom lite korv på Maxi. 
 
Efter vi kom hem har jag legat i sängen och hållt på att somna några gånger. Mamma läser igenom min tenta för att kolla lite stavfel, om jag håller mej till ämnet och lite sånt. Sen är den äntligen redo att skickas in och jag kan tänka på fältstudierna bara! 
 
Imon är det Nöjesnytt festen så kan inte plugga så mycket då heller, men jag har inget mer planerat till skolan börja så har tid på mej:) Få boka in en pulkaåknings kväll också om snön stannar kvar.
 

Ullareds shoppingen

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna på shoppingen från Ullared. Bilderna är inte roterade åt rätt håll, men man ser ju ändå vad det är. Skriver ovanför vad det är också:) Allt som allt gick det på 1501:-
4 böcker. 3 med Jonas Gardell och en med Jojo Moyers. Fick en bok av henne från ELLE så tänkte att jag kunde köpa denna, plus att den har fint omslag ;)
Trosskydd och rakgel.
4 filmer. Hobbit 1+2 och Hungerspelen 1+2
Hårband som jag ska slänga, glider bara av huvudet. Pincett till ögonbrynen, en rakkniv samt ögofrans börjare.
Tuggummi.
Hårfärg eller något. Funderar på att göra något helt nytt med mitt hår och då ville jag köpa en blå sprayfärg för att se hur det kommer se ut ungefär. Läste på burken att det inte var en vanlig färg, syns typ i UV ljus bara så det va ett onödigt köp. Att man inte kollar noga innan man köper något?
Alla bilder verkar visst vara upp och ner. Lite nagellack. Det rosa glittriga har jag på mej nu på tånaglarna och det var väldit fint faktiskt. Det är så pass mycket färg och glitter i att man kan ha det utan något under som jag brukar ha. Skit bra! 
Kalsonger till Robin. Han har inga hos mej och ibland kan det vara skönt (som han sa: ifall jag fiser ner mej) för då behöver man inte tänka på att ta med sej heller. 
Två fotoalbum.
Stefan och Krister filmer, utan Krister i den ena.
Trosor till mej.
Mer trosor.
En skinnjacka. Lite stor storlek men den passade bra ändå. Lite lång i armarna var den.
Köpte två vita långärmade tröjor till jobbet.
 

Värme

Kategori:

Önskade mej 2 saker i julklapp, en värme filt och Albert och Herberts julkalender och jag fick båda!😄 Så just nu ha jag bäddat ner mej i sängen med filten och tittar på filmen, så mysigt!!!! Hsr även ätit mat från igår! Ska fota och lägga upp bilder på resten av julklapparna som jag fick också i mon☺ Ikväll ska jag bara gosa och ta det lugnt och i mon bli det lite plugg också och inte bara slapp.

Min älskling

Kategori:

Göran är en söt typ. När han är ute i trädgården brukar han ligga i häcken där han tror att han inte syns eller något. Likadant va drt nu med granen. Så fort den kom upp sprang han dit 😊

23 december

Kategori:

Godnatt alltså. Har gjort mycket mes samtidigt ingenting idah och jag är helt slut. Va på tippen med mamma typ 3 gånger med pinnar och skit från häcken som pappa fixat med ett tag. Efter det åkte vi in till stan för att handla lite mat och jag fixade lite annat med. Sen blev det hem och  äta och sen blev det matkoma på det.
Vid lite i sju fick vi plocka fram allt till granen och så klädde vi den innan bingolotto började. Har varit nere sen det började till typ halv 12 och nu ska jag sova! Har klätt mammas gran med och tvättat en del. Blev ingen dammsugning för min del idag utan få bli i mon. Då står även dusch och hårfärgning på schemat. Kommer troligtvis ha fullt upp tills vi är hos mormor.
Godnatt och god jul!

Fullt upp!

Kategori:

Började dagen med att åka till ullared! Var där till 6 typ, åkte efter 10 och sen när vi kom hem hade pappa gjort dillstuvad potatis och isterband, så gott!! Efter det kollade vi på Sveriges värsta bilförare och på ett sätt är jag förvånad över vem som vann, fanns två andra som förtjänade den vinsten mer! 

Har slagit in lite paket också. Hade lite till Robins familj att slå in samt ett paket till hans mormor och hennes man. Har ju fått både julbord och hemma stickade strumpor som hon har gjort och dom är verkligen super sköna. Vet inte riktigt vad som är en bra present men blir en choklad ask i alla fall som Robin få lämna åt mej. 

Köpte fotoalbum i ullared så satte in alla bilder jag hade kvar vilket va ca 250 stycken. Köpte två album och det var nog bra gjort. Ska sätta mej en dag och gå igenom om jag ha några nya bilder jag vill beställa. Ha ju från senaste resan med Janeth men kanske bli att vänta till London med att beställa☺ Det tog i alla fall evigheter eftersom jag ville ha semester bilder i ett album och sen lite ordning i de andra så fick ut plocka ut och plocka om och hålla på så blev as trött och fick ont i ryggen. Hade ett album i soffan och det andra på golvet.

Nu ska jag äntligen sova för i mon blir det mycket att göra. 2 granar ska kläs, bingolotto, tippen, slå in sista paketen + köpa sista paketen  och städa hela våningen. Ska försöka skriva något i mon hade jag tänkt. Lägga upp bilder från ullared samt hur granen blev☺ Har i alls fall hunnit städa hos Charli idag tack och lov. Spånet va ju slut med köpte idag i ullared, lika bra att passa på ju, så den värsta biten är över! Just det hade tänkt färga håret i mon med men det få vi väl se hur det blir med det. 

Godnatt vi hörs förhoppningsvis i mon!😊😴

Julfirande hos Robins mormor

Kategori: Allmänt

Vid 13.00 skulle vi va hos Robins mormor för julbord. Självklart ville inte bilen starta när jag skulle åka så det var tur att jag tänkte åka tidigare för nu hann jag i tid ändå. Pappa gjorde något och den gick i gång och nu har den funkat bra när jag åkte hem :) Det var väldigt trevligt hos hans mormor och väldigt god mat. Alla som är mormor kan laga super mat alltså! 
 
Har inte gjort så mycket mer sen dess. Gjorde ansiktsmask och bytte katt sand och tänkte plugga lite nu till det är dags att städa hos Charli. Imon blir det Ullared! 
 

Julfirande med jobbet - super trevlig kväll

Kategori: Allmänt

Vaknade idag först vid lite i 8 tror jag det var men somnade om och vaknade vid 10 tiden tror jag det var och var rätt så trött. Robin sov vidare till 11 tiden sen ville jag att han skulle hålla sig vaken för annars hade jag ju ingen att prata med. Han var faktiskt kvar här till jag skulle åka till stan för att gå på julbord med jobbet, på jobbet ^^
Robin tramsade i bakgrunden.
Syrran och jag pkte vid lite efter halv 6 till hotellet. Hon började jobba vid 6 och julfiradet började samma tid så hon var snäll som lät mej åka med. Det stog nämligen på pappret att det skulle bjudas på gott till maten så kände att det var bättre att åka in med henne och kanske åka med mamma hem eller ta bussen. Så mamma var snäll och hämtade mej. Har precis tvättat av sminket och borstat tänderna så är redo för sängen! Kom hem för kanske 30 min sen då, knappt. 
Det var faktiskt väldigt kul på julbordet måste jag säga. Var inte så taggad på det först eftersom jag fick ont i huvhudet och var så trött (Robin sa till mej igår att han trodde jag hade feber) men det var ritktigt kul! Satt och pratade med några i städet och dom är underbara! Så snälla och roliga så det finns inte alltså :) Måste nog säga att det är världens bästa arbetsplats!:) Så vi drack lite cider just då när mamma kom och pratade lite. Fick även en julklapp i år! :D Fick en gjutjärns gryta (hur det nu stavas) men det var en annan som gärna ville ha den (hon ville göra stek) så vi bytte så jag fick en toast maskin istället!:D Passade mej så mycket bättre då det är min typ av matlagning ;)
 
Nu ska jag lägga mej! Lakanen är bytta till mer juliga och julpyjamasen är på! 
 

Dödstrött

Kategori:

Håller på att somna med huvudet i händerna, så trött... Ska snart borsta tänderna och tvätta ansiktet och läggs mej. Robin ska sova här i natt men vet att jag kommer somna snart så han få kanske sitta uppe själv lite. I mon är det julfirande med jobbet och just nu är jag för trött för att se fram emot det. 

Resan idag har gått bra och jag kom hem med lite godsaker och lite som jag inte vet om jag tycker om, det märker vi. Köpte även mer mascara av den sorten jag gillar. Såg reklam om att det verkade vara limited edition så ville köpa på mej några. Kunde köpa en två pack + eyeliner för 310:- (1 kostar ca 170:-) så det var billigt. 
Blev även lite pizza för jag hade inte ätit sen vi va i Tyskland så kände att hemma gjord pizza hade suttit förbannar gott. Och det gjorde det!

Tyskland nästa!😴

Kategori:

Mamma väckte nej vid 5 och jag vill bara lägga mej igen. Har precis tankat så vi är påväg till min morbror nu☺ När vi väl hämtar honom kan jag somna, någon måste ju hålla mamma vaken^^ 
Mina naglar är rätt äckliga med nu när jag inte ha nagellack på dom. Ska nog både klippa och måla dom i helgen, i alla fall måla. Dom måste ju bli lite juliga också 😊

Lugn dag

Kategori: Allmänt

Stack till gymmet och sen blev det hem och laga mat. Blev att hitta på något och det blev väl okej. Gillade inte champinjonerna men tomaten blev förvånansvärt god eftersom jag egentligen inte tycker om tomat.
 
Har precis duschat och ska nog snart ner i tvätten tänkte jag. Är svin trött men håret måste torka lite mer innan jag kan sova annars kan jag aldrig borsta ut det i mon. Ska även kolla igenom forskningen tänkte jag. Ska läsa Matildas också innan jag lägger mej tänkte jag. Eller gör jag det i mon i bilen kanske. Tror inte att jag är tillräckligt klar i huvudet för detta, ögonen går i kors. 
 
Fattar inte varför jag blev så trött nu. Mamma pratade innan och lite julklappar och jag tänkte att jag vet ju allt jag ska gå nu typ. Då sa hon att hon ha ju några som vi inte vet och jag sa: Jag hoppas det. Kom på i efterhand att det lät lite fel. Nej nu ska jag ner i tvätten sen blir det sängen! 
 
Fick hem ansiktsmaskerna jag beställde i veckan med, ska bli kul att se om dom funkar eller inte.
 

Time to hit the gym

Kategori: Allmänt

Hade som sagt skola i en timme (knappt) och sen åkte jag hem. La mej i soffan och åt och höll sen på att somna. Janeth kom över och åkte för inte så länge sen så nu är jag ensam här! :) 
 
Har precis bytt om och ska ner till gymmet. Det är tydligen en ny realise (hur det nu stavas) på CX så vill testa den:) Premiär idag tydligen så förhoppningsvis kommer alla vara lika illa ;) Sen blir det att duscha och sen sova typ. Vet inte om Robin ska sova här igen också, trodde inte han ville det eftersom vi ska upp vid 5 tiden i mon och han ska jobba. Men det blir mysigt om han vill sova här:) 
 
Nu ska jag göra mej klar! Vi få väl se när jag är tillbaka om han vill komma eller inte! 
Höll typ på att dö så mycket at det blev. På bilden kanske det ändå inte ser så mycket ut men det var det verkligen när man åt det och tycker man att det ser mycket ut kan jag säga att det var ännu mer i verkligheten. Efter det fick jag ligga i soffan medan jag väntade in Janeth^^
 

Pepparkakor

Kategori:

Är hos mormor och bakar lite pepparkakor☺ Fick frågan om att jobba men eftersom detta varit bestämt länge så tackade jag nej. Har inte tid någon annan dag och mormor kunde idag så tyvärr fick det bli så. Ska ju gå ut ikväll men det hade ju inte varit problem, hade ju bara varit att skita i det ju.

I mon är det skola igen, sista gången för i år. Vi få se hur det går. Sen ska jag träffa Janeth också. Vet inte om vi skulle stanna kvar i skolan med och fixa något annars bli det att åka hem direkt efter det. Ha ju bara mellan 10-11 så inte så länge.

Ändringar

Kategori: Allmänt

Igår fick jag för mej att jag ville möblera om mitt rum. Så efter jag och Robin va i stan och köpt klart alla julklappar så hjälpte han mej med iden. Än så länge är jag så nöjd det går. Är lite dumt i hörnet bara.
Det är lite tight med platsi hörnet och väldigt öppet i mitten av rummet nu istället men tror det blir rätt bra! Så nu måste jag rensa på både mitt skrivbord och soff bordet. Skrivbordets placering är jag däremot jättenöjd med för då kan jag plugga med utsikt istället för en vägg! Inte den finaste utsikten just nu kanske men när snön kommer och när det är sommar blir det nog rätt fint att sitta och titta ut! :)
 
Nu ska jag snart klä på mej och äta frukost, idag blir det pepparkaksbak hos mormor! Vet inte om jag ska ta med lite skolsaker eller om jag ska ta med en tidning istället. Hmm, få tänka på det. Kanske kan ta både och eftersom jag ändå inte behöver datorn just nu. Aja, vi hörs nog hos mormor! :)
 

Lyx frukost

Kategori: Allmänt

Mamma gjorde lite extra potatis till laxen igår så idag stekte vi några med lite falukorv, mm! Det är nog den bästa frukosten man kan äta tror jag:) Förr körde jag med ketchup till, tror dom flesta gör det, men bytta ut den mot sweet chili sås istället! Och lite ägg till också så blir det perfekt! 
 

Panda

Kategori: Allmänt

Satt och skrev min lista med dricka jag kan tänka mej att köpa i Tyskland och sen frågade mamma om vi skulle gå en runda så det gjorde vi, va ute i en timme och kollade i fönstrena till de olika butikerna vi har här. Så kom hem för ca en timme sen också. Har skrivit klart listan med dricka med. Blir inte så mycket som jag trodde ändå, men lär gå på en del kan jag redan se. Men men, köpa ett lager så man har till alla fester och sådär:) 
 
Bytte även skal på mobilen till min panda. Har inte använt den på as länge så kände att det nog var dags för den nu. As smidigt att använda web-camen för att få bilder på sakerna. Eftersom jag inte har så mycket batteri (3 dagar sen den laddades) så funkar inte Dropbox och då är det extra smidigt att göra så här:) Dessutom hade jan kanske inte kunnat få en bild på skalet medan de sitter på heller ;) 
 
Tycker den är så söt! Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen. Är så trött så jag mår ialla känns det som:/
 

4 kvar...

Kategori: Allmänt

Årets deltagare är verkligen helt kassa på att köra bil. Det är 4 kvar till finalen och jag hoppas verkligen att de drar in körkorten på en del asså. Men det är inte jag som besätmmer och tror kanske inte att man kan göra det heller. 
 
Snart gå och lägga mej om en stund. Känner mej lite trött men det är inte så konstigt ändå kan jag känna eftersom jag har haft skola sen 9 i morse och hållt på fram till lite i 8 typ. Tror jag ska fortsätta lite ändå eftersom klockan är halv 10 bara. Hade varit mysigt med en film och lite mys:) Älskar att gosa ner mej i sängen med pyjamas, morgonrock och dricka te och äta lite gott. Bästa kvällen! 
 
Mamma kollade på något program om ett hotell i London och det gjorde mej bara ännu mer sugen på att åka dit. Idag är det 101 dagar kvar till vi åker och tiden får gärna gå lite fortare^^ 
 
Jag säger godnatt för jag vet inte om jag kommer på något mer att skriva om idag. Det blir ju bara skol-inlägg hela tiden typ, det är ju det enda jag gör om dagarna. Kan kolla igenom Calles hemsida och se vad dom kan ha för gott så kan jag skriva en liten lista på det jag kan tänka mej. 
 
Linda skickade denna innan, dör så söt! 
 

Värsta bilförare

Kategori: Allmänt

Ska snart gå ner till pappa och kolla på Sveriges vörsta bilförare. Har faktiskt varit väldigt effektiv och duktig idag känner jag. Blev klart med tentan, hoppas jag, så har för tillfället endast fältstudierna att fundera på. Har skickat tentan till alla i familjen och jag hoppas mamma kan skicka vidare den till sin kompis som tydligen var intresserad av detta. Ju fler som kommer med åsikter om den desto bättre blir det :) Så hoppas dom kan läsa igenom den också innan den ska in. Känner mej inte super nöjd med den, men vet inte vad jag ska göra för att få den bättre, den kommer dessutom bli alldeles för lång, är på max gränsen nu. 
 
Har varit nere i tvätten också för mina kläder är typ slut här uppe så va lite kris med det nu kände jag och eftersom jag är ledig i mon kan jag springa ner i källaren ibland och byta:) Gäller att passa på när man har tid. Är aldrig hemma annars typ ju. Så ska som sagt kolla på TV med pappa och sen blir det kanske mer plugg på fältstudierna. Har redan börjat lite med texten, så mycket som jag vågar skriva utan att ha fått den nya versionen rättad och innan jag läst böckerna jag har. Eftersom jag inte har våra frågor än så har jag inte riktigt något att utgå från heller. Vi måste få frågorna godkända först också. 
 
Här kommer lite web-cam bilder, är nog 100 år sen man tog sånna. Fick lägga i mina nötter i två burkar, måste man ju visa upp! Plus en redig närbild på min näsa! Nej det är på ögonen, här ser man tydligt hur bra min mascara är:) Eller jag tycker det i alla fall.
Böckerna jag ska ha till kriminalvården.
 
 

Underkänd

Kategori: Allmänt

Vi klarade inte uppgiften till första fältstudien. Rapporten blev inte godkänd och vi satt innan på lunchen och pratade om det och jag kände på mej då att vi inte skulle bli godkända, så jag hade rätt! Så vi ska försöka göra om den och komplettera det som behövdes på torsdag. Eftersom vi bara går en timme har vi tid på oss att sitta och göra klart den och förhoppningsvis blir den godkänd då.
 
Så nu har jag precis gjort klart uppgiften till torsdag. Ingen aning om den är rätt, tror inte det för jag svarade lite väl fort på den tror jag. Vet att jag borde skriva mer i alla fall men tänkte ta med datorn och anteckna under tiden sen. Men ville ha den klar så långt i alla fall så jag vet vad vi ska prata om på seminariet. Nu tänkte jag försöka göra klart forskningsuppgiften så den är klar och jag inte behöver tänka mer på den. Får inget möte med kriminalvården förrän efter nyår verkar det som så får försöka göra klart allt annat innan dess.
 
Eftersom vi åker till Tyskland vid 6 på morgonen (gäsp) så har jag ju hela bilfärden på mej att plugga med om det skulle behövas. Troligtvis kommer jag sova det mesta men ändå, någon gång är jag ju vaken så kan lika väl ha med mina böcker i fall att. 
 
Känner mej riktigt trött och har suttit här i ca 1.5 timmar tror jag. Bara att köra på! Detta var min lunch idag samt mat nu när jag kom hem :)
Hemmagjort "subway". Baguette med fajitas kryddad kyckling, gurka, guacamole och jordnötsås. Ser kanske inte så gott ut men det smakade väldigt bra! 
 

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

Kom hem från Robin typ vid 6 tiden. Har sovit hos honom sen i fredags så kändes skönt att komma hem ganska tidigt i alla fall. I fredags jobbade jag ju till 23 och sen åkte jag till Robin och vi la oss ganska så direkt faktiskt. Igår så var det nämligen Robins jobbs julfest. Det var trevligt, men maten var kass faktiskt. Och eftersom vi drack så sov jag hos honom till idag för kunde ju inte köra hem direkt. 
 
Så har kollat på tv och druckit glögg med pappa sen jag kom hem. Duschade gjorde jag med och känner mej mycket fräschare och luktar gott nu efter att ha smörjt in mej med VS Angels only body lotion. Ska strax gå och lägga mej också. Skolan börja vid 9.15 i mon så måste upp vid 7 tiden. Har gjort lite kvällsmat som jag nyss åt upp också, blev rätt gott. Robin är ju min mästerkock när han är full, det är då han får sin inspiration och det verka va då han vill laga mat. 
 
Detta blev inte lika bra men det blev gott ändå:) Nu dör min dator snart så får sluta skriva, laddar den i skolan i mon istället. Godnatt! 
 

So couture

Kategori: Allmänt

Vaknade vid lite efter 10 idag och har slappat hela dagen till jag skulle till jobbet. Duschade och sen skulle jag fixa mej för jobbet, typ det enda. Skulle förbi syrran på jobbet och lämna ett recept och hade tänkt förbi systemet också men hann inte det eftersom jag fick springa och leta efter min mascara i evigheter typ. Letade i väskan flera gånger, i en annan väska, under sängen, på toa, i sminkväskan och jag vet inte var. Jag trodde ju att den låg i väskan för jag vet att jag slängde i den där igår innan jag åkte till skolan. Sen kom jag ihåg att väskan ramlade ner på golvet igår med, kanske att den låg i bilen? Japp, det gjorde den. I påsen jag har mina jobbaskor i...
 
Snacka om panik för man inte hittar sin mascara?! Har dom gamla jag körde på som jag kunde tagit men gillar verkligen denna. Ska köpa några sånna på Boots i London sen hade jag tänkt. Eller kanske jag köper någon annan och provar med:)
Men sitter i alla fall på jobbet. Min kollega lämnade mej för en stund sen, jobbade bara till åtta:( Så kommer sitta här ensam i 3 timmar... Eller är snart nere i två timmar så går rätt fort ändå. Sen ska jag åka och hämta mamma och efter det blir det att köra hem henne, hämta lite saker och sen köra till Robin. Imon är det nämligen julfirande med hans jobb, mys!
 

I skolan

Kategori: Allmänt

Har haft seminarie mellan 11-12 och sen lunch och nu ska vi ha en föreläsning. Träffade på min gamla lärare nyss också från gymnasiet. Det var trevligt, har inte sett henne på länge faktiskt. Hon hade precis kommit tillbaka från Nobelmiddagen där hon och några från klassen över mej på gymnasiet hade jobbat. Tydligen valde man en bra skola ändå;)
 
Sluar vid 3 och då ska jag och syrran äta något. Sen vid 5 typ ska vi bort till skolan där vi har gympa. Det är dags för avslutning för denna termin! Känns riktigt skönt faktiskt för hade inte orkat med det nästa vecka. Så blir uppehåll ett tag nu så då kan jag sitta när jag vill och hur länge jag vill med mina skoluppgifter. Efter seminariet idag har jag insett att jag har en del till att skriva på min tenta om den ska bli godkänd. Gillar inte riktigt det. 
 
Efter gympan blir det att äta lite igen och sen ska vi se HOBBIT!!

Lat dag

Kategori: Allmänt

Blev inte gymmet idag heller. Kände mej as trött så la mej i sängen och markerade i boken jag lånade igår vilket som kan tänkas vara bra att ha med i rapporten till kriminalvården. Vi blev nekade av vårt första ställe vi hörde av oss till så vi har, eller Matilda har, tagit kontakt med detta stället så väntar vi bara på svar från dom:)
 
Så har tagit det lugnt att glott på TV med pappa. Sen höll jag på att somna så hoppade in i duschen istället. Gosade lite med katterna med och dom va så gosiga:) Pappa hade gjort dillkött idag också och det var såååå gott. När vi är hos mormor gör hon alltid både kalops och dillkött samtidigt och där väljer jag alltid kalops. Men pappas dillkött är as gott så hade jag fått välja hemma hade jag nog tagit det före kalops! intressant....
 
Men nu väntar jag in Robin som ska sova här inatt. Så blir nog mys framför en film:)
 

Redan halv 3!

Kategori: Allmänt

Klockan är mycket. Första gången denna veckan jag känner så. Annars har jag altlid hunnit göra en massa och klockan är typ 3-5 och har inget att göra typ. 
 
Kom från stan för en liten stund sen. Var på möte med lärarna och det typ typ 20 min eller något så åkte till Grand efter det. Skulle äta lunch med mamma men hon var inte klar så kollade runt i butikerna. Hittade en liten svart väska jag ska ha till gymmet, ögonskuggaborste, vit kajal och H&M:s egna concealer. Få se ifall den är något att ha. Ska köpa Collection när vi är i London för har hört massa bra om den. Ska bara hitta någon i min färg:P 
 
Känns som jag ska somna nu eller något. Vet inte om jag ska vila lite eller om jag ska läsa. Har bokat in ett GRIT Cardio pass vid 19 som jag tänkte prova beroende på när Robin kommer. Kanske avbokar det och sticker ner till gymmet och träna där istället. Känner att jag vill svettas lite och bli lite varm. Var länge sen jag tränade med så kan behövas. 
 
Massa söta snökatter! 
 

Godnatt 😴

Kategori:

Har kollar på Harry Potter 2 med mamma ny och även kollat på alla bilder och videos som det tog i Kina. Kom fram till det att man måste nog va där för att verkligen uppskatta det, en bild sa inte så mycket på ett sånt ställe. Men hade fortfarande inte varit fel att få åka dit en gång! 🈯㊗🉑🈺㊙🈴 (antar att det är kinesiska, dom fanns i mobilen ju)

Nu ska jag sova i alla fall. Blev skit trött och ska upp vid 9 så tyckte att det va dags nu😊Ska även se ifall jag kan komma ihåg att åka förbi netto och köpa pepparkakor till gympan på torsdag.  Pappa hade köpt billigt där så vill med, annars finns det på Ica eller vad som också ju. Robin ska troligtvis sova här i mon med, mys!😇 Tänkte försöka mej på att göra egen Subway så han ska bli försöks kanin så få vi se vad han tycker ☺

Men nu säger jag godnatt😴😙🌙

Massor att göra!

Kategori: Allmänt

Skolan började vid 9.15 idag och söutade vid 16 så direkt efter det blev det att åka till jobbet och jobba 16-20 där. Så har i princip nyss kommit hem. Lämnade även tillbaka alla böcker jag lånade till min hemtenta för behövde bara en och den har jag använt klart nu. Så lånade en annan om kriminalvården så hade tänkt sitta med det i mon när jag kommer hem från ett möte på skolan. Så efter lunch blev det redovisning av fältstudieställe 1, Socialtjänsten. Så nu kan vi stryka den i alla fall, skönt. 
 
Nästa är då Kriminalvården och den tänkte jag som sagr börja på i mon. Vi ska skriva egna rapporter denna gången vilket jag (och resten i gruppen med tror jag) känner ska bli väldigt skönt. Ingen av oss gillar egentligen att jobba i grupp, bättre själv. Frågorna ska vi ha samma men vi ska svara olika på dom i rapporten och jag tror att det kommer gå snabbare att bli klar denna gången eftersom vi bara ska göra besöket ihop och sätta ihop en power point. Så det ska bli kul att se hur det ska gå:) 
 
Annars har jag jobbat och där hände det en hel del. Kom folk lite hela tiden vilket är skönt, då har man alltid något att göra. Bättre det än att det kommer stora grupper där hälften av alla ankomster checkar in samtidigt. Blir inte lika kul då för det bli massa dötid. Nu tänkte jag faktiskt äta upp mina chips och glo på Harry Potter med mamma. Det är tvåan och den såg jag igår men har inget annat att göra och börja plugga nu känns inte helt optimalt. Så chips + HP + cola = bra kväll! 
Ser nästan likblek ut ju på denna bilden. Provar att fota i det nya ljuset i den nya spegeln, nöjd! 
 

Harry Potter

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från skolan tänkte jag att Harry Potter hade varit mysigt att glo på! Det är dessutom något man kan plugga till och så. Men nu har jag blivit inne i filmen i alla fall så det går inte så bra med den saken. Har kollat på första delen av sista filmen och nu är jag på sista delen:) Vet inte om jag ska börja om med ettan sen eller något. 
 
Håller på med forskningen och kolla runt lite på olika hemsidor efter skojiga saker. Robin och jag va på Media Markt igår och hittade en selfie-stick. Är faktiskt sugen på att köpa en sån^^ Hade varit as nice ju när man är utomlands och vill fotas med sina vänner typ. Så sa till mamma att jag önskar mej en blå som fanns där men vi ska kolla i Ullared också så får jag väl köpa mej en efter jul sen kanske. 
 
Har inte hittat något som jag är så sugen på att köpa om jag ska va ärlig. Är mer en spontantshoppare tyvärr, kan aldrig planera mina köp. Skrev lite på listan till vilka ställen vi ska besöka i London och lite packlista. Det är det enda som finns i huvudet, inte julklappar och mellandags rea. Robin och jag köper inga till varandra i år heller så ska försöka få honom att vilja boka en resa ihop i sommar eller något. Han ville hitta på något istället sa han.
 
Nu ska jag återgå till filmen och skolan!
Mat <3
 

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Och den började vi med att åka till skolan. Vi blev klara med power pointen och har övat lite men vi ha fått ändra lite i texten efterhand så jag har suttit med det nu sen jag kom hem. Självklart var det inget som ville funka som jag ville ha det så vi få väl se hur det blir. Ska skriva ut nya papper i alla fall att ha med till läraren i mon.
 
Kommer vara en riktigt tråkig dag idag med mer plugg. När vi är helt klara med texten ska jag skicka in den och sen blir det att göra forskningsuppgiften. Vill bli klar med den snart :) 
 
Så det är så min dag kommer se ut. Kanske inte kommer något mer inlägg idag men då kommer det kanske imon istället! 
Nattamat av älsklingen i lördags! 
 

Världens bästa pojkvän!

Kategori:

Sov hos Robin inatt och vi åkte in till stan idag för att köpa julklappar till, ja alla va det ju tänkt men blev inte riktigt så. Han ha ju några stycken i sin familj så vi gjorde hälften samt lite av mamma och pappas julklappar så vi har hans föräldrar + en bror kvar. Men vi kände att vi kunde vänta lite med dom sista till det närmar sej lite. Ändå typ 3 veckor kvar 😊 Just det, jag ha namnsdag idag med! 😄🎂

Efter stan åkte vi till mej för att slå idag lite paket eftersom dom inte få se vad veckors köpte till dom så slog in det till hans bror och av små bitarna vi klippte av slog vi in 3 paket till deras paket lek dom ska ha. Slog även in ett paket till mej själv och ett paket till insamlingen på jobbet😊

Sen har jag ju pratat om att min spegel måste upp så det fixade vi + tavla ovanför + tavelhylla som är mot byrån då jag inte få in den ordentligt. Alltså vi höll på i några timmar med allt detta och Robin va skit snäll som hjälpt mej med allting idag💋 Så nu är det fint i rummet. Just det, han monterade ihop lamporna som är ovanpå spegeln förresten! Så nu kan jag sminka mej där med bra ljus😄

Det ha varit en skit bra dag förutom att jag va lite små sur innan vi åkte och dödstrött^^ Men ha fått mycket gjort och det känns kanon bra! Så nu är jag redo för lite skola i mon! 

Kvällsmat/nattamat

Kategori: Allmänt

Hade blivit mackor över sen innan eller något eller om dom gjorde dom endast till försäljning men det är bara en som köpt så tror det är sånt som blev över innan. Har själv tagit en för dom kommer slängas i mon om ingen vill ha inatt. Trodde det skulle vara många som ville ha efter att ha varit ute men verkar inte så. Men den var riktigt god, och stor! Åt inte upp hela kommer spricka då typ så sparade den till senare. Har med mej soppa med som jag tänkte ha inatt men det få bli senare. 
 
Blev hungrig för en stund sen och då passade det bra att ta en macka för annars hade jag inte klarat hela natten. Har köpt riskakor med så tog en innan, så gott! Det var evigheter sen jag åt riskakor alltså. Har tagit en för tänkte att det skulle räcka så länge men blev en macka med. Dom luktar så gott^^ Mamma hatar lukten av det och våra nudlar men jag fattar inte det, as gott!!!
 
Har skrivit på resultat delen i rapporten med, känns som det är fel för kan inte hitta en bra förklaring på vad det egentligen är. Men ska skicka till de andra i gruppen i mon när jag är vaken så dom inte vaknar typ 4 inatt för det plingar i mobilen, lite elakt kanske. Så när jag vaknat i mon skickar jag över det och så få dom säga om det är bra eller om det ska ändras och sen är det bara power pointen kvar och så ska vi träffas och öva på måndag. Det känns äntligen som vi kommer hinna. Känner mej dock tveksam till om vi blir godkända eftrsom vi inte riktigt fattar rapporten...
 

London haul 2014

Kategori: Allmänt

Det har blivit lite av ett måste när jag jobbar nu. Har sedan vi bokade resan kolla på sånna videos varje nattpass. Tycker det är skit kul att kolla sånna och få inspiration^^ Det var det jag gjorde innan förra resan och eftersom vi inte hade varit där innan var det hur många affärer som helst som vi va tvunga att besöka eftersom jag sett dom i videos. 
 
Denna gången lär det bli samma affärer kan jag tänka mej. Är lite sugen på en Michael Kors Hamilton plånbok för att matcha väskan mamma hittade i Kina. Tycker dom är snygga! Och sen vill jag till LUSH för att köpa Bath Bombs, vi hittade inte stället sist. Till VS för att köpa underläder med såklart och dom andra vill jag bara kolla i.
 
Kollar alltid på Lauren Cutris på youtube för jag tycker hon har skit bra sminkvideos och ser skit bra ut. Nyligen la hon upp en enorm haul med smink hon köpt i USA och jag är sugen på att köpa en massa i London på Boots och Superdrug. Sa samma sak sist men köpte aldrig något typ. Ska köpa mascara och rouge och sånt hade jag tänkt men ingen foundation eller puder. Basen kommer jag inte byta ut, har så bra produkter just nu. Men annat smått och gott kan man ju köpa. Ska hitta en matchande läppenna till mitt MAC läppstift. Man behöver typ ha det under för det ska sitta bra, blev lite fläckigt när jag testade med en annan penna så ska ha en i samma nyans tänkte jag. Eller är det jag som är dålig bara:) 
Det är mycket mörkare i verkligheten kan jag säga. Ville ha en mörk röd färg, typ oxblods rött men det blev lite mörkare på läpparna än jag trodde. Såg inte så ut på handen men det är kanske inte så konstigt. Men det ska jag i alla fall köpa en löppenna till. Tror att den heter Diva faktiskt, inte helt säker. Få kolla upp det en dag sen. Ska börja skriva lite packlista och affärer jag vill till en dag sen. Lite tidigt jag vet men längtar verkligen!!!! Är så avis på Elin som bor i den fina staden och få se allt detta varje dag. Om jag vågar i framtiden vill jag bo där ett tag. Språket är inga problem, gäller bara att våga...
 
 

Julklänning

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit och beställt min julklänning. Har velat lite fram och tillbaka men kommit fram till att jag vill ha den. Har inte hittat några röda klänningar som faller mej i smaken någon annan stans så det blev denna! Lägger upp bild på den när jag har fått den. Ville inte vara för sent ute heller ifall storleken tar slut och detta vad en klänning som inte kostade allt för mycket heller så det är bra:)
 
Imon ska jag på kalas till mitt kusinbarn och det ska bli riktigt kul! Ser fram emot det och har gjort ett tag med. Det var länge sen jag träffade alla så det ska bil skit kul. Nästan alla var hos mormor för någon helg sen när jag var där och det var riktigt kul, precis som när vi var små :) Så mamma får väcka mej vid 2 så jag hinner sminka mej lite och vakna till^^ Frukost äter jag ingen för vi brukar äta kanske en halvtimme efter vi kommit. Det ska bli varm smörgåstårta med och jag har inte ätit det på flera år!!! Världens bästa frukost! Jag åt det i somras men den var kall eftersom Linda fick ta med hem från min kusins konfirmation när jag jobbade, smakade inte alls samma.
 
Inatt ska jag sitta med både forskningsuppgiften och vara förbannat jävla kreativ där och sen ska jag skriva lite på diskussionen till fältstudierna. På måndag får vi börja öva inför redovisningen samt försöka boka ett möte med nästa studiebesök.

Godmorgon

Kategori:

Klockan ringde vid nio men va så trött så jag somnade om och vaknade nu vid lite i ett. Skulle lämna in bilen på däckbyte men linda och pappa va snälla och fixade det, verka som dom tog hem bilen åt mej också 😊

Ska snart äta frukost, är rätt hungrig nu. Sen blir det nog att hoppa in i duschen. Ikväll bli det jobb i alla fall. Och en del plugg med såklart. Är så sugen på ullared ^^

Michael Kors

Kategori: Allmänt

Inte superbra bilder, men dessa godingar hittade mamma åt mej i Kina! :D
 

Trött i huvudet

Kategori: Allmänt

Är så seg i huvudet alltså. Har suttit med fältstudierna hur länge som helst känns det som men det har vi nog inte gjort. Har skrivit in alla svaren i rapporten så har skickat de till dom andra så få vi se om dom tycker det verkar okej eller inte. Trodde vi var klara med rapporten efter det, nej. Hade en del kvar på diskussionen kvar så få sitta med det imon för jag ska nog gå och lägga mej tror jag.
 
Kanske ska skriva lite på min tenta uppgift vi få se, är verkligen trött. I mon vid 10 är det dags att byta däck också och detär nog på tiden. Ha sagt i typ 3 veckor att jag ska byta men har aldrig blivit av. Bli ju mörkt så snabbt och då vill inte jag ligga där ute i kylan. Annars blir dagen rätt lugn. Ska jobba  igen så kan göra klart så mycket som möjligt på jobbet förhoppningsvis annars få vi ta fältstudierna på måndag och så få jag göra klart forskningen en annan dag. 
 
Ska sova nu, ska bara lägga upp bilderna på väskorna mamma tog med hem från Kina. Godnatt! 
 

Jag kommer från vanliga människor

Kategori: Allmänt

Linda kommer fatta denna rubriken.
 
Godmorgon pappa! 
Om en timme slutar jag och då blir det hem och sova i förhoppningsvis typ 6 timmar. Har precis ätit frukost. Bilden jag la upp är inte nytagen utan togs för i alla fall 15 min sen. 
 
Sitter och tittat på Johan Glans World tour of Skåne. Så kul! Han berättade nyss att han ville leta upp där det bor Jehavos vittnen och knacka på hos dom och säga: Hej! Jag kommer från vanliga människor. Jag ska berätta lite vad vi sysslar med.
 
Han är så bra! Det är sättet han säger det på som gör det så kul. Skånskan gör allt så mycket bättre också :) Nu pratar han om självbefläckelse. Att den ser ut som en nykläckt fågelunge när man är klar och att den har kräkts. Han är bra, men äcklig ^^
 
Sitter med sudoku med. Känner mej riktigt trött just nu. men kommer klara bilresan hem tror jag. Det känns så just nu men en timme kvar ju^^

Mat!!!!

Kategori:

Hungrig

Kategori: Allmänt

Pappa har inte kollat bloggen än ser jag!:) 
 
Börjar bli hungrig nu alltså. Men det är väl bara för jag inte ha mat med mej. Brukar äta vid denna tiden när jag jobbar så är kanske inte så konstigt, va ju ca 6 timmar sen jag åt tror jag, eller 5. Frukosten kommer om typ en halvtimme så ska kolla med dom när det är klart så man kan hämta lite äggröra och fralla:) Är väldigt sugen på det just nu.
 
Blev skit sugen på frukosten i London. Halv stekt ägg med bacon till, mmm! Och rostade mackor med sylt och ost. Är verkligen hungrig nu haha! 
 
Detta hade inte heller suttit fel...
 

Min natt

Kategori:

Det har blivit den 3...

Kategori: Allmänt

Vilket betyder att det är 3 månader till jag fyller 21! Shit, börja känna mej lite gammal nu faktiskt^^ 
 
Men det var inte det jag tänkte skriva om. Blev skit rädd för jag hörde ett ljud och vet inte vad det kommer från. Sitter och pluggar lite igen och har inte musik eller TV på då så man hör ju alla ljud mycket bättre... Men som jag sa till den som tog över efter mej, det bor ju faktiskt folk här så det är inte konstigt att man kan höra saker. Bara för det är natt behöver dom ju inte sova? En del kanske jobbar som vi och är vakna på nätterna istället.
 
Men i alla fall. Plugget går bra, tror jag. Matilda har tydligen suttit och skrivit en massa på fältstudierna så har kollat igenom det och det såg riktigt bra ut! Så nu sitter jag med min tenta istället. Det går också bra tror jag. Jag tror att jag ska fråga läraren på torsdag om hon tycker att det går åt rätt håll. Lika bra att veta det nu innan man gör för mycket. Är uppe i min tredje sida nu med och är inte klar än på ett tag tror jag. Har en del på metoden att skriva och vill ha in lite mer fakta om alkohol. 
 
Kan kanske låna en bok på UB och kolla i. Problemet med internet är att man inte få fram det man söker tycker jag. Vill ha information om vad alkohol är, men alkohol är så mycket mer än det man dricker så får inte fram det jag vill ha. Och eftersom det inte är bråttom med uppgiften tänker jag inte krångla med att leta. Kan sitta och försöka skriva klart metoden istället. 
 
Liza ville va med när jag åt innan. 
 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Det första som slog mej när jag kom till jobbet var att min väska kändes lätt. Kom på att jag glömde maten hemma, så typiskt. Men får ta fruksot här för en gång skull då. Åt pizza innan jag körde hit så har ätit något i alla fall. Känns ju dumt om någon ska komma in med mat till mej vid denna tiden ju. Få hålla ut!
 
Idag var det träning på schemat. Först RPM sen CX och sist Zumba. Höll på att dö under RPM kändes det som för tog en Celcius innan till maten och drack dne rätt fort så hjärtat slog inte som det skulle och hade svårt att andas. Det hjälpte ju inte att min sport BH var för tajt heller. Är inte van vid koffein så det var nog ingen bra ide att dricka den så fort efter jag vaknade. Hade en med mej på jobbet igår och var liksom inte ens lite trött under passet så tänkte att jag ta den sista jag ha innan träningen såhåller jag hela natten med + att jag orkar kanske mer på gymmet. Det ska jag inte göra om.
 
Andningen känns konstig ännu men tror jag börjar bli förkyld för har hostat en hel del med. Ska ta en puff sen. Det är det som har hänt idag kan man säga. Duschade efter gymmet med så klart men inget annat. Har löst det här med fältstudierna i alla fall så kommer inte komma på gympan på torsdag då det var den snabbaste tiden hon kunde träffa oss. Ska sitta lite mer med det nu ikväll tänkte jag. Imon ska vi träffas och plugga tror jag. Det behövs. Gick skit bra när jag och Matilda satt på biblioteket och plugga en dag, tror nästan att vi skulle leta upp ett grupprum och sitta där oc plugga så länge vi kan. Hon ska troligtvis med på Zumban imon, om hon kom ihåg kläderna hemifrån ;)
 
Skriver mer sen, hoppas på att få igång internet på min egen dator igen.

Nattamat

Kategori:

Dagens mat är lasagne och igår fick jag julmat!

Konstigt.

Kategori: Allmänt

Jag har inte speciellt många som läser min blogg, vilket faktiskt känns rätt skönt. Men nästan alltid när jag ska skriva ett inlägg så här på natten så har jagen läsare. Tror att det är komipsar som läser för det är bara dom jag sagt det till men det kan ju ha spridit sej. Jag länkar ju inte till Facebook i alla fall. Men den här 1 personen tror jag är pappa. Han är en trogen läsare, hah! :D
 
Pappa har alltid varit en sån (så länge jag kan minnas) som lägger sig tidigt och vaknar tidigt, en riktig morgonmänniska. Men som vaknar typ 500 gåånger om natten med. så då kanske det kan vara kul att läsa något nytt varje gång man vaknar;) Det händer inte speciellt mycket om natte, believe me, så för pappas skull ska jag försöka skriva mycket om nätterna, det är ju trots allt då jag skriver mest.
 
Har med mej datorn till jobbet idag och internet vägrar frungera. Tänkte lägga upp bild på maten jag fick med mej igår och skriva lite men det sket sig så fick ta jobb datorn. Kan ju skriva från mobilen men det är inte kul då jag måste dubbelkolla orden hela tiden. Visst att man kan stava lite fel men mobilen väljer ju helt fel ord. Skulle skriva Robin en gång och den ville ha det till rödlök istället och jag tror att både Linda och Janeth sa att mina inlägg har sett lite konstiga ut med orden. Därför blir det helst datorn:)
 
Men är duktig och pluggar på som bara den. Har läst ut boken nu till forskningen och dom 2 sista kapitlerna var dom som jag känner att jag har mest nytta av så det blev skit bra! Långt inlägg det blev nu bara för det. Men håller på med min tenta uppgit, seminarie uppgiften till torsdag samt lite fältstudier. Eftersom vi är 3 på fältstudierna så kan man inte skriva allt själv så skriver vad jag kommer på och lite så och sen får alla komma överrens om hur resultatet ska bli. Men om kvällarna/nätterna har jag mest inspiration så lika bra att skriva medan det går! :) Hej så länge!

Stora jordgubbar

Kategori: Allmänt

När man kommer på 25:an och närmar sej den sista rondellen innan maxi och biltema typ så är det ju den stora bollen där det står: Växjö - Europas grönaste stad. När jag åkte hit såg jag att den lyste grönt och rött och den ser ut som en stor jordgubbe. Skit fult. Plus att texten syns ju knappt på grund av de röda ljsuet.
 
Det är ju denna färg den ska ha.
 
 

Dags för jobb igen!

Kategori: Allmänt

Skippade skolan idag och åkte hem och sov och tur var nog det för det va länge sen jag somnade så fort^^ Har kommit på att jag inte bytt till vinterdeck ännu heller så får göra det när jag kommer hem sen tror jag. Vill inte bli stoppad! Det är inte vinterväglag heller tror jag så det är inte kris på så vis, men vem vet, kanske snöar sönder under natten och då måste dom va på!
 
Slapp skrapa rutan idag innan jag körde. Linda hade köpt McDonalds mat till mej när jag kom till jobebt med så har precis ätit upp det. Mår inte så bra efter det kan jag säga. Men har man bara ätit lite philadelphia ed sweet chili sås och nachos till på hela dagen så är det inte så konstigt. Har inte varit vaken så länge i för sej, mamma väkte mej vid 7 tiden.
 
Har kollat på allt mamma köpte med och det var bra inköp! Fick bland annat en julkalender vilket är as bra då jag glömt köpa en^^ Så öppnade den innan jag åkte hit:)

Ingen skola

Kategori: Allmänt

Skulle haft skola idag 9.15 - 12 men känner att jag verkligen måste hem och sova. Just nu har jag hunnit piggna till lite men nu är jag klar med det som ska göras och då kommer jag bli trött igen. Så istället för att sitta och sova på lektionen tänkte jag hem och sova i min säng. 1.5 timme sömn innan skolan är inte tillräckligt idag. Sen har vi skola på torsdag nästa gång och då är jag ledig så då ska jag dit! Måste bli klar med all text till seminariet men det kanske jag kan sitta med imon när jag jobbar.
 
Aja. Ändrade planer helt enkelt och det känns bäst så. Har velat ett tag ifall jag skulle ta mej dit i alla fall för hatar att missa föreläsningarna. Vi måste inte gå dit så det är inte så att min närvaro påverkas eller något, men dom ger så förbannat mycket så det är synd att missa. Det är första gången sen jag började. Semester räknar jag inte till det för där hade jag inget val, kunde liksom inte gå dit när jag va i ett annat land.
 
Nu ska jag göra klart inventeringen och sen bär det hemmåt!

London Haul 2014

Kategori: Allmänt

Sitter och kolla igenom olika London Hauls från i år för att se lite vad andra ha köpt och så sitter jag och längtar till alla affärer. Men något jag märker är att ALLA sitter och pillar i håret heeeela tiden. Man tittar liksom inte på dom eller det dom köper utan man ser bara när dom pillar i håret jämt. Stör mej faktiskt as mycket på det.

Funderar seriöst på att göra en egen haul efter nästa London resa. Tänkte gjort det förra gången men vågar inte riktigt sitta och filma och lägga upp det här. Vet ju inte vem som läser. Kanske är någon som bara väntar på att jag ska göra bort mej totalt. Men men, kan ju vara kul i för sej,

Kan vara kul att lägga upp videoklipp medan vi är där också. Filma lite vad vi gör och sånt där. Vet inte hur det är med internet, kanske inte kan lägga upp något alls under resan. Men hade varit kul att börja med lite videos. Hade det för ett tag sen men det var nog bara djuren jag hade med där. Hmm, kanske något nytt att börja med på jobbet kanske när jag sitter här och ha tråkigt ^^

Harrods i London

Kategori: Allmänt

Insåg att jag hade räääätt så mycket bilder i mobilen och det är många jag inte använder mej direkt. Så bestämmde mej för att lägga över alla (300) bilder från London i en mapp på datorn och sen ta bort dom från mobilen helt. Gjorde lika dant med GV resan. 
 
Men när jag la över bilderna hittade jag denna:
Det ser kanske inte så gott ut men jag svär på Gud det var det bästa jag ätit på hela resan! Så när vi är där med Elin i mars så tänkte jag att vi skulle åka/gå till Harrods och se ifall dom har denna igen. Måste köpa den i så fall. Tror den kostade 5 eller 5.5 pund eller något sånt. Det som störde mej var att den var Halal, men efter att ha letat vidare bland det andra som verkade gott insåg vi att allt var typ Halal. Så då blev det denna i alla fall. Vet att syrran med vill ha den ;) 
 
Så vi få ta med oss Elin dit om hon inte varit där! Det är väääldigt dyrt, men maten är så värt det! Saker och sånt kan vi skita i, men mat och gotte hörnan ska vi minsann till! 
 
Åt innan jag åkte hit men bara för jag ser denna och tänker på hur gott det var är jag hur hungrig som helst på den. Ingen annan mat.
 

Här är det julstämning! #ljusarejul

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna från granen. Dom är väldigt dåliga, vet inte om ljuset är så dåligt på allas mobiler men det var en till igår som inte fick så rättvisa bilder heller. Men tveka inte att komma hit med julklapapr till de som inte har! Royal Corner (mitt emot systemet bredvid bion)! 
 
 
Det är en kul sak förresten. Ingen vet vad något i stan ligger, men vad mitt jobb ligger det vet dom för alla handlar ju på systemet!