Det blev vinter igen

Jag jobbade natt till onsdag och kan säga att när jag gick och la mej på morgonen så var marken grön och  sen när jag vaknade var det vinter. Det var lite så man tänkte "hur länge sov jag?!". Men det är så fint och mysigt med snön tycker jag så mej gör det inget. Det enda som kanske är nackdel är då att dom inte hann skotta vägarna så det var ju ca 20cm snö och det var ju inte vad jag hade räknat med. 
 
Lucas skickade video till mej när jag var på jobbet och dom var ute på kvällsrunda och Ozzy fulkomligt älskar att hoppa runt i snön. Han blir helt vit i ansiktet så man kan tro att han skulle dragit en lina men blev så ivrig att han gned hela ansiktet i det. Sen när han kommer in brukar han springa runt i lägenheten och gnida mot soffan eller mattorna för att torka sej. Lilla sötisen. 
 
Fick en mega söt bild på honom en dag också.
Asså han är ju så söt så man smälter!!! Han ser alltid så ledsen ut bara. Han har ju blå ögon men bara nedre halvan är så ljus vilket gör att han ser ledsen ut tycker jag. Och hans lilla underbett gör att underläppen åker fram, sötfisen. 
 
Kan alla vi med körkort också fascineras över att Lucas kör maskinen barfota? Kan inte tänka mej något mer obehagligt än det. 
 
Nu ska jag göra mej i ordning lite för jag ska möta upp Linda och mamma på en lunch, Längesen det bara var vi 3 ute så det ser jag fram emot!