Ska aldrig göra planer

Jag skrev i onsdags att jag var ledig på torsdag också och att jag och Ozzy skulle gå långpromenad om det var bra väder. Vid 10-tiden på morgonen på torsdagen fick ajg ett meddelande om jag kunde jobba kvällen. Jag hade ju inte några egentliga planer så kunde ju inte säga nej + att jag behöver alla timmar och pengar jag kan få. Det var relativt lugnt också så det gick bra, men nu jobbar jag 7 dagar i rad. Det är kanske inte världsmycket men vi har haft fullt hotell hela helgen och det är ganska utmattande att jobba med människor hela tiden. jag har nu jobbat 4 dagar av 7 och det har gptt bra ändå. Men jag kommer absolut unna mej en bra sovmorgon på torsdag! Tänkte inte hoppa in och jobba mer då. Fick ledigt 1 dag innan dessa 7 och tänker inte vara ledig 1 dag igen innan nästa jobb. Har ett liv att ta hand om också.
 
Så det har varit fullt upp nu ändå. Jobbade torsdag och fredag kväll, tränade innan fredagspasset. Lördag och söndag blev morgon men igår firade vi Lucas pappa efter jobbet och idag firade vi min pappa. Pappa fyller idag och jag på torsdag, kul att det är så nära! 
 
I mon blir det jobb igen då såklart och efter det så blir det lite fika för en kollega som går på mammaledigt och sen tänkte jag dra till gymmet. Vet inte om jag ska köra i Alvesta eller Växjö, det märker vi. Det är alltid mycket mer folk i Alvesta så vi få se vad jag orkar med, träningskläderna kommer förhoppningsvis med till jobbet så jag kan välja, annts blir det Alvesta. 
 
Det var min lilla uppdatering. Har inte hunnit ta några bilder. Skulle packat upp lådor och fota men det har ju då som sagt inte hänt. Hoppas på att lösa det i veckan. Men nu ska jag försöka ta igen lite läsning. Kursen är slut om 1 månad exakt idag och alla uppgifter ska vara klara då så måste verkligen ta tag i läsningen ordentligt nu. Wish me luck!