Ledig dag

Idag är jag ledig och jag har spenderat min tid i soffan för det mesta. Fick åka förbi Lucas på jobbet och lämna lite mat till Ozzy för han hade fel maskin idag tydligen. Sen åkte jag till Maxi och handlade en hel del med. Vi hade inte mycket hemma just nu så det blev en del. Tyvärr kan vi inte köpa speciellt mycket ändå eftersom kylen äär så himla liten.  Men jag lyxade till det med 3 liter jordgubbar! Så min frukost blev fralla med skinka, gurka och tomat och en skål vaniljjoggi och jordgubbar. Matkoma deluxe efter men det var det värt! 
Nu har jag försökt sitta lite med matten men det går sådär. Jag har tröttnat nu och idag är jag trött dessutom så hjärnan vill inte sammarbeta riktigt vilket suger. Timmy bestämde och att vi skulle ha paus typ precis när jag satte igång. Han la sej över allting och ville bli klappad. 
 
Nu börjar jag bli hungrig igen, åt frukost vid 11 typ så det är dags för mat igen. Ska nog göra mej en wrap tänkte jag. Planen var att göra kyckling i röd curry men jag gör det i mon istället för ikväll ska jag hänga på syrran på musikquiz så orkar inte stressa med det också. Så det tar vi i mon, är ledig då med. Kanske ska träna med syrran tidigare på dagen men ska dubbelkolla med henne sen. För då hinner jag plugga hela kväll efter det och laga mat.
 
Fattar inte varför jag är så trött idag. Var kvar på jobbet till efter midnatt och pratade skit med kocken och servitören så jag somnade vid 1-tiden ändå. Vaknade vid 4 tiden och hade ont i magen men somnade om typ direkt igen och sen ringde mitt larm vid 8. Har ju alltså sovit vad jag behöver egentligen. Hade tänkt träna idag med men efter bodypumpen jag var på igår innan jobbet så kan jag verkligen inte träna idag. Träningsvärk överallt, lite kom redan igår efter måndagens marklyft, gjort något fel så ont i svanken. Så idag blir det inget ansträngande för kroppen, bara huvudet. 
 
Nej nu ska jag som sagt göra mej lite lunch och se om det hjälper, kanske en kaffe också, jag som aldrig dricker det. Men behöver lite energi om jag ska vara social ikväll också. Så det blir mat + kaffe och sen går vi på matten igen. Hade helst tagit en nap men vi skippar det för när Lucas kommer hem måste vi göra en uppgift från hans jobb också och det kunde ta 2 timmar stod det. Så ska jag hinna göra det innan jag ska träffa Linda så hinns det inte med att sova