MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

På jobbet #2

Kategori: Allmänt

Jobbar ännu, ett tag till. Har suttit med samma upgift i ca 1.5 timme just nu. Visste verkligen inte hur jag skulle göra och det finns ingen man kan ringa vid den här tiden så då tar det lång tid och en del fel innan man löser det! Min nya kompis är fortfarande kvar här, vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt, då är man inte helt ensam i alla fall. :)
 
Börjar bli väldigt trött nu också. Tack och lov för TV! Vet inte hur det hade gått annars. Finns visserligen inget bra att titta på men det är något i alla fall. Ska fixa klart med allt som ska göras och sen ska jag nog starta en film tror jag. Har tagit med mej Albert och Hertbert som jag kan ha igång se på ibland, men det blir senare! Eller i mon natt.
 
Kommer nog inte måla naglarna inatt heller, blir i mon/senare. Jag hoppas min nya kompis sitter här ett bra tag till. Även om man inte pratar hela tiden så är det skönt med sällskap, att veta att det är någon vaken om det skulle vara något. Bara 4 timmar kvar! Och ca 3 till jag kan hämta lite frukost!

Jobba

Kategori: Allmänt

Jobbar just nu. Det är väldigt lugnt här, en gäst bara som underhåller mej. Har jobbat sedan halv 9 idag och innan dess var jag hos jobbcoachen och sen till optikern. Har lyckats sova max 3 timmar nu under dagen med så det kommer bli jobbigt att vara vaken hela passet, men det går bra ändå. Har lite filmer och och pyssel med mej så kommer hålla mej vaken.
 
Imon så firas mitt kusinbarn men jag kan inte följa med till dom för jag kommer sova så länge som möjligt och sen börjar jag jobba igen vid 8, så måste vara utvilad! Så min helg kommer bestå av jobb och sova. Köpte en söt liten pyjamas i tordags med, får lägga upp bild en annan dag när jag fotat den. Träffade en kompis på gymmet sen som jag berättade det för och han bara: vem sover i pyjamas? Då sa jag: man sover inte i pyjamas. Man har den på sej innan man ska sova när man går upp. MEN, jag sov i den och den funkade bra till det med :P
 
Nu ska jag fortsätta att äta lite, måste få energi! Skriver kanske igen lite senare. Ska måla naglarna så lägger kanske upp en bild på dom. I och med att jag är på jobbet får det bli en gammal bild.
 

Jag idag

Kategori: Allmänt

Skriver som sagt inte så mycket längre men det finns inget kul att skriva. Idag har jag varit hos jobbcoachen och sökt lite jobb, som jag måste, och även lärt mej lite mer om kollektivavtal. Det har faktiskt varit en bra och nyttig dag känns det som. 
 
Imon blir det först vårdcentralen och sen blir det till jobbcoachen igen. Nu kollar jag på Harry Potter 3 och lite senare ska jag även läsa boken. Håller på att läsa alla på engelska och just nu är det trean som gäller, har många kvar sen! 
 
Ska även börja leta lite efter något att ha på mej på nyår. Får bli att beställa från Nelly.com tror jag eller kollar jag på mellandagsrean. 
 

Long time ago

Kategori: Allmänt

Det var ett bra tag sedan jag skrev nu. Har inte haft tid, har varit fullt upp hela dagarna faktiskt och dessutom har jag inte haft något att skriva om heller. Har jobbat en del nu sista tiden, vilket är super kul! På torsdag ska jag provjobba på ett ställe (berättar sen var om det gick bra) och jag hoppas att det kommer gå bra. I mon ska jag även till hotellet och jobba några timmar. 
 
Fick min nya ELLE tidning idag också, men måste läsa ut den från förra månaden först så det ska jag syssla med ikväll tänkte jag. Mysa ner mej i sängen och läsa och ta det lugnt, dricka lite gott te med kanske :) På fredag ska vi ut och fira en kompis som snart fyller 19, kommer bli skoj! Jag får lägga upp en bild på hur jag kommer se ut då med! Men det kommer i helgen! 
 
Slänger in en gammal bild.
Vi var och bytte däck innan idag med. Insåg sen när vi kom hem att den såg nog rätt äcklig ut innuti.
 
 

Ladies night + Halmstad

Kategori: Allmänt

I fredags vad det Ladies night i Växjö. Gick på det med hotellet och mamma. Det var faktiskt roligt och underhållande. Det bästa var att dom var på hotellet med så pratade med alla och sånt:) Jobbade direkt efter det med så vad ganska trött så Julian och hans kines som han kallade honom kom och underhöll mej. Jobbade även lördagen sen och det var inte lika roligt kan man säga. 
 
Är även sugen på att åka bort en helg igen, som när vi bodde i Halmstad, mysigt! Funderar på om vi ska boka in oss en helg på samma hotell som sist och vara borta fre-sön istället för lör-sön. Tyckte det kunde passa helgen efter jag fyller 20 för då är jag som sagt 20 + att dagen iannan jag fyller år firar jag och Robin 1.5 år, så det kunde vara kul att fira det så. Ska prata med honom i helgen tänkte jag så får vi se vad han tycker. Om jag får personal rabatt på kedjan jag jobba på så vore det ännu bättre för då kan vi välja något annat ställe ;)
 
Så här såg jag ut i fredags! 
Och ett par mysiga bilder från när vi va i Halmstad :)
 
 

Hp books

Kategori: Allmänt

Insåg nu att jag inte lagt upp bilder på böckerna jag hämtade ut i förra veckan. Dom kom dagen efter filmerna:)


Utan piercing

Kategori: Allmänt

Min hy är inte så bra nu, går ju på den medicinen så det kommer va illa ett tag nu.


På jobbet!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet just nu. Det är väldigt lugnt faktiskt. Det är mysigt med för det är hundutställning i Växjö så det är massa hundar som bor här och springer runt:D Har snart jobbat halva mitt pass, så ska snart hem käns det som.

Har varit hos den där jobbcoachen hela veckan igen, segt! Förstår inte riktigt vad jag gör där, men arbetsförmedlingen säger att jag måste, annars får jag inga pengar. Trivs ju så bra på hotellet så jag önskar att jag kunde få mer tider här.

Har varit ute med syrran i 3 dagar och lämnat CV till olika affärer, man börja tröttna. Har gjrot det flera gånger innan med men inget svar från några. Vet inte om mina piercingar kan bidra till att jag inte får något jobb. Funderar ofta på att ta ut dom, men som Linda säger: du har inte haft dom så länge och dom var dyra. Har haft dom i ett och ett halvt år snart och det är inte så länge i för sej, men ändå. Få se hur jag gör. Jobbar i alla fall utan dom nu, känns mjukt och konstigt när man itne känner ringarna eller kulorna som jag brukar ha när jag jobbar annars.

Nu ska jag fortsätta att titta på alla söta hundar som går förbi. Kanske kommer det lite sällskap senare ikväll med, Robin!