helg

Känns som det går fort mellan dagarna för nu är det helg igen! Insåg också när jag skulle ladda upp bilderna jag ska använda i detta inlägg att det är tråkiga bilder, nästan bara på vad jag äter och inget annat. Sorry för det men fotar inte mycket annat
 
Det var tufft att vakna idag. Somnade samma tid som hela veckan men var zombie idag. Tur jag är hemma idag med. Lite koffein på morgonen och man blir lite människa i alla fall. JAg ska försöka mig på ett göra kaffe igen. Jag testade igår men det blev inte så bra. Till att börja med fick jag ju skriva till vår kompis som lever på kaffe och fråga honom hur han gör kaffet och sen såg jag att det var olika siffror där man häller vatten. Alltså max 10 koppar på en sida och max 15 på andra så fattade ju inte heller vilken jag skulle gå på. Jag har använt den bryggaren förr eftersom vi fått den av mamma så jag har gjort kaffe när jag bodde hemma och hade gäster eller skulle göra åt mamma liksom. Men jag flyttade hemifrån för 7 år sen eller något så det minns ju inte jag. 
Jag dricker ju kaffet i kapsel maskinen men en kopp kostar ca 9 kronor och det blir mycket dyrare än bryggkaffe. Det är fortfarande billigare än NOCCO men ändå. Insåg också att jag endast kommer dricka kaffe för effekten, njöt absolut inte av kaffet. 
 
Men jag tänkte att jag ska försöka göra det igen. Det blev ju okej gott när han gjorde det i söndags så får väl göra 6 koppar också till en person. Få testa mej fram helt enkelt. Ozzy ligger jämte mej och sover. Han har varit trött idag men vi har faktiskt varit ute 2 vändor redan. Efter min lunch så gick vi ut, skänt att gå ner maten lite. Lunchen böev för övrigt samma som jag åt igår kväll¨. Lika gott idag! 
Gjorde en udda frukost idag med, woken med stekt ägg
När jobbet är klart (eller under rasten) ska jag försöka mej på lika plugg också. Jag har ju börjat allt men vore skönt att få undan massor. Tyckte det var lite svårt bara att man ska svara på 3 frågor på typ 8 sidor, vet inte hur det ska gå till. Man ska förklara ord och ge tydliga egna exempel så jag vet inte om jag ska hitta 2-3 olika förslag att ta med för att fylla ut. Blir kanske ännu tydligare att jag förstått också i så fall. Jag ska bara förstå först...