MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

I london

Kategori:

Kom fram till London vis 14 tiden lokal tid idag. Har åkt tåg i 2 timmar och sen flyg i nästan 2 timmar och sen tåg igen i 1.5 timme och till sist va vi äntligen framme på hotellet! Vi har varit ute och ätit precis och ska sova nu tror jag. Vi är alla trötta och sega så det känns som en bra idé. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra i mon förutom London eye då, blir kanske lite shopping om jag ha tur. Jag skiter I om dom inte vill kolla affärer som jag vill, jag kan gå själv om det är så. Ha fått ont i halsen och problem med den så det är segt, måste ha halstabletter i munnen hela tiden och massa vatten så är jämt kissig. Vi åt burgare  och jag tog en som va lite starkare och det hjälpe mot halsen lite. Men i mon ska jag köpa riktiga halstabletter som faktiskt hjälper. 

I london

Kategori:

Kom fram till London vis 14 tiden lokal tid idag. Har åkt tåg i 2 timmar och sen flyg i nästan 2 timmar och sen tåg igen i 1.5 timme och till sist va vi äntligen framme på hotellet! Vi har varit ute och ätit precis och ska sova nu tror jag. Vi är alla trötta och sega så det känns som en bra idé. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra i mon förutom London eye då, blir kanske lite shopping om jag ha tur. Jag skiter I om dom inte vill kolla affärer som jag vill, jag kan gå själv om det är så. Ha fått ont i halsen och problem med den så det är segt, måste ha halstabletter i munnen hela tiden och massa vatten så är jämt kissig. Vi åt burgare  och jag tog en som va lite starkare och det hjälpe mot halsen lite. Men i mon ska jag köpa riktiga halstabletter som faktiskt hjälper. 

Snodd av Kissie, igen

Kategori: Allmänt

Återigen har jag snott en lista av Kissie som jag tänkte svara på. Bra att fördriva tiden med något. Jobbade min sista natt detta året nu inatt, mitt sista pass alls detta året. Egentligen skulle inte jag jobbat men nu blev det så och det gör mej inte ett dugg faktiskt. Hinner packa och fixa inför London senare idag ändå. Detta är tidsinställt från natten!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Något som jag aldrig gjort förr? Jag blev moster, om det räknas? Jag har ju praktik på en resursskola och det har jag heller aldrig haft innan.  

Har du några nyårslöften? Har aldrig några nyårslöften, kommer bara glömma bort vad jag ha bestämt haha.

Blev några av dina vänner föräldrar i år? Ohja! Ett par släktingar och några klasskompisar från grundskolan samt ett par i min nuvarande klass är med barn! Det är inga jag umgås med direkt men ändå. Syrran fick barn!

Vilka länder besökte du? Vi kan ta det i turordning: London i mars, Paris i maj, Turkiet i augusti och nu London igen i december. Har varit i Danmark med eftersom flyget gått därifrån de flesta gångerna, men har inte sett staden i år.

Vad önskar du att du gjort mindre? Shoppa haha! Köper för mycket skor alltså, det är sjukt!

Bästa köpet? Oj! Min Michael Kors väska kanske? Just nu är det min varma gosiga tjöcktröja från New Yorker för den värmer så bra på vintern, men det är nog inte det bästa på hela året.

Bästa minnet från 2015? Att jag blev moster!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag tror att jag var hemma. Vet inte om det var på min födelsedag eller om det var någon dag efter som Robin och Jockes familjer kom på lite fika.

Favoritprogram på TV? Navy CIS

Ett datum du alltid kommer att minnas? 28/10 (klockan 13.50) <3

Vad spenderade du mest pengar på? På kläder och skor, mest kläder troligtvis

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Överlag har jag nog varit gladare, men nu känns det som jag är inne i en ledsen period, känner mej mer känslig.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Svart haha :P Har tappat mina färger lite tror jag. Har alltid haft blått på mej innan så måste hitta tillbaka till det, blir mer glad av färg!

Vad fick dig att må bra? Familjen, djuren, Robin och lilla fisen! <3

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Mer tid med familjen, alltid. Det hände mycket här på kort tid så känner att jag vill försöka va mer med dom jag älskar.  

Vad ser du mest framemot med år 2016? Att komma hem levande från London och att flytta ihop med Robin!

 

Vad händer egentligen?!

Kategori: Allmänt

Skulle logga in här nu igen och då står det: inloggad som Peter, så fort jag kom till inloggningssidan. Innan var jag Ann-Sofie eller något också. Undra hur många som blivit inloggade som mej? Jag kommer inte in i deras bloggar utan man blir utloggad, men det kanske inte är så för alla? Undrar lite vad som händer, kanske inte ens borde logga in när det är så?

Aja, det jag tänkte skriva handlade igentligen om läppstift haha. Kollar klipp på youtube om shoppingvideos från London och tänker lite på vad jag ska köpa. Vi åker om en vecka typ! Vad jag vet är i alla fall att man inte ska köpa MAC läppstift på flygplatsen för det är dyrare än i landet eller vad man ska säga. Någon hade köpt för 13 pund och jag har köpt för 18 pund, det är just nu 70 kronor skillnad. köper jag 2 stycken så är det ett 3:e på köpet typ. Ska köpa ett nytt Diva om dom har det. Det måste varit något fel med den jag köpte för konsistensen har alltid varit mysko och jag blir fläckig av den så det blir en ny sån. Läste även ut ELLE från november (har inte haft tid att läsa dom så hade 4 tidningar på vänt hemma, nu är det 2) och där var ett snyggt nude läppstift från MAC som jag blev sugen på. Vill ha ett lite blekare än mina läppar och den såg ut att kunna vara det. Dessutom är läppennan jag köpte till Diva för ljus så måste ha en mörkare. Varför gör dom inte pennor i samma färg och namn som stiften?! Kanske köper detta med som är på bild, Media. Sen ska jag kolla på lite olika läppstift/liplaquers på boots tänker jag och köpa något skoj där.

 
 
 
 

 

Åtkomst nekad

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är för fel med blogg.se för nu när jag skulle logga in så säger den: åtkomst nekad. What?!
 
Idag var det i alla fall lite julfirande med jobbet. Restaurangen hade gjort goda mackor som dom bjöd på och lite julmust till det, gott! Sen fick vi även presentkort istället för paket från presentkorttorget.se tror jag det heter. Det gäller i 2 år så tänkte kolla om jag vill ha något till flytten sen och beställa. Man kunde använda det på ticket eller ticnet eller vad det är som säljer konsertbiljetter, kanske hittar någon jag vill gå på sen :)
 
Jag var och köpte bingolotter till familjen efter det med, bytte en BH och köpte det sista ujlklapparna. Det är sjukt vad det var folk på Grand! Säkert nere i stan med men där kollade jag inte. Hela parkeringen var typ full, dom hade parkerat på den extra parkeringen som finns bredvid där det aldrig brukar stå bilar. Då vet man att det är mycket!
 
Lyckas inte få fram en bild av någon anledning så blir utan tyvärr.

Mysdag

Kategori: Allmänt

Linda och lillfisen kom och hälsade på idag. Jag skulle dammsuga men insåg efter att jag tagit mitt rum att vi har för mycket saker som står framme så det går bara inte. Så det tar jag på onsdag istället, det fick bli så i alla fall haha. Så jag har hängt med dom istället och myst med fisen, hon är sjuk stackarn så hon är ledsen och gnällig för det mesta :/ Men hon är så otroligt mysig också, vi hann mysa lite i sängen innan vi fick kliva upp och jag fick vagga henne istället. Sen när Linda färgade håret lyckades hon somna hos mej och när jag skulle lägga ner henne i sängen så bröt hon ihop, kände mej så elak :( Men jag gav henne till mamma istället för jag hann tyvärr inte gosa mer, behövde äta. Men på onsdag kommer dom igen och klä granen med mej och så ska vi prova lutfisk för första gången, pappa har fixat det. Han sa att han skulle göra lasagnette också ifall vi inte gillar det :P Sen kör vi lite uppesittarkväll, om vi få tag i något lotter, ska kolla i mon på typ Maxi eller något.

Lite julfix

Kategori: Allmänt

Har sett på när mamma har fixat lite med julsaker. Bytt gardiner i hallen och hängt upp lampor. Mamma tillhör dom som gör allt sista minuten, någon dag innan. Jag satte in massa tomar och grejer redan första advent. Imon ska jag dammsuga hela övervåningen eftersom mamma ska jobba. Jag borde plocka i ordning i rummet men det finns inte så mycket mer jag kan göra där känns det som. Mamma har tvättat en hel del så har en kldäställning i rummet som får stå där tills allt är tvättat och tort. Just det! hon hade inte alls lyckats smyga ut tvättställningen medan jag sov, hon smet in där medan jag gick på toa haha.

Pitch Perfect 2

Kategori: Allmänt

Har kollat på filmen Pitch perfect 2 och den var så bra! Rekommenderar den starkt om man är lite som jag och älskade serien Glee. Jag råkade se första när jag var hos Robin tror jag och fastnade för den och lite senare gick den på TV igen så spelade in den. Sen nu när vi var i Ullared för en vecka sen (exakt) så köpte jag 2:an som kom ut för inte allt för länge sen. Den var riktigt bra tycker jag och man skrattade åt dom också, speciellt Fat Amy. Dialekten gör henne så mycket bättre än om hon hade pratat amerikanska.
 
 

Drömmer mej bort lite

Kategori: Allmänt

Drömmer mej bort lite till i sommar. Läste en blogg där en tjej skrev att hon skulle till Aya napa i sommar och jag längtar tillbaka till Turkiet. En annan grej som har med sommaren att göra är att jag kommer flytta då. Jag och Robin ska flytta ihop då någon gång, kring maj ungefär. Sitter typ hela tiden och tänker hur jag vill att det ska se ut, men jag har inte ens sett hur lägenheten ser ut invändigt för den är inte färdigbygd ännu.
 
Jag har sett många som har Calvin Klein underkläder och jag gillar dom som jag har på bild här under. Då drömmer jag mej bort till lägenheten där jag kan sitta och mysa i dom framför en film eller bra bok. Fundera på att kolla efter sånna i London, fast i grå helst!
 

Julklappar

Kategori: Allmänt

Robin har varit inne i stan idag och köpt den sista julklappen nu till hans bror. Vi lyckades få med alla utom en när vi va i Ullared så det är skönt! På tisdag har vi lite julavslutning kan man väl säga på hotellet och då tänkte jag fixa det sista till pappa med. Ska kolla med Linda bara vad vi har tänkt oss där. Om inte hon vill fixa detta när hon är i stan på måndag eller när det var. Det känns bra med att vara så pass färdig som jag/vi är denna julen eftersom det nu bara är 5 dagar kvar. Tidigare år har det varit lite kris och panik (tänker alltid på skrik och panik i hercules haha) och det har inte blivit så genomtänkt och bra. Så det känns riktigt skönt faktiskt!
 
Det enda som ska göras innan jul nu (för min del) är att städa hela huset och göra det lite snyggt hemma. Sen ska vi klä granen också. Så dammsugning blir det på måndag eller något, grovdammsugning och sen på onsdag får man väl dra över det en gång till lite snabbt. Vi håller på att tvätta med och mamma har tydligen på något mirakulöst vis lyckats ta ut tvättställningen från mitt rum medan jag har sovit, har inte märkt något asså haha.
Haha vad naket det sur på min byrå. Detta året har jag hur mycket saker som helst där xD
 
 

Jul

Kategori: Allmänt

Snodde en lista av Kissie igen, typ en månad efter hon skrev den för det är inte förrän nu jag ha tid att kolla hennes blogg. Så tänkte låna den också.
 
 
1. Pepparkakor eller lussebullar? Pepparkakor
2. Skumtomtar eller knäck? Skumtomtar, helst inget av det
3. Ischoklad eller marsipan? Ischoklad
4. Köttbullar eller prinskorvar? Prinskorv
5. Julkorv eller julskinka? Julskinka
6. Lax eller sill? Sill
7. Sylta eller pastej? Inget
8. Paradis eller Aladdin? Paradis
9.Revbensspjäll eller Jansons? Janssons, det viktigaste på julbordet!
10. Glögg eller julmust? Julmust
11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Rödbetssallad
12. Ris a la Malta eller gröt? Gröt
13. Hemma eller borta? Både ock, fira hemma med familjen först innan vi åker till mormor för att fira med resten av släkten.
14. Utomlands eller Sverige? Sverige
15. Ge eller få? Ge, om jag känner att jag hittat rätt julklapp
16. Mysteriet på greveholm eller Sunes jul? Har nog inte sett någon av dom riktigt
17. Chokladkalender eller paketkalender? Choklad
18. Plastgran eller äkta? Plast, äkta har kryp i sig
19. Arne weise eller Ernst? Arne
20. När vill du att första snön ska falla? Lucia
21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Grön vet jag inte men det var nog ingen snö förra året?
22.När är det dags att pynta? Tomtar och grejer kommer upp första advent, granen den 23!
23. Kan du komma på något negativt med julen? Alla har inte lika bra jul som jag har till exempel, jag har en hel familj att fira med utan bekymmer. Det finns ju barn vars föräldrar dricker hela julen.
24. Favorit julfilm? Grinchen eller Harry Potter 1 (den är julig)
25. Favorit julkalender? När karusellerna sover eller Albert och Herberts jul
26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Mättad
27. När öppnar du dina julklappar? Hemma kör vi vid ca 13 tiden, hos mormor brukar det bli någon gång efter 18.
28. Favorit juldoft? Pepparkakor eller gran
29. Vad framkallar mest julstämning? När granen äntligen kommer upp! Och att slå in och se paketen :)
30. Vad är viktigast med julen? Att få vara tillsammans
 
 

London

Kategori: Allmänt

Jag har precis mailat hotellet i London för att dubbelkolla så vi faktiskt har en bokning där, man vet ju aldrig när man bokar via andra sidor eller när det är via nätet överlag. Så det har jag gjort så hoppas jag att dom svara snabbt, typ i mon. Annars få jag ringa dom om det inte kommer något svar. Dom kanske tar mitt mail som något oseriöst trams, vem vet hur illa jag skrev på engelska? Jag gjorde mej förstådd i alla fall det vet jag :P

Ser fram emot denna resan! Det är inte så länge tills vi åker nu och det är första gången jag firar något i ett annat land, nu blir det ju nyår där borta. Jag drömde faktiskt att vi va i London inatt och det var typ 3 dagar och 2 av dom var bara resa och jag hann inte köpa något. Var riktigt besviken för det är en del saker jag planerat att köpa ju:P så tur att det var en dröm bara! Kan skriva upp min önskelista här sen på vad jag vill köpa när vi är borta. Jag har bestämt mej för ett MAC puder och Janeth säger att det är jättebra, så det är ett självklart köp just nu!

Bodybalance

Kategori: Allmänt

Kom från mitt pass för ca 1.5 timme sen och har duschat och varit i tvätten och gjort klart min litteraturuppgift. Nu tänkte jag måla lite i min vuexenmålarbok som jag köpte i Ullared för att se om jag blir mindre stressad av den haha. Pratar med Linda med så är lite knepigt att skriva och prata samtidigt. Så när jag är klar med detta inlägg har det säkert gått 2 timmar haha. 
 
Passet gick bra i alla fall. Det var ny release men vi fick ta några gamla bitar för hon som skulle varit med och hållt i det blev sjuk idag och då hade inte kollegan lärt sig dom bitarna. Men det gjorde inget! Det är väldigt skönt för kroppen att köra det passet, rekommenderar! Nu ska jag ta och måla i min bok innan jag går och lägger mej! Godnatt :)
 
Mys med Robins kisse Elvis i helgen! Vi brukar inte kunna gosa såhär så var as nöjd och tvingade Robin att fota det ;)
 

Lugna puckar

Kategori:

Vi har inga barn här, har inte haft sen 10 haha.  Det är riktigt lugnt nu och det var det när det var barn här också. Jag sitter och läser lite i boken till skolan, denna är ca 100 sidor mindre så det är inte så mycket kvar. Det går rätt fort med en sån bok så jag är kanske klar redan denna veckan. Och då ska jag göra min uppgift efter julen och sen är jah klar med det, behöver inte ta med något till London. 

Ikväll är det bodybalance på schemat. Körde inte det förra veckan har jag för mej, eller hur det nu var så det ska bli skönt. Sen blir det duschen och kanske lite tv spel. Har ju plockat fram vårt gamla Playstation 2 och spelar Spyro. Det är riktigt roligt och det var väldigt länge sen det var framme. Så det är min dag detta haha.

It´s been a while

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på ett tag, vet inte när det var sist riktigt men det var nog innan helgen va? Helgen flöt på snabbt. I fredags var det julbord efter praktiken och i lördags gjorde jag i princip ingenting, var hos Robin. Sen vid halv 5 tiden åkte jag till mormor och sen åkte jag med mamma till stan för att ta med hennes bil hem, för då skulle hon på julbord. Igår var vi i Ullared så det tog nästan hela dagen kan man säga och sen snurrade jag och Robin in julklappar så det tog ett par timmar det med. Har slagit in alla vi har än så länge, vilket är typ alla, så man är klar så långt som möjligt. Brukar vara bra på att spara allt och slå in allt samtidigt och sitta i 4 timmar och få ont i ryggen. Så det här kändes bättre. Jag slog in dom i papper och Robin fixade snöret, gick kanon!
 
Idag har jag varit på praktiken och så har jag lämnat julklappar på jobbet till insamlingen vi har, gäller i mon med! Sen handlade jag lite åt pappa och till sist åkte jag till ICA för att hämta ut ett paket från wish. Mina skor från Nelly kom i fredags,tror jag la upp bild på dom i fredags med! Paketet från wish hade med skor i sej, jej! Dom röda är från wish och jag tycker om dom, men vet inte varför riktigt. Dom är lite fulsnygga typ? Köpte även en tröja i Ullared som är så söt!
 
 

Julbord

Kategori:

Om typ 30 min kommer robin med flera och plockar upp mej. Jag är medbjuden på julbord med hans jobb, mysigt! Va med förra året och det var trevligt. Denna gången är det inte på samma ställe så ska bli spännande att se hur detta blir. Verkar vara flera som ska vara där så kanske hittar någon man känner :P Men det har varit en riktigt bra dag på praktiken med så är nöjd med denna fredagen. Slutade ca 13 så åkte hem och hämtade ut mina skor från nelly. Asså dom är verkligen lårhöga haha. Tänkte tagit dom ikväll först men kändes lite väl mycket så blir mina låga stövlar istället. Sen ska jag sova hos Robin inatt med för det är hans föräldrar som hämtar oss. I mon blir det en sväng till mormor tror jag och sen vet jag inte mer. Ska sova hemma i alla fall för på söndag är det dags för ullared!

Namnsdag

Kategori:

Idag har Angelika namnsdag och det är ju nästan rätt stavat också så det betyder att jag har namnsdag idag! Det firades med en bra dag på praktiken, enkelt och snabbt byte av ansiktstvätt, smörgåstårta med mamma på Volvo och nu lite tv spel. En skön dag men börjar bli riktigt trött så ska snart lägga mej tänkte jag. Det är ett ställe jag leta efter i spelet men minns inte var det är någonstans så jag kan hjälpa pandorna med deras ballonger eller vad det var. Ska se om mamma vet för hon hjälpte till lite då. Men jag säger godnatt så hörs vi!

Snart hem!

Kategori: Allmänt

Ska snart ta och åka hem. Har jobbat klart för denna veckan nu så ska hem och sova lite innan klocka ringer vid 13! Robin kom hit vid 1 inatt och stannade till 5 ungefär, lite mer var det nog. Riktigt snällt av honom för jag var lite orolig nämligen. Han har tagit mina nycklar och är hos mej och sover redan så jag hoppas han har värmt upp sängen är jag kommer haha. Ska bli skönt att bädda ner sej. Det har blåst så mycket så dörrarna har inte fungerat så inatt har dom fått stå helt öppna och därför är det lite kallt här inne nu.

Senare idag blir det att dricka glögg. Linda kommer nog hit också, killen ha sina andra barn där och ingen av dom, inklusive killen, dricker det så blir mysigare om hon och lillan kommer över. Dom kom över lite igår inna dom skulle på kalaset hos mitt kusinbarn och jag fick mysa lite med lillfisen. Asså hon är världens mest underbara lilla sak alltså. Hon har börjat titta på mej på ett annat sätt, det är som att hon på något sätt vet vem jag är nu. Vi har sett rätt mycket (såklart) men det kan ju med vara för jag påminner om mamma. Men hon är så sööt!!! Vill så gärna lägga upp bilder och visa men alla som läser här får helt enkelt lita på mej när jag säger att hon är underbar och söt haha.

Nu ska jag packa ihop mej och köra! Om typ 10 min...

Godkväll

Kategori: Allmänt

Hej hallå bloggen! Skulle egentligen (tror jag) vara på middag hos en från praktiken som ska sluta men känner inte alls för det. Delvis för det är lite jobbig stämning där och då känner jag att det är bättre att dom som jobbat ihop får ha denna tiden för sig själva. Hade varit kul att gå dit faktiskt för det ska bjudas på Afrikansk mat och det har jag inte provat. Sen känner jag mej samtidigt lite konstig. Varm i ansiktet och i ögonen. När jag bli varm i ögonen så brukar det vara ett tecken på feber så har kanske det med och ont i huvudet. Börjar känna mej lite bättre men mår mysko i kroppen på något sätt. Så ikväll stannar jag hemma framför en film/serie och lite ELLE tidningar. Har 3 stycken som jag måste läsa ut snart innan den fjärde kommer om typ 2 veckor. Vi hörs mer!

Känner mej riktigt snygg och fräsch idag...

Hej onsdag!

Kategori: Allmänt

Eleven som jag ska va med denna veckan kom inte idag så jag var på min vanliga avdelning idag. Kändes skönt att vara tillbaka haha. Det har gått bra idag och det har varit en bra dag också så åkte hem nöjd! Sen skulle jag och pappa äta sill och potatis igen (åt det i måndags) så det gjorde mej ännu gladare! 
 
Just nu håller jag på med min VFU uppgift. Har påbörjat den jag ska göra på VFU platsen och håller just nu på med litteraturuppgiften. Den är svår denna gången tycker jag för det handlar om missbruk och det är inget som denna skolan har direkt. Eller inte alls för det handlar om hur man gör behandlingsplaneringar vid missbruk. Helt annat ju. Så det är svårt att komma på något att skriva egentligen. En vanlihy 1-9 skola kanske hade haft missbruks liknande saker som jag kunde skrivit om men inte här. Men jag få mojsa ihop något. Beställde även ett par skor idag. Nelly hade 200 skor för 200 kr så köpte ett par stövlar som egentligen kostade 600!
 

Natti!

Kategori: Allmänt

Ska ta och lägga mej nu. Har varit en händelserik dag i huvudet kan man säga, jag har lite att fundera på helt enkelt. Jag tror att jag bestämt mej och det känns bra. Det händer mycket på praktiken för tillfället. Jag har fått mer ansvar kan man säga men samtidigt har jag inget ansvar eftersom jag är praktikant. Men det känns ändå som jag har press på mej ibland. Jag pratar mycket med min handledare om detta men även med chefer och annan berörd personal så vi har bra kontakt och jag har stöd känner jag. Pratade med Robin innan och kände verkligen att jag behövde prata av mej men även få någon annans råd, av någon som inte jobbar med den typen av jobb så att säga eller som vet så mycket om det. Vi har ju ingen erfarenhet direkt någon av oss, vi är ju fortarande små skitar egentligen om man tänker erfarenhetsmässigt. Så det var bra. Men nu ska jag faktiskt sova så få vi se om jag skriver i mon eller inte. Har inte ork eller tid till det känns det som just nu för jag är trött i huvudet när jag kommer hem och det är mycket tankar och funderingar som åker runt i huvudet efter en dag där så måste reda ut dom först. Men skriver så fort jag kommer på något :) Godnatt!