torsdag

Veckan har gått fort igen känns det som. Jag har massor att göra på jobbet så kan vara därför tiden springer iväg. 
Igår tränade jag efter jobbet och var på gymmet i 1.5 timme för jag ville göra klart utmaningen i appen jag har så det blev lite extra bara för det. Idag blir det ingen träning utan kroppen behöver vila nu. Så planen idag blir väl att mysa i pyjamas i soffan (efter jobbet alltså) och laga något gott att äta. Linda gör en köttfärsgryta jag ska testa att göra en dag och kanske jag har allt hemma att ge mej på ikväll! 
 
Jag är orimligt taggad på helgen också. Skrev i förra inlägget att vi ska fixa i garaget och det kommer ta hela helgen gissar jag då det är några meter som ska fixas till och saker ska torka också. Men jag fick ju upp vitrinskåpet i förra veckan och eftersom Lucas pappa ska hjälpa till i helgen tror jag att vi kommer ta ner det gamla överskåpet!! Tyvärr innebär detta att jag måste fixa lampor eftersom belysningen under skåpet försvinner. Det lär nog vara ljusare ändå eftersom lampan i taket på andra sidan kommer synas nu. Lucas håller på att bygga hyllor i garaget för att kunna få undan massa material vi har och virke sen innan så han lägger all ledig tid där ute just nu. Det ska ju helst bli klart idag för vi måste till tippen med en del saker också och få bort ALLT som står i garaget för att kunna riva vägg och allt sånt. 
Veden vi högg förra helgen ska staplas också. Lucas har gjort en del redan men det är inte klart så medan dom fixar i garaget i helgen kan jag stapla lite tänkte jag. 
 
Det kommer bli en riktigt fixarhelg och det är saker vi dels längtat efter men också inte tagit tag i och det kommer verkligen synas att vi gjort något. Att städa en hel dag gör också skillnad med att få bort skåp, få upp helt nya lampor, måla om och få upp förvaring är mycket roligare!