MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Nu åker vi in till stan för att fira nyår där. Har sminkat klart mej nu så det är dags att åka. Gott nytt år:)

Snart mat, igen :P

Kategori: Allmänt

Har precis fönat håret så nu ska jag gå ner till familjen som håller på och fixa med maten. Känner mej inte särskilt hungrig, men det blir riktigt god mat så det slinker nog ner lite mat ändå^^ Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra med sminket. Kanske något enkelt, kanske något lite mer "avancerat". Med avancerat menar jag ögnoskugga:P

Mätt och glad :)

Kategori: Allmänt

Har ätit upp kräftorna + vitlöksbröd. Hade det till för att det skulle bli lite mer mat + att jag älskar vitlöksbröd^^ Men nu hade jag tänkt att duscha. När vi skalade kräftorna så sprutade det upp saft i mitt hår och på min pyjamas, så det blir att ta med en annan ikväll och lägga den här i tvätte:P 

Nu ska jag hoppas in i duschen i alla fall, göra hårinpackning med tror jag. Bruka ju göra det på söndagar, men gör nog det idag istället. Vi få se, måste packa lite som ska med ikväll med. Men det tar vi sen :)

Gårdagen.

Kategori: Allmänt

Skrev knappt igår eftersom vi åkte till IKEA och sen vidare till mormor. Hos mormor var Malin med familj och Leffe och Kaj så det fanns inte tid att skriva när det var två små skitungar att leka med. 

Men när vi kom hem sen så började jag fixa i mitt rum. Det tog tid och jag var förbannad ett antal gånger, men nu ser det bra ut oc halla mina kläder få plats, kan till och med köpa fler^^ Köpte en extra hängare och en extra korg till garderoben. 

Nu ska jag kanske hoppa in i duschen, eller vänta till efter maten.

31 december 2011

Kategori: Allmänt

Idag är det, som allavet, årets sista dag! Syrran och jag ska in till stan och fira med några kompisar. Vi få hoppas att det bli roligt, man vet ju aldrig. Det kommer ett par stycken som vi inte tycker om så det kan sluta hur som helst. 

Just nu väntar jag på syrran som dammsuger på nerevåningen. När hon är klar ska vi äta kräftor som vi fick från vår moster för ett bra tag sen. Hoppas det blir gott^^

på ikea

Kategori: Allmänt

Sitter i en soffa just ny sim vi tydigen ska ha. Den va riktigt skön att sitta i, men den är så mycket mindre än den vi ha hemma nu. men jag tro att det kommer se bra ut ändå, den vi ha är alldeles elr stor:P Skriver mer sen.

Dagens shopping!

Kategori: Allmänt

Minus två BH:ar då. Men dom var riktigt fina tycker jag^^

Det blev en mascara och parfym på Kicks och en "pensel" på H&M. Hade tänkt ha penslen till primen jag köpte i tisdags. Vill gärna inte ner i burken med fingrarna om jag bara vill ha på något ställe.

MAT :D:D:D

Kategori: Allmänt

Nu är maten äntligen klar, det ska bli så gott!!! Men den är bäst när man äter den med sallad, fetaost och lime till^^ Här kommer två provbilder, en på mej och syrran och en på maten^^
Är vi inte söta ;)??

Hemma igen.

Kategori: Allmänt

Vi följde med Julian hem en liten stund, men nu är vi hemma:) Hans kompis kom till honom, men kom inte in så vi fick cykla dit och släppa in stackarn:P Men det var rätt kul där ändå. Men sen ville kompisen ha mat, så de skulle göra kyckling och då blev jag så sugen på min kyckling, som jag kallar den, så vi fick cykla hem igen. Han ha inte dom kryddorna eller något sånt så nu står det på spisen och är klart om minst 40 min typ. Men det kan jag nog klara att vänta, då kan man slappa lite:)

Ännu mer shopping ^^

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett bra tag sen efter en dag på stan med syrran och Janeth. Janeth kom in lite efter oss med en kompis och sen gick vi och kollade lite i affärerna:) Jag tar kort på sakerna senare för Julian är här nu. Janeth har precis åkt hem. 

Jag köpte i alla fall det jag skulle, men tyvärr blev det lite mer än vad som va tänkt^^ Hittade två BH:ar för 79:- och 99:- styck så dom köpte jag. Visar inte dom sen, men resten kommer.

Nu står han och glo på vad jag skriver så skriver mer sen istället:P

29 december 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon:) 

Mamma kom och väckte mej vid 10 tiden för vi ska snart åka in till stan igen. Mamma ska jobba och vi ska kolla ltie kläder igen ju. Känner mej fortfarande väldigt seg, men det går nog över snart. Så fort detta inlägg är klart så ska jag gå och äta frukost med, är skit hungirg!

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Har suttit och kollat på film med mamma och syrran, men bestämmer mej nu för att sova. Madrassen är snart helt torr så då kan jag fixa den:) Men under tiden täntke jag borsta tänderna och lite så, det ska ju med göras. Hör dom sitta i bakgrunden och skratta åt filmen just nu, Linda och mamma asså.

Godnatt:)

Hatar denna veckan!

Kategori: Allmänt

Nu menar jag inte denna veckan för att det är just denna veckan, utan för att man är tjej denna veckan. Magen gör ont hela tiden, man är hungrig och tjurig, kan det bli bättre? Vid sånna här tillfällen är shopping ett bra botemedel:P Synd bara att man ska behöa vänta till i mon för det:( 

Det är med en dålig sak med att vara tjej. Man vill handla något hela tiden (de flesta i alla fall). Det finns alltid något man vill ha, som man egentligen inte behöver. Men jag behöver nya BH:ar, kör med samma hela tiden. Använder den ett tag, sen tvättar jag den och under tiden går jag utan eller i någon obekväm som är konstig. Så beöver nya så man kan skifta. Sånna problem ;)

Tackar Janeth!

Kategori: Allmänt

Vi såg på Facevook att Janeth lyckats ta kort med sin cam så vi skiter i att lämna tillbaka dom:) Hon ska komma förbi i mon och hjälpa oss med det, då kommer det upp foton! Vill ju ha en cam man kan ta kort med av den största anledningen att bilderna blir lite otydliga. Med min vanliga kamera ser man alla detaljer och det är inte alltid man vill det, så därför vill jag kunna ta lite orydligare bilder. 

Men vi åker ändå in i mon för jag ska leta efter en BH till^^ Älskar verkligen dom som finns på New Yorker. De är lite sexigare och roligare än de som H&M och Lindex har till exempel. Så förhoppningsvis kan man hitta en i rätt storlek med.

Våra pinsamma kroppar

Kategori: Allmänt

Det går på femman sen vid 8. Tittade alltid på det innan när det gick så jag hoppas att det inte är riktigt samma avsnitt som förr. Det är roligare med nya avsnitt ju:) Men det är rätt intressant att se på för en del jag sett i det programmet har jag inte hört talas om eller så har man bara inte vetat hur "sjukdomen" ser ut. 

Har sån hemsk mensverk med så vet inte vad jag ska ta vägen!! Det började göra ont igår hos Julian, men idag blir det bara värre och värre. Inga tabletter fungera heller. Linda sa att det dans spelet hjälpte för henne när hon hade det så vi få väl se om hon vill dansa i mon. Idag är det lite för sent.

Måste hänga upp shoppingen^^

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande det jag köpte i påsarna. Även skinnjackan jag köpte förra torsdagen (tror jag det var) liggeri sin påse. Så jag ska kolla igenom kvittorna och sen blir det in med kläderna i garderoben. Fundera på ifall jag ska rensa lite med och skänka bort de jag inte använder. 

På soptippen har dom ju en egen "conteiner" för sånt, Emmaus står det på den tror jag. Vi lämnar alltid kläderna vi inte vill ha längre där. Om de är hela och se bra ut då förstås! Underkläder slänger vi, kanske inte så trevligt för andra att använda det:P

Stan i mon med :)

Kategori: Allmänt

Eftersom camen inte vill fungera som jag vill ha den och jag anser att stället vi köpte den på ljuger så ska jag se om jag kan lämna tillbaka den i mon. Mamma ska in ett par timmar och jobba så vi går dit så länge och sen ska vi till New Yorker igen för jag vill kolla på fler BH:ar. Det finns så många snygga där och den här gånger blir att bara kolla på det. 

Idag åt vi pizza igen förresten:P Ingen här hemma är särskilt sugen på att laga något, så ingen orka laga mat, då bli det något enkelt, pizza.

Webcamen

Kategori: Allmänt

Det står på informationen att man ska kunna ta stillbilder. Men hur?? Asså jag hittar ingenting som visar eller berättar hur jag ska göra eller någonting. Få se ifall syrran löser det när hon installera sin, eller får vi se med Janeth. Ta kort vill man ju kunna göra, mest därför jag ville ha den. 

Den funkar bra i videosamtal i alla fall. Ska ner och se hur det går, om hon börjat med det ännu.

Gårdagens shopping

Kategori: Allmänt

Jag tog kort på allt utom underkläderna för jag tycker inte andra behöver se dom.
Köpte en kofta från BikBok för 150:- Här ser den grön ut, men färgen är mer som på bilden under. Tog en extra så man se den riktiga färgen.
Inne på Make-Up store köpte jag en rouge för 165:- och en primer för 215:-.
Hårspray för 50:- och en tröja för 75:- på H&M.
En tröja från New Yorker för 99:-.
Köpte camen med ju, men den skrev jag om i tidigare inlägg så tog inte med den nu.

Ibland är man korkad

Kategori: Allmänt

Jag skrev för inte så länge sen att jag hade kommit på något att göra så det inte gör något ifall råttorna kissar när de leker i sängen. Så fel jag hade asså. Nu få jag tvätta lakan, filt och madrassen.... De får nog faktiskt inte springa där med. Om man inte lägger platsskydd i hela sängen? 

Nu ska jag istallera en webbcam som jag köpte igår för ca 180:-!

Busungar!

Kategori: Allmänt

Mamma säger att råttorna har börjat bli lite för tjocka nu, så därför få de springa runt i sängen lite, fast dom egentligen inte får det. Jag har försökt lösa det så att det inte gör något ifall de kissar, man få har lite tyger som man inte använder. Men dom är jätteglada för det i alla fall.

En kul sak var när jag låg i sängen och åt pepparkakor och läste i en tidning jag fick från Make-Up Store. Då kommer Siddh och vill smaka kakorna. Så han tar en tugga av den jag äter på och försöker ta med den, sen ser jag att han tar en ur lådan dom ligger i, springer iväg med den. Jag tror inte det är så bra för dom att äta sånt, men lite kul att dom tyckte om det så mycket att dom ska sno det av mej^^

28 december 2011

Kategori: Allmänt

Mamma kom in och väckte mej vid 10 tiden idag eftersom vi skulle på fotboll. Det ver helt okej, men det finns någon jobbig fläkt där inne som gjorde att ögonen rann hela tiden. Kusinerna kom i alla fall två i cupen så det var ju bra. Visserligen var det bara fyra lag, men dom är ju rätt små så det var bra ändå.

Nu ska jag gå och äta. Sitter och titta på inspelningar från Top model som gick i tisdags. Top model 16 då. Vet inte vem som vinner ännu, men jag tycker inte om någon av dom ändå^^

LAN -> Julian

Kategori: Allmänt

Julian bad mej att ringa honom när vi stog inne på Kicks, så det gjorde jag. Så vi bestämda att jag och Linda skulle sticka dit sen när vi kom hem. Vi kom hem rätt sent och sen skulle vi äta, men vi cyklade dit ändå. Det var roligt att irritera han och hans inneboende kompis^^ 

Julian vet ju hur vi är, men kompisen var kanske inte så förbered och tyckte säkert att vi var jobbiga. Vi cyklade därifrån vid 1 tiden tror jag. Sen var det bara att sova för vid 10 idag skulle vi på fotboll!

Shopping -> LAN

Kategori: Allmänt

Vi skulle åka med mamma hem och UNF hade ett LAN inne i stan så vi gick dit så länge för att slippa stå ute och frysa och lite så. Mamma tog lång tid på sej att komma och vi hade verkligen skit tråkigt. Vi fick låna Joels dator, men han sprang bara iväg hela tiden så det va inte kul. 

Jag sa det igår till Linda och Joel att det var roligare förra året för då kunde jag störa Hannes (vi var ju tillsammans då) utan att han blev arg eller något. Nu vågar man inte riktigt göra det. Joel sa att jag kunde det ändå, men att han skulle bli arg eller "slå" mej. Så det blev inget med det. Sen kom mamma vid halv nio tiden och vi kunde äntligen gå därifrån.

Inget fel på folket, men LAN är inte en social "aktivitet" direkt.

Dålig uppdatering.

Kategori: Allmänt

Förlåt för en dålig uppdatering igår, alltså ingen alls. Men jag tänkte berätta lite om dagen i tre olika inlägg, först lite allmänt nu och sen dela upp det. Tråkigt, i know! 
Vi shoppade och efter det gick vi till ett lan och sen till Julian.

Vid 12 tiden så åkte vi in till stan med lilla Janne för att shoppa. Jag var väl den som hittade mest^^ Men vi gick runt mellan halv 1 och kvart i sex eller något tror jag. Det var ju rätt mycket folk inne, men mindre än jag hade väntat mej. Köpte såklart mest inne på New Yorker (kommer kort), men det kunde man kanske förstå för det är min absoluta favoritaffär!!! Janeth köpte en sån skinnjacka som jag köpte i förra veckan, fast hon valde en svart. Köpte lite underkläder, smink, hårspray, tjocktröja och vanliga tröjor.

Still pissed..

Kategori: Allmänt

Är arg ännu så hade tänkt stänga av datorn och läsa i ELLE eller en bok. I mon ska vi in till stan och Janeth och Annelie ska följa med in dit. Kommer nog bli skoj tror jag, bruka ju alltid ha kul ihop med dom och shoppa är alltid kul så länge det finns någon tjej med. Så vi få se ifall man hittar något fint att använda. Vi ska som sagt i alla fall till New Yorker och sen ska jag till make-up store hade jag tänkt. Ska hitta en fin rouge.

Godnatt!

Suck

Kategori: Allmänt

Skulle spela Sims nu men då har syrran varit här och tagit det. Visst, vi fick det ihop men man kan ju för fan säga till när man går och ta saker från andras rum. Bli lite förbannad över det faktiskt så nu kan jag inte göra något... Det är inget kul på TV heller för den delen. 

Få väl kolla runt på olika sidor och se ifall det finns något kul, men antagligen inte.

Victoria's secret

Kategori: Allmänt

Tittar på det just nu. Har precis ätit klart med så hann inte läsa i ELLE. Men eftersom det går på trean så lär det ju bli reklam om ett tag och då kan jag läsa lite mellan reklamerna i så fall. Det kommer en ny tidning om ett par veckor så jag har ju i för sej tid på mej. Men nu ska jag bosätta mej i sängen och titta på alla snygga underkläder som dom visar upp:)

Dagens outfit!

Kategori: Allmänt

Har aldrig känt mej snyggare! 

Jo det har jag, men det var så skönt att ha på sej så har haft det hela dagen.
Tröjan är en "julklapp" från JonCon till mamma, men den passade inte riktigt henne så jag fick den^^ Hade den på mej igår hos mormor med ett skärp runt midjan och tunna strumpbyxor till det. Personligen tyckte jag att det såg helt okej ut, men det är bara vad jag tyckte.

Ceasarsallad!!!!

Kategori: Allmänt

Jag tror att detta är en av de godaste cesarsalladerna jag någonsin ätit. Det är det jag åt när jag hade praktik på kvällarna. Tror det var de jag valde var enda gång. Okej, en gång tog jag en hamburgare, men det gjorde jag inte om sen. Det var så j*vla gott så man åt för mycket och portionerna blev bara större för varje dag. Men jag åt upp allt, utom tomaterna.
Man kanske inte ser hur stor portion detta är, men den var den största och man blev verkligen super mätt. Rekommenderar den starkt! Finns för 135:- på Bishops!

Hel och ren!

Kategori: Allmänt

Kom precis ut från duschen. Skrev inget när vi kom hem utan hoppade direkt in i duschen. Man känner sej verkligen så ren och fräsch. Sen är man alltid så mjuk efteråt med. Brukade alltid gosa med katterna så fort jag hade torkat för de var exrta mjuka då^^

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, om jag ska spela Sims, se på TV, äta eller läsa ELLE. Vid 8 är det ju Victoria's Secret fashion show så det ska jag se på i alla fall. Vi få se vad det blir, men äta blir det nog i alla fall att göra först. Blev lite hungrig nu. 

Jag ha bestämt mej nu, först äta, sen läsa ELLE och sen titta på TV vid 8! Sims få jag spela en annan dag^^

Fortfarande hemma

Kategori: Allmänt

Vi har inte åkt och jobbat ännu. Det är snart 1 och en halv timme sen jag skrev att jag skulle se om vi skulle jobba, men det har vi alltså inte gjort ännu. Både jag och mamma blev helt slut efter rundan och jag tro till och med att mamma ha sovit lite. Det vore väldigt skönt att göra nu när jag tänker efter, sova.

Men nu ska jag se ifall mamma är redo att åka. Vill få det gjrot så det bara är att slappna av sen, och duscha.

Långpromenad

Kategori: Allmänt

Gick en lång runda med mamma. Blev skit törstig efter halva rundan så det var rätt jobbigt att gå så långt:P Vi ska nog snart åka in och jobba med, men är så trött så orkar egentligen inte det. Men vill man ha pengar så måste man jobba! 

Sen ska jag spela lite Sims eller dansa, beror på om syrran vill dansa eller inte. Annars kanske mamma eller pappa vill^^ Inte för jag tror det, men man vet aldrig. Just nu ligger sängen illa till för jag tro jag ska lägga mej lite i den. Har nog fått mensverk med, känns så...

Morgondagens shopping ;D

Kategori: Allmänt

Sitter och planera shoppingen i mon med Janeth över sms^^ Det går helt okej förutom att vi inte riktigt vet när/hur vi kommer in. Vet inte om vi kan åka med mamma ännu, men om inte så blir det bussen. Ett krav från både Janeth och mej (tror faktiskt Linda håller med;) ) är att vi ska till New Yorker;)

Nu ska jag se ifall mamma är klar att gå en runda:)

26 december 2011

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag och var riktigt förkyld. Vet inte hur jag kan ha blivit det för jag är ju knappt ute?? Vet inte om jag börjat bli allergisk mot råttorna istället, hoppas inte det.

Om en liten stund ska jag och mamma gå en runda, vet inte om Linda kanske vill följa med, men vi ska gå i alla fall. Sen ska jag kolla med mamma om vi kan jobb idag eftersom vi ska shoppa i mon!!

Natti natti:)

Kategori: Allmänt

Jag har spelat Sims nu ett tag. Det enda som jag hunnit med på en timme är att göra fem simmar och börja lite med huset. Det är en hel del att göra i mon:) Om jag orkar

Jag hade i alla fall tänkt gå och lägag mej nu för klockan är rätt mycket så det är nog dags. Har inde tirekt något mer kul att berätta för tillfället så vi hörs i mon, godnatt!

Idol bilder med Theo^^

Kategori: Allmänt

Han är ju så söt xD
Jag ser kanske inte så stilig ut, men Theo är så söt på denna bilden:P

Linda och Theo med.
Spana in hans kinder xD

Linda, mamma och jag:)

Kategori: Allmänt

Jag la ju upp bilder på mej, Linda och pappa igår. Idag blir det kort med familjen här uppe:)
Linda, mamma och jag!
Jag och syrran.
Linda och mamma.
En super het bild på mej och mamma!

Hemma från mormor.

Kategori: Allmänt

Vi var ju hos mormor idag igen och firade lite. Min andra moster kom med sina barn och dom har vi inte sett på länge så det va kul:) Malin och Pocke kom med sin familj med, mysigt^^ 

Nu ska jag spela lite Sims, mår så dåligt av allt godis och all mat från igår och idag. Har en hel del godis kvar att äta upp, men ska nog inte ta allt på en gång som i morse. Är så trött så det är inte klokt, men vill inte sova ännu. I mon ska vi bara vara hemma ändå så det blir att gå en lååång runda och kanske dansa lite med. Men idag ska jag bara slappa till det är sovdags:) På tisdag väntar schopping!

Julklapparna:)

Kategori: Allmänt

Detta låg i min julstrumpa på morgonen^^ Chokladen åt jag upp idag efter frukosten.
Lila ljuslycktor, en hand för ringar, presentkort på New Yorker, Just dance 3, The Sims 3, pengar och en parfym (köpte till mej själv)
Högtalare, kokbok^^, en kalender, filt, "godisskål", ljuslyckta.
Ljusgrej, filmen, presentkort, konsertbiljett till Erik Saade!!!!
Detta fick jag i julklapp detta året. Är riktigt nöjd med allting. Det nödvändigaste jag fick var nog kokboken faktiskt^^ Tack syrran, pappa, mamma och mormor för allting, ni är bäst <3

25 december 2011

Kategori: Allmänt

Idag är det då dagen efter julafton och vi ska till mormor igen:P Sitter för tillfället och försöker installera The sims 3, men det går lite segt... Har även ätit mej tjock på godis så har lite ont i magen nu kan man säga. Men äter jag upp det nu går jag inte och småäter av det sen^^ 

Jag har inte tagit kort på det jag fick ännu, men det kommer. Är fortfarande lite seg sen igår.

Godnatt:)

Kategori: Allmänt

Vi kom hem från mormor vid 23 tiden och har tittat lite på TV, tvättat bort smink och ätit lite mer julmat^^ Jag orka inte ta kort på alla julklapparna nu, men kommer göra det i mon. Då ska vi med till mormor för då kommer det ett gäng igen som ska fira lite jul! Så det ser jag fram emot!! 

Innan dess ska jag spela The sims 3 som vi fick idag. Kanske dansa lite med, fick just dance 3^^ Något av det kommer vi göra, och kul kommer vi ha! Godnatt:)

Foto med familjen där nere:)

Kategori: Allmänt

Jag se konstig ut, men hade precis duschat så håret är blött:P Annars tycker jag det är fina bilder! Liza saknas här bara. Ska se om jag kan ta kort med mamma med. Vill ju ha på ALLA:)

Julgran + julklappar + ...Göran

Kategori: Allmänt

Granen och julklapparna.
Man ser kanske inte paketen så jättebra, men dom finns där:P
Han blev så söt i rosett^^ Han tyckte om den i början, sen ville han bara bita i den.

God jul^^

Kategori: Allmänt

Idag är det julafton:) Mamma väckte mej vid 10 för vi bestämde igår att vi skulle äta gröt till frukost, och det gjorde vi^^ Det var riktigt gott! Sen efter det så hjälpte jag mamma att göra janssons och sen duschade jag. Tog även lite kort neree, pappa tycke att jag skulle lägga upp kort på julklapparna och granen på bloggen, så det få jag ju göra^^

Ikväll eller i morgon ska jag lägga upp kort på allt vi fått. Ännu så länge har både jag och syrran fått varsin film, jag fick SUPER 8!!! Jag är glad^^ Sen har vi även fått pengar. Vi fick varsin andel av/på en häst av pappa i julklapp föra året, tror jag det var. Så nu har vi fått pengar för det, min häst var bättre än Lindas, men vi fick dela på allt de hade sprungit in:) Sen har vi fått lite godis med.

Det var lite kul för vi har akktid haft julstrumpor när vi var små och jag hängde upp den i år igen, bara som prydnad. Sen kom jag ner och dom frågade om jag tittat i den. Jag bara, fick saker i den ändå!!?? Mamma sa ju att vi inte skulle få det, men det gjorde vi^^ Det var super 8 och choklad i den:)

Nu så

Kategori: Allmänt

Nu kan jag gå ner och hämta filten och sen gå och sova!! Hoppas den är torr bara, blir sur annars.... Jag ska ta och äta upp chipsen innan jag går ner bara tänkte jag så kan jag borsta tänderna när jag kommer upp sen. Här kommer en bild på naglarna så länge:)
Det är väääldigt kladdigt just nu, det  blir nog bättre om ett par dagar.

Ååååh ha så tråkigt:(

Kategori: Allmänt

Jag har så tråkigt att jag somna snart:( Naglarna är inte helt torra än, det vet jag fast jag inte våga röra det. Det bruka alltid ta ca 30 min innan det är lagom torrt och man kan börja röra sej lite. Försöker äta chips med, måste hälla ut dom på bordet och plocka med tungan. 

Måste smörja in händerna med med en redigt tjocka smörja, men det gå inte heller att göra nu. Vill bara sova ju:( Men måste vänta på filten, svårt att sova annars...

Klara ;D

Kategori: Allmänt

Nu är vi äntligen klara med julstädningen!! Sitter och måla naglarna just nu, går inget vidare:P Jag hoppades på att det skulle gå bra för en gång skulle, men nepp. Som vanligt blir det helt kladdigt och jag glittrar och är röd överallt :( 

Känner mej lite handikappad när jag inte kan göra så mycket utan att kladda ner allt så få sitta still i en timme typ:P Det måste ha torkat till jag ska ner och hämta filten! Men det går nog:)

Snart klara!!!!

Kategori: Allmänt

Jag känner att jag bara vill bryta ihop, vet inte varför. Mamma sa likadant:P Det är nog dags för alla här att gå och sova, men mamma har en lång natt framför sej för hon verka inte vara klar på ett bra tag, stackarn! Snart har hon fått upp gardinerna så vi kan dammsuga trappan och sen vänta på att klockan ska bli tolv så jag kan ner i tvätten och hämta min älskade filt^^

Fundera på att äta lite chips med, men naglarna ska ju målas med innan läggdags. Undra om jag hinner det efter dammsugningen och tvätten?? Hoppas det, det går ju ändå rätt fort. Gardinerna är nog redan klara innan jag lagt upp detta så då är det bara att sätta igång:)

Check!

Kategori: Allmänt

Nu har vi skurat färdigt ;D Det som är kvar att göras är att dammsuga i trappan, men det måste vi vara två för, för det är rätt knepigt att göra själv. Men det få bli om en stund för mamma håller på att göra köttbullar nu:P 

Medan hon steker så vänta jag på att golvet ska torka så jag kan skölja ur moppen. Det är lite blött inne på toan ännu. Men det är alltid skönt med lite paus. Kommer sova som en stock inatt, men måste upp senast 10 i mon ändå för att äta gröt^^

Fixa naglarna + skura.

Kategori: Allmänt

Jag ska snart skura, tror jag. Mamma få säga till när hon tycker att det går bra:P När allt är klart så ska naglaarna målas med. Dom ska vara lite juliga så därför använder jag rött + guldglitter + grafittigrön. Grafittigrön är den som spricker över ett annat nagellack. Jag kommer inte ha alla färger på alla naglarna utan det röda kommer vara på alla, men lite olika "placering", och det gröna kommer bara vara på en nagel, det glittriga på de andra.

Nödvändigt inlägg^^ Men det kommer bilder på dom i alla fall, när dom är klara:) Såhär ser dom ut nu, inte så smickrande direkt...
Därför är dom alltid målade

Våra "fina" bakverk...

Kategori: Allmänt

Jaa, det blev ju inte så lyckat utseende mässigt, men dom smakade gott^^ Här har vi cornflakeskakorna!
Och fudgen, smakade helt okej! Det var marabou fudge:)

Hahaha, fudge och cornflakerskakor xD

Kategori: Allmänt

Vi gjorde ju lite kakor innan. Cornflakeskakorna ser goda ut + att de var goda med. Men fudgen ser hemsk ut:P Det hann börja stelna nästan direkt så vi har en som ser god ut, resten ser helt konstiga ut. Men pappa sa att de var goda och det är det viktiga^^

Jag ska snart lägga upp bilder på det. Sitter och äter nudlar just nu, är skit hungrig, har bara ätit frukost:P När jag är klar med det ska jag hjälpa mamma att städa klart och sen åker paketerna ner!

Julstäd!

Kategori: Allmänt

Idag är gäller det att städa hela dagen. Vi har dammsugit + dammat + handlat och nu ska vi baka lite med. Jag ska ner till pappa och baka fudge och Linda ska göra cornflakeskakor:) Vi ska dammsuga i ett par rum till och även skura lite så är vi klara sen. 

Jag har fortfarande alla paketen i mitt rum, men så fort de är klara där nere med städningen så ska jag flytta ner dom^^ Mamma hade visst några fler paket att slå in med så alla paketen kommer inte ner ikväll utan de kommer i morgon. Om inte det följer med till mormor. 

Skriver mer sen och lägger upp ett par fina bilder på julbaket:)

Sista videon av Eric Saade på Grand Samarkand i Växjö!

Kategori: Allmänt

Detta är den sista videon av Eric för den här gången. Detta är även den bästa låten med honom. Blev kär i den så fort jag hörde den, tror att fler blev det eftersom de sparade den låten till sist:P Men det har varit en riktigt bra kväll i Växjö efter alla hade lugnat ner sej. Skulle gärna gått på konserten med honom som är i Växjö i april, men mamma sa att det bara fanns stå platser kvar då så det var synd. Hoppas det finn fler tillfällen för det:)

Dagens köp ;D

Kategori: Allmänt

Jag köpte ju en jacka inne på New Yorker. Jag tog kort på den, men det blir helt fel färg på den. Om man kolla här på bilden så är den riktigt röd, i verkligheten är det mer mörk röd. Det är en skinn jacka.
Här är även en bild på Eric från idag. Det var tydligen svårt att få kort på honom så detta är faktiskt den enda som är lite bra. Linda tog denna bilden, och alla andra, jag försökte inte ens:P

Video 6!

Kategori: Allmänt

Nu är det näst sista videon här. Tycker att han var riktigt bra att se på idag, även om man blev så j*vla förbannad på alla som skulle trängas fast man inte kunde röra sig på något håll alls. Både syrran och jag skrek på alla. Det var en väldigt kort människa med tydligen för jag sa till Linda att jag ha en armbåge i röven nu med. (bara för att göra mej ännu argare) då säger hon: nej, det är en axel. Tyckte det var lite kul få då var den människan riktigt kort. På skoj sa jag att jag skulle fisa då, så

Saade video fem.

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många klipp kvar! Vet inte vilken låt detta är, lyssnade som sagt inte på det innan jag la upp den, men alla låtar var bra så det spelar ingen roll^^

jag har fått ett heltidsjobb!

Kategori: Allmänt

Hemma dock. Råttorna ta livet av mej asså! Som jag skrev innan så ramlade Charli ner så fort han kom upp i sängen typ och för en liten stund sen så ramlade även Siddh ner. Då ropade jag på mamma så hon fick hjälpa mej att fånga honom, det gick inte så bra. Till sist lyckades jag fånga honom, men dom gjorde verkligen ALLT för att jävlas.

Sen bestämde jag att dom inte skulle få vara kvar i sängen eftersom de ändå bara hoppar/ramla ner. Då kom nästa problem: Charli! Han vägrade gå hem. Han kom springande till mina händer, men när jag tog upp honom så skulle han bara hoppa. Lyckades fånga med andra handen under. Då hoppar han igen. Gjorde om det ca 10 gånger och till sist så lyckades vi få in honom i buren igen. Men det va verkligen ett helt träningspass. 

Sen såg jag att en av dom hade kissat i sängen så ska byta lakan nu med^^ Hade tur att det inte kom ner till madrassen i alla fall. Hade blivit en lååång natt annars.

Saade video 4!

Kategori: Allmänt

Nu har jag tjockat mej klart med chipsen så ska dricka lite och sen borsta tänderna. I morgon blir det att gå en runda igen. Så då "banat" vi bort lite av chipsen! Detta är fjärde videon, bara tre kvar att lägga upp :)

Bus i sängen är alltid kul!

Kategori: Allmänt

Det är ALLTID lika kul att få springa av sig i sängen verkar det som. Dom springer runt som galningar överhela sängen. Det första Charli gjorde var att ramla ner med. Skulle sortera underkläder i sängen tänkte jag för det är så smidigt att stå böjd över där och göra det. 

Linda och mamma få sortera ur korgen nu. Jag tog bara mitt för jag använder bara strumpor med veckodagarna på. Det är ett lätt sätt att hålla koll på vem som är vems^^ Klippen är på gång med! Nu måste jag underhålla galningarna.

Eric Saade video 3!

Kategori: Allmänt

Vi hade inte så jättebra plats. Därför fick vi sitta på axlarna och därför blir det lite skakigt ibland. Vissa delar kanske är bättre än andra. Men eftersom vi fick zooma in så mycket så blev reagerade den på minsta lilla rörelse. Men man hör ju i alla fall:)

Video nummer två:)

Kategori: Allmänt

Den här filmade Linda tror jag. Jag filmade bara två gånger så vet inte vilka jag gjorde och vilka Linda gjorde ^^

Eric Saade!

Kategori: Allmänt

Jag har INTE kollat igenom NÅGON av videorna, men jag hoppas att de inte är för dåliga. Syrran fick filma för det mesta för hon orkade inte ha mig på axlarna så länge.

Bli lite sur...

Kategori: Allmänt

Försökte ladda upp videon på videofy, men den ville inte. Så nu försöker jag igen. Det tar lite tid att ladda upp denna, vet inte varför men så är det. Så under tiden sitter jag och tjocka mig för fullt! 

Åt lite kinamat nyss, sen en morotskaka och nu direkt efter så äter jag chips. Jag kommer ha gått upp MINST 3 kilo efter den här helgen. Samtidigt har jag en liten Siddh som tuggar som bara den i gallret. Man kan tro att dom inte få någon mat, men det få dom så vet inte vad det är riktigt. Aja, få väl fylla på med mer mat ^^

Hemma.

Kategori: Allmänt

Okej, kom hem för ett bra tag sen. Men har ätit med så därför skriver jag inte förrän nu! Erik var riktigt bra i alla fall. Videoklipp kommer upp snart, ska bara lägga in dom på datorn först^^

Så länge bjuder jag på ett par bilder från gårdagen. Bland annat vad jag hade på mig och vad råttorna fick av mej.
Gårdagens kläder!
Ett hjärta jag ritade igår på ett kort till mormor^^
Toletten till råttorna :)
Deras nya "leksak" som de kan springa i och tugga på. Den gillas av dom!

Hihi, så töntig ^^

Kategori: Allmänt

Såg på facebook att man kunde vinna sånna där Lita Spike från en bloggare vid namn Dennis. Som alla andra kommenterade jag det, såklart! Skulle skriva en slogan med, den blev så töntig så det är inte klokt xD 

Jag berättar vad jag skrev efter vinnaren är bestämd, man hade fram till julafton på sig tydligen så kan avslöja då. Det är nästan pinsamt så dålig slogan det blev! Aja, nu ska jag göra mej klar för bussen!

Dags att göra sej i ordning!

Kategori: Allmänt

Nu är granen klädd, jippie! Och vi har ALLTID en massa skit i den bara för att det ska se mycket ut och ingen gren ska vara tom typ. Men det blev så fin så, inte. Nu ska jag klä på mej, eller byta om rättare sagt för om knappt 50 min så går bussen in till Växjö. 

Vi ska ju se Erik och sen handla det sista till julen. Det bli skoj tror jag:) Det kommer vara fullt med folk inne i gallerian, eller om han ska vara ute?? Hoppas man kan komma fram och få EN bra bild i alla fall. Sen ska jag försöka filma med. Bilden blir då kanske inte den bästa, men man kanske kan höra i alla fall! Skriver kanske medan vi är där:)

Klä granen ;D

Kategori: Allmänt

Vi kom hem för ca 25 min sen från den lilla rundan och jag har nästan precis kommit ut från duschen. Jag hör att någon går uppe på vinden så jag tror att Linda redan har börjat bära ner saker där ifrån^^ Vi ska äntligen klä granen! 

Vid 5 tiden tänkte vi åka in till stan och handla det sista till julen med mamma + se Erik Saade som ska vara och sjunga i en av "galleriorna"!! Ser väldigt mycket fram emot det! 

Nu måste jag hjälpa syrran med granen, hörs sen! Kommer nog upp video från Erik ifall jag kommer ihåg kameran

Dags för motion!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå ner och se ifall Linda är sugen på att gå en runda. Idag ska vi ju vara duktiga! *tummen upp*

Har precis ätit klart frukosten så ska bara borsta tänderna innan. Känner att jag skriver bara massa onödiga saker som man kanske inte bry sej om, men skriver ändå, bara för att skriva:P 

Skriver mer när jag kommer hem igen:)

22 december 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Vaknade vid lite i elva och har bara legat i sängen sen dess. Jag ska äta lite frukost snart och sen blir det att gå en runda med syrran. Sen måste vi ta tag i det här med granen, så den hinner bli klädd innan julafton:P

Jag tror att jag har blivit förkyld med för nästan är rätt igentäppt. Det kan vara spånet från akvariet med i för sej. Kanske ska ta och byta det idag.

Julklapps inslagning:)

Kategori: Allmänt

Mamma hittade lite paket som skulle slås in, så det sitter jag och roar mej med just nu^^ Slog in till syrran med, som hon inte vet om, men som jag vet och kan reta henne för. Sen är det några stycken till mormor med och ett par till oss i familjen med. 

Jag har tagit lite paus i det nu och äter clementin. Eller jag håller rättare sagt på att skala den^^ Vi har fortfarande inte tagit ner granen och börjat klä den. Vi är lite lata + att vi har gjort massa annat idag med. Sen så har vi två galningar där nere som gärna vill äta granen trots att den är av plast. Så kan inte lägga paket under den ännu för då har vi inga att  öppna på lördag:P

Julklappar:)

Kategori: Allmänt

Var inne i stan med mamma för att Hugo skulle klippa klorna. Vi åkte även förbi bibblan för att låna en bok åt syrran och även lämna en. När vi var i djuraffären hittade jag lite skojiga saker till råttorna, så nu får dom med julklappar^^

Bland annat fick dom en toalett, sand till den, sand till att bada i och även en lite stock som de kan leka i. Jag tror dom kommer bli glada:) Lär väl ta lite tid för dom att lära sig att använda en toa, men det kommer nog. Nästa moment blir att skaffa en större bur! 

Snart ska vi vidare till grönkulla för att se en konsert:)

"långpromenad"

Kategori: Allmänt

Linda var ju inte hemma så jag gick en liten runda själv. Det tog kanske en halvtimme bara, men rundan var rätt lång ändå, därför är det en "långpromenad".

Mamma kom precis hem med så vi ska snart åka in till Växjö för att Hugo ska klippa klorna. Vi gör aldrig det hemma för han är så bråkig. Charlie har vaknat till liv nu med så ska roa honom lite hade jag tänkt. Skriver sen igen:)

Nehepp!

Kategori: Allmänt

Var nyss inne på syrrans blogg och läste. Hon är visst inte hemma så jag få gå själv. Men det kan funka det med. Vet inte riktigt vilken runda jag ska ta bara. Men det löser sig. Nu behöver jag inte stressa i alla fall.

21 december 2011

Kategori: Allmänt

God eftermiddag:)

Vaknade vid tolv idag nästan! Den var fem i tolv, men det är illa det med. Vaknade vid 9 en gång och funderade på ifall jag skulle somna om eller stiga upp. Jag valde tydligen att somna om. 

Just nu äter jag frukost, sen tänkte jag ner och se ifall Linda vill med och gå en runda. Hon sa igår att man inte ska äta innan men jag är alltid så hungrig när jag vaknar så var tvungen att ta en macka.

Linda, om du läser detta så kommer jag snart ner!

Nu blir det ELLE :)

Kategori: Allmänt

Ska nog hoppa ner i sängen nu och läsa lite ELLE. Det var ett tag sen och jag ska precis börja läsa om Jennifer Aniston. Kan vara lite kul att läsa om henne, vet ju inte så mycket;P Eftersom Siddh var så söt i videon så den hamnade på Facebook med^^ 

I morgon ska jag med mamma in till stan vid 3 tiden för att lite Hugo killen ska klippa klorna:) Ska även ta en sväng förbi bibblan och hämta en bok åt Linda, hon ska inte med dit. Senare på kvällen så är det julkonsert på grönkulla så då måste man ju dit och kolla. Och träffa Pelle med såklart, han var ju inte där förra gången så det ska bli kul att träffa honom.

När vi vaknat i mon med så ska vi försöka ta oss ut på en morgonrunda. Det låter ju inte så fel just nu, men det lär väl bli annorlunda i mon när man väl vaknat ;)

Siddh "leker" i buren.

Kategori: Allmänt

Han kom tillbaka och började tugga på gallret nästan direkt efter jag publicerade det förra inlägget, så nu tänkte jag filma när han satt och tuggade/suttade på gallret. Han suttade inte alls, utan tuggade bara lite i början av den:P Men han gillade kameran i alla fall, den var extremt spännande! I bakgrunden hör man Albert och Herberts julkalender. Jag följer den istället för den som går på TV ;)

Blev så jävla rädd!

Kategori: Allmänt

Satt och tittade runt lite på datorn, sen fick jag för mig att jag skulle kolla till råttorna lite. vilket jag gjorde. Då ser jag att Siddh, sitter som på bilden. Han tuggar inte utan bara sitter så. Jag trodde på allvar att han var död eller hade fastnat. Men i själva verket satt han nog bara och suttade på gallret.
Han satt precis såhär, nästan. han hadetryckt ut huvudet mer än på den här bilden (den är från den 14/12) Men att han bara satt så gjorde mej så rädd. Han är liksom riktigt klumpig. Han har ramlat ner från sängen ett antal gånger så då blir man rädd. 

Just nu har han i alla fall lagt sej för att vila, hoppas jag.

Dagens kläder.

Kategori: Allmänt

Idag hade jag min blåa "tunika" som jag blev helt kär i:P Tycker att den är lite sådär gullig och oskyldig. Tyckte först att det såg ut som en pyjamas på först:P Men färgen är underbar!!! Sen hade jag en grå kofta från H&M och ett svart linne under "tunikan" från H&M med. Till det hade jag svarta tunna strumpbyxor från Maxi faktiskt:P 

Att jag skriver "tunika" är för att den är för kort att bara ha strumpbyxor till, så därför har jag linne under. MEn den är ändå lite tunika eftersom den är längre än ett linne/t-shirt. Men jag gillar detta. Tycker det är snyggt ihop, även med den gråa koftan. Älskar blått <3

Mina naglar:)

Kategori: Allmänt

Det blev lila med silverglitter:) Tumnaglen pajade förra veckan så då fick det bli bara silverglitter där:P

Jag bruka ju köra med en nagel i en annan färg eller annat glitter. För ett par dagar sen kommer syrran och berättar att det är mode att ha ringfingernaglen i en annan färg än alla de andra naglarna. Lite rolitg faktiskt, för det är EXAKT så som jag ha haft det de senaste måndaderna. Jag bruka säga det, mest på skoj, att vi skapar trenderna. Rött hår, hade jag i många år innan det blev "mode". Naglarna nu då, har haft det läääänge och hon läste det i modetidningen i förra veckan. Blanda färger som INTE passar ihop och lite så. Men ibland kan man ju undra ifall det är sant att vi gör det:P

Lite hungrig

Kategori: Allmänt

Äte puffat ris... Börja bli lite hungrig just nu, men det är över en timme till vi ska äta pizza. Det gör i för sej ingenting för jag är ju inte vrålhungerig. Därför kan jag äta mitt puffade ris och lite pepparkakor^^ Puffat ris är det som riskakor är gjorda av typ, smaka likadant

Vet inte riktigt om jag ska bättra på sminket eller inte. Ska vi till UNF och det är folk där, då kanske jag gör det. Men ska man bara vara hemma så spelar det ju ingen roll så då kan man ju ta bort det. Vi få se sen:)

Web cam

Kategori: Allmänt

Vet inte hur det stavas, men men. Jag kom på det igår. Varför har jag inte önskat mej någon billig web cam i julklapp??? Man få såklart bättre kort med en kamera, men har man en cam så är den ju redan inkopplad i datorn, vilket beyder att korten kan komma upp direkt. 

Det kan bli till födelsedagen eller till jul nästa, om jag inte köper en själv till dess^^ Nu ska det upp julsaker!

Pepparkaka :D

Kategori: Allmänt

Mormors är dom bästa som finns alltså, kan inte fatta det:P Sitter och äter det medan jag vänta på att Linda ska dammsuga klart så vi kan upp på vinden och leta efter lite mer julpynt. Bli så lätt uttråkad i början av loven. Men senare idag ska vi äta pizza! Inte så sugen just nu, men det kommer väl:P

Sen vet jag inte om det blir UNF ikväll, beror väl på vilka som vill och vilka som är lediga i mon, det bruka bli rätt sent nämligen. Nu ska jag leta upp Linda:P

Jullov:)

Kategori: Allmänt

Jag skrev inte mer igår kväll, orkade helt enkelt inte starta datorn. Det var så skönt med lite lugnt och skönt. Tittade lite på TV med pappa men sen läste jag bara lite och underhöll djuren! 

Vi va ju och julhandlade med mamma, hittade en röd skinnjacka som jag gillade. Låter inte snyggt, men har man lite svart till det så kan det bli snyggt tror jag! Älskar New Yorker asså... Men det bli att åka dit på mellandagsrean sen:D 

Idag fick vi i alla fall jullov. Hittills har jag byggt pepparkakshus i skolan och sett film. Hemma har jag hunnit äta. Sitter och fryser här så tog på mej min heta jumpsuit ;)
Jag som leker fjortis...

Godmiddag från hotellet!

Kategori: Allmänt

Fortfarande ganska lugnt. Incheckningen är ju efter 14.00 så fram tills dess kommer det nog vara ganska lugnt. Men håller just nu på i alla fall och slå in lite godis:)

Hej från hotellet!

Kategori: Allmänt

Sitter i receptionen just nu och bara håller koll på läget:P Det är som vanligt en väldigt lugn måndag förmiddag och då finns det inte mycket att göra. Men det är rätt skönt när det är lugnt med för jag är inte riktigt vaken än känns det som.

Sitter och väntar på att det ska bli något att göra, vilket det kanske bli när rotary kommer:) Sen ska syrran komma hit med när hon slutar så då få hon se när jag jobbar ;) om det hinner bli någto till dess. Stackarn kommer ju få vänta ett bra tag, men något hittar hon väl på:P

Skriver kanske mer härifrån, om inte annat så skriver jag när jag är hemma!

Dags för sängen!

Kategori: Allmänt

I morgon har jag min sista praktikdag för detta året! Det ska bli kul och så och efteråt ska vi julshoppa med mamma:) Linda ska komma bort sen med när hon slutar så gå vi till mamma sen. 

Men eftersom jag har dag i morgon så ska jag göra mej klar för sängen. Ska göra lite ansiktsmask och borsta tänderna sen är det bara att bädda ner sej i den varma gosiga sängen^^ Godnatt!

Lite julstämning i rummet:)

Kategori: Allmänt

Syrran och jag slog in lite paket i går ju och så här ser det ut i mitt rum just nu:) Tycker det blir lite julstämning just nu, men det ska även upp lite tomtar tänkte jag. Har dock inte så mycket plats att ha sakerna på, men någon kan det nog allt få plats ;)

Pepparkaksbak hos mormor:)

Kategori: Allmänt

Lite kakbak på gång ^^

Iväg till mormor :)

Kategori: Allmänt

Nu ska vi snart åka till mormor och baka:) Hon gör världens godaste pepparkakor att det inte är sant!! Jag tror att jag tar med mig datorn för medan Linda bakar så få jag hitta på något annat. Jag tar med kameran för att ta lite kort på baket och om det är någon annan sötnos där:) 

Jag har precis målat naglarna med så bild kommer senare!

Godmorgon världen :)

Kategori: Allmänt

Vaknade vid lite efter 11 idag. Det första jag såg när jag drog upp rullgardinerna var snö! Inte så mycket snö, men det var i alla fall något!  Jag somnade direkt igårkväll verka det som för jag minns ingenting^^ Det jag minns är att jag låg och läste lite men så fort jag släkte lampan så var jag borta. 

Snart är det dags för frukost och om ett tag så ska vi till mormor.

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig. Eller jag ska nog läsa lite i den där boken jag fick på praktiken för ett tag sen. Det kan ju vara något intressant. Det är ingen brådska med ELLE nu för det är inte så mycket skoluppgifter precis:P 

I morgon ska vi till mormor och jag ska julpynta lite grann i mitt rum, få se ifall mamma vill ha lite tomtar någon annan stans. Granen ska vi klä på onsdag istället. I mon bli det även lite bättre uppdatering under dagen tror jag. Om mammas Ipad inte funka så få jag väl ta med mej datorn till mormor istället. Kan ju använda min mobil för att få internet nu kom jag på igår^^

Men godnatt åt folket. Om någon läser?

Den sista videon :)

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen alla videoklipp uppe från lucian i tisdags. Vissa var korta, konstiga och allmänt bra! Att dom var bra var för att jag filmade ;) Men detta var den sista i alla fall och jag tycker alla var bra och förlåt för att man hör mej, mamma eller Janeth prata eller skratta ibland, men vi hade kul!

Shopping :D

Kategori: Allmänt

Jag köpte dessa skor inne på New Yorker för 90:-. Jag måste faktiskt säga att de ser rätt gräsliga ut på den här bilden, men jag lyckades inte få någon bra. Jag tycker om dem mycket och de var riktigt billiga!
Ett busskortsfodral från Akademibokhandeln för 50:-. Var bara tvungen att ha den eftersom det är Lillamy på den. Det är liksom, jag typ:P Jag har en tunika med henne på med. Vi är så lika ;)
Bara kolla här, visst är vi lika ;)??
Köpte en sån earcuff med som alla andra ha:P Janeth hittade en med kors på och hon vet att jag älskar det så det var väldigt snällt gjort av henne! Så jag va tvungen att ha en sån med, den kostade 40:- på Ur o Penn!

Låt nummer 6!

Kategori: Allmänt

Detta är den näst sista låten från i tisdags.

Låt nummer 5!

Kategori: Allmänt

Det gick att få upp förra denna gången så nu kommer nästa! Detta är nummer 5 i listan, det är ca 2-3 kvar sen efter:)

Låt nummer 4

Kategori: Allmänt

Försökte att lägga upp denna när jag la upp de andra, men den vägrade att komma upp. Den bara laddade hela tiden. Men vi få se ifall det går att se den nu :)

Idag, lördag

Kategori: Allmänt

Janeth och Annelie stack vid 12 tiden för de skulle shoppa julklappar och lite så. Linda och jag stannade kvar och städade lite medan vi väntade på mamma. Vi dansade lite igen med. Janeth, vi lånade ditt spel igen, bara så du vet! <3 Sen kom mamma då och vi åkte för att jobba. 

När vi kom hem sen hade pappa gjort skit god mat!! Något grekiskt, aldrig smakat det förr, men äter det gärna igen:P Sen gick jag upp och satt med råttorna lite, det verkade som de blev glada att se mej:) Har även städat lite och packat upp mina saker jag hade med.

Linda kom upp sen med och vi slog in lite paket. Vissa vet vi ju vad vi ska få så dom får vi slå in. Mamma tycker det är såååå tråkigt att slå in så då kan vi hjälpa till lite. Sen gick jag ner till Linda och vi spelade Wii igen. Nu sitter jag här. Ska se ifall jag kan få upp resten av klippen idag.

Fredag 16 december

Kategori: Allmänt

Igår så skulle vi ut och gå en runda med nårga av våra lärare. Rundan var att gå runt Växjö sjön. Det regnade, vi hade ont och det var kallt. Det var inte så roligt:P Sen efter det så skulle vi tillbaka till skolan och äta frukost och sen vidare till Tipshallen och se när våra klasser spelade fotboll. Vi förlorade. Och sen skulle vi äta där med, efter det fick vi åka hem. 

Men vi skulle inte hem. Vi gick till samarkand för att mamma skulle köra oss till lägenheten. Linda, jag, Annelie och Janeth skulle ha lite tjejkväll och sova över där. Vi dansade lite och bowlade, på Wii då. Och sen skulle vi sova och jag tror att alal somnade omkring 12 någon gång. Men vi pratade en del om allt och ingenting. 

Vi gick på stan lite med för Linda och Annelie skulle handla lite småsaker. Där träffade vi Joel och Samuel, skoj!

Inte skrivit på ett tag

Kategori: Allmänt

Senast jag skrev var den 14! Nu är det den 17! 

Men jag tänkte berätta om alla dagar och börjar med i torsdags. Jag åkte in till skolan vid 12 tiden för vi skulle ha engelska vid kvart i 1. Innan dess duschade jag och åt och hann inte skriva riktigt då. Men när vi kom till skolan så trodde jag att vi skulle använda datorn, men icke! Vi skulle se på ett avsnitt av Kitchen Nightmare (stavning?) och sen diskutera det. Och även filmen från förra veckan så hann inte skriva.

Efter skolan så fick vi skynda oss till boden och städa för sen skulle jag tillbaka till skolan och servera! Det var faktiskt roligt att servera och jag såg fram emot det mycket. Ivandi tyckte med att det gick bra då. Men det var inte över 140 som de sa först, nej det var ca 100-120 stycken. Men det var kul:)

Skit med..

Kategori: Allmänt

Det verkar inte som att det fjärde klippet vill laddas upp helt så jag få avbryta den. Men den kommer upp en annan dag istället. Kanske kan försöka i morgon igen innan jag åker till skolan. Känner mig så himla ofräsch med så jag måste duscha innan jag åker in. Sen blir det bara lite mascara tror jag. Kanske fixa eyeliner där eller något. 

Undra om vi kommer överleva det förresten. Det var ju över 140 stycken som skulle äta så det behövs en del folk både i köket och som servera. Vi få hoppas att det går bra. Jag ser faktiskt fram emot det:) Gjorde det idag med just för att matten och tandläkaren gick lite sämre än det kunde. Men det blev att åka hem istället. Men det viktiga är att jag kommer i mon:) Ska även jobba lite snabbt innan dess. Det få gå på två sekunder och sen blir det att springa fram ohc tillbaka till skolan! Natti natti :)

Natti

Kategori: Allmänt

Nu täntke jag gå till sängen och vila lite igen. Iprenen har slutat funka nu så det börja göra ont i munnen igen. Fattar inte vad det kan vara som gör att det gör ont. Käken? Visdomständer? Who knows... Men jag laddar upp en video till innan jag lägger mig i alla fall. Behöver ju inte sitta och övervaka processen hela tiden. Vet inte ens hur ordet stavas

Ska tvätta ansiktet och ta bort mascaran med. Den börja svida i ögonen nu. Linda och jag har planerat helgen lite med så det kommer nog bli kul:)

Ibland har man för mycket fritid^^

Kategori: Allmänt

Låt tre!

Kategori: Allmänt

Vet inte om jag behöver skriva något på ALLA. Det är ju vanliga lucia låtar som man alltid sjunger. Sen kanske jag pratar ibland med, men det är bara att ignorera^^

Låt nummer två!

Kategori: Allmänt

Ursäkta att det är så ryckigt. Men jag satt rätt illa i bänken så mamma och jag höll på att flytta runt en massa i slutet. Det kan även bli väldigt suddigt ibland. Ber om ursäkt för det med, men det räcker att lyssna på dom ju:)

Jesus med sexpack!

Kategori: Allmänt

Här kommer två bilder på Jesus med sexpack som jag pratade om i helgen. Detta är ändå Alvesta kyrka, men det verka som att alla kyrkor kör på det! Tycker det bli fel budskap med det även om inte alla tror på Gud.

Linda i tisdags.

Kategori: Allmänt

Två lite halvkassa bilder, men man ser att det är hon i alla fall:P

Första låten!

Kategori: Allmänt

Den blev inte så lång. för jag glömde filma i början av den och det blev suddigt i vissa klipp så det blev en lite snutt nu bara:P Men jag tycker ändå att det låter bra:) Jag filmade såklart Linda mest, men man hör ju alla sjunga.

Hahaha :p

Kategori: Allmänt

Pappa sa för ett par dagar sen att en av mina videos jag la upp från förra lucian inte var så bra. Så den här gånger ska jag sitta och titta på alla INNAN jag lägger upp dem. Och även kolla på de jag har lagt upp^^ Det är en hel del klipp ag filmade, men jag vet att vissa blev konstiga och korta så jag kanske strunta i att ta med dom. Men det är på gång nu i alla fall :)

Dumma små skitar!!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte lägga upp ett par bilder från helgens luciatåg och några av videoklippen:) Jag har vilat lite nu och läsat ut ELLE. Råttorna fick springa runt lite med i sängen. Men det var absolut sista gången! De har tuggat sönder en kudde som jag gjorde i slöjden!!! Visst, den kanske inte var så fin, men det var något jag gjort själv. Så jag är lite arg på dem nu.
Där är alla hålen...

Luciatåg i Alvesta.

Kategori: Allmänt

Filmade ju en del av luciatåget som syrran va med i. Jag har inte lagt in dom på datorn ännu, men det kommer. Just nu hade jag faktiskt tänkt att bara ligga i sängen och slappa. Ta lite Ipren med så kanske verken går över. Men klippen kommer upp snart. Skriver kanske sen igen om jag får för tråkigt av att bara ligga och göra inget:P Kanske ska läda ut min ELLE tidning så jag kan börja på den nya.

hej hej :)

Kategori: Allmänt

Dagen har varit hemsk! Började med tandläkaren vid kvart i åtta i morse. Där fick jag veta att mina visdomständer är påväg. Och att jag kanske ska ha bettskena sen. De jobbiga var itne teandläkaren, men smärtan efteråt. Mamma säger att det kan vara något med käken med, så det gör så j*vla ont att gäspa eller gapa för mycket. Fick ta små musbett på frallan till frukosten för det.

Som lite grädde på moset så blev jag skit trött på vägen in till skolan. Och sen kom huvudvärken tillbaka efter tandläkaren med. Enligt henne kan huvudverken ha något med visdomständerna/käken att göra. Så på matten var det bara att ligga och sova nästan, men efter jag fick min macka så blev det lite bättre och då var det bara att jobba på! 

Sen var det spanska. Där var gränsen nådd. Janeth hade kommit in för att hjälpa mig med spanskan för det blev för mycket själv. Fina vänner man ha^^ <3 Då ringde jag mamma och vi kunde åka med henne hem. Eller Janeth lämnade vi av på samarkand, sen blev det att åka hem.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag tänkte faktiskt ta och sova nu. Jag vet att jag inte skrivit något idag precis, men det har inte funnits tid. jag följde med Samuel på stan för han skulle köpa julklappar. Efter det var det bara att åka hem och äta lite. Janeth kom förbi med för hon skulle hänga på till kyrkan för att se luciatåget. Filmade tåget med, men klippen kommer upp till helgen istället tror jag för nu ska jag sova:)

I morgon är det första tandläkaren, sen matte, sen spanska med Janeth (hon ska hjälpa mej^^) och till sist så är det servering. Vi få se om jag överlever det:P På torsdag är det med servering på julbord och då är det MINST 140 GÄSTER SAMTIDIGT!!!!!!! Vi kommer inte klara det asså. Det behövs ju 20 som ska servera. Men det tar vi då, godnatt :)

I skolan

Kategori: Allmänt

Lektionen började för typ 10 min sen, men som vanligt är läraren sen! Vi ska redovisa något och jag ha glömt min fusklapp hemma så det kommer gå skit:) Eftersom det är en power point så står det ju bara punkter på skärmen och jag måste ha hela texten ifall jag tappar bort mej:P Nu kom läraren så nu ska redovisa!!

Seriöst??

Kategori: Allmänt

Var inne på Smålandsposten och det första mans er är detta: bombhot mot Alvesta resecentrum.

Man börja undra vad som händer med lilla Alvesta egentligen. Ibland är det tur att man inte är hemma, men det kan ju hända en man känner något ju. Nu hittade polisen ingenting i alla fall, men obehagligt. klicka på länken och se vad smp.se har skrivit.

fortfarande på praktiken

Kategori: Allmänt

Snart kommer mamma och hämtar mig:) Jag är skit sugen på ceasarsallad för jag bruka ju ALLTID äta det när jag är här på kvällarna. Men idag blev det julmat för de hade julbord idag för typ 100 pers eller något. Det var faktiskt gott med julmat, men en sallad hade suttit bättre!

Och eftersom det var sista kvällen det här året så var det äevn sista ceasar salladen för det här året. Kommer sakna det :( Men jag ha planerat in att äta det här när vi fyllt 18 för då få vi vara i puben. Så samma dag vi fyller 18 ska vi äta här har jag bestämt^^ Syrran och jag är först med att fylla det av våra kompisar så det är ju inte kul att gå ut själva:P Det är en lördag vi fyller år med. Sen har jag sett att de har cidern chili/mandarin här och jag älskar den så då kanske man kan ta det till:P

Nu få jag nog inte skriva mer. Visserligen är det inga här, men ändå. Vi är som sagt tre stycken.

På praktiken

Kategori: Allmänt

Sitter på hotellet just nu och gör ingenting:P Det är så otroligt lugnt på folk att det är inte sant! Det kan vara hur lugnt som helst i ca 1-2 timmar, sen kommer alla samtidigt. Varför kan det inte komma en lite hela tiden? Hade varit lättare då:)

Om ca 1,5 timme så slutar jag och nästa veckan, min sista dag, kommer jag att få ha morgonen som jag ville:) Eller det var egentligen mamma som mest ville det, men det är rätt skönt att få komma hem innan 3 med. Vi få se om jag skriver igen. Vi är tre här hela tiden så det finns nog tid att skriva lite till ^^

en rätt ful sak

Kategori: Allmänt

Igår på lucian så va vi i skatelövs kyrka, tror jag det var. Och längst fram hänger en sån där enorm tavla på Jesus. Efter att ha tittat på den några gånger så se jag att Jesus hade sex pack. Ska inte Jesus va en slags förebild för folket och så se han ut så.

Inget fel på magrutor, men jag tycker inte att det passar att ha i en kyrka. I alla fall inte på Jesus...

Bli så arg!

Kategori: Allmänt

Försöker logga in på skolans hemsida, men det går inte. Den säger hela tiden att mitt lösenord är fel? Hur kan det vara fel när jag inte ens vet hur man ändra det??? Hatar teknologin ibland! 

Få se ifall det går att göra PoF uppgiften ändå, vi få hoppas på det för annars bli jag tjurig!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Skriver typ alltid det nu märker jag:P Men det är ju morgon, tycker jag. Idag är det praktik och vi få hoppas att det bli roligt. Näst sista gången idag ju.

Vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl någon skoluppgift? Måste göra PoF:en till januari, men vore ju skönt att ha det gjort. Börja bli lite hungrig så kanske ska ta och äta först. Vi få se :)

ELLE

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag stänga ner datorn för den här dagen. Det blir att gå till sängen och läsa ELLE:) I morgon kommer det ju en ny tidning så vill läsa så mycket som möjligt i den jag ha nu. 

I morgon är det praktik, men jag känner mig inte alls i form för det just nu. Få hoppas det bli bättre till i mon. Ska även se till att ändra tiden till sista dagen, vill ha morgon istället för kväll. 

Triss reklamen gick nyss med, det är nog den tråkigasre ever!! Godnatt :)

Luciatåg - Video 4

Kategori: Allmänt

Detta var den sista videon från dagens luciatåg. Det var väldigt duktiga så barn som va med och alla sjöng bra och högt :)

Luciatåg - Video 3

Kategori: Allmänt

Video nummer tre från tåget!

Luciatåg - Video 2

Kategori: Allmänt

Video nummer två från tåget!

Luciatåg - Video 1

Kategori: Allmänt

Detta är första videon på luciatåget vi var på. Det är småkusinerna som sjunger:) Ljudet kanske är lite dåligt eller låter jobbigt, men men:P

Chips!!!

Kategori: Allmänt

Kom hem från mormor precis och sitter just nu och äter chips :D   Det är så gott! Försöker även att se på en film, men bilden bli svart hela tiden så vet inte vad felet är. Kanske ska dra ut sladden?? Jag lägger snart upp 4 videos från luciatåget idag :)

Till mormor

Kategori: Allmänt

Har precis duschat och ätit lite så nu ska jag klä på mig och springa ner och hämta tvätten. Mamma prata med mormor nu och hon verka vara hemma så vi ska ta och åka dit nu. Vi tänkte hälsa på lite innan vi ska se kusinernas luciatåg. Hoppas det bli kul:)

Städa städa städa!

Kategori: Allmänt

Har städat både Hugos bur + råttornas bur + kattlådan! Har även dammsugit och plockat lite i rummet. Nu ska jag bara hämta tvätten i källaren som borde vara färdig^^

Mamma ha gjort soppa med som jag är ganska sugen på. Så det blir att äta snart, första ska jag duscha:) Hej så länge!

Måste städa snart

Kategori: Allmänt

Det ser ut som sjunde världskriget här inne asså. Måste dammsuga + tvätta + lägga in tvätt i garderoben. Måste hitta en bra plats för råttorna att bo på med. De står på golvet vid garderoben just nu och det ser lite konstogt ut. Nu har man planer för dagen i alla fall!

godmorgon:)

Kategori: Allmänt

Vaknade föför nästan 40 min sen tror jag och just nu tittar jag på Tio år yngre. Det är rätt intressant att se hur illa någon kan se ut vid sin ålder. Hon som är nu är 44 och någon gissade på att hon var 67(!!!) vilket är riktigt illa. Jag har redan sett detta avsnittet i veckan så jag vet hut hon ser ut när hon är klar och det blir mycket bättre! Man känner inte riktigt igen henne! 

Nu ska jag äta frukost och sen kanske börja städa lite grann? Skriver mer:)

Naglarna!

Kategori: Allmänt

Det är kort på naglarna både med glitter och inte. Jag älskar glitter så kör på det varje gång. Jag tycker att det piffar upp lite:P

Nu skriver jag inte med ikväll, godnatt ^^

Favorit "serien" ever!

Kategori: Allmänt

Jag och min syrra älskar Albert och Herbert! Så här är en liten bit ur filmen som jag filmade för läääänge sen. Detta är första videon, men även den enda av detta slag. Mina videos brukar inte handla om detta :)

VideofyMe

Kategori: Allmänt

Nu har jag blivit medlem där! Jag gillar att filma, men kan inte lägga upp dom här:( Så nu när jag ha blivit medlem där så kan jag ladda upp mina videos här:) Jag har en del från Turkiet som jag kommer lägga upp. Älskar det landet (där vi har varit i alla fall) så vill gärna dela med mej av det :)

Men det blir en annan dag! Först ska det komma en video med Albert och Herbert som jag pratat om för ett tag sen!

Målar naglarna

Kategori: Allmänt

Hade tänkt måla naglarna nu. Har precis varit och tvättat bort det gamla nagellacket. Vet fortfarande inte hur jag ska ha det men det kommer kanske när jag se alla färger vi ha:P

Pappa var inte vaken där nere så det bli att läsa ELLE och måla naglarna istälelt:) Tycker är lite mysigt att måla naglarna och ha lite ansiktsmask. Masken kan jag o för sig inte ha på mig när naglarna fixas för då blir det kladdigt och då är det bara att börja om. 

Detta blir kanske sista inlägget idag. Kanske lägger upp en bild på naglarna sen med:) Känner att på morgonen blir det inte många inlägg utan alla kommer på kvällen. Det var ett tag sen jag la upp så här mycket på en dag. I morgon ska kusinerna gå luciatåg och då ska vi åka och titta på det så kommer att filma och ta kort då! Om jag inte glömmer kameran

Mer Charli och Siddh!

Kategori: Allmänt

Nytagna bilder på mina skitar :)

Ner till pappa!

Kategori: Allmänt

Ska gå ner och se ifall pappa är vaken med. Dom sa ju innan att han såg, men han kanske ha vaknat nu:P 

Är han inte vaken hade jag tänkt måla naglarna med. Bruka ju byta färg på lördagar men det är slut på inspirationsfronten för tillfället. Vet inte vilken färg jag ska köra på så det få väl bli att blanda lite. Har ju kört med olika färger ett par gånger innan. Då målar jag det som fransk manikyr så det bara är på topparna så det får väl bli något liknande igen!

Jaaa!!!!!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen klar med svenskan!! Det tog nästan en månad tror jag (eller mer) men nu är den klar!!! Hoppas jag i alla fall^^ Jag har gjort vad jag kan och skickade in den nyss med så jag hoppas verkligen att hon godkänner den så jag inte behöver göra om något. Allt som allt blev det nog 12 sidor med text^^ Inte riktigt fulla sidor, men nästan.

Nu tänker jag fira det genom att läsa i ELLE. På måndag kommer en ny tidning så måste ha läst lite mer i den jag har i alla fall:P Tror inte jag har sett någon från skolan ännu heller. Det gick förbi en tjej precis som påminner om en från skolan, men vet inte om det var hon. Det vore så kul att se någon av dom:P

Go go go!

Kategori: Allmänt

Jag är äntligen snart klar med svenskan;D Håller på att skriva om författarna nu och jag har precis börjat på den sist! Det stå rinte så mycket som jag vill ha med så det kommer gå fort! 

Syrran är hos Joel med förresten så jag är hemma med mamma och pappa nu. Pappa har tydligen somnat eller något så det blir troligen inte att gå ner och se på TV. Han sa att han hade chips som vi kunde äta. Men men, har han somnat så blir det att se på TV själv:P Hoppas det blir bra nu bara så jag inte måste göra om allt!

Hatar tidningsrubriker!!

Kategori: Allmänt

Asså alal tidningar hade typ rubriken om att Robin var den som skulle vinna och inte Amanda och att det var TV4:s miss??! Missen var att Robin sa att han inte kunde höra sig själv. Men det hade kanske inte hjälpt honom vinna ändå. Han är min Idolvinnare i alla fall^^
TV4:s miss gav Amanda segern - Aftonbladet

Nu ska jag se på Nobel middagen och se ifall man få se treorna från skolan! Även om många klaga på att det är en dålig skola så är den väldigt bra och den hjälper oss med framtiden. Som treorna här har fått chansen att servera på Nobelmiddagen. Ska bli kul att se:)

Idol

Kategori: Allmänt

Eftersom vi va på UNF igår och tittade på film (smurfarna) så missade vi Idol. Jag hörde att Amanda vann men tycker att Robin borde ha vunnit. Jag tror faktiskt att han kommer lyckas bättre och släpper han en egen skiva så kommer jag köpa den och kommer det bli konserter med honom så kommer jag! 

Vanligtvis lyckas inte vinnaren så bra. Nu för tiden hör man aldrig något av vinnarna utan det är mer de som varit med och tävlat. Men vi få väl se!

Lördag 10 december 2011

Kategori: Allmänt

Idag har vi jobbat, handlat och nu är det dags för svenska! Charli och Siddh springer runt i sängen med:P Jag ska ta kort på dom snart med. Linda sa att jag inte lägger upp så mycket bilder. Jag såg det med sen och det kommer komma mer bilder. Personligen tycker jag att det är tråkigt utan bilder så jag ska bli bättre på det!

PoF

Kategori: Allmänt

Som varje fredag är det PoF nu. Det är rätt segt för Ivandi är inte här (hon är ledig idag) och jag orka inte göra något. Läraren är och kopierar någonstans och det verka inte som att vi ska få något att jobba med. Så tänkte passa på att göra lite engelska nu medan det finns tid. Som jag sagt förrut så måste vi va i skolan för att använda ne.se

Om ca 30 min är det rast, men Linda ska åka hem ändå så jag sitter kvar och ska göra lite engelska under tiden. Hoppas det hinner bli klart!!

Så engagerad ^^

Kategori: Allmänt

Tittar knappt på filmen. Den är rätt äcklig. De filmade hans spya en gång, äckligt eller vad?! Jag trodde det var en film film, men det är mer en dokumentär film. Rätt intressant att se vad han äter och så. Man vet ju själv hur illa man mår efter en BigMac meny. Han tar Super size menyer hela tiden med så fattar inte att han äter upp det!!

Det är nästan tur att man tar deras cesarsallad istället^^
McDonalds ceasarsallad

Super Size me

Kategori: Allmänt

Jag tro den heter så och stavas så:P 

Har precis varit inne och pratat betyg med min lärare. Jag har definitivt G, han ska kolla lite mer på mitt prov jag gjorde och se ifall det kan bli ett VG. Provet ligger någon annan stans så han vet inte var den är. Kan inte fatta att det gick så bra:P

Linda var inte i skolan på frukosten. Hennes klass var någon annan stans så hon kommer på lunchen istället. Men jag satt med tjejerna i den andra klassen istället ^^

Snart rast.

Kategori: Allmänt

Vi har näringslära just nu, men det är rast om typ 5 min så då få vi gå. Visserligen är inte läraren här nu för han har betygsnack med någon. Vi ska ha det hela förmiddagen här nu så vi få se hur det gå! Förväntar mej bara ett G så det går nog bra:P 

Det är rätt segt för vi måste skriva om matspjälkningen. Men det orka jag inte nu så det blir efter betygsnacket sen. Antagligen efter rasten för jag tänkte vara snabb och gå in efter den som är nu!

Sitter i skolan :)

Kategori: Allmänt

Just nu har vi näringslära! Det är inte så jätte kul, men när alla gjort klart sina uppgifter så ska vi se på film ^^ Hoppas den är kul bara:P På rasten kommer syrran bort hit och min andra klass (kallar dom för de eftersom vi gick ihop ett år) har rast med då. Det är roligast när alla samlas! Få se om Janeth överlevde Annelie inatt med!

Efter skolan är det bara att åka hem och gjöra klart lite svenska och vidare till UNF för att se på film!

Lunchrast!

Kategori: Allmänt

Sitter borta på Teknik (tror jag det är) och väntar på att engelskan ska börja. Jag åkte in tidigare till skolan för jag tänkte göra lite engelska innan vi börjar, men eftersom Annelie och Linda hade rast ville jag hellre va med dom. Så jag tänkte passa på lite fort här nu innan lektionen börjar och sen hoppas jag att vi få tid på oss under lektionen! 

Ikväll ska det serveras igen. Ska se om jag få gå tidigare för att hinna med en buss innan nio. Måste sova annars orka man inte skolan i morgon! Visserligen ska vi bara ha betygsnack tror jag, men ändå. Kan vara bra att orka ta sej upp ^^

kom på en sak^^

Kategori: Allmänt

Idag är det den 7 december, det betyder att jag ha namnsdag^^ Angelica är mitt andra namn:P Även om ingen bry sej så berättar jag det;) Nu ska jag sova, mer servering i mon. Godnatt!

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

Jag hann med att skriva om en författare, inte så mycket om henne dock men kanske hittar lite mer senare. Nu hade jag tänkt gå bort till spanskan för man vet aldrig när de slutar. Ibland gå de tidigare och då vill man hitta ett eget bord! Känner ju i princip ingen i den gruppen, men några kommer från samma skola:P

Sen efter det blir det att bättra på sminket lite så man ser något fräschare ut och efter det är det bara att sätta igång! Hoppas det blir kul bara för jag har aldrig serverat förr:P Inte i skolan i alla fall så det kommer bli spännande. 

Vi hörs kanske på bussen hem, annars blir det i morgon!

Servera :)

Kategori: Allmänt

Julborde i skolan drog igång igår, tror jag. Och ikväll är det min tur att servera. Vad som är bra är att jag kommer hinna med min buss hem, kanske till och med sluta lite tidigare:) Så det känns bra, har bara lite för mycket packning med mej. Det blir alltid så på onsdagar för då ska både matte och spanska boken med till skolan! 

Det har varit skönt med för råttorna fick sova i TV rummet inatt:P Det gjorde så att jag kunde sova bättre, men klockan ringde aldrig så mamma kom in vid 8 och sa att jag måste skynda mej. Men jag hann både sminka mej, packa ner allt och äta frukost innan vi skulle åka:)

Hahahah!

Kategori: Allmänt

Jag gjorde en power point i förra veckan tro jag det var. Det var lite kul för jag satte in en dansk jullåt, på skoj. Men glömde ta bort den sen för jag tycker ändå att det var en lite tramsig låt för ett seriöst ämne. Men sen sa han idag att det va bra xD Det gjorde alltså inget att låten var kvar för den passade xD 

Ibland har man för roliga lärare^^ Han sa även att jag kommer bli godkänd i näringslära:)

Dags för sängen tror jag.

Kategori: Allmänt

Har suttit och markerat vad jag ska skriva in på datorn. Skrev ut papper för ett tag sen, men det tar tid att läsa igenom alla papper för att hitta det viktiga. Så när det finns tid över så är det bara att skriva in allting. Vet inte riktigt om jag hinner skriva alla nu eller om jag ska skita i det??

I morgon är det servering på kvällen i alla fall. Ser både fram emot det och inte eftersom jag hällre hade varit hemma och jobbat med skoluppgifter. 

Men skriver mer senare, nu ska jag sova :)

Små skitar!

Kategori: Allmänt

De fick springa av sig i sängen igen. Tro fan att en ramlar ner! Bli livrädd eftersom jag varken kunde se eller höra den mer sen. Som tur väl var så kom den gående sen. Den verkade inte ens fatta att den ramlat. Och jag tro inte bara att den ramlade ner på golvet. Nej, det står en liten bur precis nedanför med en liten träbit med stegpinnar på. Den saken ska egentligen hänga i buren, men den få inte plats.

Nu är dom i buren i alla fall. Men shit vad rädd jag blev!

Spanska!

Kategori: Allmänt

Har precis gjort klart spankan! Så nu är det bara svenska och engelska^^ Känner mig riktigt duktig faktiskt. Ringde i för sej Julian om lite hjälp, men jag tycker att det är bättre än att översätta allt på internet!! Så jag fick hjälp med den och blev klar! 

Nu är det då svnskan som jag tänkt bli klar med idag. Hoppas jag hinner bli det i alla fall. Engelskan få jag göra i skolan någon dag när det är tid över. Så det lär bli på onsdag och torsdag rasterna. På torsdag har jag sovmorgon, men få ta och åka in till skolan i alla fall för att kunna göra klart den. Hoppas det bli bra:)

Hej hej!

Kategori: Allmänt

Just nu är det lunchrast. Men jag dissade Linda och gick tillbaka till min del. Kom på att jag kan göra klart hotell uppgiften vi fick till nästa tisdag. Förhoppningsvis hinner den bli klar innan lektionen börjar! 

Hoppas verkligen att vi få tid på oss att göra klart litteraturhistorian nu på lektionen med. Annars är min kväll uppbokad!

Utvecklingssamtal!

Kategori: Allmänt

Det blir i nästa vecka! Känner att jag börja bli väldigt stressad nu faktiskt. Jag har en uppgift som ska in idag, en soms ka in imon, en på torsdag och sen en nästa vecka. Utöver det så ska jag servera i morgon kväll och torsdag kväll (även nästa vecka). Det känns lite jobbigt. 

Få nog ta och prata med lärarna och säga att jag hinner liksom inte bli klar med allt som ska bli klart i tid. Få göra det idag. Tur att vi ha samma lärare i svenska och engelska för då behöver man bara prata med en^^

När jag kommer hem sen med så ska råttorna få springa av sig lite. Kanske att svenskan hinner bli klar till ikväll med!

I skolan :)

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och ska ha hotell lektion! Vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom jag är klar och de andra ska redovisa. Jag har hittills bara vattnat blommorna^^

Hade de haft mer tid på sig att förbereda kunde man ju gjort lite svenska, men det hinner man knappt med något. Så det får bli att göra ingenting! Kanske ska leta fakta till engelskan..?

Jag är duktig jag ;)

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort klart så mycket i svenskan som det går! Det blir att göra lite i skolan med eftersom jag helst ska ha fler källor. I morgon måste den bli klar! 

Har precis varit nere och ätit med, så gott^^ Nu ska jag sminka mig och sen bär det av till hotellet!

Tråkiga

Kategori: Allmänt

Igår kväll och i natt kunde råttorna vara uppe och härja som satan, men nu vill de bara sova. Det stog ju att de var dagaktiva, enligt vilken tidsoon då??? Dom är lite smått tråkiga nu. 

Men i för sej, nu kan jag ju göra svenskan istället! Hoppas jag hinner bli klar med den innan det är dags att åka in till praktiken:) Det är skönt att man kan åka med mamma hem.

Jag va lite korkad med. Gjorde ett album på facebook med råttorna, men ingen kunde se dom. Det tyckte jag va konstig eftersom jag kunde se de. Det visade sig att jag hade inställningen att bara jag kunde se bilderna^^ Men behöver ingen annan få veta så vi håller det hemligt!

Mina råttor :)

Kategori: Allmänt

Det gråa heter Charli och den bruna heter Siddh:) Linda gillade inte stavningen på Siddh, men hon ha inte sagt hur hon vill att det ska stavas så det stavas såhär nu^^

Vist är dom söta^^ Mamma sa med att de var bara fyra månader gamla! Jag trodde dom var typ två år:P Men det är dom inte:)

Första snön ^^

Kategori: Allmänt

Dett var det första jag såg när jag vaknade upp i morse! Snö^^ Det är visserligen inte så mycket snö som ha kommit ännu, men snö som snö!

Nu tog jag detta kortet från TV rummet, men det ser nästan lika dant ut  från mitt fönster^^

Äntligen^^

Kategori: Allmänt

Mamma kom hem för ett tag sen och hon hade med sig mina råttor^^ Så jag hälsar Charli och Siddh välkomna till familjen! Linda valde namnet på den ena och dt blev Siddh, hur hon vill stava det vet jag inte men såhär vill jag stava det:P 

Nu ska jag göra svenska och sen är det dags att sova! De kanske väsnas så mycket så det inte går att sova inatt, vi så se:P Dom är så söta!! ^^

Baka cornflakeskakor :D

Kategori: Allmänt

Linda blev sugen på kakor innan så nu har vi bakat cornflakeskakor:) Eller, Linda ha mest bakat själv för jag städade lite i köket istället^^ Men nu väntar vi bara på att de ska svalna lite så man kan äta dom!! Så sugen!! 

Nu ska jag sätta igång med svenskan tänkte jag så kanske jag hinner bli klar med en textanalys :)

Till Växjö

Kategori: Allmänt

Nu ska vi åka in och jobba! Det är faktiskt lite soligt ute, men det verka vara blött ute så det regnar väl då. Syrran och jag få ta bussen hem efteråt så kanske ska ta och kolla upp när det går någon. 

Det händer inte så mycket idag asså.

Ex

Kategori: Allmänt

Vissa killar är verklilgen störda! Ena dagen kan de stå och säga hur mycket de älskar en, medan de verka ha en annan! Man står inte och säger hur mycket man älskar någon när man ändå ska gå och ligga med en annan på kvällen. 

En dag stå han och säger att han älskar henne och vill ha tillbaka henne. Sen kolla man facebook och då har han flörtat med en annan tjej två dagar tidigare. Hur dum får man vara?? Man kan fan inte göra så!! Det är så fel, alla borde ju fatta det..

Bli så arg. Detta handlar inte om mej.

Söndag 4/12

Kategori: Allmänt

Idag ska vi jobba! Vi måste nog åka in snart för mamma ska på möte lite senare. Mamma väckte mej för ca 30 min sen, vaknade inte tidigt idag heller...

När mamma kommer hem sen så ska hon ha med sej mina nya djur:) Det ska bli kul och se hur dom se ut. Men innan dess ska det göras lite svenska tänkte jag. Även om det är söndag så blir man inte ledig från skolan.

Just det, det är andra advent idag med!

Sängdags!

Kategori: Allmänt

Nu är jag så jäkla trött asså. Har kört Wii Fit i en timme eller något och det känns! Vet inte om det funkar egentligen, men det känns i armar, ben och mage så jag tror på det i alla fall:P Det blev inget ELLE innan för träning är bättre! Så istället tänkte jag läsa den nu. 

Ska snart sova i alla fall och det är lite lagom att läsa då. Kanske ska sätta igång en film med. Albert och Herberts julkalender kanske...

Ger upp..

Kategori: Allmänt

Orka inte med mer skola för denna dag asså. Hjärnan vill inte fungera eller minnas vad den ska göra. Måste liksom läsa en text och sen skriva massa saker om den, men jag kommer knappt ihåg vad jag läser medan jag gör det så det funkar inte. 

Jag tror att det bli lite ELLE istället för vid lucia så kommer nästa tidning och jag ha inte ens kommit halvvägs i den jag ha nu. Och den är rätt mysig att läsa i:) Så det blir mer svenska i morgon när vi har jobbat istället. Sen har jag måndag på mig med och engelskan måste bara göras innan torsdag.

Shoppingen :)

Kategori: Allmänt

Ögonskuggor för 99:- H&M.
Torrschampoo Sunsilk för 35:- Ica och Proffs torrschampoo 30:- H&M.
Nivea stripes 60:- H&M.
Ögonsminks borttagning 50:- H&M.
Tjocktröja 199:- BikBok.
Byxor 300:- Vila
Samma byxor fast baksidan. Alla har typ sånna men jag vill 'ndå ha dom, spela ingen större roll :)

Svenskan

Kategori: Allmänt

Snart är den med klar:) Den måste bli klar till tisdag tror jag så måste hinna göra klart den idag. Problemet är ju då att NE inte funkar här hemma så måste sitta och göra lite på tisdag ändå kanske. Kan ju hoppas på att vi får den lektionen på oss att bli klara. 

Engelskan få jag göra klart på tisdag eller om jag hinner lite i morgon. Nu är jag skit hungrig så ska se ifall vi kan börja med maten:) Det bli grillat!!! Inte ritkigt grillat eftersom vi gör det i ugnen, men den har en grill funktion. 

Så medan det är i ugnen så ska jag göra lite Wii fit tror jag. Man kan inte sitta stilla hela tiden, det gör för ont i knäna. Så det få bli lite "träning" nu i alla fall. Ska även ta kort på det som köptes när vi shoppade i veckan.

Näringslära, CHECK!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen blivit klar med näringsläran, det tog ungefär bara 3 timmar... Om han ber mig komplettera mer så kommer jag inte göra det, det säger jag bara. Jag hinner inte och få jag bara ett G så är jag nöjd. Bli så jävla irriterad på honom... 

Nu är det svenska som ska göras i alla fall. Hoppas edt går lite bättre. Problemet är bara att här hemma så funkar inte NE så bra för man måste betala för det. Skolan har betalat för det så vi kan se allt där om vi är i skolan, men inte hemma. Wikipedia är ingen giltig sida heller säger dem, men jämför man den sidan med någon annan och det står lika dant så tycker jag att man kan få ta fakta därifrån med.

Buenos días a todos!

Kategori: Allmänt

Vaknade för ca 2.5 timmar sen. Jag sa till mamma igår att jag skulle lägga mej tidigt så vaknar man tidigare med. Men så var inte fallet! Hon kom in kvart i 11 och frågade om jag var vaken, vilket jag va för jag vaknade precis nästa. Så det blev inte så tidigt som jag hoppades på, men men.

Har hunnit äta frukost ännu så länge och sen är det en liten fjant som springer runt här och vill hoppa in i min garderob och lägga sej på mina kläder! Han ligger i Lindas garderob ibland så han vill väl håra ner mina kläder med:P 

Nu ska jag ialla fall sätta igång med närinsläran som jag aldrig hann med igår i skolan för han kom aldrig och hjälpte till så fattade liksom ingenting.

Hemmakväll :)

Kategori: Allmänt

Om en liten stund ska jag och mamma handla lite granna, sen hämtar vi upp Janeth och kolla på film och ha de mys:) Det kommer bli mysigt och roligt. Då kan vi snacka skit som vanligt ;) 

Men jag tänkte försöka göra klart näringsläran innan vi åker för då har jag bara två uppgifter kvar, vilka jag får göra i helgen. På söndag kommer till troligtvis tillökning hit!

Kina mat :D

Kategori: Allmänt

Mamma va sugen på kina mat på lunchen, men åt inte upp allt så då få jag äta^^ Det var riktigt gott faktiskt har aldrig ätit på det stället för så en glad överraskning. 

Det verka som att det inte bli UNF idag för syrran får inte iväg för pappa. Hon är typ lite sjuk om jag fattade det rätt. Så Janeth kommer hit istället så tittar vi på film här:) Det är mysigt det med, även om UNF hade varit kul för att träffa lite folk.

PoF

Kategori: Allmänt

Nu vet vi vad vi ska göra, typ. Vet inte hur vi ska göra det bara^^ Efter skolan är det skönt för då ska vi inte jobba utan det blir att åka hem direkt! 

Linda ha stannat hemma idag för hon mådde inte bra och då tyckte jag att hon kunde stanna där så jobba vi i helgen istället. Bra att man kan välja sina tider! Så då blir det att åka bussen hem med Janeth och sen ikväll blir det UNF och då följer hon med:) 

Eftersom vi alltid se på film där så ville hon med och det bli bara skoj!

I skolan

Kategori: Allmänt

På morgonen hade vi prov i näringsläran. Det gick nog inte allt för bra, men vissa svarade jag på och han sa att det såg bra ut. SÅG, alltså läste han inte vad jag hade skrivit utan bara tittat på allt. 

Nu ska vi ha PoF och vet inte riktigt vad vi ska göra.

På engelskan

Kategori: Allmänt

Sitter och ja engelska nu. Vi har precis haft rast och vi ha vikarie och hon ha sprungit bort. Va hos Linda lite på rasten nu med. Vi ska på stan efter skolan med Janne och Amanda. Lite behövligheter som ska köpas :)

Ikväll blir det att öva inför provet i morgon!