Veckan är slut igen

Veckan har gått väldigt fort känns det som. Men mer på det sättet att det känns som det gick från vinter till vår på en dag typ? 
 
jag skrev aldrig mer i fredags efter mitt inlägg innan jag lämnade blod. Men jag har tittat på resultaten och det enda jag med säkerhet kan läsa ut är att gravidhormonet går ner vilket måste innebära att cellgiftet funkade! Jag hade ca 1500 på torsdagen innan jag fick cellgift och i fredags var det nere på ca 100. Så jag hoppas att om 2 veckor när jag gör sista bokade blodprovet att det ska stå på 0. 
Sen var det 3 andra svar där jag låg lite under det normala men det var verkligen inte mycket så tror inte det är någon fara vad det än är. 
Dom skulle kolla mitt blodvärde, njure, lever, gravid hormon och något mer har jag för mej dom sa. Och dom har ju inte ringt i panik så allt såg nog okej ut i alla fall. 
 
Men i helgen nu så har jag inte gjort mycket alls. Pappa fyllde år igår så vi var där en sväng på lunch och firade honom lite. Efter det hade vi myskväll hemma typ. Låg mest i sängen och gosade allihop, även Ozzy. Han älskar att ligga där och mysa med oss nu! Förr vågade jag inte ha honom där för han kunde kissa men det har inte hänt nu mer. Skönt! Hoppas det håller i sej. Sen tittade vi på melodifestivalen och jag somnade i soffan efter det. Flyttade över till sängen vid ca 1 i natt och sen sov jag och Ozzy till 10.30. Imponerande att han höll sej så länge med. Men han var helt slut efter att ha varit på kalas stackarn haha. Och jag brukar sova mej genom helgen när jag jobbat natt om jag inte har något planerat.
 
Ska försöka planera ihop lite inlägg till veckan som kommer så jag har något att skriva om. Fyller ju år på onsdag så kommer ett inlägg om det antar jag + blodproven på fredag och lite annat. Ska ge mej på gymmet för första gången på över 2 veckor också tänkte jag, spännande! 
 
Här myste vi innan idag. Han gillar att ligga nära han med <3
Alla mina älsklingar (även Lucas) gör det har jag märkt, hur mysigt som helst ju!