MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Hatar skolan!

Kategori: Allmänt

Har stått och väntat utanför hotell delen i 25 min ungefär, då kommer en lärare och säger att vi ska ha henne. Ingen information har kommit ut så var rätt arg när jag hade stått där så länge och frusit halv ihjäl.

Sitter nu istället inne i matsalen och vänta på dom som är med mej i projektarbetet för det är det vi ska jobba med idag, inte hotell. Man bli rätt sur och undra hur jävla svårt det kan vara att skicka ut två mejl? Vi är bara två som har hotell nu och vi glöms bort hela tiden och det är aldrig någon som kan ge information i tid.

Skit skola är vad det är!!!

Innan solen går upp, ska vi älska hos mig

Kategori: Allmänt

Hej!
Har suttit och gjort religion idag, använt datorn för första gången sen i torsdags tro jag:P Därför har jag inte skrivit på ett tag nu!

Men har som sagt gjort religion eftersom jag missade förra veckan och nästa gång skulle jag gärna vilja göra uppgiften dom andra fick förra gången så jag hinner ifatt dom:) Blev dock avbruten i pluggandet när en kompis ville ta en impulsresa till IKEA! 

Det var skit kul där och skrattade ihjäl mej flera gåner där tror jag. Men det är så det ska vara:D Vi funderar på en reda till Ullared på höstlovet sen med:)

Imon är det hotell hela dagen så vi få väl se ifall det bli något bloggande då, det brukar det bli under dom lektionerna eftersom det är så segt att sitta och googla hela tiden på alla uppgifter vi får... 


Lite olika bilder bara!

I skolan.

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och har Samhällskunskap, det är rätt kul. Vi fick en uppgift som jag tror jag fattade helt fel för jag har skrivit nästan 4 sidor och en annan i klassen är på sin första och halvvägs med sina frågor, men det är kul att skriva. Kanske ska skriva en bok om mitt liv??

Körskolan ringde med och jag har fått ene ny uppkörningstid eftersom jag kuggade sist. Vilket betyder att jag missar religionen igen. Eller kanske att jag hinner efter det?

Aja, när skolan är slut sen så ska jag ner på stan och köpa en ny parfym för min är snart slut:( Dom hade inte den på Grand för jag kollade där innan med pappa! Handlade även på H&M och fick för det första rabatt och sen ett presentkort på 50:-, vet inte varför men det är aldrig fel:D

Oj..

Kategori: Allmänt

Såg precis att det är prick en månad sen jag skrev här. Men jag har inte haft någon lust att skriva alls faktiskt. Det har hänt en del sen jag skrev sist men det tar för lång tid att skriva men kan kort sagt berätta att jag träffat en kille som jag börja bli väldigt intresserad av! Jag har haft både upp körning och "uppskrivning" men kuggade tyvärr på körningen så om en vecka ska jag ha en lektion till och sen blir det att göra ett nytt försök:)

Skolan har börjat dessutom och vi har redan satt igång med projektarbetet som vi ska hålla på med hela året verka det som. vi har snart suttit i 12 timmar i min lilla grupp och kommer ingen stans ALLS. Vi får nej från dom vi frågar så våra idéer börjar ta slut och lika så lusten.. Men förhoppningsvis kommer vi på något!

Jag hoppas från och med nu att uppdateringen kommer att bli bättre än den varit nu under sommarlovet,