MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Han är här!!!

Kategori: Allmänt

Igår var vi och hämtade min nya bebis. Välkommen Timmy❤❤

5/7

Kategori: Allmänt

Snart är min arbetsvecka över och jag ser fram emot en oplanerad helg! Kanske ska åka och hälsa på min lille kisse men vi få se, kanske Öland men inget planerat. 
 
Enda planen är att jag ska till pappa på torsdag och hänga lite med honom. Tänkte åka efter frukost. Måste tvätta också en dag så ska se om jag orkar med det på fredag kanske, eller om det finns ledigt på fredag. Har 2 påsar i hallen med lakan som jag inte hann få med förra gången så vill tvätta dom så det blir lite plats. Man får tvätta 8 gånger i månaden så det är ju ändå bra men vill inte tvätta mer än jag behöver. 
 
Dom sa att det skulle vara bra väder från och med torsdag också så jag hoppas på att det kommer bli så och inte ändras, har ju fått mina utemöbler så hade varit skönt att ligga ute i solen och läsa. Eller hänga med Ellen som har semester så kan vi åka till en strand typ. Få se vad som händer! 
 
ikväll är det i alla fall Allsång med Linda, mamma och Ellie så det ska bli mys! Hoppas det inte regnar bara, inte så kul att va ute då :/ 
 
Skulle hitta en bild från tidigiare Allsång med Linda och Ellie med hittade ingen bild. Hittade däremot Ellie som typ 1-2 månader gammal eller något - mys!!!!
 

Hurra hurra hurra

Kategori: Allmänt

Igår var det kalas för min lilla älskling som fyller 2 år på tisdag. Jag kan erkänna att jag var rätt trött och seg så det var lite jobbigt att vara hela släkten, men kul att träffa alla igen! 
 
Jag tog inte så myclet bilder faktiskt. Fotade endast när det sjöngs för honom för han var så lycklig då, bara sken upp! Han hade nog bästa dagen någonsin med för han sprang runt och minglade med alla och lekte och hade sig. Tramsade med alla och hade allmänt roligt. Så de tvar nog en bra dag för honom, jag tror han är nöjd! 
 
Bad Jocke ta en bild för båda mina bebisar ville sitta och mysa vid mej innan jag skulle åka hem. Sånt måste man föreviga för det händer inte ofta att dom vill mysa med mej. 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag är jag rätt trött trots att jag somnade innan 22 igår, kanske är just därför? Brukar somna närmare mmidnatt annars så har vaknat några gånger under natten med. Vaknade vid 4 och var typ pigg haha, men somnade såklart om. Vi satt ute på balkongen lite, jag satt och läste och drack te där när jag kom hem från jobbbet, riktigt mysigt! Sen kollade vi på film och åt pizza. När jag höll på att somna i soffan skulle jag plocka in dynorna och stänga balkongen och passade på att bädda ner mej en snabbis under filten i soffan där ute. Alltså där kan jag somna en dag!!
Jag är så nöjd med min uteplats nu. Den var rätt trist innan. Vill ha lite mer blommor där men funderar seriöst på att endast köra plast haha... 
 
Ikväll blir det nog inte lika tidigt i säng för vi ska fira min minsta älskling som fyller 2 år på tisdag!!! jag åker snabbt hem efter jag slutat idag och duschar och byter om och sen åker jag till Linda och barnen. Verkar som hela släkten faktiskt ska dit så det är super kul! Hoppas på bra väder så alal barn kan springa ute med. 
 

2/7

Kategori: Allmänt

Jag jobbar ca 3 veckor till innan jag får min semester och visst längtar jag men inte så extremt ännu måste jag säga. Jag har semester v. 30+32-34. Jag jobbar v. 31 för det gick itne riktigt att få ihop sommaren på jobbet annars. Men det gör inte så mycket, att få vila upp sej en vecka innan gör mycket ändå!! 
 
Just nu har jag en "tuff" period på jobbet. Jobbar pass 2 av 7 på raken. Fördelen är att det är morgon så man får kvällen fri plus att jag inte sover bort hela dagen. Dessutom får man ju hotellfrukost ALLA dagar och slipper göra det själv ;) Morgonpassen är min favorit även om det är svårt att kliva upp haha. 
 
Idag har jag inga planer faktiskt, känns konstigt. Har jobbat så mycket kvällar nu så en kväll hemma känns ovant. I mon däremot så är det kalas för Alex och det ska bli så mysigt att träffa hela släkten igen. Händer inte så ofta längre. Han fyller på tisdag men då ska bara familjen fira honom och det kommer också bli mys. Älskar släktkalas haha!!
 
Hoppas på fint väder ikväll i alla fall så kanske man kan sitta ute på balökongen och mysa. Har ju fått upp mina möbler där nu! 
 
Man kan ju inte påstå att det är gott om plats men det gör inget.Jag är nöjd och nu kan jag faktiskt ligga där ute och läsa en bok eller något.