stress

Jag har varit stressad i 2 dagar nu och det ärför att biljetterna till Eurovision släpps idag och JAG VILL HA TAG I NÅGRA!!! Vi har såklart möte samma tid men jag har bett om att flytta den så vi få se om det är möjligt. Det lär ju va kaos och sidan kommer ju hänga sig men jag hoppas det går. Jag tror det tog mig typ 45 minuter eller något att försöka boka Ed Sheeran men det var precis efter pandemin så dom bråkade med platserna hela tiden. 
 
Längtar till lunch, då borde allt lugnat ner sig. Det blir ingen träning närmsta dagarna heller för rethostan är kvar. När jag ska ligga ner triggas det igång. Jag vill så gärna till gymmet men det är inte värt att riskera att bli ännu sjukare. 
 
Jag jobbar över lite denna veckan också för jag ska sluta kring lunch på torsdag för att julhandla med familjen. Linda är ledig så vi passar på! Min förhoppnigns är att alla julklappar på min sida kommer vara klara. Vi vet inte vad Lucas sida vill ha ännu så det får vänta. Jag hoppas de vill ha saker som man kan beställa för att slippa allt folk på stan. 
Planen är också att hitta kläder till både jul och nyår. Nyår spenderas hos oss för övrigt. Vi har bjudit hem massa folk så det ska bli lite fest. Skönt att vara på hemmaplan för om jag blir för trött kan jag bara gå upp haha. Skönt att ha det bestämt bara 
 
Veckan blir lugn annars (förutom stresspåslaget nu på förmiddagen) och förutom shopping på torsdag blir det quiz i morgon och buskis med mamma och Linda på lördag! Vi hade alltid som tradition förr att bo enn natt i Göteborg och se det på Liseberg, minns inte vad teatern innanför grindarna till Liseberg heter. Och mormor var alltid med så det var vi 4 men det är mer bekvämt att ta det på hemmaplan nu. Annars är det inget mer planerat denna veckan men 3 kvällar är ändå halva veckan typ. Ellie har gympauppvisning på torsdag med som jag väldigt gärna vill gå på, hon brukar bli så glad när vi tittar.