helgen

Jag har inte många bilder från helgen men så blir det ibland. I fredags firade vi Ellie som fyllde 7 med pizza och fika. Jättemysigt! Alex va så trött så han höll på att somna stackarn men jag hörde att ellie va så uppspelt att hon inte ville sova. Tar det som en bra dag!
 
Igår va jag och hjälpte till på hennes kalas som hon hade för sina klasskompisar. Vilket ös det va! Vi va där i 4 timmar och fixade och sen tog jag en nap. Vid 17 skulle jag hämta mamma och åka mot stan för vi skulle äta och sen se Smokie! Så kul konsert för att dirket när första låten kommit igång så levde de gamla gubbarna och damerna. Och alla sjöng med. Jag är ju uppväxt med deras musik för mamma spelade alltid det i bilen förr. Så det va riktigt kul att faktiskt få se dom också. Och dom va jättebra såklart. 
Efter det åkte vi hem och jag drack lite te och sen hämtade jag Lucas som va på fest. Jag va också bjuden men valde att stanna hemma hos Ozzy. 
 
 
Idag ha jag i vanligy ordning hängt i soffan med djuren framför tv. Har inte gjort någon nytta mer än mat och rastat ozzy ett par gånger. 
 
Jag har även fått min tid för konisering och 17/11 är det dags. Jag är lite nervös för det kommer kännas som mensvärk ett bra tag efter och det gillar jag inte. Så jag kommer jobba hemma den dagen och dagen efter tänkte jag. Man kan sjukskriva sej men det räcker med att va hemma tror jag. 
 
I mon är det äntligen dags för gymmet! Jag har inte kunnat träna på ca 2 veckor så jag vill dit nu. Så det blir att packa med kläder till jobbet och åka direkt efteråt tror jag.