Fullspäckad dag

Jobbade natt till idag så vaknade precis! Ska nämligen köra Tess till veterinären för kastrering, vaccination och chipning. Timmy gjorde detta i januari så nu var det syrrans tur. Direkt efter det blir det att sticka till bolaget för att köpa helgens dricka och Maxi en snabbis (behöver Nocco). Jag ska faktiskt köpa Smirnoff Ice tänkte jag för det var länge sen och det funkar alltid eftersom det inte är så sött. Sen ska jag även köpa hem 3 olika viner för jag ska testa 2 nya sorter och vill alltid ha en flaska hemma för spontana fester. Så jag ska alltså inte dricka allt detta på en helg, blir lite väl mycket. Sen ska vi faktiskt till Lucas kompis och fira valborg eller vad man säger. Hoppas det blir skoj! Oftast när jag träffat dom kör jag men slipper det denna gången. Sist jag drack med dom var midsommar på Öland så det var ett tag sen. 
 
Just det! Direkt efter Maxi coh bolaget ska jag till Vislanda för jag hade 2 däck som var väldigt slitna och nu ska dom bytas ut. Jag misstänkte detta redan i vintras när jag såg hur dom såg ut så det kom inte som en chock direkt. Det är på grund av detta det blir en snabbis i affären för jag måste åka direkt efter att Tess är lämnad typ. 
 
Min mage började göra ont i natt med, det bränner liksom i magen och känns som kramp i rumpehålet och därikring. Vet inte vad problemet är och det kom från ingenstans också så det blir att ha Ipren och Pepcid nära under dagen ifall jag behöver ta det igen. 
 
Asså hur mysig är inte Tess?