MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Hej kompisar

Kategori: Allmänt

Jag har haft fullt upp sen vi kom hem från Stockholm och än är det inte över! Jag jobbade hela helgen och det var väldigt mysigt. Vi hade fullbokat och massa ungdomar som bodde och dom var så otroligt trevliga och lugna - helt chockad haha. Men det har varit lite tufft för jag har jobbat sen förra torsdagen och jag jobbar även i morgon också. Är egentligen ledig idag (inget receptionsjobb) men har ändå tagit mej till hotellet för att sitta med lite andra saker. Jag har fler roller än receptionist och det är Miljökoordinator och Culture Ambassador + att jag svarar/sammanställer gästenkäter vi får in. Så idag sitter jag med allt det! 
 
Hade även ett lunchpass med en kollega/kompis innan och det var tufft! Tog astmamedicin innan passet men tror inte det hjälpte, skulle tagit en extra "puff". Vi kallar det för puff och jag har märkt att många tror det är hasch eller något vi menar haha. Men det är helt enkelt astmamedicin vi menar, så brukar ta 2 puffar men hade nog behövt 3. Var ett tag sen jag tränade nu och är lite småförkyld också - få se hur jag klarar mej efter passet nu haha.
 
Jag har suttit i 3 timmar än så länge med detta och är inte klar ännu, har minst 1 timme till innan jag ska ta mig hemmåt, men det blir skoj! 
Det börjar bli dags att klippa sej också, över 1 år sen sist...

Galen helg!

Kategori: Allmänt

I fredags åkte jag och 8 kollegor till Stockholm för årets Vinterkonferens (VK) tillsammans med 3000 andra kollegor i Choice. Årets höjdpunkt haha! Asså jag hade så kul så det är inte sant. Fredagen var rätt lugn och vi åt i princip bara middag på hotellet och la oss ganska tidigt för att orka med lördagen. Det började redan vid 9 på Tele 2 Arena och bussarna gick 8.30 från hotellet. Dagarna är rätt långa så vi var väl tilbaka på hotellet vid 16-tiden tror jag. Då var det bara att fixa sig för en gemensam middag på hotellet tillsammans med alla de andra som jobbar på Quality (alla branden i kedjan är uppdelade och bor tillsammans med de från samma brand - Quality på Quality, Clarion bor på Clarion osv.). 
Det var lite udda middag och det har varit mycket bättre mat förra året enligt mig. Efter detta och lite prisutdelning så var det nattklubb i Anexet på Globen. Jag och min rumskompis Ellen åkte hem vid midnatt ungefär. 
 
Dagen efter, alltså på söndag så började vi redan vid 8-tiden har jag öfr mig. Också på Tele 2 Arena. Det började med att Petter (artisten) uppträdde för oss, Riktigt bra! Sen var det lite mer föreläsare än lördagen så detta var ne liiite segare dag. Det drog dessutom över på tiden och vi var inte tillbaka på hotellet förrän ca 16.20 och bussen till Globen gick vid 17.50 vilket betydde att vi hade 1.5 timme på oss att duscha (hinna torka håret) och fixa oss på kort tid. Denna dag skulle vi dessuom vara gala-klädda för det är stor prisutdelning och finmiddag på söndagen. Vi satt med många från huvudkontoret eller vad man ska säga och det var sååå kul! En kille köpte in champagne till bordet hela tiden och var hur gullig och trvlig som helst. Han såg till att alla hade det dom behövde hela tiden. 
Det var uppträdande hela tiden och artisterna som var där var E-Type, Carola, Molly Sanden, Motoma och Ina Wroldsen (hon som gjort Strongest och How deep is your love) Riktigt grym var hon! Sen var det en som jag inte minns riktigt vad hon hette men hon hade tydligen bara en hit också haha. Men det var riktigt rolig kväll och Sarah Dawn Finer ledde galan eller vad man ska säga. Jag satt med Ellen hela middagen och vi hängde även ihop på dansgolvet tillsammans med våra bordskompisar + några andra från kontoret. Nu hoppas jag dom vet vilka Växjö är och att vi gjrode bra intryck haha! 
 
Det trista var väl att någon tog våra skor och vi vet inte om dom är stulna eller om dom är i Lost and Found lådan på Globen haha. Så jag fick rida rygg till bussen och även till hotellet från bussen - det finns gentlemän ännu haha! Dom vi hängde med bodde inte med oss utan på ett annat hotell så vi åkte hem själva och sov ca 2.5 timmar innan det var dags att åka till Alvesta igen. 
 
Ellen och jag har bestämt att i sommar ska vi minsann åka till Oslo och festa och kolla med dom vi hängde med vilka bra sätllen som finns haha för just nu älskar vi Norge och alla människor som finns där haha. 
 
Bästa helgen på länge och jag hoppas verkligen att vi få åka dit igen för det var så otroligt bra! Tack till Nordic Choice för att vi får vara med om såna här overkliga saker och få se alla dessa artister också. Men nästa år är Royal Corner vinnare av minst 1 pris (eller i alla fall nominerade haha). Mitt mål inom jobbet detta året är att komma på nya saker vi kan göra för att få Växjö att veta vilka vi är och även att Choice ska se oss som ett hotell som gör skillnad för många och att de ska veta vilka vi är! Ska bara hitta på något bra haha... 

Mål 2019

Kategori: Allmänt

Förra året gjorde jag mål som jag ville uppnå under 2018. Nedan kommer dom och en kort kommentar om jag lyckades! 
 
Mål 2018
- Testa ett nytt pass på gymmet som jag inte vågat innan men kanske varit intresserad av. Hade jag inte testat SPRINT i december kunde detta varit det. Gymmet i Växjö har pass som inte Alvesta har så det finns definitivt möjligheter! Detta hände faktiskt och jag blev frälst! Testade TONE och det var riktigt roligt. Ett jobbigt gruppass på 45 minuter med både styrka och kondition. Försöker äve få med en kompis på det passet men det går inte bra haha...
- Jag skulle gärna vilja träna 2-3 gånger i veckan helst, men minst 1 gång. Schemat är ändrat för våren nu vilket gör det lättare för mig att träna fler dagar. En del pass har även kortats ner från 60 min till 30 min vilket gör att man vågar ta sig dit. Har följt detta rätt bra ändå. Har jag varit sjuk eller mått dåligt så har jag inte tränat alls, bara legat hemma i princip. Men jag tränar minst 1 gång i veckan och ofta mer än det! :) 
- Våga fråga om hjälp när jag sitter fast eller bara vill ha råd. Har blivit bättre på det, men kan absolut bli bättre. 
- Läsa minst 1 bok i månaden. Detta lugnar mig och jag älskar att komma in i en annan värld en stund. Gick helt åt skogen haha. Vet inte om man slår ihop alla jag läste under året om man få ihop det till 12 men tror inte det riktigt haha. 
 
Drömmar 2018
- I sommar vill jag verkligen åka till London. Hände tyävrr inte :( 
- Åka bort en helg (minst) bara jag och Robin och ta hand om oss. Åkte till Göteborg över min födelsedag bara vi två.
- Gå på spa med kompisar. Hände inte :( 
- Som de flesta vet har jag en önskelista med smink jag vill köpa, en dröm är såklart att köpa allt jag vill ha. Köpte nog faktiskt nästan allt jag ville ha. Några produkter kom till mot slutet så köpte ju inte det. Sen finns det en primer jag vill ha från Hourglass men den kostar ca 700:- så väntar lite...
- Kunna vaxa mig igen haha - utan allergiska reaktioner denna gången! Inte vågat faktiskt. Har ibland känt av irritation i nedre regionen om man säger så, framförallt under sommaren och när man är lite varm så har inte vågat ge mej på det. 
- Ett drömresemål är Dubai, kanske till hösten?? Blev inga resor utanför Sverige alls.. 
 
 
 
 
Det var mål och drömmar för 2018 och en del följer med in i 2019 känner jag.
 
Mål 2019
- Träna 2-3 gånger i veckan men minst 1 gång. 
- Läsa minst 1 bok i månaden. Finns inget bättre än att läsa, måste bara ta tag i att orka starta en ny bok. 
- Ta hand om mig själv mycket mer. 2019 ska bli mitt egoistiska år där jag i första hand tänker på mitt mående och gör det jag mår bra av. 
- Gå upp i tid på hotellet. Nu återgår jag för tillfället till mina 85% och jag har gärna mer så målet är att komma upp i 95% i alla fall! 
- Åka på någon typ av resa helt ensam.
- Umgås med vänner mycket mer + hitta nya vänner (eller fler alltså). 
- Springa/jogga Vårruset i maj!
- Kolla upp hur mycket fett, vätska och muskler jag har osv. Kanske jämför januari mot december? 
 
Drömmar 2019
- Åka på solsemester
- Åka till England 
- Kunna vaxa mej igen haha! 
- Hitta mej själv igen
- Jag har hittat pussel! Så vore kul att pussla mer och koppla av på det sättet. 
 
Detta är mina mål och drömmar som jag kommer på just nu. Jag har självklart mål med min träning också - förutom Vårruset, men jag skriver inte ner dom här. Har börjat skriva i en bok vad jag gör på varje pass för att kunna se en utveckling på så sätt. Jag går inte efter vågen utan hur jag kan öka vikterna eller konditionen mer. Vi få se hur detta går! 
 
Jag är i alla fall pepp på detta året. Förra slutade inte så kul med pappa och morbror nere i Lund men pappa är nu hemma i Växjö så det är närmare och kan bara bli bättre  :)