MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Les Mills

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från avskedsfikat för kollegan så körde jag och tankade lite granna och sen hämtade jag ut ett paket på ICA med när jag ändå var ute. Sen hade jag lite tid på mej att läsa innan jag behövde byta om till gymmet. Var inte super taggad idag om jag ska vara ärlig. Sov kanske 4 timmar så var rätt trött och seg idag. Men jag körde både cykling, CXWORX och SH'BAM faktiskt. Avbokade CXWORX tidigare idag för jag ville inte riskera att armen skulle bli värre, men den har känts bra idag, som det gick över under natten liksom. Skit konstigt. Så jag bokade in mej på plats istället! Dansen var tuff också, som vanligt nu känns det som. Det var ny release förra veckan på alla Les Mills passen i Alvesta så det är lite svårt i början! 
 
Nu sitter jag i alla fall och ska äta en fralla med skinka och tomat på innan jag ska försöka läsa ett tag till. Hade tänkt lägga mej ganska tidigt ikväll på grund av den dåliga sömnen idag och den långa dagen i mon!
 

Hatar människor...

Kategori: Allmänt

...Som inte kan köra bil! Kom precis hem från jobbet och möter huuuur många som helst som inte kan köra. Några som ligger i över 120 för dom bara flyger förbi mej som ligger i 100, vilket man ska! Sen kommer jag till en 40 sträcka där ingen kör i 40 utan ofta 50-60 minst. Blir ofta omkörd på den vägen vilket är idiotiskt. Jag undrar om folk har så bråttom till jobbet att dom måste vara trafikfarliga för det? Kör tidigare istället. Oftast är det bilar där företagets namn står på halva bilen med, väldigt bra jobbat! Bra reklam! Jag har alltid stört mej på folk som inte kan hålla hastigheten, hur svårt kan det vara liksom?
 
Stör mej kanske ännu mer på folk som ska svänga in precis framför, som man märker inte kollar hur långt bak jag är. Hände också idag, på samma sträcka som det är 40 på och jag blev omkörd. Det kom ju en bil i mötande fil och då måste den omkörande bilen såklart vara snabb för att hinna om mej. Men tänkt till lite innan!! Den bakdelen var inte långt från min front alltså. Hade en liknande på vägen in igår. Bilen hade legat  nära bakom mig en bra bit och bländat mej som satan, tills den bestämmer sej för att köra om. Men den svänger in typ 20 meter framför ,större delen av resan till stan låg bilen max 70 meter framför mej, kunde räkna på pinnarna liksom. Varför ens köra om då? Dessutom regnade det så det skvätte vatten hela tiden bara för den skulle köra in så nära. 
 
Nä, nu ska jag lägga mej och sova. Slutade för ca en timme sen och ska upp vid 12 nu så jag hinner in till lunchen och fikat! Blev ett långt inlägg, ber om ursäklt! Vi hörs .
Detta hade varit gott! 
 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Blev inte så många inlägg idag, sorry för det. Linda kom vid 12 tiden och jag hann faktiskt skriva och läsa klart boken så skickade in min uppgift vid 12.15 ungefär, skönt! Så jag hängde med dom nere hos pappa till 16 tiden tror jag. Vi gick en sväng och kollade till lägenheten innan vi gick till en fotograf som fotade lillan och Linda/Jocke för ett tag sen. Fotografen hade gjort en så fin tavla på lillan som vi hämtade ut, ska bli kul att se den på väggen sen! Riktigt liten modell! <3

Så etfer det lekte vi lite, hon är så lättroad med vissa saker så man håller på att dö av skratt. Rapar är fortfarande roliga. Detta blir dagens sista inlägg! Titta kanske inne här kring lunch i mon. Ska in till stan och äta lunch med ett par kollegor innan det är "avskedsfika" för en annan kollega. Kommer bli en konstig dag... Sen blir det träning som vanligt, dock inget CX för jag har verkligen skadat min arm på grund av det passet igår.

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vet inte hur många gånger jag kör den rubriken. Men jag har i alla fall ätit frukost precis och startat diskmaskinen. Nu tänkte jag läsa ut boken innan Linda och Ellie kommer hit för jag måste skriva klart texten, typ i natt. Så jag vill ha läst klart i alla fall så det bara är att skriva sen. Texten ska va inne i mon vid 12 men jag vet att jag inte kommer hinna det i mon så måste göra klart det idag! Jag tror jag skrivit typ en hel sida redan så jag ligger bra till! 
Fick påskägg från jobbet i helgen! :D
 

Död i kroppen

Kategori: Allmänt

I söndags körde jag mitt första Bodypump pass och jag mår skit haha. Åkte till Robin efter sen för jag ville inte sova trångt i min säng för jag visste hur mycket träningsverk jag skulle få. Och visst hade jag ont när måndag kom sen! Vi hade huset själva där för hans familj åkte till Elmia. Vi grillade, gick med hundarna, hjälpte hans bror med ett akvarie och sov på altanen haha. Det var en skön måndag! Sen kom jag hem runt 19-20 tiden. Robin fick köra hem mej för jag glömde plånboken på jobbet i söndags så hade inget körkort, behövde dessutom tanka bilen men det kortet var med på jobbet. 
 
Jag läste lite och det har jag även gjort idag. Vi hade skola som vanligt till 15 (fast vi slutade lite efter 14 istället) så jag hann med lite innan jag skulle träna vid 17.40. Det gick faktiskt bra! Körde både CX och Bodybalance men jag har riktigt ont i min högerarm fortfarande och nu känns det faktiskt värre än innan. Robin har kommit så jag ska äta lite och sen nattar vi oss nog haha.
 
Vår goda mat vi (Robin) grillade i måndags:
 

1 timme mindre

Kategori: Allmänt

Jag är så trög när det gäller att ställa om klockan. I fredags när jag gick på mitt pass så sa jag till kollegan att det är ju skönt med lördagarna för då få man ju sova en timme längre, vi börjar en timme senare än de andra 6 dagarna. Hon började prata om att det inte alls bli det utan vi ska ställa om klockan. Det visste jag ju att vi skulle, men det gör man ju på söndag menade jag, inte i mon bitti. Vad som slog mej sen  när jag läste kalendern var att jag blir drabbad av det här, kanon! Jag skulle alltså få jobba en timme mindre, bara 10 timmar ju!
 
Jag blev överlycklig för jag jobbade när vi skulle ställa om till vintertid och fick jobba 12 timmar istället. Det här är kanonbra! Men tufft för den som behövde gå upp en timme tidigare. En annan sak med jobbet är att vi om några veckor ska ändra schemat! Vi kommer nu köra samma tider hela veckan, alltså inga långa helger längre! Jej! Jag har 2 helger till att jobba innan det ändras dock men jag längtar så! JAG KOMMER ÄNTLIGEN KUNNA VA MED PÅ KALAS IGEN!!!!! Som jag saknat att inte kunna vara med eller krångla till det för släkten. Sista tiden har dom frågat mycket vilka helger jag jobbar. jag tror dom vet hur mycket jag älskar att gå på våra kalas i släkten för min uppfattning är att dom verkligen försökt få ihop det så jag kan va med. Tyvärr kommer jag inte kunna gå på en konfirmation om jag inte kan byta mitt pass.
 
 

En pajad nagel

Kategori: Allmänt

Av någon dum anledning satt och jag pillade på kanten av en nagel så den gick av, ganska långt ner. Jag fick försöka klippa bort den men det var inte så lätt för det gjorde ju liksom ont. Så den har varit öm ett par dagar nu, det verkar ha släppt nu och den understa lagret av nageln eller vad man ska kalla det sitter kvar, så det är inte nere i köttet. Himla spännande att läsa om min nagel haha.
 
Men poängen jag ville komma till var i alla fall att jag känner att det är rätt skönt när den är så kort. Jag har i vanliga fall rätt lång naglar och dom växer riktigt bra också för den delen. Men nu när jag skriver på datorn är den en skönare känsla på något vis. Jag känner liksom tangenten och jag trycker bara ner den jag trycker på och inte den ovanför heller. Ska det bli min nya grej, korta naglar som inte går speciellt mycket över fingertoppen?
Har typ denna längden nu och jag tycker det är snyggt, speciellt i nagellack! Enda färgen som är snygg på superkorta naglar är svart. Och blankt svart och inget mer tycker jag inte är fint på långa, ändå har jag det själv nu...
 

Wanties

Kategori: Allmänt

Har sedan en liten tid tillbaka fastnat för sånna här skor:
Alltså skor med snörning där fram. Jag har tyckt att dom är fula innan men har sett fler och fler bilder på folk som använder sånna och nu tycker jag på något konstigt sätt att det kan vara skit snyggt! Bild nummer 2 är jag inte så förtjust i, men jag gillar modellen bara det att den skulle vara hel. Utan snörning alltså. Men det är mitt projekt just nu, att hitta några som inte är för höga i klacken och inte för dyra. Dom översta hittade jag på nelly.com och är från Miss Selfridge. Dom kostar 650:- tror jag och jag tycker att det är för dyrt faktiskt. Dessutom har jag för mej att dom är för höga också.

Mardrömmar

Kategori: Allmänt

Sista tiden har jag haft så konstiga drömmar. Jag vaknar och känner mej konstig liksom, vet inte hur man kan förklara känslan. En dröm var riktigt äcklig dessutom och jag har kliat mej i huvudet efter den drömmer miljoner gånger för att känna så det inte är sant.
Jag drömde att jag hade löss. Och inte så där små äckliga som dom faktiskt är, utan svart och större än myror. Jag var extremt gles-hårig med tydligen för såg jag en lus kunde jag liksom plocka bort den. Man behövde vara så nära för att se dom. Det var som att ha små spindlar i hårbotten.
 
Jag har inte löss, det vet jag. Men sen den drömmen så kliar jag liksom lite extra för att se till att jag inte hittar ett kryp. Funderar starkt på att göra en sån lusbehandling bara för att liksom. Jag har torr och känslig hårbotten så vet inte hur jag skulle reagera på sånt medel men det är lite skit samma. Vill bara slippa känslan!!

I´m out!

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen. Skrev i alla fall en sida men vet i sjutton om det blev bra, tror inte det så ett stycke kommer jag nog ta bort sen. Men men, det tar vi sen! Mamma har somnat i soffan sen länge och nu är det min tur! Skulle beställt på CDON men orkar inte krångla med det nu, klockan är redan mycket. Kanske tar det i mon annars få det bli en annan dag i helgen! Jag har även skrivit in min planering för nästa vecka i kalendern, ser bra ut! Inte så mycket att göra förutom ett jobbigt pass på jobbet på lördag...
Godnatt!

Avbokat...

Kategori: Allmänt

Åkte till Linda så jag var där vid typ 11. Myste och busade med lillan lite med när hon var vaken och vi hade verkligen skit kul ibland! Tydligen var det hysteriskt kul när jag rapade. Gjorde lite mat där med och jag blev så mätt! Så lite mat är kanske en underdrift, för det var massor!
Min tallrik är överst.
Efter maten åkte vi till ICA för att handla påskägg till lillan men medan dom stig i kassan fick jag köra hem. Träningen började vid 16.30 istället för 17.15 så behövde hem och byta om. Fick avboka mitt CX pass idag med för jag kände att det gjorde väldigt ont i armarna (speciellt vänster) sen träningen i tisdags och jag ville inte äventyra det för mycket. Så efter cyklingen och innan dansen så gick jag på ett band så länge och tränade min smidighet och magen lite. Är usel på att träna i gymmet så vet inte om jag gjorde rätt ens haha. 
 
Nu har jag i alla fall läst en hel del så ska sätta igång med texten med innan jag lägger mej! 
 

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

När mamma kom hem ikväll så gjorde vi lax med kokt potatis, dill-dip och till det hade vi även avokado och en slags skagenröra på creme fraiche, dill, lök, rökor och salt och örtagårds-krydda. Det blev helt klart godkänt! Fast min avokado bit var inte så bra, tror den var övermogen... 
 
Sen satte jag igång Navy som faktiskt gick på tv för en gångs skull istället för champions leage eller vad det heter. Det var tyvärr inget bra avsnitt bara. Men i reklamen läste jag lite och ska nu börja på kapitel 5. Jag slö läste första kapitlet bara för det var liksom inget som intresserade mej just då, men jag kanske gå tillbaka till det sen igen om jag har tid över. Jag ligger nog rätt bra till i alla fall. Men nu hade jag tänkt att jag skulle gå och lägga mej i alla fall.
 
 

Gudbarnsdagen

Kategori: Allmänt

Igår var det tydligen gudbarnsdagen och jag tyckte det var lite gulligt med alla som la upp sina gudbarns namn på facebook. Tänkte inte mer på det förrän jag vaknade idag och insåg att jag har ett gudbarn! Lindas lilla räka Ellie är ju mitt gudbarn, eller fadderbarn heter det väl nu, men jag har fortfarande inte fattat det så jag skrev ju inget igår. Kände mej taskig idag bara för det och Linda hade tydligen väntat på ett inlägg från min sida med, känns inte så bra nu  i efterhand. Men ibland glömmer jag att den lilla figuren (Ellie) finns, hon känns så perfekt och overklig, att hon bara finns i mina drömmar typ. Så därför tänkte jag nog inte på det.
 
Men jag tänkte på dej varje dag min lilla ängel! <3
 

650:-

Kategori: Allmänt

Min blinkers funkar inte längre. Det hände i helgen att det gick sönder på något sätt. Ibland kan jag blinka men sen bara dör den efter kanske 1-2 blink, gäller både höger och vänster. Just det, det hände när jag körde hem från jobbet i fredags morse! Ringde pappa och han kollade lite på det och trodde att det var blinkers relät som krånglade. Robin fick kolla på det med sen när jag kom till honom på lördagen och konstaterade att det var relät han med. Så vi var inne och kollade i stan i söndags men hittade inget och Robin kollade en hel del igår och fick ringa runt och kolla med. Till sist kunde han beställa av Kronobergs bilaffär, fast dom fick i sin tur beställa av någon. Så den lilla plastbiten jag ska ha, typ 2 * 3 cm och 2 cm tjock typ kostar mej 650:-. FÖR EN LITEN PLASTBIT!!! Jag skulle besiktigat bilen igår egentligen men vi fick byta den tiden för jag skulle bara få ombesiktning på det. 
 
Man märker verkligen hur handikappad man är utan den och hur farligt det är att köra utan att kunna blinka. Ibland blinka den en gång och ibland fler gånger så man vet ju aldrig. Jobbigt läge.
 
Skulle hitta en bild på min bil men gör verkligen inte det så det blir en till bild från idag...
 
 
 
 
 

Hemma från skolan

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från skolan nu och ska ta och äta något litet och sen läsa i boken.När jag skriver läsa i boken så är det alltid en skolbok som jag menar, hinner tyvärr inte läsa några av mina egna böcker... Men till sommaren kanske! Det gick bra i skolan i alla fall, även denna gången sa jag en hel del faktiskt, tycker jag. Vi var trötta typ allihop så ingen orkade väl egentligen säga något men eftersom jag fastnat för detta ämnet, typ adhd och autism och så vidare, så har jag även tänkt rätt mycket kring det jag läste. 
 
Dagens!
 
Läpparna målade jag på när jag kom hem för jag tycker att jag använder Diva och Media för lite och vill gärna använda det mer. Men då har jag det hellre på föreläsning än seminarium när alla ska titta på mej när det är min tur att prata. Jag har haft det någon gång innan dock. Så jag målade på det för att se snygg ut när jag läser, nä jag vet inte egentligen. Orkar inte tvätta av sminket än så kan lika väl fortsätta.

Off to school

Kategori: Allmänt

Har varit och handlat med pappa nu på förmiddagen och vi kom hem för kanske 40 minuter sen eller något. Efter det så sminkade jag mej och nu tänkte jag skriva här lite snabbt innan jag gör klart det sista. Ska böand annat tvätta av mina sminkborstar för nu dröjer det ett tag innan jag kommer använda dom så dom kommer bli riktigt äckliga annars! 
 
Skola sen då. Litteraturseminarium 3 (av  5) vid 13.15-16. Sen blir det hem och läsa till nästa seminarium. Känner på mej att det kommer bli en seg dag när jag kommer hem igen. Vi få se vad som händer mer! Jag tar inte med mej datorn till skolan så vi få se ifall jag uppdaterar från mobilen på en rast eller något, eller inte. Då blir det när jag kommer hem i så fall. 
 
Var länge sen jag tog web-cam bilder så bjuder på två jag tog nyss. Gillar hur jag på någon bild (typ denna första) ser brunare ut än jag är och på andra lyser jag vitt. Undrar om jag har fel belysning i rummet...
 
 
 

Lyx-kvällsmat

Kategori: Allmänt

Hade en tanke att jag skulle fota det jag och mamma åt till kvällsmat eller vad man ska kalla det för att reta Linda, men vi var överens om att det inte skulle funka för hon gillar inte detta.
Jag tyckte det var riktigt gott, speciellt den där korven tillsammans med digestive kex! Vi tittade lite på en inspelning hon hade med.
 
Vi var och tränade innan och det var ny release på både CXWORX och Bodybalance så jag är rätt mör just nu. Det blev inte heller bättre av att sitta still i en fåtölj i en timme, kunde knappt gå upp för trappan. Jag och pappa tittade på Ullareds saken som gick idag. Det var rätt kul och jag trot att vi är eniga om att tanterna är roligast! Älskar surtanten, Gunnel tror jag hon är av dom. Alla som sett Ullared vet precis vilka jag pratar om. Men nu ska jag ta och lägga mej i alla fall, håller på att somna vid datorn liksom. Skolan börjar vid 13 i mon så jag få lite sovmorgon i alla fall. Ska bli riktigt skönt! 

Perfect fit

Kategori: Allmänt

Idag var det skola mellan 9-15 igen så man är ju rätt så trött i huvudet kan jag meddela! Det var en rolig dag med en hel del övningar och inte bara föreläsning så det var roligt. Lunchen var dock lite för kort så vi fick slänga i oss maten när vi väl kom tillbaka till skolan. Vi åkte till Spice ´n rice för att köpa mat och det tog visst längre tid än jag trodde att köra. Men det betyder att jag har god mat innan träningen nu ;) Det var kul när jag skulle köra hem för jag visste inte hur jag skulle få med mej maten utan att kladda i hela bilen. Då har jag en mugghållare med en lucka över och där passade lådorna perfekt! 
 
Ser kanske inte så gott ut på bilden heller men kan lova att det var svin gott! Jag tog kycklingspett med jordnötsås och ris till det då.
 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Jag är så otroligt trött nu alltså! Har verkligen haft mycket att göra idag så behöver definitivt sova nu! Jag har inte läst något i nya boken som jag hade tänkt för när jag skickade in uppgiften såg jag att vi hade fått studiehandledningen till nästa kurs så har planerat in det i mitt schema och så med, det jag kan för vi ska vara i grupper och vilken jag är i vet jag inte ännu. Så det har jag pysslat med och även räknat hur mycket jag kört till jobbet och sånt inför delkarationen eller vad det heter så jag kanske kan få tillbaka lite av det med.
 
Så nu är jag helt körd i huvudet efter att ha bläddrat igenom hela min kalender, som inte var så organiserad förra året som den är detta året. Grön färg: jobb. Röd färg: skola och Blå färg: övrigt. Det är lättare att få en överblick så tycker jag. Men nu ska jag gå och borsta tänderna så jag kan lägga mej. Vi hörs!
 
Såhär känner jag mej nu:
 

Hell yeah!!!

Kategori: Allmänt

Idag var det skola hela dagen med övningar och föreläsningar, riktigt bra dag! Gillar denna kursen vi har, lär mig så mycket! Lite mycket läsning ibland kanske men annars så!
Efter skolan kom syrran in till stan för meningen var att vi skulle gå runt sjön och hämta min säng och soffa som har kommit. Tyvärr hann vi inte med promenaden för vi fick köra två vändor för det fick inte riktigt plats på släpet. 
 
Sen vid 18 hade vi pump möte och jag har nu gått ur styrelsen, jej! Vi satt även inne och kollade om vi får tillbaka på skatten, alla satt med mobilen och kollade haha. Jag kommer få tillbaka mer än förra året, inte mycket mer men lite mer om det nu stämmer det som står på skatteverket. Gör det det så är jag mega glad!!!! Några andra var inte fullt så glada haha ;)
 
Har nu gjort klart min litteraturuppgift till onsdagen så ska skicka in den och sen ska jag nog läsa lite i nästa bok innan jag lägger mej! Tack och lov för att jag läste allt och skrev så mycket som jag gjorde förra veckan, hade haft en lång natt framför mej annars! 
 

Kass uppdatering

Kategori: Allmänt

Jag har varit dålig på att blogga denna veckan överlag tror jag, vet inte hur mycket jag har skritivt. Har haft en massa att göra med skolan eftersom jag jobbar också så vill jag ju ligga i fas. Hela onsdagen gick åt till att läsa, 8 timmar ungefär satt jag innan jag läste ut boken och hann påbörja texten också. Känns så skönt! Sen har jag jobbat natt trosdag och fredag så har inte haft något att skriva om då heller direkt.
 
Idag däremot kanske det blir lite mer skrivet! Linda säger att hon haft problem med att blogga från appen så när jag inte är hemma så blir det inte heller att jag skriver. Vill inte chansa och skriva en massa och sen går det ändå inte att lägga upp. Klockan ringer vid 14 (ja detta är förinställt) och då tänkte jag faktiskt sminka mej för en gångsskull! Brukar inte göra det när jag är ledig men varför inte? Ska slå på stort med eyeliner OCH läppstift tror jag. Vet inte om jag ska hjälpa mamma med flyttlass eller hur det blir för i så fall ska jag in på Gina och kolla lite snabbt. Ska en sväng till mormor med tänkte jag. Inte sett henne sen dopet och det är en månad sen och det skulle komma rätt många dit verkade det som, skoj! Sen kommer jag sova över hos Robin.
 
Målade naglarna i denna svarta färgen inatt!
 

100 kronor

Kategori: Allmänt

Idag var det litteraturseminarium i skolan och det gick väldigt bra! Jag sa mycket för en gångsskulle och det var intressant denna gången. Nästa tror jag bli ännu bättre för det är en bra bok. Läste ut hela igår faktiskt och skrev halva texten, därför blev det inga fler inlägg. Texten blev bara halv för vid 20 tiden kom Robin och vi tog oss ner till gymmet och sen la vi oss. 
 
Så när jag kom hem så kom Linda också samtidigt. Vi va hemma lite och sen gick vi en sväng. Gick förbi bokhandeln för jag skulle kolla en kalender. Hittade inte den modellen jag vill ha men jag hittade böcker! Vi har ju alla Twilight böcker sen innan som vi fått av mamma men dom har Linda hos sig. Dom kostade 20:- styck så jag köpte dom + en Sex and the City bok, den första. Förra bokrean förra året köpte jag den andra så behövde denna med. Jag är sån som gärna samla en hel serie. Och den kostade med 20:- så 5 böcker för 100:- blev det. Sen när jag kom hem hade min ELLE tidning kommit och i den var också en bok: Etthunda mil av Jojo Moyes. Har fått en bok tidigare från dom och köpt en själv, så har nu 3!
 

Godmorgon onsdag!

Kategori: Allmänt

Skriver alltid godmorgon även om det egentligen är förmiddag. Har i alla fall gjort frukost precis för jag blev svin hungrig! Hade fått förtur på Ginatricots rea och jag vill ha fler sportBH:ar men vill gärna testa dom innan jag köper dom, man vet ju inte hur dom sitter eller vilken storlek som passar i en viss modell. Så jag skippade det! 
 
Efter frukosten ska jag ge mej på läsningen. Hade gärna åkt en sväng till Linda men jag känner på mej att jag kommer stanna för länge och hamna efter i skolan. Denna gångne har vi inte lika mycket tid på oss till läsningen som förra och det blir bara värre och värre. Ikväll blir det nog träning med Robin i alla fall!
 

Tuff dag!

Kategori: Allmänt

Kanske inte låter så tuff när man skriver ut detta i för sej. Men hade skola i 6 timmar och det är jobbigt på det sättet att vi har övningar som vi ska göra inom MI och det är svårare än man tror och sen är det så mycket ny information och bra information så man vill gärna få med allt. Så man blir liksom trött i huvudet kan man säga. Efter det blev det raka vägen till jobbet för jag skulle jobba åt en kollega några timmar. Blev 4 timmar mellan 15-19 och sen pka och tanka innan jag åkte hem och tittade på Ullared med pappa. Nu har jag precis skickat in nästa litteraturuppgift och äter en soppa som är halvt kall. Ska läsa lite för jag är ledig i mon som tänkte föröska bli klar så snart som möjligt. 
 
Är väldigt trött bara för det var verkligen kaos på jobbet! Folk överallt som ville något och sen ringer telefonen en massa och bara för jag till sist hade tid att svara i telefonen så blev det en kö på hur många som helst. En blev dessutom sur för jag stod i telefon. Men det var liksom med en gäst som inte fick igång sitt internet. En del människor! Men det var ritkigt kul när det var så mycket för det var verkligen länge sen jag jobbade då!
 
Göran som fjäskar för han ville ha tonfisk:
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja då är klockan snart 20! Dagen har rullat på. När jag vaknade visade det sig att Linda och lilla fisen var här. Så jag gick ner en sväng innan jag fick gå upp och göra frukost också. Sen hängde vi nere hos pappa och kollade på Let´s dance och hade mysigt. Lillan har varit riktigt glad idag och skrattat ordentligt ibland. Det är så mysigt när hon är på det humöret!
 
När dom åkte vid 17 tiden så gick jag upp och gjorde mat (som jag brände) och så var jag nere i tvätten med första maskinen för dagen. Blir nog bara två om jag har otur. När jag var klar med maten (så åt jag såklart) satte jag på datorn och skrev klart min litteraturuppgift till torsdag. Jag vet inte riktigt hur den blev och hur vi alla ska kunna prata om olika saker eftersom den handlade om en sak i princip. Vi få se hur det går! Nu ska jag betala en räkning och sen packa lite till i mon. Har både skola och jobb och så får inte glömma något! Robin kommer om en stund med.
 
Maten: avokado, min kyckling, champinjoner och en typ röra på creme fraiche, charlottenlök och dill. Trots bränd kyckling så var det gott!
 

Makeup

Kategori: Allmänt

Jag kollar på en del smink videos när jag jobbar mina nätter (och även hemma) och en tjej jag fastnade för är Lauren Curtis. Hon gör väldigt bra videos tycker jag och hon blandar mycket olika märken och så vidare.
 
nu senaste hade hon bara Make up store produkter och dom var väldigt bra såg man. Jag har några ögonskuggor och lite "bas produkter" men pågrund av min problem hy har jag övergett märket sen länge. Men jag funderar faktiskt på att börja med det igen. Jag köpte ju MAC i London men tänker överge det helt tror jag eftersom dom testar på djur, det tror jag inte MUS gör. jag tror även dom är lika dyra typ, skillnaden är att jag kan gå in på MUS i Växjö och köpa direkt istället för att beställa ju.
 
Nu användert jag itne så mycket smink som jag hade önskat att jag gjorde, men det är bara att ta sig i kragen och börja använda. Jag har massor med smink för någon som egentligen inte använder något. Och gör jag det så är det typ alltid samma. Ska bli bättre på ögon och läppar. Fram med eyelinern igen!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Slutar om ca 30 min och det ska bli skönt att komma hem och slänga sej i sängen. Man får rätt ont i ryggen av att sitta i denna stolen vi har på jobbet. Det har varit en lugn natt inatt, vilket var skönt efter fredag och lördag. Men eftersom det har varit en lugn natt har jag heller inte gjort mycket mer än att sitta i stolen. Förutom personal har jag sett 2 gäster sen jag kom hit igår. Det är skönt att jobba söndag också för man varvar ner på något sätt då.

Aja! Som sagt så slutar jag snart men redan vid 12 sen så ska jag upp. Det är skola i mon som gäller och måste upp vid 7 då och då kan man inte sova bort dagen. Planen för måndagen är att tvätta minst  3 maskiner, få se vad jag hinner med, och så måste jag fixa mina naglar igen. Dom är för långa så det är jobbigt att skriva. Jag har ganska tjocka/hårda naglar vilket gör att dom inte rör sig så mycket eller vad man ska säga. Det gör liksom ont ibland på något sätt. Så dom ska bli kortate och få en annan färg. Matt-svart lutar det åt!

 

Har haft denna gröna nu ett par veckor tror jag så det ser väldigt slitet ut på några naglar, inte snyggt. därför blir det nog denna svarta.

 

Grattis!

Kategori: Allmänt

Har kollat på Melodifestivalen och Frans vann! Trodde såklart det för det har varit sån hajp kring honom denna veckan. men jag hejade på David Lindgren! Men kul för honom att vinna första gången han är med, som är okänd dessutom egentligen, förutom låten för 10 år sen. Som det ser ut nu så är jag ledig när finalen är i maj sen, jej! Hade så gärna velat vara där och se det, det är en grej man måste va med om typ. Töntigt kanske men jag gillar musikprogram melodifestivalen och det är ju liksom tradition! Blir att sitta framför TV:n och kolla med Linda i alla fall för hon är lika dan som jag med det! Men om jag känner min släkt rätt så kommer det vara kalas för mitt kusinbarn den dagen bara så få försöka va hemma innan dess i så fall för på kalasen kan man aldrig höra något :P
 
PS. den väskan va inte alls så här snygg i verkligheten. Den var inte blå, den va jeans.
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde för en timme sen och jag sitter just nu och äter frukost! Om ca en timme igen ska jag åka till Linda så ska vi till IKEA och kolla lite. Hon skulle ha några lådor har jag för mej så följer med som sällskap! Till lägenheten köper jag inte idag utan ddet tar vi en annan dag när det närmar sig. Hinner vi så är jag bjuden på fika på jobbet för chefen fyller år idag. Jag är nog den enda som aldrig bjudit på fika där när jag fyller år men det känns så onödigt att åka in för en sån sak på något sätt. Dessutom har jag fyllt 20, 21 och 22 där och när jag väl fyllde 20 så var jag bara extra där och jobbade inte så mycket har jag för mej. När jag bli 25 kanske!
 
Men nu ska jag ta och läsa lite innan jag gör mej klar för IKEA! 
Jag måste dammsuga rummet igen också så ursäkta den dammiga spegeln, har inte riktigt haft det som prio 1
 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en lång dag och mycket att ta in. Hade först möte på skolan med lärarna som vi har ca 2 gånger per termin. Efter det blev det Grand med mamma och Linda. Blev lite köpt där:
Bland annat ett par Lisa byxor på Gina. Som jag tror jag ska lämna tillbaka, dom satt inte bra på mej.Är för kort! 399:-
En svart långärmad som var så mjuk! Lite tight där det vita är på armen dock. 149:- Gina.
Linne 99:- Gina. Svettades i min långärmade jag hade på mötet så fick köpa ett linne som jag kunde ha på nästa. Vem vill ha lökringar på tröjan? Inte jag!
Blev ett skärp för 50:- på H&M
En klänning på H&M som jag kollat på innan men varit osäker på. Den känns lite bohemisk och det är inte min stil. Men jag gillade en när jag provade den så passade på. Kostar egenlitgen 199:- men den var på rea så gav endast 75:-!
Efter shoppingen och lunchen så var det möte på jobbet. Det händer lite saker där nu så vi har haft möte om det idag och jag är nöjd med hur det blev. Annat upplägg på schemat kommer det bli och jag hade kanske önskat lite fler pass, men är nog rätt bra ändå i och med skola ett år till! Återkommer till det när allt är bestämt och klart!
 
Sen höll jag på att glömma att jag skulle hjälpa mamma att tömma i lägenheten så fick svänga förbi Öjaby och Räppe för att komma tillbaka haha. Linda och lillfisen var också med och hjälpte till! Vid 17 tiden var vi väl hemma igen har jag för mej. Sen dess har jag bara läst och läst, med uppehåll för toabesök och mat. Vi har en bok på engelska nu och jag har läst 4 kapitel som är 15 * 36 * 36 * 27 sidor. Så jag har varit duktig! Har även påbörjat texten till det medan jag har det i huvudet! Nu ska jag läsa ca 20 sidor i en annan bok till på tisdag så är jag i fas med den med. Heja mej!
 

Möte

Kategori: Allmänt

Äter precis frukost och ska sminka mej samtidigt. Om ca 30 min ska jag köra till möte nummer 1 för dagen! Har inte så mycket mer att skriva just nu mer än att jag äter världens godaste fralla! Älskar bröd med fröer i och denna är bäst!
Körde med tomat och skinka och lite örtkrydda på, mums!
 
Här kommer även bilden på tulpanerna jag inte fick upp igår.
 
 

Läggdags

Kategori: Allmänt

Dagen har varit tuff känns det som. Skola mellan 9-15 med lite övningar och mycket lyssna, det är jobbigare än man tror. Men det var intressant och roligt att vara där! Sen åkte jag hem och var bara tvungen att vila lite. Höll på att missa min träning bara för det. När jag i vanliga fall brukar gå, då vaknade jag. Men jag gjorde mig klar och var där på 6 minuter! Tränade och höll på att svimma flera gånger kändes det som. Hade inte ätit sen halv 1 kanske så var hungrig vid 6 sen. Sen gick jag och mamma till netto efter gymmet och sen hem och fixa lite mat. Pausade i soffan lite och tittade på Ullared och skulle se Big Bang också men jag insåg att det bara var att sätta igång med texten till boken jag läste ut igår. Jag har skickat in den nu, tog ca 1.5 timme och jag är såååå trött. Men den är som sagt inne i alla fall, vet dock inte hur det blev för jag slängde mest ihop något nu. 
 
Så nu säger jag godnatt och vi hörs troligtvis i mon. Händer lite spännande saker så kanske skriver om det när jag kommer hem! Robin ville träna med och det vore kul att göra det ihop igen, så blir nog en sväng till gymmet efter läsningen :)
 
Har en fin bild på mina tulpaner som står i mitt fönster nu men har inte batteri så dropbox fungerar inte riktigt. Så blir Liza vid maten häromdagen istället!
 

100

Kategori: Allmänt

Har ca 20 sidor kvar nu av boken, äntligen! Har då läst runt 100 sidor, idag. Mina ögon känns som dom ska sprängas för jag måste sitta med världens lyse för att inte somna i boken. Så har typ alla lampor tända i rummet haha. Fick även flytta mej från sängen till skrivbordet. Men ska snart åka till Robins bror som fyller år idag så tänkte bara skriva lite och ta paus innan, så fortsätter jag läsandet när jag är hemma igen. Det vore skönt för då kan jag skriva i mon och skicka in den också. 
 
En sorlig sak förresten. Blev livrädd när jag kom hem igår för det satt en kanin vid trappen, såg den inte först liksom. Den sitter där även idag och jag trodde det var för den inte ville springa i snön för pappa sa att kaniner inte springer i nysnö för då kan man spåra dom för lätt. Linda sa när hon kom att den var röd i ögat och pappa sa att den kanske va påkörd. När mamma kom hem nu säger hon att den troligtvis har kaninpest och det är därför den suttit där så länge utan att bry sej, den väntar på att dö säger hon:( Det fattade inte jag så ha gett den morötter..
 
Mina fina blommor från pappa på födelsedagen! Dom har blommat ut lite nu!
 

Full rulle!

Kategori: Allmänt

 Jobbade natten mellan torsdag och fredag. Senare på fredagen gick jag, Linda och mamma ut och åt innan jag drog vidare till en klasskompis på fest. Tog bussen hem vid 1 för jag hade inte så roligt och möttes av både mamma och pappa vid bussen haha.
 
I lördags fixade vi lite hemma och så innan vi åkte till Vislanda. Jag hoppade av hos Robin och hann väl va där en timme innan vi åkte till min kusin som hade fyllt år, vi skulle fira henne vid 16. Vi stannade till 21 tiden för Robin hade väldigt trevligt och blev bjuden på dricka av min mosters man. Så fort vi kom hem till Robin igen så stack vi till hans kompis och sen vidare till en restaurang som även är en pub på helgerna eller något. Jag hade tråkigt där med för jag känner ingen och Robin ska gå runt till alla hela tiden, så jag ringde Linda och fick hänga med henne en timme. Sen gick vi hem till Robin och la oss!
 
Södagen var lite lugnare och de tvar skönt. Skönt att inte göra något alls. Idag är det måndag och jag har precis läst ut ett kapitel till och har nu bara 3 kvar - 90 sidor dock... Det är min måndag. Linda och fisen kommer förbi om en liten stund med så blir lite häng med dom!
 
Vi försökte göra lökringar igår, eller Robin gjorde dom medan jag duschade. Dom blev helt okej ändå!
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag och det blir min första fredag på länge där jag ska ut och roa mej, som man så vuxet säger. Eller som mamma skulle sagt, ut på galej. Min klasskompis Matilda ska ha fest för våran utbildning eller vad man ska säga, alla som var med på insparken och klassen är bjudna, så få vi se hur många som kommer. Kul ska det bli ialla fall!

Men innan dess är det att gå ut och äta som gäller! Robin var rolig och frågade om vi va många som skulle äta. Mitt braiga svar, japp 3 stycken! Haha, han trodde hela klassen typ skulle ut och äta, men nepp vi blir 3. Linda jag och mamma. Och lillan såklart! Vi firade med pappa igår kan man säga, han hade lagat god mat och så satt vi där nere tills jag skulle sova innan jobbet. Mysigt! Så idag blir det att fira med mamma kan man säga och då blir det att gå ut och äta för det har vi pratat länge om. jag funderade igår på vad jag ska ha på mej och jag tror jag kommit fram till det rätta! Hade jag haft en riktigt snygg mage (som även håller sej snygg efter lite cider) så hade jag kört kort magtröja. Men nu blir det inte riktigt så kort och jag har mina midjebyxor till det. kommer jag ihåg det så kommer det en bild!

Grattis till mej!

Kategori: Allmänt

Idag blev jag hela 22 år gammal! Har inte mycket mer att säga om det haha. Eftersom jag jobbat idag så såv Robin hos mej igår till idag för det har inte gått att fira idag. Jag har fotat det jag fick av honom men har inte fixat med dom än. Linda och lillan kom förbi en runda i alla fall och gud vad roligt fisen har haft det! Ve tinte vad det var med henne men vi myste lite på golvet och så hade så roligt och log verkligen enormt mot mej, så söt!! Sen blev hon också överlycklig typ när hon fick kattens svans i ansiktet, var väl mjukt och skönt :P Fick även tulipaner av pappa! Tack! Har bilder på dom med men kommer en annan dag.
 
I mon ska vi till LaCastellina och äta god mat! Har bokat bord vid 18 för att vara säkra på att vi har plats och jag tror det är fullbkoat faktiskt! Bra restaurang vi har på jobbet! Efter det blir det att dra på fest! Vet inte när jag var på det senast, speciellt inte på campus!
 
Här var också ett mys-tillfälle då jag njöt ordentligt!  
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Eller god middag brukar man kanske säga vid denna tiden. klockan ringde vid 9 men jag vägrade gå upp så låg kvar till 10 kanske. Sen blev det att göra frukost och slappa lite till innan det var dags att plugga lite igen. Dom senaste dagarna har bestått av läsning typ all ledig tid jag har hemma. Satt till halv 12 inatt och läste. Men jag ligger som sagt bra till. Har dock fått 4 kapitel extra att läsa då lärarna glömt säga till oss vilka kapitel i en annan bok vi ska läsa, en bok vi ska ha med oss varje gång vi är i skolan. Så igår fick vi svar och jag läste första kapitlet i alla fall. Har nu precis läst 2 till och ska läsa det sista till tisdag innan jag fortsätter i den andra boken.
 
Vid 2 tiden sen kommer Linda och lillan hit och hälsa på, sen ska jag följa med till BVC för att se hur stor lillan har blivit nu när hon passerat 4 månader! Hon börja bli tung nu så hon väger nog en del. Sist låg hon väl 6kg sträcket och hon känns mycket tyngre nu (såklart).
 
Detta var min kväll igår.
Först tittade jag på Ullared med pappa och en liten kille som ville va med.
Sen var jag hungrig och hittade inget jag ville ha så blev fetaost och min fruksotkorv, någon rökt korv och rostade mackor och till det hade jag mitt te som jag fick av Robins familj i julklapp. Det var godare igår teet, det smakade lite mer sött än förra gångnen.
Jag har sån träningsverk i ryggen ffrån tärningen igår, jag börjar bli otränad tror jag. Eller beror det på min ställning i sängen när jag ligger och läser. Det är inte ergonomiskt..
 

3.5 år!

Kategori: Allmänt

Tiden går fort, men samtidigt känns det som vi varit tillsammans mycket längre. Idag har jag och Robin varit tillsammans i 3.5 år! Vi blev tillsammans när jag var 18 och han var 17 så det har hänt en hel del på den tiden. Vi har ju vuxit upp lite mer, vilket vore konstigt annars kanske. Och om ca 2 månader flyttar vi ihop också. Lite orolig att vi nu då ska tröttna på varandra eller något så det tar slut bara för vi väntat i över 3.5 år innan vi flyttade ihop, men jag hoppas inte det.
 
I alla fall! Robin kommer hit senare och ska sova här eftersom jag fyller år i mon med. Tyvärr jobbar jag så kan inte fira det ritkigt och då ville jag att han i alla fall skulle sova här till i mon så ses vi lite på morgonen ju. Vad vi ska hitta på vet jag inte. Har kollat om han vill träna lite men eftersom han jobbar kan han inte riktigt svara just nu. Köpte lite god dricka på systemet igår med så har det i alla fall. Sen vet jag inte om vi ska mysa hemma eller ut och äta. Det märker vi sen!