MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Första dagen outfit + lyxig frukost

Kategori: AllmäntKläderna jag hade i onsdags i skolan. Frukost som jag år någon dag innan dess och det va toastskagen och kesella i ett glas, mumsigt!

Tjena tjena tjena

Kategori: Allmänt

...fest i Köpenhamn.
 
Vet inte varför men fick den låten i huvudet helt plöstligt. kom nyss till jobbet efter att ha firat min kusin som har fyllt 11 för ca en vecka sen. Fick med mej Robin idag också, ett år sen sist typ. Men det har varit väldigt trevligt och det verkade han med tycka för när jag skulle åka till jobbet fick han stanna kvar. Min mosters man ville att han skulle stanna verkade det som för han gick och frågade mamma om hon kunde köra hem honom sen.
 
Han kom bra överens med min kusins kusin så dom satt och pratade och drack något som luktade sprit lång väg, blä! Så skrev till hans mamma att han hade trevligt och kommer hem senare. Han va lite småsur i början verkade det som och inte ett dugg taggad. Men nu verkade det bättre som tur var:) Han som han blev kompis med är rolig, vi träffades ofta förr när vi va mindre och det var kalas men nu blir edt bara 1 gång om året typ för att jag jobbat dom flesta gångerna det har varit kalas^^
 
Men det är alltid kul att träffa dom och kul att Robin hade roligt. Nu ska jaga fortsätta jobba. Fångarna på Fortet går på TV med så få kika lite på det ibland:)

Mitt nya armband

Kategori: Allmänt

Köpte detta av en klasskompis idag. Hon gör dom själv och sen ger hon det mesta av priset till bröstcancer fonden. Man kan köpa svart, rosa eller turkos och jag tog självklart en turkos! Bilden är tagen från Facebook, bilden hon la upp i gruppen det är hennes arm, jag har inte tatuerat mej!


Andra dagen

Kategori: Allmänt

Japp, dag två torsdag. Vi började vid 10 igen och så skulle vi möta faddrarna och dom skulle ta oss till rummen vi skulle vara i. Började i datasalen och skulle gå igenom sidan som vi kommer använda oss av i skolan så vi har lärt oss den lite. Var rätt segt, gillade inte kvinnan som skulle vara med och visa. Hon kändes så otrevlig plus att hon avbröt han som skulle visa oss sidan hela tiden. Hatar sånt om det inte har något med berättelsen att göra. Alltså om man inte kopplar direkt. Men hon bara avbröt hela tiden.
 
Sen blev det lunch med faddrarna igen, denna gången åt vi pizza. Skit bra för det lev över och då hade jag nattamat och frukost! Så efter lunchen bytte vi salar då så vi fick en annan lärare och han gick igenom lite om alkohol och drger i skolan eller något. Sen skulle vi sitta i våra grupper och diskutera vissa saker och sånt. Var rätt segt faktiskt. Vi gjore tester också om våra alkoholvanor och jag är inte i riskgruppen. En klasskompis sa det att hon utgick liksom från sommaren och lite så och då hade hon varit på festival och då dricker man mycket under den tiden. Vilket man kanske inte gör i vanliga fall så det blev lite fel.
 
Sen slutade vi så vi stack hem till min nya kompis mormor och morfar för att hämta lite dricka till henne. Jag skulle inte dricka egentligen så hade inget med mej, men fick ringa mamma och kolla om hon ville komma med lite och det gjorde hon så det var snällt. Men i alla fall så kom vi för sent dit vi skulle sen då jag trodde att dom bodde mycket närmre än vad dom gjorde. Men tack och lov så hittade vi dom. Vi skulle vara med socionomerna och sjuksköterskorna så var rätt lätt att hitta alla sen!
 
Då skulle vi gå runt trummen, en sjö i  Växjö, och göra olika lekar. Jag kuned inte vara med på dom för jag hade ingen dricka alls med mej. Mitt vatten hade tagit slut innan vi gick iväg så lämnade flaskan i bilen. men vid sista stationen kom mamma men var ändå inte med för vi missade början av leken så vi tittade på.
 
Efter det blev det att grilla lite korv. Alla tyckte jag va konstig som ville ha den rå istället så dom va typ helt äcklade. Förutom dom som också tyckte det var gott! Men jag fick mat först av alla bara för det;) Sen blev det fest hos en fadder och sen om jag inte minns fel så var det där vi var hela tiden. Vi kom efter där också för hon jag var med skulle få mer dricka med men vi lyckades missa varnadra så hon fick vända och cykla tillbaka till oss sen.
 
Så när vi kom fram då så körde vi lite lekar och grejer och även där var det tävlingar som vi inte vet vem som vann. Men det var riktigt kul. Det var fadder quiz och danstävling. Vi blev indelade i gruppen och fick varsin låt och sen skulle vi komma på en dans och sen visa upp den för dom andra.
 
Sen kom mamma och hämtade mej igen vid 11 tiden och sen åkte vi hem. Det var några kvar då, fler än första gången, men hade jag stannat hade jag inte kommit hem så lika bra att åka med. Plus att jag fick då sova ca 10 timmar och det var skönt!
 
Det var mina 3 dagar i skolan denna veckan. Skulle egentligen inte jobba denna helgen från början så hade planerat att gå ut idag med men dom andra men så blev det inte. Verkade vara många som skulle jobba i helgen, fast dagar och inte nätter då. Men på söndag är det kubb så hade tänkt vara med på det:) Få inte sova så länge då bara. Kommer skriva i mon kväll igen. Vid 4 ska vi fira min kusin så jag åker direkt därifrån i mon så vi hörs då!

Första dagen

Kategori: Allmänt

Alltså satan vad nervös jag var när jag började närmna mej Universitetet! Hade inte varit så nervös innan och trodde inte att jag skulle lyckas sova något natten innan. Men var så sjuk trött efter kvällspasset så somnade rätt fort:)
 
Började vid 10 och då skulle vi träffa faddrarna vid Trumpeten som dom kallar den. Faddrarna är dom som skulle ta hand om oss denna veckan och visa oss lite runt på skolan. Dom är med i PUMP, vilket är programmets, ååh jag kommer inte på vad det kallas. Men dom liksom fixar olika aktiviteter och dom ska hjälpa alla att göra programmet bättre. Typ som ett eget elevråd. Jag ska faktiskt söka till dom om jag får för då kan man vara med på nollningen nästa år ;)
 
Men i alla fall. dom tog oss till klassrummet vi skulle vara i och där lyssnade vi på vad lärarna hade att säga om sej själva och programmet. 3 stycken 2:or lurade klassen att dom tillhörde oss så när PUMP kom in och skulle berätta vad dom sysslade med så ropade dom ner dom till sej. Dom hade även fått fejk namn så ingen skulle tro något. Det var rätt kul faktiskt!
 
Sen blev vi indelade i grupper som vi ska vara i när det är seminare eller något. Så vi fick våra faddrar och sen gick vi och kollade runt lite och fixade lite grejer som kunde vara nödvändiga. Tror att vi skulle tillbaka till klassrummet sen eller något. Vi åt i alla fall lunch med faddrarna och våra grupper och sen skulle vi sitta i grupperna och berätta om varandra.
 
Kom på nu att dom här grupperna med faddrarna är inte dom vi ha seminarie med, det är andra grupper. Jag är i grupp 4 där vilket betyder att vi börjar en timme senare vid seminariena. Så grupp 4 och 1 då har samma mentor eller vad det kallas och vi skulle då sitta två och två i våra grupper och berätta om den andra personen. Blev är fotografering mitt allt, vet inte om det är en katalog eller bara till lärarna.
 
Efter det var det tack och hej och jag åkte hem och hämtade dricka och fixade sminket och sen fick syrran köra in mej till skolan igen. Då skulle vi runt till de olika faddrarnas lägenheter och göra olika drickspel. Det var rätt kul för jag hittade direkt två tjejer som jag kom bra överens med så det gjorde att kvällen blev skit kul! Så det var i 3 olika lägenheter och sen körde vi lite ute på campus området. Sen fick mamma komma och hämta mej för hon ville hem och sova och det passade rätt bra för då kom jag hem i tid med. Men klockan var ändå elva nästan och dom flesta hade gått hem. För festen började liksom vid 6 och dom flesta började dricka innan 5 tror jag så dom behövde inte så mycket.
 
En mycket lyckad kväll tycker jag och jag kunde fortfarande prata med tjejerna dagen efter vilket betyder att dom inte bara gjorde det för dom var fulla. Jej!

Nollningsvecka

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle berätta om skolan hittills. Det harvarit nolningsvecka hela veckan och den är inte slut än men kan tyvärr inte vara med på mer aktiviteter denna helgen då jag jobbar. Måste klippa naglarna känner jag nu. Ni vet, samma problem som vanligt!
 
Men eftersom det har hänt en hel del kul dessa tre dagar så tänkte jag göra dom i 3 inlägg också. Så vi börjar med idag eftersom det är minst att skriva om.
 
Kom till skolan vid 12 idag. Enligt schema skulle vi va där mellan 10-17 men blev 12-15.30 ungefär istället. Först fick vi lyssna på gamla elever som gick mitt program. För den som inte vet vad jag läser så är det: Behandlingspedagogik i Ungdoms- och missbruksvård. Det var rätt kul att höra vad dom jobbar med nu efter skolan och vad man kan bli så att säga. Ett par killar kom från Ryds Brunn. Ett slags ställe för killar framför allt mellan 13-16 år. Sen kom en tjej från Rättspsyk och berättade vad hon jobbar med. Där har dom alla typer av människor från 18 år.
 
Var väl lite småsegt att lyssna på dom och tjejen sa inte mycket alls. Hon sa att det fanns massor att prata om men hon kom inte på något att säga om ingen ställde en fråga. Så vid 14 sen så skulle vi träffas allihopa och sen skulle vi göra tävlingar. Detta var den riktiga nollningen där vi skulle bli lite förnedrade i alla fall. Vi blev indedlae i 5 grupper med ca 4 i varje grupp.
 
Station 1. Vi skulle smälla 6 ballongen med hjälp av sex ställningar. Vi var inte så roliga och påhittiga nör det kom till det så vi gjorde samma hela tiden. Ville man ha extra poäng så kunde man äta råa ägg för 15 poäng ägget. Killen i mitt lag gjorde det och han åt 6 stycken tror jag dom sa. Vi kunde också leta efter 4 saker som faddrarna hade bestämt. Vi hittade 3 stycken.
 
Station 2. Vi skulle dra ett snöre genom byxbenet upp genom tröjan så att alla 4 blev sammankopplade.
 
Station 3. Vi skulle springa zick zack mellan träden och sen köra ner huvudet i en hink med vatten och plocka upp äppel med munnen. Sen ner i en skål med oboy pulver för att leta efter en socker bit och sen springa zick zack genom träden tillbaka.
 
Station 4. Äta två mariekex och sen vissla. Efter det skulle en ha ögonbindel och en annan skulle giuda edn personen fram till tenninsbollar som låg utspridda på marken.
 
Station 5. Dribbla en boll till mitten och sen springa och köra Irlänsk julafton 10 varv och sen springa och dribbla tillbaka bollen till nästa.
 
Vet inte vem som vann eller något. Dom skulle få veta ikväll men eftersom jag inte är med får jag kanske inte veta. Dom pratade om att lägga ut det i Facebookgruppen så alla kunde se men vet inte om dom gör det.
Nu kommer nästa inlägg om en armband jag köpte idag och sen första dagen i skolan.
Min nollningströja.

Missat samtal

Kategori: Allmänt

Jag hade ett missat samtal från Dacke såg jag när jag kom tillbaka från köket. Öven om jag hae varit här kunde jag inte svarat så spelar ingen roll så. Men undrar mest vad dom ville. Kanske ska skicka ett mail till dom? Är det ändringar i våran gympagrupp eller vad händer? Ska kolla med syrran sen också om hon fått något samtal. Dom ringde bara en gång så var nog inte så viktigt.
 
Men i alla fall. Börjar bli lite hungrig nus å funderar på att äta faktiskt. Har varit inne på Aftonbladet och läst lite med. Har läst alla bloggar jag bruka läsa när jag har tid över så kände att lite viktig information kunde vara intressant också! Jaa, nu har halva passet gått så det går undan faktiskt. Ska äta lite och göra lite korsord mellan uppgifterna. Vi hörs senare!
 
Jag lyckades göra något med datorn nu så kan inte komma åt knappen till att komma till att välja bilder så få bli utan denna gången. Tror det hängde sej lite för nu ser jag inte vad jag skriver i halva högra kanten så blir det stavfel och skit är det därför.

Dåligt med bilder

Kategori: Allmänt

Märker att det är lite dåligt me bilder på den här bloggen just nu. Men är jag inte på jobbet så sover jag eller är med Robin typ så har inte så mycket nya bilder direkt. Det kommer nog bli mer uppdatering nu när skolan börjar med för då händer det lite mer i mitt liv som jag kan skriva om. Jobbet är liksom inget jag kan skriva så mycket om här eftersom vi inte får prata om våra gäster eller liknande med andra människor. Så därför kan det bli lite mer bloggande sen när skolan kommit igång. Då allt är nytt och spännande så det blir nog bra:)
 
Har jobbat ca 1 timme nu när inlägget kommer upp så det är 7 kvar innan jag ska hem och sova. Denna timme har gått rätt snabbt ändå, vilket det inte brukar göra. Skulle bytt lakan idag, men orkade verkligen inte göra det. Eftersom jag har 6 kuddar kör jag så att jag tättar örngotten så jag kan använda några av dom igen. Har inte så många i samma färg att jag kan byta helt. Låter fattigt inser jag nu, men kan inte köpa 6 örngott i rött, blått, grått, svart och så vidare. Känns onödigt. Varför skriver jag ens detta? Aja, ska byt en dag när jag känner att jag har tid att vänta typ 5 timmar på att kunna sätta på nya lakan.
En sån säng hade varit mysigt! Syrrans säng med mina älsklinar i! <3
 
 

Helgen med Robin!

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp bilder på det vi åt i stan i alla fall. Skriver från mobilen så kör bara ett lire snabbt inlägg så länge :) Vid lite efter två ska jag åka till jobbet så bli kanske lite uppdateringar där ifrån också. Men innan jag åker så ska jag duscha, byta lakan och kanske ta mej en tur till gymmet.
Till förrätt blev det toastskagen :)

Till huvudrätt blev det fläsk filé med hemma gjorda klyftporstisar och sås.

Desserten blev vanilj kesella med frysta hallon och blåbär. Så gott! Robin hade tydligen inte ätit det innan men han tyckte verkligen om det:)


Hej!

Kategori: Allmänt

Oj, det var ett tag sen nu ser jag. Denna helgen har jag tagit det väldigt lugnt faktiskt. Har varit med Robin och myst hela tiden faktiskt. I lördags till söndags så var vi i lägenheten och lagade mat och kollade på film jättelänge. I fredags var vi på bio och kollade då på Sex tape. Den var rolig faktiskt, trodde inte det. Man ska inte ha för höga förhoppningar tycker jag för då bli man bara besviken sen.

Ikväll är det fotboll som gäller. Mamma hade biljetter så vi passar på att gå medna det kanske är lite fint ute:) Sen blir det hem och slappa lite tror jag. Kanske sticker ner till gymmet en runda. Vi hörs sen!

Mitt smink

Kategori: Allmänt

Tänkte göra ett inlägg om det sminket jag använder dagligen (när jag väl är sminkad), hur jag använder det och vad jag tycker om det. Använder inte smink jämt, men detta är som sagt det jag använder om jag nu skulle ha smink. 
 
Detta är mitt ögonsmink eller vad man kallar det. Till vänster är Loeral Telescopic Clean Definition Mascara. Tror jag kom fram till att det var namnet. Som man kan se på bilden så är det mesta av texten borta. 
I mitten har vi: Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara.
Till höger: Isadora Glossy Eyeliner - Waterproof. 
 
Den lila mascaran har varit en favorit länge nu. Den tog slut och hittade då Telescopic mascaran billigt någonstans så täntke prova en ny. Den var helt okej för sig själv, men den klumpade ihop ögonfransarna så blev en kladdig massa av allt. Men om jag har den lila först så blir det jättefint och delade fransar tycker jag då. Och sen tar jag Telescopic på topparna av de övre fransarna för att få lite mer färg och längd. Den kombinationen tycker jag är bäst. Ibland har jag eyeliner med och med tanke på att jag ha så mycket hud på ögonlocken så måste jag ha en vattenfast blöt eyeliner. Annars fastnar en massa på ögonlocken. 
En vanlig ögonfransböjare från H&M eller något. Till vänster är min ögonbrynsfärg. Det är ett puder från Smashbox i färgen Brunette. Anväder då borsten till höger om ögonbrunsskuggan för att applicera pudret. Bredvid har vi en ögonbrynspenna. Den var way to mörk visade det sig så jag använder bara borsten för den är väldigt bra. 
 
Steg för steg vilka produkter jag använder: ögonfransböjare - ögonbrynsborste - ögonbrynsfärg med pensel. Alla vet väl egentligen hur man använder det, men eftersom jag har gott om tid kör vi detaljer:)
Detta är då min foundation som jag visat bild på innan. Märkte då att jag stavade fel på märket. Men det är Exuviance i färgen 8724 Bisque. Det är den ljusaste färgen (såklart) med en underton av gul. Tror det heter så. Eftersom jag är röd från början fick vi ta den för att balansera upp färgen lite och jag inte skulle bli helt röd i ansiktet.
Har precis köpt mej nya borstar till att applicera min foundation med. Haft vanligt pensel innan men nu ville jag ha sånna här istället. Den vänstra är en foundation borste från H&M. Mitten är en blush brush och den använder jag till rouge. Den högra är min favorit foundation borste. Den är från Make-Up store Det är nummer 366, vet inte om det spelar roll i detta fallet, men då vet man exakt vad det är för någon borste:) Köpte den från MUS först och sen hittade jag H&M efter det, såååå mycket billigare var H&M. Men trodde att den från H&M skulle vara bra om man vill ha mycket och täckande och den andra från MUS om man bara ville ha lite tunt lager. Det visade sej att den var rätt bra på att lägga tjockare med så den är jag nöjd med! 
Bilden blev så dålig på mina rouger för man ser inte färgen alls och suddigt blev det med, men jag skriver vad dom heter så kanske det hjälper! Den vänstra är en brunaktig rouge från Loreal. Le blush står det på den men om det är färgen eller märket vet jag inte. Den är väldigt lik den högra i färgen. Peach från Make-Up store. Ehm, den är inte peach färgad alls enligt mej. Den är brun. Den vänstra i mitten heter Complex och den högra i mitten heter Matt glory, båda från Make-Up store. Matt glory är väldigt ljus rosa så den använder jag inte så mycket för jag är lite för blek för den kan jag känna. Är rätt dålig på att ta på lahom med rouge så tar dom som är lite mer mörka. Complex och Peach är favoriterna.
 
Detta var då det sminket jag använder mest. Har en del annat smink med som jag inte använder ofta eller inte alls för tillfället så jag lägger inte upp bilder på det. Kanske om jag har väldigt mycket tid någon gång kan jag fota allt jag har och skriva lite om det. Men nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mej! 
 
Imon ska jag åka in och luncha med mamma och kolla lite affärer. Sugen på en spegel som jag hittade på rusta. En som kan stå på golvet framför min tvättkorg istället. Just nu är den jag har på väggen ivägen då jag skulle behöva en byrå, har ingen plats kvar i garderoben alltså.
 
Vi hörs i mon! Godnatt:)
 
Just det! Verkar som jag lyckats få tag i de flesta böckerna jag behöver nu så det är perfekt! Kommer få dom den 2/9 då personen kommer till stan. Bättre än att krångla med att skicka dom. Har inte fått svar än på det sista jag skrev, men jag hoppas verkligen dom är kvar och så så att jag inte är körd.
 
 
 
 
 

Godmorgon/eftermiddag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 12 av att klockan ringde, skönt! När jag drog upp rullgardinen såg jag att det var jätte fint väder ute och tänkte att jag skulle ut och sätta mej lite. Nu ösregnar det.. Deprimerande!!! Men jag säger som jag sagt innan (kanske inte här) jag är så glad att vi bokade resan till Gran Canaria så jag får lite sommar och semester också! Måste bara ta ledigt från skolan och gympan den veckan.

Mina planer just nu är att ta det lugnt. Ska köra pappa vid lite efter 2 och sen har jag inte träning förrän vid 6 tiden. Kanske att jag åker in till stan och beställer bilder och hälsa på Robin hos tatueraren. Onödigt med bensin, men kommer aldrig bli av annars. Så vi få se ifall jag åker in en sväng. Ska kolla med honom först om han vill att jag ska komma förbi. Vi ska på bio imon så kommer se tatueringen då om inte annat.

Vi hörs sen!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Slutade jobbet för 2 timmar sen och nu ska jag sova! Har suttit och pratat en massa med mamma om allt och inget och sen om politiken. Snart röstning och jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på. Få läsa på lite innan det är dags tror jag. Eller få det bli något i sista stund typ. Hatat politik, skapar bara ovänner och hat just nu känns det som.Aja, fick veta att Robin ska tatuera sej i mon. Är skit nervös. Va inte det när linda skulle göra det men nu när han ska det så bli jag nervös. Jag kommer inte va där av den anledningen att han sa att jag inte fick det. Detta sa han när han berättade att han skulle tatuera sej, men nu när jag sagt det till honom igen så minns han inte att han sagt det. Men kommer ändå inte va med :) Han få skicka bild på den när den är klar istället. Det är rätt tråkigt att sitta där faktiskt. Man ha ju inget att göra liksom, bara glo typ. Jag tror att någon av hans föräldrar ska va med där, dom känner killen eftersom dom gjort alla sina där också och minns jag inte fel skulle nog någon av dom tatuera sej med? Nu blev det massa strunt skrivet här känner jag. I mon ska jag själv åka och kolla böcker till skolan som jag eventuellt ska köpa och så ska jag köra två pass på gymmet också. Det blir nog en skön dag:) Ska sova länge! Klockan står på 11 så jag tänker sova till dess;) Även om jag sov 12 timmar till idag så känns det som jag behöver 12 timmar till.
 

On the road again

Kategori: Allmänt

Fick den låten i huvudet nu, gick reklamen nyss?? Hmm, aja! En till ha skrivit och sagt att dom har böckerna jag behöver, perfekt! Ska se vilken som är billigast bara så kör vi på den:) Det är lite svårt att skriva med dom i chatten på mobilen, dessutom får jag inte va på facebook så försöker ju undvika det. Den som skrev nu senast bor i alvesta så vore perfekt att träffas här och så för så slipper man krångla med frakten! Få skriva lite mer till dom i mon eller senare.
 
I mon eller senare ikväll när jag är hemma vore toppen för då kan jag sitta vid datorn och göra det.
 
Ändring: gick visst att va på facebook nu? Kommer inte sitta där i vanliga fall ändå, men just nu gör jag ett undantag för skolan. Är inte lika beroende som många andra i min ålder med märker jag. Så hopps att dom skriver så kan vi ta det där :)

Nu känns det bra igen!

Kategori: Allmänt

Fick bli medlem i en grupp på facebook igår där Linné studenter säljer sina böcker och där man kan typ annonsera ut att man behöver en bok. Så la upp att jag behöver en i alla fall och sen om dom hade andra så skulle jag vara intresserad av det med. Så nu är det en tjej som har skrivit att hon har dom flesta böckerna så ska se om man kan köpa av henne till ett bra pris :) Så nu känns det bra igen att jag kan få tag på dom och inte behöver stressa!

Buhu suck!

Kategori: Allmänt

Har suttit hur länge som helst och letat efter böckerna som jag måste ha men kan verkligen inte hitta alla!!! Jag ger upp nu. Mailade programansvarige och frågade vad jag skulle göra för jag orkar inte leta mer nu. Har mailat dom andra om böckerna jag vill ha som jag hittat men bara en som svarat. Och då var det understruket i boken, big no! Tänker inte köpa en bok som redan är understruket i, om det inte finns annat alternativ. Men skiljer det 200 i priset så tänker jag köpa den med kladd, om det inte är för mycket kladd i den då. Kan man köpa böcker från bibblan?

Aja, skit samma. Är trött på det här nu så tänker gå och lägga mej. Vi hörs i mon. Godnatt :)

Hej!

Kategori: Allmänt

Fullt upp idag. Känns skönt att ha något att göra! Är ju så van vid mina nätter då det inte händer något så det är lite konstigt:) Men det går bra! Har inte gjort så mycket förutom gjort det jag ska då. Efter jobbet ska jag och mamma till lägenheten och skriva ut en massa papper som jag skrev här igår. Sen blir det att äta och byta om för ska va på gymmet sen vid halv 7 tror jag det är. Så det är mycket att göra idag med. Men sen är jag ledig till måndag!:D Jobbar kvällen i mon men efter det är det ledigt några dagar, så skönt!

Grease + 4 krogar

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har lite tid innan jag måste åka till jobbet så tänkte att jag kunde göra inlägget nu:) 
 
Söndagen började med att mamma ringde och väckte mej 2 minuter innan mitt larm ringde. Då var det bara att på med sminket och äta frukost. Vid klockan två på eftermiddagen. Dom kom och hämtade mej i lägenheten för jag sov där under dagen. Då åkte vi till Museiparken, tror det stavas så, för det var där musikalen skulle vara. Så fort vi kom dit började det små regna som tur var hade mamma med sej rätt många regn ponchos som vi kunde ha på benen och sitta på. Hade även regnjackor med till oss. 
 
Tyvärr regnade det bara mer och mer under eftermiddagen så när musikalen var slut var vi ganska blöta ändå. Och stackarna på scen var ännu blötare. Det var en bra musikal, tycker dom har gjort den bra förutom en poerson som var så dålig skådis så det är inte sant! Men den var kul att titta på för mammas kusin hade huvudrollen Sandy. Kände även igen många av dom som var med, vet inte riktigt varför. Vi satt längst fram också så vi såg perfekt! 
 
Efter detta gick vi till 4-Krogar vid sjön. Hade bokat bord där till oss 4 efter musikalen. Det var riktigt gott och skönt att få komma in i värmen lite. Tog det vanliga: kycklingfile med klyftpotatis och bearnaise + tzatziki.
Efter maten körde mamma och släppte av mej och syrran vid lägenheten så jag kunde hämta mina saker och bilen. Då åkte jag till Robin och stannade där till han skulle gå och lägga sej. Körde hem och myste lite i sängen med världens skönaste morgonrock!
Det är den skönaste morgonrocken som någonsin gjorts tror jag. Den är så underbar! 
 
Nu ska jag byta om och sen åka till jobbet! 

Sorry

Kategori: Allmänt

Blir ingen uppdatering om gårdagen idag. Har haft fullt upp med att leta böcker till skolan. Visste inte att jag hade fått papper om kurslitteraturen så tur att Linda kollade igenom mina papper! Så i mon ska jag beställa dom, orkar inte ikväll faktiskt. Ska ner och hämta min tvätt och sen ska jag lägga mej. Ska upp vid 5 i mon så behöver sova snart.

Så i mon efter jobbet ska jag skriva ut en jädra massa papper med mamma för allt gick inte att beställa utan det var PDF filer. Och när jag kommer hem ska jag beställa alla andra böcker som jag lyckats få tag i. Kanske att jag hinner skriva om dagen då annars bli det kanske efter Zumban på kvällen. I och för sej, jag har inga nya bilder från den dagen så kan kanske skriva på jobbet om jag har tid.

Fullt upp i mon som sagt men det ska bli skoj! Just nu är det viktiga att jag får tag i alla böcker som behövs och vem vet hur lång tid det tar. Aja, vi hörs i mon! Godnatt :)

Lustigt

Kategori: Allmänt

Skulle skriva ett inlägg på bloggen via datorn för ett tag sen nu men gick inte. Ä fanns inte med utan blev en ' istället och när jag trycker på sudda ut pilen så tar den mej bara bakåt så hamnade på sidorna jag på innan. Vet inte vad som hänt men startar om den och den skulle uppdatera något. Har håll på i typ 10 min eller något. Hoppas den funkar för ha bara haft den i ett år. För några dagar sen så funkade inte tangentbordet ordentligt heller, kunde inte göra @. Så är lite irriterad på den nu.

Satt igår innan jag skulle sova och funderade lite på vad jag ska blogga om. Kom på en del så bara att beta av listan. Skrev upp det i min snygga bok från London! Ska börja med att berätta om gårdagen, men det kommer sen!


Aug. 18, 2014

Kategori: Allmänt

Igår efter zumba uppvisningen så gick vi runt lite på marknaden och kollade. Jag köpte ett läpp penna i typ samma färg som mitt Mac läppstift jag köpte i london, plus en foundation. Fick presentkort på butik M när jag fyllde 20 så var tvungen att använda det på något och smink är alltid kul. Hade gärna köpt några kläder men det va inga snygga då alls! Så fick bli lite smink.

Nu till poängen med inlägget. Tänkte inviga både pennan och min foundation idag på musikalen för har typ aldrig smink annars. På jobbet få jag inte ha såna färger på läpparna till exempel. Så testade foundation först och den va väl bra så, väldigt kladdig bara. Det liksom torkade aldrig in i huden. Sen tog jag pennan och den var inte så super bra. Målade över hela läpparna för att sen ta Mac stiftet. Det blev sååååå fläckigt. Inte alls bra! Vet inte om stiftet i sej är så dåligt eller om det bara va för pennan som det blev så. Men det funkade inte och det rann ut eller vad man ska säga.

Nu när jag kom hem och skulle tvätta av sminket blev jag helt röd om kinderna efter. Mamma sa att det va en allergi mot sminket. Jippie tänkte jag, jag som precis köpt det. Så det åkte rakt ner i soporna. Kommer i fortsättningen endast köra på det vanliga jag ha få excuviance, tror det stavas så. Resultatet, lite för mörka läppar för min smak men kan nog va snyggt till vissa kläder och smink.

Den super dåliga foundation för mej. Max factor är det och den är kanske kanon bra för vissa som inte ha problem hy. Jag rekommenderar den inte. Kostade nog 160:-. Köper den aldrig igen. Make up store har en foundation som jag använder ibland och den kostar 255:- torsdag jag. Körde på den ett tag först och min hy blev bättre då så mellan domma två skiljer det rätt mycket i pris ändå om man inte ha pengar att lägga på smink.


Den bästa foundation jag har haft. Den är speciell för såna som mej, med acne problem. Denna kan man använda som en dagkräm om man ville och den täpper inte till porerna. Kanon bra, kostar 300:- hos specialistläkargruppen. För en del är det mycket, andra inte. För mej är det så värt det. Smink får kosta, speciellt basen som är viktigast. Mellan denna och den från mus så är det ingen större skillnad i pris faktiskt, även om det kändes så då.


Jag kan faktiskt göra ett inlägg i mon om vilket smink jag använder och vad jag tycker om det. Nu ska jag sova, ledig i mon! Godnatt:*

Busy day

Kategori: Allmänt

Tror det stavas så? Vaknade vid 2 för att äta frukost och göra mej klar för att gå ner på byn inför dansen. Vid 3 satte vi igång och vid halv 4 var vi klara med första uppvisningen. Gick runt och kollade lite på marknaden för att se vad som fanns. Ville ha ett mobilskal men fanns inget till min. Mamma tror att den är så pass ny ännu så det är därför. Köpte lite marknadsgodis och smink på Butik M för presentkortet jag fick av Robins föräldrar när jag fyllde år. Sen vid kvart i fem körde vi sista uppvisningen och efter det stack jag hem och sov lite.
 
Blev lite kaos innan jag skulle åka nu för hade trott och hoppats på att mamma skulle köra in mej till jobbet så jag slipper ha en bil här inne i mon. Räcker liksom med en tycker jag. Men blev att jag fick köra själv i alla fall och då fick jag även gå och köpa maten själv så blev ont om tid där. Kom i tid till jobbet, men det var nog på gränsen. Men nu har jag mat ikväll/natt och till frukost i mon innan musikalen.
 
Kom precis på att jag glömde sex and the city 5 hemma nu så måste be syrran ta med sej den när hon åker sen tror jag. Annars har jag inget att se på inatt!! Perfekt att man kan tidsinställa sms då för då kan jag ju skriva det nu när jag kommer ihåg det och sen skickas det lagom till hon vaknar sen. (tummen upp)
 
 
Är så nöjd och glad igen nu när jag har mina naglar i blått och lila med glitter på! <3 Känner mej som mej själv igen.
Nu hittar jag äntligen en bild på bara naglarna.
 
 

14 augusti

Kategori: Allmänt

I torsadgs så fyllde mamma år. Då kom min mormor och morbror över till oss för lite fika. Vi kollade även på Frost (mitt kusinbarn följde med och mamma trodde det skulle lugna ner honom, nepp) som jag inte sett. Såg inte så mycket av den ändå eftersom det gick knappt att höra vad som sa när alla pratade och stimmade. Så jag kollade om den sen när alla hade åkt.
 
Dagen gick ut på att sova till 12 när mamma väckte mej. Sen vid 2 tiden åkte Linda och jag och handlade mat och blommor till mamma. Sen dammsög jag nästan alla rummen och sen fixade vi maten. Sen kom mormor och dom och då gjorde hon kaffe och sen fikade vi. Hade velat ha min frysta cheesecake så få ta och göra det en dag sen. Mamma fick bara blommor av oss för på söndag ska vi se Grease musikalen som dom har gjort i Växjö. Mammas kusin är Sandy i den så vi kände att vi måste se den. Och efter det ska vui ut och äta på 4-Krogar. Då bjuder jag och Linda dom på den maten. Present till mamma blir det då och sen tyckte mamma att vi kunde bjuda mormor för hon har bjudit oss på så mycket mat genom åren.
 
Så det ska vi göra och det kommer bli toppen tror jag! :) Ser fram emot det mycket! Så kommer sova i lögenheten efter jobbet så få dom plocka upp mej där innan musikalen.
Detta ska jag äta:
 

15 augusti

Kategori: Allmänt

Sov till ca tjugo i 3 idag för jag skulle till Robin och fira hans lillebror. Visste nämligen att jag inte skulle hinna sova något innan det var dags att åka så har sovit ca 14 timmar nu. Det behövdes kan jag säga. Så skönt att få sova ut en dag och inte behöva tänka på att ställa klockan. Annars har jag fått vakna en viss tid för jag ska träna eller det är uppvisninge eller liknande. Nu var det bara, sov så länge du vill liksom. Så det var välbehövt. Det kan vara bra att vara uppvilad med för i mon kommer jag inte sova så mycket heller. Upp vid 2 tror jag jag satte klockan på för vid lite i3 ska vi vara i byn och dansa Zumba och sen kör vi igen vid 5. Så blir att hem och sova med en gång efter det så jag hinner sova lite igen innan det är dags att åka till jobbet vid 7 igen. Kommer bli en seg natt i mon då eftersom jag börjar tidigare än vanligt.
 
Åkte som sagt till Robin idag så va där innan 6 för att fira hans lillebror. Hans släkt var där med, några hade redan kommit. Det var väldigt trevligt att se alla för det händer inte så ofta. Har sagt till dom om öppet hus för Zumban om dom vill testa på. Hans småkusiner håller på med dans tydligen så tyckte verkligen dom skulle testa Zumba kids. Det verkar väl som dom kommer göra det! :) Sen slappade vi lite och sen vid tio så åkte jag hit.
 
Så gott!!
 
 

Så lycklig!

Kategori: Allmänt

Har gått i en vecka och velat ha min lönelapp och trodde att jag skulle få den nu i helgen eftersom jag inte jobbar innan dess typ plus att den bruka komma ett tag innan. Så som jag trodde låg den här och kunde inte varit gladare! Så även om jag inte kommer jobba mycket i höst (vet dock inget än) så har jag på sparkontot så jag klara mej och jag har pengar till Spanien också. Jag har ju jobbat en del i augusti också och har några pass kvar denna månaden med, men kommer aldrig att komma upp i så mycket som denna gången. Men är nöjd med det, trodde aldrig jag skulle få så mycket någon gång här. Jobbade 201 timmar för juli tydligen, inte helt fel.

Nej, nu ska jag plocka lite! Hörs sen.

New babies

Kategori: AllmäntDålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Märker att jag bara skriver en gång om dagen typ just nu, lite tråkigt kanske. Inatt ska jag i alla fall kolla på Sex adn the City och måla och klippa naglarna. Ska nog klippa dom med en gång tror jag så jag kan skriva normalt.
 
Innan idag var det CXWORX och Zumba så har hunnit klämma in lite träning i alla fall även om jag inte gör så mycket om dagarna. Känner redan nu att jag kommer ha världens träningsverk i magen i mon efter CX passet. När Robin slutat jobbet i mon ska vi åka in till stan med och köpa present till han lillebror och sen blir det att städa och fixa lite.
 
På torsdag fyller mamma år så blir att fira henne lite. Min mormor och morbror ska komma och även Robin verkar det som. Skriver kanske senare igen när naglarna är fixade. Ska kolla på film och jobba så kommer inte hända så mycket. Inget att berätta om i alla fall. Kommer jag på något så skriver jag det :)
 
Kisse!
 

Tack för den!

Kategori: Allmänt

My har namnsdag den 28 februari

My är ett kvinnonamn, en smeknamnsform av namnet Maria. My är också den tolfte bokstaven i den grekiska alfabetet. My betyder en miljontedel eller eventuellt; en på miljonen.

 

Jag har namnsdag! Wihoo! Sitter och gör korsord och då var en: vad firar vi 13/2 och det var ju en namnsdag såklart dom syftade på så kollade upp om jag finns med. Och det gör jag! Först när jag kollade så tänkte jag fel och tänkte att jag firar vart 4 år, trodde det var skottdagen. Men det är faktiskt dagen efter pappas födelsedag! Så nu är jag nöjd :) Även om jag inte stå med i kalendern så finns jag med!

Nu har jag namnsdag två gånger som dom flesta.

28/2 My

7/12 Angelica

Work

Kategori: Allmänt

Förstår inte varför jag inleder nästan alla mina inlägg med att jag är på jobbet. Men så är det, på jobbet idag med! Sov till sex ungefär för ville verkligen sova ut lite så jag sov 10 timmar typ. Sen har jag bara ätit och slappat till det var dags att åka till jobbet. Trodde syrran var hemma men vid 11 tiden kom hon in här för hon hade tydligen fått jobba över. Så har haft sällskap här och det var riktigt trevligt!
 
Gillar att ha någon att prata med ibland:) Inatt blir det nog lugnt, inte så mycket att göra. På passet i mon tänkte jag fixa naglarna igen. Måste klippa dom för nu har jag problem igen med att skriva på datorn. Så kommer köra på blått och lila som jag haft förr. Hittar inte en bild på bara naglarnac här så fick bli denna, man ser ändå hur dom ska vara. Så deet är glitter på dom också, precis som jag vill ha det!
 
Imon har jag bokat in gymmet. Först CXWORX i 30 min och sen en timme Zumba också. Efter det blir det att jobba igen. Nej, nu ska jag boka bord på 4 krogar till mammas födelsedag. Hörs kanske igen!
 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Har sovit hos Robin hela helgen. Vi har inte umgåtts så mycket som jag hade velat men i alla fall. Jag skriver dag för dag här under, det blir nog lättast så.
 
FREDAG
Eftersom jag jobbade natten till idag så gick jag upp halv 3 för att duscha och sminka mej. Vid halv 4 åkte jag in till stan för att träffa dom andra som skulle dansa på Zumba uppvisningen. Gick fel och en massa skit så sminket var helt äckligt sen när jag väl kom rätt och kunde slappna av lite. Fick stresa för att hinna itid, men gick bra ändå! Vid halv 5 hade vi uppvisningen och efter det gick typ alla hem så jag följde med Karen (läraren på Karens dance academy) och hennes familj och åt lite. Sen skulle barnen åka karusell så var med dom lite då med, blev bra kompis med barnen! Vid 7-8 tiden åkte jag till citygross för där var mamma. Sen åkte vi hem och jag packade lite och mamma gjorde hambrurgare så åt det innan jag åkte till Robin. Han körde en kompis till stan så han kom efter det så åkte vi ihop till honom. På kvällen gjorde vi inte så mycket för jag var så trött så vi la oss ganska snabbt.
 
LÖRDAG
Vaknade vi 9 tiden när Robin väckte mej. Det var auktion i huset jämte, tror jag skrivit det redan. Och jag ville följa med så fick klä på mej snabbt. Sen fick jag sån huvudvärk så vi fick gå hem igen så jag kunde ta lite Ipren och äta en macka. Sen vid kvart över 11 åkte jag till stan för att jobba 3 timmar och sen ha Zumba uppvisning igen. Det gick bra faktiskt och var roligt så nästa helg kör vi igen. Efter detta skulle hon bjuda på mat för vi ville ställa upp och dansa med henne. Så vid lite i 7 var vi klara och då skulle etydligen Alcazar uppträda så tittade på dom och sen åkte jag till Robin igen. Så vi tittade på TV rätt länge sen gick vi och la oss. Pratade i typ 2 timmar om ingenting innan vi somnade.
 
SÖNDAG
Vaknade vid 8 för Robin hade tydligen satt ett larm på det. Stängde av det och sen somnade vi om till 12 tiden. Jag var dödstrött så somnade om igen och bad han väcka mej om en timme om jag inte kommit upp. Han va så söt och försökte smyga in och hämta sitt snus med för han ville inte väcka mej. Vid 1 kom han in sen och hade gjort frukost till mej! Så fick frukost på sängen av honom, så snällt! Så nu få jag ge honom fruksot på sängen någon gång. Sen åkte vi till stan och köpte lite saker till bilen som inte fanns. Köpte 3 doftgranar för det var så jobbig lukt där inne. Sen åkte vi tillbaka och fixade lite och sen gick jag en runad med hans mamma och sen åkte jag hem. Så har sovit lite innan det var dags att åka till jobbet.
 
Långt inlägg det här men så blir det. Kommer bli skönt snart för jobbar mitt sista pass i helgen än så länge så sen blir jag lite ledig. Kommer vara ledig ca 1.5 vecka tror jag innan skolan börjar. Men det ska verkligen bli skönt att åka bort en vecka i höst sen. Och första helgen i september så åker jag till Göteborg med Robin! <3
 
Om det är lite virrigt i inlägget är det för att internet inte vill funka hela tiden. Så det som hinner sparas kommer med men vet liksom inte vad jag skrivit precis innan det sluta funka. Så är det konstigt på vissa ställen är det därför.

På jobbet igen.

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen varit ledig idag men sen lyckades den som skulle jobbat 12 timmars passet bli sjuk så fick hoppa in 3 timmar i alla fall. Vi 3 tiden sen ska jag bort till Palladium för det är Zumban igen. Denna gången kör vi på Båtsmanstorget också så det ska bli skoj. Efter det ska vi äta alla som dansat, tror jag och sen ska med bli skoj:)

Sen åker jag till Robin och kör kanske en myskväll. Dom ha ju fått 7 ankungar till och dom är så sööta!! Så man vill bara gosa med dom hela tiden. Det var auktion (eller vad det heter) i huset bredvid så vi var där en sväng med och tog med lilla vovven. Alltså gud vad han darrade och va rädd. Jag gick och höll honom och så fort jag satte ner honom kröp han så nära han kunde. Han satt till sist på min sko stackarn. Så han blev glad när vi gick hem igen:)

Woop woop!

Kategori: Allmänt

Var i Ljungby med syrran och Robin innan och skulle kolla på ett par bilar vi sett ut. Det slutade med att vi köpte varsin^^ Tur att Robin var med för annars hade vi inte fått hem våran gamla bil:P Så äntligen har jag en egen bil och vi behöver inte dela. Som  syrran skrev på sin blogg: nu kan jag köra vart jag vill, när jag vill och kan va borta hur länge jag vill. Lättare att hålla koll på bensinen med, nu få vi tanka våra egna. Innan fick vi dela på det oavsett hur mycket man körde, ingen hade ju koll på det. Och förhoppningsvis är detta en bil som jag faktiskt kan lita på. Som inte kommer stanna bara sådär. Helljus som är såååå mycket bättre än den gamla, mitt halvljus är som helljuset på Renaulten. 
 
Så här ser min nykomling ut!
Tycker att den påminner mycket om Renaulten vi har i modellen faktiskt och den gillar jag. Så jag är mycket nöjd med denna än så länge faktiskt:)
 
 
Fick brev från CSN också och jag har fått godkänt på att få studiemedel eller var det heter. Så 705:- i veckan skulle jag väl få tror jag att det stog. Och det är väldigt bra tycker jag, då kan jag köpa böcker utan att behöva ta från lönen eller sparkontot! Men i papprerna stog det att jag hade kryssat i att jag inte tjänar något detta halvåret. Vilket är konstigt för på hemsidan stog det om jag har tjänat 62000:- detta halvår eller mindre. Ööh, ja det är lite skillnad. Skulle aldrig komma upp i så mycket per halvår som timanställd. Så hoppas det som stog på sidan är rätt och att det bara stog fel i pappret.
 
I mon ska jag in till stan igen för då är det Zumba uppvisning vid 16.30 på Palladium. Ska bli riktigt skoj faktiskt! Hade varit mega kul att få vara "förband" till artisterna på Rix-Fm festivalen. Hade varit kul om Karen kunde fråga dom som är ansvariga om vi inte kan få köra en låt innan. Hade varit så kul!! Och så kör vi även på lördag och nästa helg på Alvesta marknad.
 
Känner mej skit glad för tillfället faktiskt. Livet känns fantastiskt. Underbar familj, världens bästa djur, en pojkvän som älskar mej en himla massa (enligt honom själv), en ny fin bil som är BLÅ!! Ett jobb, även om det inte är fast så är det ett jobb som jag älskar. Jag får dansa och röra på mej på det mest roliga sättet, alla borde pröva en gång att köra Zumba. Jag har en underbar säng som jag tillbringar ca 75% av tiden i en ledig dag (24 timmar) för den är så skön att ligga i. Jag har en bra utbildning med bra betyg och erfarenheter med mej. Jag ska börja skola igen och förhoppningsvis få en massa nya vänner. Det är perfekt just nu!
 

Hallo!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet som vanligt när jag skriver. Det är typ enda gången jag skriver något? Idag har jag inte gjort så mycket utan har mest legat i sängen. Janeth kom över en liten stund och sen stack vi och träffa en kompis vi umgicks (stavning?) med mycket i högstadiet. Det var ritkigt trevligt faktiskt. Inser nu att jag saknat tiden från högstadiet. Hade så mycket roligare där än på gymnasiet. Så lycklig när jag slutade från klassen JB och aldrig mer behöva se dom igen. Men högstadiet var inte samma sak, det var inte lika kul att sluta där faktiskt.

Men i alla fall. Sitter på jobbet och läser lite bloggar. I mon när Robin har slutat jobbet ska vi åka och kolla på en bil. Syrran kanske följer med också om hon hade lust med det. Sen blir det att umgås lite med Robin också. Vi kommer ses i helgen så blir inte så länge för jag måste sova innan jag ska upp och jobba igen. Mitt sista pass i mon sen har jag ledigt till söndag för då jobbar jag natten igen.

Har inte fått njuta av sommaren ett dugg i år så är glad att vi ha Gran Canaria inbokat alltså. Skönt att jobba och tjäna pengar för vem vet när jag jobbar igen? Sommaren har varit intensiv och det är något jag inte är van vid eftersom jag inte har jobbat speciellt mycket innan. Det ska bli kul sen när skolan börjar för då har jag lite att syselsätta mej med när jag är ledig, vilket jag tror jag kommer va mycket i höst och vinter. Och mamma säger att man inte kommer va i skolan hela tiden heller utan att det är mycket självstudier. Så skulle jag behöva jobba en kväll så är det lugnt. Nätter är bra för då kan jag plugga hela natten om jag vill.

Nu blev det luddigt igen. Som vanligt, men kom liksom in i det ordentligt. Kan liksom skriva en bok snart. Hade varit kul att va som Carrie i Sex and The city och ha en egen spalt i en tidning (även om man inte läser tidning så mycket längre) och bara skriva om det som intresserar en.

Nu kom jag på det!

Kategori: Allmänt

Den som fastnade mellan armarna på dom två som va bro skulle ju välja en sak. Innan leken börjat så bestämde ju dom två typ att den ena är glass och den andra tårta, så beroende på vad man själv gillade typ så fick man stå bakom den personen sen. Låter kanske virrigt men nu minns jag precis! Och när alla hade blivit fångade och stog bakom en av dom som höll bro så tror jag det blev dragkamp. Ååh så löjlig lek men den va så kul!

Bro Bro Breja

Kategori: Allmänt

Eller hur den ramsan nu gick. Tittar på Top Model och då ska dom fota olika barnlekar. En liknade den här Bro bro breja, London bridge tyckte jag det stog att den hette. Kom typ ihåg hela ramsan och tänker, hur kom man ens på den? Vi lekte den jätte mycket och det va ju skit kul. Det var så enkelt att vara ett barn och leka hela tiden. Kommer inte riktigt ihåg hur den leken gick till men ramsan kommer jag ihåg som sagt.

Någon dag ha jag sagt till Robin att jag ska lära honom King Kurt som vi spelade väldigt mycket i mellanstadiet. Det var också kul men det blev typ alltid tjafs har jag för mej. Men ändp kul att återuppleva lite av barndommen. En annan lek som jag älskade var Ta land, tro den hette så. Då skulle man kasta en pinne i någons land och beroende på vad som hände skulle man stå på ett ben och dra med pinnen från kant till kant i det landet då. Men satte man ner foten innan man dragit klart strecket så fick man inte den delen va landet. Minns verkligen inte hur man lekte den leken men den va så kul!!

Nu slutar jag snart och då ska jag tanka och sen till Biltema åt pappa. Sen blir det hem och sova! <3

Shoppingen från Helsingborg

Kategori: Allmänt

 

Hård natt

Kategori: Allmänt

robin och jag blev väckta av mamma vid 3 tiden igår och då gjorde vi oss lite iordning och sen åkte vi till Vislanda och åt frukost. Sen körde han mej till mormor så var där en timme typ sen fick Linda köra mej till Robin för hon skulle hem och sova.

När jag kom till Robin pratade jag lite med hans mamma och gosade med hundarna. Hans bror och tjej var där och dom ha också en hund och dom är så mysigt. Vi har knappt träffats men hon vill ändå pussas och mysa:) Sen stack vi till Robins kompis och drack lite och sen drog vi til hotellet i Vislanda för det var vägskälsdans där.

Det var faktiskt roligt och det var många där, men kan vara för att det aldrig händer något där annars^^ Så vid halv 4 gick vi väl och la oss sen. Så jag är lite trött just nu för hade gärna sovit mer eller åkt och badat. Vi vaknade vid 11 så hann va där typ 2 timmar för dom körde hem mej vid lit i 1 så skulle dom bada då.

Dessutom måste syrran och jag städa ikväll efter jag slutat jobbet så kommer inte vara hemma förrän typ 2 tiden inatt också. Kommer bli såååå segt. Men jobbar natt i mon så kan sova länge:)

Hello!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet just nu. Har inte så mycket att göra så ska leta upp en film att kolla på till klockan blir 1. Robin kommer sen någon gång med, vet inte när ännu. Om jag känner honom rätt så kan det även hända att han somnar och så är det kört. Sa till han att sätta larm i alla fall, men han kommer somna om eftersm han aldrig znoosa. Så har han inte kommit innan 4 så måste syrran stanna för annars kommer jag inte hem sen.
 
Idag har det inte hänt så mycket. Legat i sängen nästan hela dagen, så skönt! VArit uppe för att äta eller gå på toa, inget annat. I mon däremot blir det lite mer att göra. När jag vaknar så ska vi åka till mormor, har inte sett henne på jättelänge. Sen ska det tydligen bli fint och då ska vi bada också och på kvällen är det Vägskälsdansen i Vislanda. Hoppas på att gå dit för det var längesen jag var ute eller på fest nu.
 
Ska troligtvis gå ut med lite vänner under Karl-Oskar dagarna, men då måste man har köpt biljetter i förväg tror jag så vi får se om vi går ut eller bara umgås:)