Håller på att lära mej

Jag har ju inte sprungit på 350 år ungefär, utan att överdriva. Försökte för någon vecka sen på gymmet och det gick helt ok och om jag inte minns fel så ökade jag hastighet också så det var ju kanon! 
Men i förra veckan efter ett nattpass tänkte jag ge mej ut på en runda innan jag åkte hem och oj vad bra det gick!? 
Jag körde ett varv runt sjön och det gick jättebra. Har absolut ingen aning om hastighet men just nu jobbar jag mer på att försöka jogga runt hela sjön utan att gå någonting och det gick väldigt bra. Vet inte om det var för jag hållt igång hela natten så jag var lite uppvärmd i kroppen men det gjorde inte ont eller något heller.
 
Har en tendens att få ont i benhinnor eller vristerna men fick inte det alls. Därmot gav jag mej ut på en runda igår innan jag åkte till pappa, gick mindre bra. Alltså själva rundan gick hur bra som helst men jag har haft on efter och fick det mot slutet under rundan med. Vet inte om det beror på att jag gick runt sjön på onsdagen + körde lite ben på gymmet. Kanske skulle vilat. men men. Jag antar att jag måste köpa löparskor och inte kan köra med vilka gympaskor som helst. 
 
Utsikten förra veckan
 
Det var tidig morgon men väldigt fint väder. Inte så varmt men det gjorde inget, blev inte lika svettig då heller. 
 
Vore bra om jag kunde börja med att få in ett pass i veckan för att vänja benen och fötterna men vi få se hur det går. På grund av mina ljumskar har jag övergett squats på alla sätt och vis och kör enbart maskiner eller gummiband just nu så vet inte om det blir för mycket påfrestning att börja springa också när allt in är helt ok. 
Men det är skönt att springa och det gör mej glad. Sätter på lite Volbeat eller en podd och sen bara köra utan att man tänker på vad man gör. Fint det.