Bra helg

I lördags jobbade jag och direkt efter det så packade jag ihop kläder till både mej och Lucas innan jag körde till hans pappa. Lucas och hans bror var redand är för dom hade hängt på dagen så de åkte dit tidigare. Det var soligt och fint när vi kom men det var sjukt kallt! Vi skulle börja med att bada tunna och sen äta men det dröjde nog 2 timmar innan jag hoppade i vattnet ändå för det såg kallt ut. Men det var sjukt varmt och skönt där i. 
Efter det bjöds det på grillat och det var riktigt gott. Är det något Lucas pappa kan (vad jag vet) så är det att grilla så det alltid blir saftigt och bra. 
Sen åkte vi faktiskt till Moheda någonstans för en kompis till dom hade fest. Vi var inte där så länge utan Lucas mamma körde hem oss efter kanske 1-2 timmar. Jag hade haft ont i huvudet hela dagen för jag hade inte ätit mycket på jobbet och sen bara druckit kaffe (!!) och energidricka så det satte sina spår. Så vi åkte faktiskt bara förbi McDonalds och sen hem och sov. 
 
Fördelen var att jag vaknade och mådde bra dagen efter i alla fall. Lucas mådde piss som vanligt haha. Vi låg och slappade i soffan ett bra tag men sen fick vi åka och hämta våra bilar för vid 18.00 hade receptionsgänget bordsbokning på Pinchos! Det var så mysigt och välbehövligt. Vi pratade och skrattade en massa så vi störde nog de andra som var där haha. Men det var det värt och jag sov gott den natten! 
 
Vi kör en favorit i repris bild på Linda och Ellie när vi var på Pinchos i Göteborg!