MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Fota Liza

Kategori: Allmänt

Asså Liza är hur kul som helst att fota biland, idag var hon verkligen det! Hon åt lite gräs och tänkte att jag skulle fota henne, man kunde få roliga bilder kanske. Och det fick jag! Tycker jag i alla fall.
 

Halloj

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev så här kommer en liten uppdatering! Idag har jag jobbat lite idag. Ett pass mitt på dagen blev det:) Sen har jag gått en sväng med syrran och lite så. Slutade för en time sen och har ätit lite grann! 
 
Imon ska vi kanske till Älmhult, ingen aning än faktiskt, vi få se det imon! Sen blir det jobb onsdag och torsdag och lite mys med Robin i helgen. Vi ska kanske på bio med, vet inte vilken ännu eller om det blir av.
 
Nu tror jag att jag ska kolla lite kläder på nätet och skor. När jag får lönen nästa månad ska jag äntligen (tror jag) köpa mej ett par Jeffrey Campbell skor. Har velat ha i två år i alla fall, tror jag dte blir, men har inte haft råd till det så nu när jag får mer pengar ska jag fixa det! 
 
Vi hörs när vi hörs! 
 

Jobb!

Kategori: Allmänt

Det är så roligt att jag har fått lite mer jobb denna månaden!:) Sitter i receptionen just nu, körde natt igår och så är det idag med! Många skulle nog tycka det är tråkigt att sitta uppe hela natten och jobba, men här är det faktiskt kul. Inte så mycket att göra, men roligt ändå:) Vet inte hur länge jag jobbar idag däremot, det är sånt man märker.

I mon ska jag i alla fall träffa Robin lite. Han är ledig så kan köra förbi em sväng innan jobbet igen.

Nu ska jag nog hitta lite salta pinnar att äta.

Födelsedag + årsdag!

Kategori: Allmänt

Ska precis åka till Robin nu för hans mamma fyller år idag så ska fira henne och så ska jag träffa Robin i och med att vi firar ett år idag:) 
 

1 år med Robin! <3

Kategori: Allmänt

 

Göran, <3

Kategori: Allmänt

Göran va så ensam en dag så han fick följa med upp en liten stund, det tog inte lång tid innan hann fann sin plats - i Hugos (marsvinet) transportbur!
Du är så fin min boll, love you,<3

Halmstad med Robin!

Kategori: Allmänt

Jag fick ju ett presentkort på en övernattning i dubbelrum för 2 personer från Cardinal när jag hade min praktik där och i helgen så använde jag det på ett Clarion Collection hotell i Halmstad med Robin:)
I morgon har vi varit tillsammans i 1 år så meningen var att vi skulle fira lite och hitta på något mysigt. Det var riktigt mysigt med att göra något bara vi två:)
 
Så det hoppas jag att vi gör om en gång sen! Vi gick och kollade lite vid sjön eller vad det var, Nissan, men såg mer ut som en flod som slingrade sig där bara. Fotade inte så mycket men å andra sidan så korten från områderna där vi var. En bra helg! 
Love you!