MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Lååååång helg

Kategori: Allmänt

Men ändå igen vila. I freadgs var jag ju hos min kusin på kvällen på fest och sen åkte jag hem vid halv 12 tiden. somnade runt halv 2 och sen ringde klockan (faktistk) vid 7.30 så hann sminka mej och ge djuren lite mar och sen åkte jag till jobbet. Var där till 15.00 och sen åkte jag till Robin. Åt när jag kom dit och sen fixade vi med stereon i min bil och nu har jag AUX! Men det tog ett tag. Sen åkte vi hem till mej vid halv 9 eller något och gjorde lite chips och dip och sen glodde lite på TV.
 
Idag har jag haft Zumba uppvisning som gick lite åt skogen, åt busken kanske man kan kalla det då. Och sen blev det hem och sova och det gick inte heller så bra. Sov väldigt dåligt och nu är jag här! Granen har fått en del paket också, kommer bilder när jag har min dator.
 
Imon är det skola med så blir lite jobbigt där ett tag. Men slutar vid 12 och då blir det hem till sängen! Täntke vakna tidigare och prata med mamma så hon får berätta lite vad dom hittade på  Kina!
Det får bli en gammal bild så länge.
 

Julpynt

Kategori: Allmänt

Har pyntat lite granna i mitt rum, ska upp mer en annan dag. Har fixat byrån i alla fall så nu är det bara spegel och tavla som ska upp ovanför. Har städat i min bokhylla och det tog typ evigheter kändes det som, och det syns inte ens. Rensade lite i lådor i hyllan och slängde gamla smycken så sånt där så därför är det bara jag som antagligen kommer märka det^^ 
 
Har målat den ena handen med nagellack med så efter jag har ätit och handlat hoppas jag hinna med den sista handen med. Om inte annat kommer jag måla på söndag när jag jobbar. 
 
Ser mysigare ut när man är längre ifrån, men tror att det kommer bli skit bra när spegeln är uppe! 
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och jag tog mej en sovmorgon till 11! Vaknade i för sej vid 9 tiden av att någon ringde på hemtelefonen, stod okänt nummer så då ville jag inte svara men med tanke på hur jävla länge dom höll på att ringa så svär jag på att det var en försäljare! Blev sur men gick på toa och sen somnade jag om:) 
 
Sen vaknade jag innan 11 för att det kom något från MyMoodle, skolans sida och då kände jag att det inte var någon mening att somna om. Jag har precis ätit frukost, ingen höjdare faktiskt. Men det var ju mat:) 
 
Funderar på om jag ska måla naglarna eller inte. Ikväll ska jag till min kusin på lite festligheter och det ska bli skoj! Tyvärr måste jag nog åka hem innan 12 för ska jobba i mon vid 9. Så är ledig fram till 6 för då ska jag träffa Karen för ett snabbt möte typ. Ska gå igenom dansen lite snabbt innan uppvisningen på söndag. 
 
Ska plocka ner julsaker med med pappa idag:) Kommer inte bli tid till det i helgen precis så tar ner det nu. Bokade in Hobbit igår och betalade den nu så om ett par veckor blir det bio! 
Göran ha en speciell stil när han tvättar framtassarna och ansiktet. Vet inte om han gör det för balansen då han är lite stor.
 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu tycker jag att jag har suttit väldigt länge med mina skoluppgifter så tänkte faktiskt gå och lägga mej. Har satt igång Harry Potter 3 också för den första tog slut.Har skrivit ut ett häfte från vetenskapsrådets hemsida så ska sitta och markera det som är viktigt till min uppgift och sen kan jag skriva mer om det i mon. Denna examensuppgift ska inte vara inne förrän senast 29/12 så har en månad på mej så det är inte bråttom, har har ju ändå börjat på den redan. 
 
Men nu ska jag natta mej i alla fall. Mamma skrev för kanske 1 timme sen och skrev godmorgon. Blev lite konstigt när det stog godmorgon när klockan var halv 12 på natten här. Verkade som dom skulle på någon marknad idag. Gud jag håller på att somna här vid datorn...
 
Ska borsta tänderna och tvätta ansiktet sen ska jag bädda ner mej i min gosiga säng:)
Super snygg bild på mej bara för det. Not
Förhoppningsvis kommer den där speglen upp på väggen snart med^^ 
 

Smiter dom aldrig?

Kategori: Allmänt

Alltid när någon ny kommer och hälsa på så undrar dom alltid om inte djuren smiter när vi ha buren öppen. Råttorna har alltid haft det öppet och dom har aldrig rymt från den, inte ens när buren stod på golvet med typ 30 cm ner till marken. Däremot så har dom hoppat från sängen. Marsvinen är inte så smidiga att dom kan rymma över burkanten tror jag men det har aldrig hänt det heller. 
 
däremot bruka vi behöva stänga när folk kommer för att dom är rädda för dom^^ Men även för att vi inte vill att alla småkusiner bland annat ska stoppa in händerna och försöka ta dom. Dom kan faktistk bitas om dom känner sig hotade även om dom inte hoppar ur buren. Vet inte om det är normalt att man kan det eller om vi har väldigt lydiga djur bara.
Vi stänger bara när vi ska lägga oss för att visa att det är sovdags. Inte för jag vet om dom fattar det så men det är enda gången och så öppnar vi när det är frukost. Tänkte på det häromdagen faktiskt detta med att vi ha burarna öppna. Altlså när ingen är hemma skulle vi ju aldrig märka om dom smet. Vi hade inte sett det förrän vi kom hem. Man kan ju tycka att man borde stänga när vi inte har dom under uppsikt men hittills har det aldrig hänt.
 
Annars är det väldigt noga med att man ska stänga alla burar så ingen smiter. Har aldrig behövts här och det är jag glad över för då gör det inget om man glömmer stänga ;)
 

Damn, OMG och I'm in heaven!!!

Kategori: Allmänt

Nu kan man ju tro att det har hänt något helt otroligt och det har det också. JAG HAR GJORT VÄRLDENS GODASTE SMOOTHIE!!!!!!
 
Brukar göra en med banan och frysta jordgubbar. För att det ska bli något av det så har jag vanlij glass och vanlij joggi. Men nu såg jag att frukten vi hade såg lite tråkig ut så slängde i lite päron med och mjök för att glassen skulle smälta lite. Alltså det är det bästa jag varit med om!! 
 
Skrev direkt till Linda och hon ska prova den någon gång! Glassen tog slut nu med så måste köpa mer innan vi kan göra den. Såg även att joggin gick ut 18/11 när jag väl hade hällt i den^^ Men den luktade och smakar precis som den brukar så 10 dagar över tiden gör visst inte så mycket. Säger jag nu men imon kanske jag få bo på toan bara för det.
 
Men var bara tvungen att skriva det!! Det gör hela min plugg-kväll så mycket bättre:D 
Bredvid har jag en kopp med vanlij/caramel te också:) Mums! 
 

Lång dag! - lång text

Kategori: Allmänt

Hade bokat ett möte med våran seminarieledare för att prata om fältstudierna för vi kände oss helt vilse. Men nu hänger vi med lite i alla fall! Skulle träffa henne vid 10. Klockan ringde vid 8.15 som jag hade ställt den på. Men sen ville znoosa lite så ställde om den till 8.25. Av någon anleding så ringde inte klockan utan jag vaknade 9.20 av en försäljare eller något ringde. Vet inte vad som hände där alltså.
 
Så blev snabbt på med kläder, packa med allt som skulle med och ge djuren mat. Så hade seminarie sen mellan 11-12 så sparade mej till lunchen med att äta mitt första mål. Sen hade vi föreläsning till tre och sen åkte jag till lägenheten för att plugga lite och fixa lite med gympan som vi skulle ha vid halv 6 idag. Det gick bra och så och sen åkte jag till gympan och det var roligt idag. Barnen är duktiga så det är kul! Dessutom är det bara 2 gånger kvar nu detta året! 
 
Kom hem vid typ tjugo i 8 sen och pt mat som pappa gjort. Satt där nere efter maten och kollade på Hela Sverige bakar som slutade vid 9. Nu har jag betalat resan till London, rapporterat närvaron från gympan, gjort mej lite te, satt in alla föreläsningspapper i en pärm och plockat iordning alla papper och saker till skolan så det är lite ordning på att. Bokade in Hobbit idag med! 
 
Blev så sugen på Harry Potter filmer på vägen hem så satte igång första filmen. Och det kräver såklart Harry Potter tröjan! ;)
Plugg och Harry Potter, perfekt kväll! Kan också säga att Ravenclaw inte är min favorit, men det hemmet har min favoritfärg! Alltså var valet lätt när jag väl skulle köpa den..
 

I datorsalen

Kategori: Allmänt

Vi lär oss hur man ska söka upp rätt böcker och tidskrifter och massa saker typ. Det är kul för stolarna är as sköna men vi höll på att ha ihjäl oss när vi skulle ställa in stolen. Är hungrig just nu, tänkte köpa nudlar till lunch idag så vill ha mat nu!!! Slutar vid 12 typ. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra om jag ska va ärlig. Slutar vid 3 och sen är det en annan föreläsning vid 4 till 6 så mycket att anteckna idag! 
 
Nu ska vi tydligen jobba så måste sluta! Hejdå! 

Tisdag 25/11

Kategori: Allmänt

Lönedag! För dom flesta, men fick min för 5 dagar sen;) Men idag kom i alla fall studiebidraget och det är bra! Idag har jag inte gjort något precis. Läst lite, slappat mycket och duschat, typ det enda. Vid 3 tiden åkte jag in till stan för att jobba till åtta och sen åkte jag och tankade och som vabligt krabbade kortet. Blev sur så gick in i butiken, OKQ8 vid City Gross har en bemannad mack så kunde gå in dit. Han sa att kortet funkade (vi drog det där inne på test) så jag kunde trycka på knappen där ute att jag betalar i kassan. 
 
Då funkade det. Han sa att det bruka krångla men visste inte om det var kortet eller maskinen och då sa jag att det är kortet eftersom det inte var första gången. Sen kom jag på att detta kortet var nytt så det är nog deras macker för det blir samma i Alvesta ibland. 
 
Sen när jag kom hem så satt jag nere hos pappa lite och sen har jag läst och slappat lite. Ska fortsätta läsa hade jag tänkt. Ska ge mej på att skriva lite dagbok med, har gjort det en gång på 1.5 år typ så måste bli bättre på det:) Kan ju alltid in här om jag undrar vad jag gjorde för länge sen. 
 
I mon är det skola 9-15 och föreläsning 16-18 och sen Zumba 18.30-19.30. Sen ska jag hem och sova! Kommer bli en lång och seg dag så funderar på att stanna till på City Gross på väg till skolan och köpa soppa jag kan micra. 
Pappa fick en rulle center och det var fler som ville ha! 
 

Royal Garden Hotel

Kategori: Allmänt

Resan bokade vi igår men ville inte skriva ut något innan Elin fått veta det:) Så den 26 mars åker vi från Kastrup till London för att hälsa på Elin i 4 dagar! Ska bli skit kul och vid den tiden har det gått typ 1 år sen jag träffade henne, sjukt! 
 
Det ska verkligen bli as kul att åka dit igen och förhoppningsvis kanske Elin kan visa oss godbitarna som vi kanske annars inte hade sett. Blir en del shopping vet jag eftersom vi inte har alla dom affärerna i Växjö, haha. Vi har ingen av dom här;)
 
Det kommer bli underkläder från VS, billiga saker från Primark, söta badsaker från Lush (om vi hittar dit denna gången) och jag vill gärna in på Selfridges igen och kolla:) Linda och jag har bestämt att vi ska till Harrods med. Denna gången bor vi närmare det tror jag än vi gjorde sist. Här kommer en bild på hotellet! 
Det ska ju tydligen vara 5 stjärnligt och om man kolla på bilderna tycker jag att det är sjukt jävla snyggt! Det ligger i Kensington vilket inte säger mej ett dugg men har sett på kartan att det ligger ganska nära Oxford street (tror jag det var) så då vet man ungefär vad man är. 
 
Åh jag längtar verkligen till vi ska åka dit!!!! Bara 122 dagar kvar haha :)
 

Trist

Kategori:

Okej denna föreläsning är så trist. De som pratar låter så uttråkade själva och det dom säger känner jag att vi fått reda på under en föreläsning innan. Detta är personer som kommer och pratar om deras jobb och just detta lät så trist. Tror inte att alla som jobbar med socialt arbete gör exakt lika dant men dom kanske låter lite mer entusiastiska i alla fall.

Har en kille i klassen mes som bara somnar hela tiden med. Tycker det är skit dålig stil. Han kom för sent till att börja med och sen ligga och sova på det också. Kan säga att jag inte gillar honom ett dugg. Men för en gång skull säger han ingenting vilket han bruka göra på alla lektioner. 

Aja. Slutar om en timme i alla fall Tack och lov. Brukar gilla föreläsningarna men denna get mej inget tycker jag så vill bara hem. Hemma sen ska jag läsa om forskningen och svara på frågorna till seminariet till torsdag. Har skola på onsdag igen också och då kommer det bli en lång dag! Ska jobba i mon lite med så bli ingen träning😯 Men kommer tjäna pengar i alla fall😉

Ensam hemma

Kategori:

Inte riktigt men på övervåningen i alla fall. Idag åkte mamma till Kina ju vilket betyder att jag ta hand om djuren hela veckan plus att det kommer vara väldigt tyst här uppe. Sa till Robin att det är synd att han ska jobba borta igen annars hade han gärna fått sova här hela veckan^^ 

Men men det ska nog gå. Kommer vara hemma sent både onsdag och torsdag och i helgen är jag knappt hemma så lär väl inte märka det så mycket. Det är ju mest när man ska sova som man märker av det. Är inte så social av mej hemma i vanliga fall så på så vis är det ingen större skillnad☺ Det svåra kommer vara att komma ihåg att ge djuren mat för drt bruka alltid mamma fixa eftersom hon gå upp före mej. Få väl hänga nere hos linda och pappa om det bli för ensamt. 

Godmorgon

Kategori:

Åt precis frukost och nu är så hur mätt som helst. Det verka alltid som en bra idé att ta massa olika saker men man orka ju aldrig äta upp allt man tar. 

Idag är jag ledig och Robin ville på bio så vi nog åka in och titta på dum och dummare 2☺ Sen blir det nog att slappa lite och packa till skolan i mon. Om jag hinner, om jag inte är för länge med Robin, så ska jag läsa mer i den andra boken om forskning. Borde ta tag i fälstudierna med men gör det när vi pratat ihop oss i gruppen. Har inte så mycket att göra i veckan så kan alltid sitta med sånt då med!

Min önskelista

Kategori: Allmänt

Min önskelista från Nelly.com! Gå gärna in och kolla på den :) Här är dom perfekta kläderna för jul/nyår samt min födelsedag som kommer om ett par månader. Hade blivit as glad om jag fått/vunnit detta! 

Duktig!

Kategori: Allmänt

Har läst ut boken om forskning så tänkte ge mej på uppgiften till seminariet nästa vecka. Vi behövde inte lämna in någon text men jag vill gärna ha det med så jag vet vad jag hade tänkt. Ibland blir man ju helt tom i huvudet så då är det bra att skriva ner det innan dess;) Påbörjade även lite till seminarium 2 tror jag det var. Vi ska ha 4 stycken. Visste att jag hade läst om ett par frågor till den gången så tänkte att det var lika bra att skriva det medan jag minns det! 
 
Men nu har jag gett upp detta. Tänkte läsa lite i den andra forskningsboken vi skulle läsa men läste bara introduktionen igen. Är lite trött i huvudet för att fokusera på det sättet så har satt igång en film istället. Linda borde va här snart med och då ska vi kolla London resan och se om vi ska boka den. Lika bra medan priset är bra:)
Gillade verkligen dom här kulorna! Nu har det kommit upp kransar i fönstrerna med och till nästa helg kommer ljusstakarna! 
Så förbannat bra bilder egentligen för att vara tagen med en mobil. Personligen ser jag inte att det är taget med mobil och inte riktig kamera, mena det kanske proffs kan se. 
 

Sämsta låten någonsin

Kategori: Allmänt

Läste att Foki har gjort en egen låt och jag måste säga att det är det sämsta jag har hört alltså! Jag skämtar inte alltså jag satt hela låten och undrade hur man ens kunde göra en sån här? Och hur kan man ens älska den? Självklart är hon super glad över den och mega stolt men jag tycker det var det sämsta från 2014. Om det nu var rätt låt jag höre på Spotify, det var kasst!
Satt även och lyssnade på låten Ulrik gjorde för ett tag sen (Jag vet inte hur man gör) och det var ju bättre än Fokis men verkligen inte lika bra som hans andra låtar. Tycker mycket bättre om den stilen han hade innan. Men vem vet, hans nästa skiva kanske bli skit bra? Han skulle väl göra en skiva med Jonas Gardell om jag inte minns helt fel och det kommer säkert bli speciellt. Men förhoppningsvis bra :)
 
0 av 10 CD skivor till Foki!
3 av 10 CD skivor till Ulrik!
 
 
 
 
 

Sa Bacon

Kategori: Allmänt

Skulle läsa i den boken som jag läst nårga dagar nu och det första som står i det kapitlet jag ska börja i är: Kunskap är makt konstaterade den brittiske filosofen Francis Bacon. Uppfann han bacon med när han höll på eller vad kom det namnet i från? Typ alla saker som heter något mysko är döpta efter en människa ju. Asså gud vad jag låter trög när jag skriver detta men tror man fattar ändå. Ville bara skriva detta.

Fick reda på att vi har en pratikant i resturangen med, han va visst inne på sin tredje vecka och jag har aldrig sett honom xD Men han verka skit trevlig så han passar nog bra där ute med dom andra tror jag:)

Godnatt från mej

Kategori: Allmänt

Slutar om ca 20 min så ska hem och sova! Om jag inte kommer på något as viktigt eller kul att berätta så blir detta sista inlägget för idag. För mej är det inte lördag utan fredag så när jag vaknat är det lördag, inte innan dess. Så i mon blir det troligtvis fler inlägg. Bruka skriva en del när jag jobbar av någon anledning.

Så därför säger jag nu godnatt! Hoppas jag håller mej vaken i bilen hem bara. Kommer troligtvis (om jag kommer ihåg) lägga upp en bild på min mysiga säng sen :) Så att alla som måste upp bli avis på att jag få lägga mej ;)

Jag är grym!

Kategori: Allmänt

Tittar på förra veckans Doobidoo just nu och det var precics klippkyrkogården som dom kallar den och jag är grym på den! Har absolut ingen aning om vilka låtarna är eller när dom framfördes men har haft rätt alla gånger utom 2 tror jag. Gissa är en bra sak, man ska inte tänka för mycket då blir det bara fel. Så nu gissade jag på -69 och hade helt rätt! Av någon anledning. Grym är ordet! Woop Woop!

Sammanträffande

Kategori: Allmänt

Här om dagen pratade jag med någon (minns inte vem) om att klackar i 5 graders lutning gjorde att man vägde 4 gånger så mycket. Tydligen var det på Våra pinsamma kroppar jag hade sett det för det gick nu på TV. Men det var inte 5 grader utan det va 15 cm klack som gjorde att belastningen på något ställe på foten som blev 4 gånger så mycket. Sitter för långt ifrån TV:n för att se vad det stod och engelska ordet kan jag inte heller^^ Men det var lite kul att det kom upp nu någon dag efter jag pratade om det!

Resor

Kategori: Allmänt

När jag har fått för mej att jag vill åka någonstans så kan jag sitta i flera flera timmar och kolla runt på olika sidor och jämföra priser och fixa och ha mej. Nu är vi i första hand inne på en resa till London för att hälsa på lilla Elin och jag har hittat hotell + flyg för ganska billigt tycker jag. Även tåg till och från Kastrup för det är därifrån vi få flyga. Så när Linda slutar jobbet sen ska hon komma förbi och så ska vi kolla lite på det. Personligen tycker inte jag att detta var dyrt alls. Vi åkte dyrare med mamma i somras.
Ska även kolla vad det kosta att lägga till säng i så fall. Har just nu kollat för bara två pers och man kunde boka flyg och hotell i samma så det fick bli så. När det är bestämt sen får jag väl maila hotellet och kolla vad det skulle kosta med en person till.
 
När det är bokat och klart ska jag lägga ut bilder på hotellet:) Kan avslöja att det är 5-stjärnligt lyxhotell! Enligt sidan i alla fall. Stay tuned! Är övertaggad!!!!

Ljuasre jul

Kategori: Allmänt

På jobbet har vi en insamling tillsammans med andra organisationer i Växjö där vi samlar in julklappar till de som inte kan köpa själva. Tycker detta är en super fin idé och jag ska själv köpa något att lägga under granen :) Man kan lämna väskor om man vill det och kom fram till att jag har rätt många jag inte använder som fortfarande är hela och fina så det tänkte jag kolla över och lämna in:) Paken ska vara inslagna när man kommer också! Tydligen gjordes detta förra året på John Bauer (Best Western hotell i Jönköping)  och det blev ritkigt bra! Så det ska bi kul att se hur många paket det kommer bli sen:)
 
Så alla som läser detta kan gärna komma med bidrag också:) Det kan vara leksaker, gossedjur, smink, parfym, schampoo, deo, väskor, kläder och så vidare. Det ska ju självklart vara i fin skick också! Hygienartiklar kan man köpa i fina presentförpackningar lite överallt med ju så det är ju redan klart för inslagning i princip:) Väldigt kul och fin idé tycker jag. Tummen upp för det!
 
Och sen har vår duktiga kollega klätt granen också så nu känner jag riktigt julstämning här inne;) Vi kör plastgran hemma så det luktade verkligen jul om granen här (den är äkta) så jag stod där lite och sniffade på den^^,
Paketen kommer ligga under granen efter helgen sen. Ska försöka komma förbi och fota den igen då. Eller nästa gång jag jobbar. #ljusarejul
 

Porrfritt 100%

Kategori: Allmänt

Vi är ett hotell som är 100% porrfritt men sen för ett tag sen när jag och en praktikant jobbade kom vi fram till att alla dom här C More kanalerna har ju porr eftr midnatt typ. Kollade igenom listan på tv.nu och såg att på C More Hits skulle det vara det sen. Enligt lappen med de kanaler vi har så har vi inte den, men kände lite så här att det va ju konstigt. Kan vara så att kanalen är blockad eller något efter midantt och det hade ju varit bra i så fall. Vet inte riktigt hur det ligger till och jag ska inte ta reda på det heller. Kan va att det bara är den kanalen som har det och inte dom andra som ska visa sport och film eller vad det är, för dom tror jag vi har. Det står på lappen att vi ska ha 6:an också men vet i fan vilken kanal dom ha lagt den på i så fall. Hittar inte den där den borde vara och jag tycker jag letat flera gånger, ha hittat många filmer och program jag kunnat tänka mej att se när det är dåligt på dom andra.

Udda inlägg kanske men kom på detta nu. Mina inlägg är ofta inte genomtänkta utan jag skriver det jag lyckas komma på för stunden. Vet inte om det märks ^^

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade för ca 40 min sen och har precis gjort mej lite frukost. Är svin hungrig av någon anledning. Va länge sen jag vaknade och var hungrig faktiskt. Tittar lite på TLC med och helt plötsligt har det blivit 19 kids and counting. För ett par veckor sen var dom 17 och sen såg jag när nummer 18 föddes men när blev dom 19??? Fattar inte hur man kan ha så många barn eller hur man orka ta hand om alla. Visst att de större barnen hjälper till men ändå.
 
Aja. När jag har ätit klart blir det nog att läsa igen. Myskläderna är på!
 

Min kväll

Kategori:

Jag gnäller nästan hela tiden på att jag inte vill ha gympan längre, men när barnen kommer och kramas och vill liksom sitta halvt på en så är det skit kul! Det är precis som med spanskan i högstadiet. Jag ville inte gå dit men när jag väl va där va det roligt. Jag ska bara be om ursäkt ifall en del inlägg är lite felstavade eller ha ord som inte hör hit. Fick höra innan att det ha hänt och det är för jag skriver från mobilen ibland. Som nyss när jag ville skriva innan så ville min mobil skriva intensivt av någon anledning.  Den ändra mina ord på lustiga sätt, vi kör tydligen inte efter samma ordbok verka det som. Men ska försöka kolla extra noga när jag skriver men ser det konstigt ut vet ni varför😊

Efter gympan blev det Zumba också. Sista gången jag körde på en torsdag för i år då dom ha bestämt att flytta passet en timme tidigare. Jag sa till henne att det inte gjorde något då jag kör andra dagar med henne också. Så det bli skönt ändå att inte stressa efter gympan☺

Efter det bestod min kväll av att klippa päls i Hugos rumpa och att läsa en bok till skolan. Måste säga att den är rätt bra men det är kanske för att jag faktiskt förstå det mesta av det jag läser, har inte hänt innan 😅 Så det ha faktiskt varit kul att läsa i den! Kom på en sak till: man ser att det är skrivet från mobilen på mina smileys för jag ha inga såna här i datorn! 
Men i alla fall. Jag ha läst i ett par timmar eller så och det blir nog att fortsätta med det i mon. Har en bok till jag ska läsa ut och en annan där jag läser det som behövs till våra fältstudier. Så jag ha tillbringat sista delen av kvällen i min säng😴 (med att läsa)

Men nu ska jag sova faktiskt. Vi hörs någon (detta ord vill den ha istället för någon: bogpropeller) gång i mon. Kommer nog sova rätt mycket gissar jag på men någon gång ska man ju vakna😉

Kvitto

Kategori:

Har sparat många av mina kvitton men inte alla. Detta är sparande i 2 år tydligen. 

Hej!

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag vilket betyder gymnastik! Ser inte fram emot det precis för jag hade behövt läsa lite men eftersom det bara kommer vara jag och Linda så måste jag va där. 
 
Slutade skolan vid 12 idag så åkte och köpte mej 3 mappar till som jag ska ha till de närmsta kurserna. 2 vi håller på med nu och en efter jul! Vi ska hålla på med forskning samtidigt som vi har fältstudierna så känner mej lite stressad faktiskt. Tack och lov jobbar jag natt i helgen och kommer ha tid till att sitta och läsa och påbörja lite uppgifter. Ska även sitta på biblioteket ibland med Matilda för att plugga ihop. Ibland kan man behöva någon att prata med som ser det på ett annat sätt. 
 
Men känns bra ändå, detta ska vi klara! Blir det VG på forskningstentan vet jag precis vad jag ska köpa till mej själv. Men om jag gör det här eller i London det vet jag inte :) 
 
Nu ska jag i alla fall påbörja lite läsning och se om jag kommer någonvart.Eller nej det ska jag inte alls, ska se om Power pointarna är uppe på sidan så jag kan skriva klart mina anteckningar. Måste åka in till stan igen om ca 3 timmar...
 

Så trött

Kategori:

Nu är jag riktigt trött och redo för sängen! Har tränat som passen jag skulle och känner mej nu väldigt trött och utmattad☺

I mon är det skola till 12 och efter det ska jag åka och köpa lite mappar på vägen hem. Väl hemma blir det att dammsuga tror jag.  Ska läsa lite med till skolan hade jag tänkt så jag vet lite vad vi jobbar med☺ 

Åh nu blev jag hungrig också... Aja, ska sova nu så säger godnatt✌

Onsdag 19/11

Kategori: Allmänt

Hej! 
Sitter och äter lite lunch just nu. Har precis varit inne i stan och träffat Festina och Matilda för att prata om Fälstudierna. Vi kom fram till en del så nu ska jag roa mej med att skriva in allt i datorn och skicka till dom också. Ska sitta med Tax-free fakturorna med och kolla vem som köpte vad för det hann jag inte med igår.
 
Fick frågan om jag kunde jobba ikväll men har annat planerat. Vet att det är dumt att tacka nej för att träna, men min kropp verka in må bra just nu så behöver det. Jag är trött och seg men kan inte somna innan 2 varje natt nu rätt länge. Sen upp ganska tidigt för att gå till skolan. Hänger inte riktigt med i allt så känner att jag måste träna lite så vill inte avboka passen jag har. Om någon på jobbet läser detta: ber om ursäkt! 
Lunchen blir gammal tacos från i fredags, men smakar lika gott idag! Pappa gjorde rösti och bacon till mej innan jag åkte med, mums! 
 

Godnatt

Kategori:

Nu ska jag natta mej tänkte jag, är inte super trött men hoppas jag bli det när jag väl lagt mej och släkt. Har klippt naglarna med så imon borde jag måla dom. Hatar känslan av nyklippta naglar, känns vasst och fel typ. Så ska måla dom efter jag vart i stan tänkte jag. Träningen börjar 16.45 tror jag så det hinner till och med torka😉

Märkte med att brännan är kvar, segt. Syns tydligare i verkligheten än på kort, ljuset blev bara fel och av någon anledning ville inte mobilen fokusera på benen så den är lite suddig.

Morgondagen!

Kategori: Allmänt

I morgon hoppas jag att schemat är som jag planerat:) Vi ska ses vid 11 hos en tjej i min grupp och prata lite om Fältstudierna, vi har inte riktigt fattat någon av oss. Sen hade jag då planerat in 30 min RPM och 30 min CX och sen in till stan och köra Zumba 55 min. Det ska bli skönt med lite träning, saknade den idag men man kan inte tacka nej till att jobba för man vill träna. Eller jag vet nog en som (förr i alla fall) hade gjort det.
 
Sen ska jag nog försöka sätta ihop min lampa som ska sitta ovanför min spegel ovanför byrån. 
 
Just det! idag kom även fakturan från Tax-freen så nu ska jag sitta och kolla vem som ska betala vad och hur mycket. Ska nog skriva ut beställningen på nytt annars blir det kaos:P
 

Inköpt igår!

Kategori: Allmänt

Detta köpte jag när jag och Linda var inne i stan igår. Ska köpa två mappar till då hade jag tänkt för dom var riktigt bra tycker jag. Så ska ha till alla kurser :) 
Känner mej manlig och snygg med strumporna så högt upp! 
 

IKEA

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna på altl från IKEA. Trro inte jag lagt upp det innan så här kommer det! Har inte brytt mej om att ändra på dom eller göra dom snygga. Den enda som inte är med är byrån men tänkte lägga upp en bild på det sen när jag har fixat ihop allt som jag vill ha det med ljus och speglar och grejer! 
 
 
Datorbord
Kaffekoppar
Kaffekoppar
Sån där påse man hänger ömma finkläder i
"shotglas"
Tuschpennor
Krossat glas till ljusbrickan
Vita ljus
Svarta ljus
Ljusbricka
Spegel
Paraply
Lattemuggar
Latte muggar 
Latte muggar
Speglar
 

Kvällsmat

Kategori:

Lax, stekt potatis med Falu korv och stekt ägg!

Ändrade planer igen!

Kategori: Allmänt

Tanken var ju skola till 15 och sen hem och köra lite träning ikväll. Så blev det inte utan fick hoppa in på jobb nu mellan 16-20! :) Var länge sen jag jobbade ett sånt pass så det är kul:) Händer lite hela tiden också. Känner återigen att jag måste klippa naglarna för det går inte bra, inte att föra anteckningar på lektionen innan heller.
 
så när jag kommer hem ska jag inte göra så mycket, typ äta och slappa. Imon blir det att träffa min grupp och sen träna 3 pass! Äntligen:D RPM, CX och Zumba. Som vanligt! Skriver mer hemma sen och lägger upp bilder på det vi köpte igår. Jag är ju inne på torsdag och då ska jag nog köpa 2 mapar till till de nya kurserna.

Hallå! 😀✋🌛

Kategori:

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg om vad jag ha gjort idag. Har inte gjort så mycket faktiskt. Åkte med linda in till stan för att städa i lägenheten och sen stack vi till grand när hon va klar. Vi brydde oss inte om att hämta boken för det hade vuxit för sent. Vi gick runt ett tag där uppe och fikade på Espresso house. Tog en bagel mes hicory kyckling och den va skit god! Kommer definitivt att ta den fler gånger 😄👍💞

När vi kom hem ca halv 8 igen så fixade jag in lite chorizo i ugnen och fixade lite i rummet. Sen gick jag ner till pappa och Linda för att se Sveriges värsta bilförare och det va kul☺ Förr satt vi ofta och tittade på tv ihop. När Så ska det låta kommer igång igen kommet vi nog sitta alla igen om ingen jobbar. Gillade det, satt och åt chips och gissade på låtarna 😊

Det jag köpte kommer upp i mon tror jag för nu är klockan för mycket för ska upp halv 8 för att åka till skolan. Robin ha fått plats iväg igen med så kan inte se honom förrän söndag eftersom jag jobbar i helgen. Om han inte hälsar på☺ Så när vi ha månads dag tyckte jag vi skulle boka in en myskväll med bio och ut och äta. Har varit sugen på Caesarsallad från Bishop ända sen linda var och åt och sa att dom hade den igen. Så kanske bli där och inte 4 krogar som sist☺

Satt och skrev innan u boken med skoluppgifter som jag gjort anteckningar i från mina Word dokument och fick till en riktigt bra 3:a 👍

Frukost/lunch

Kategori: Allmänt

Gjorde mej lite frukost precis. Blev väldigt nöjd med det måste jag säga men jag får inte till potatisen som mamma brukar så den är inte lika god tyvärr, men är hungrig så då duger det! :)
 
Planerna för idag har blivit ändrade. Ska åka med syrran in till stan sen och städa lägenheten, har vi tid över ska jag se om hon vill till skolan så kan jag hämta en bok, annars få jag komma ihåg den i mon. Träningen har blivit inställd så vi drar väl ner och tränar på vanliga gymet istället. 
 
Så det är planen för idag. Lugnt och skönt alltså:)
 

Myskväll

Kategori:

Va hos Robin innan och kom hem typ elva så gjorde lite att äta och tände lite ljus för att se på film. Lånade lilla sjöjungfrun 2 av Linda här om dagen och nu har jag äntligen satt igång den. Älskar Disney filmer, dom är så mysiga. Den är nog snart slut och då ska jag tvätta ansiktet och sen natta mej. Det enda som är planerat i morgon är ett träningspass vid halv 7 typ. Kanske ska in till stan och hämta en bok och städa efter festen i fredags. Linda skulle in till jobbet så kan hänga på då kanske. Få kolla med henne i mon. 

Kass bild men gick inte att då bättre när bilden va så ljus. 
 

Nya mascaran

Kategori:

Köpte ju en mascara på flygplatsen på GC och måste säga att jag är mycket nöjd med den☺ Antingen är mascaran bra eller så ha jag fått längre fransar men är ändå väldigt nöjd😊
Ha visst inte kvar bilden på mascaran men den ska va med på bild med resten av shoppingen. Här har jag inte så mycket som jag brukar ha men det är väl därför dom ser längre ut.

At the dentist

Kategori:

Skulle till tandläkaren vid 12 och det tog typ 10 min att va där. Hon sa att det såg jätte bra ur och jag borsta bra och så👍 Feelin' good!

Men fick banan fluor som vanligt med men hade ätit innan jag kom så skulle inte ära när jag kom hem ju och då gick det☺ Ska väl åka till tippen med mamma snart och sen tänkte jag börja leta fram vad jag ska ha på mej ikväll. Har en idé men vet inte om jag ska köra på det eller inte. Jeans och en tröja öppet skönast så det bli nog det till sist. Ska duscha strax med så går hinner torka ordentligt så jag kan fixa det😊

Passade på att gå till systemet med när jag va ute och körde så köpte till i mon med när jag ska ut med klassen. Annelie köpte 7% Kopparberg tror jag den heter och den va god så köpte några såna att prova. Då behövs det inte lika mycket dricka biljetter är bra😉 Ska förbi city gross sen med för jag glömde köpa sockerdricka när jag va på Ica och kön va way to lång för att jag skulle lämna den och hämta läsk.

Kanske kommer bilder från för festen!

Fredag

Kategori: Allmänt

Och jag är inte på jobbet!:) Ikväll ska jag ut med några gamla klasskompisar från gymnasiet. Det verkade som sagt inte som någon från denna klassen ville med på våran förfest så då bli det så här istället:) Det är väl det jag kan berätta om dagen än så länge. Just det, ska till tandläkaren vid 12 också. 
 
Men igår hände det lite mer. Hade skola vid 14.30 i en timme ungefär och sen åkte jag till lägenheten för det skulle vara gympa som alla torsdagar. Sen skulle det varit zumba men blev inte det så vi åkte hem och gjorde pizza istället:) Sen kom Robin och sov här inatt:)
 

Jobbig dag

Kategori:

Började på ikea och det va kul, hittade lite allt möjligt. Saker som jag inte skulle ha alltså eftersom kan bara skulle haft en byrå. Blev en spegel till den med och lite andra saker som jag fotar och lägger upp när det är klart allt. 

Efter det åkte vi till min kollega som ha flyttat till ett hus i närheten där mamma växte upp så va kul att titta förbi där. Huset va verkligen jätte fint! 

Har satt ihop min byrå också för ville inte ha kartongen framme och det skulle ihop bli roligare i mon. Så den är uppe och det tog mej minst 2 rimmar 😧

Ha varit på lite deppigt humör några dagar nu med. Ikväll speciellt för la ut i vår grupp på Facebook att vi hade tänkt ha förfest i Växjö och ville se om någon va sugen på det. Ha fortfarande inget svar men en annan som skrivit om festen på lördag får likes och folk svarar. Känner mej lite utanför klassen och ensam. Vi är några redan som ska va där men ändå. Vet inte om det är för det är grace eller om jag är felet. Men eftersom mitt humör är så fint nu så är nog jag problemet. Ska kolla med lite Vislanda folk och så om dom vill komma. Det gör ju inget att det inte bli fler men hade varit kul samtidigt. 

Aja ja ska sluta tänka på det nu och gå och lägga mej istället. Är as trött efter ikea och sen lekt med kollegans barn. Har nog aldrig varit med om barn med mer energi😁 Tyvärr va inte jag på samma lek humör som dom så dom klättrade mest i knät och nöp mej i skinkan. Men dom är så roliga☺ 

Invigde mina nya Jeffrey Campbell skor idag med. Fick rätt ont i hälarna till sist och även under foten vid stortån typ. Men gick med dom typ 5 timmar och det gör jag aldrig annars. Så det va skönt att hoppa ur dom sen 😉

Nu kommer det - GC SHOPPING

Kategori: Allmänt

Lägger bara upp bilderna, skriver inget om detta. Allt är med utom hatten & ett svart linne. Bryr mej inte heller om att vända på dom.
 

I need massage!

Kategori: Allmänt

Tror det stavas så i alla fall^^ Just nu är jag trött och seg så kan inte stava så bra, speciellt inte på engelska;) Men har skrivit över alla texter från boken till datorn och skickar in min text till seminariet på torsdag. Har även städat hos Charli och tränat CX och Zumba! Känns som en bra dag med mycket gjort!:) Slängde även in 20 min vila efter att ha skrivit texten till seminariet. 
 
Imon blir det som sagt IKEA i alla fall så kanske slänger in någon skoj bild därifrån:) Vet ännu inte vad jag ska ha på mej men vet i alla fall vad jag ska köpa. Vilket är huvudsaken kanske. Det blir förhoppningsvis Zumba i mon med och det kan nog bli skönt för mina axlar och rygg gör ganska ont just nu efter ha suttit vid datorn 2 dagar i rad. 
 
Jag läste Kissies blogg innan och i ett av hennes inlägg bara bytte hon spår. Jag sa till Linda att nu förstår jag hur folk ser det som läser min blogg, haha:P Jag blev lite förvirrad och tänker bara: vad kom det från egentligen? Jag hoppar nästan alltid i mina inlägg så hon fick mej faktiskt att tänka lite extra, ska nog inte hoppa så mycket längre:)
 
Men nu ska jag sova i alla fall. Som sagt kanske vi hörs i mon. Kom på att jag glömt lägga in bilderna på GC shoppingen som jag skrev att jag skulle. Jag fixar detta med en gång innan jag lägger mej! 
Gårdagens outfit bild, hade samma idag men inget läppstift idag heller! 

Lunch time

Kategori: Allmänt

Slutade skolan vid 12 idag så åkte hem och åt rester från i förrgår. Kyckling tallrik, mums! Började med att tvätta av sminket och sen var det bara att hugga in:D  Ska strax börja med att göra klart texten till seminariet. Ska skriva klart den och sen ikväll ska jag kolla igenom den om jag vill ändra något och sen skicka in den. Eller om jag väntar med att skicka in den till imon innan IKEA. Den ska in imon vid senast 13.00 så har ju tid. Efter det kommer jag nog skriva över anteckningarna från dagens föreläsning till datorn. 
 
Vi får nästan alltid power pointen utskriven till seminariet så lättare att anteckna där ibland och sen skriva av det när man är hemma eller har tid. Vill också gärna ha det på datorn i ett word dokument så man ser lite mer vad det står istället för allt kladd som blir runt bilderna när dom skrivit ut det.
Typ såhär ser det ut och min handstil är inte snygg när jag skriver fort så därför gör jag detta:)
Mycket av texten kan vara ondöig och skrivet flera gånger men i word dokumentet gör jag då om det till en mer sammanhängande text och väljer bort det som kommit flera gånger:) Gå inte att sudda dena bläckpenna.
 
 
Ska fortsätta mitt projekt från igår också och det är att skriva över alla anteckningar från skrivboken till datorn så jag kan skriva ut och ha alla samlade. När jag jobbar natt nästa gång ska jag ta med mej alla papper jag skrivit ut och göra tvätrom också. Skriva allt från datorn (skriver ut papperna och ta med) till min skeivbok. Himla onödigt men kommer ha gott om tid på jobbet att göra det tror jag så lika bra att passa på :)
 
Sen blir det CX och Zumba! 
 

Hej!

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker te här i min ensamhet. Eller a, alla utom syrran är hemma men in i mitt rum! Har ätit lite philadelphia ost med sweet chilisås och nachos. Kände mej lite småhungrig men kändes onödigt att äta något stort så här sent. Så då fick det bli så! 
 
Idag kom äntligen min sladd också så kan förhoppningsvis byta stereo nu och börja använda spotify i bilen igen. Har snart lyssnat igenom att skivor vi hade, vissa skrivor flera gånger. Så det ska bli skönt med min egna musik snart:) 
 
Idag har jag varit i skolan på föreläsningar och det har varit intressant. Gillar faktiskt att gå på dom, man lär sig så mycket mer än att bara läsa i boken. Vilket många verka skita i i klassen. Har inte blivit klar med inlämningsuppgiften än däremot som ska in på onsdag, men jag slutar vid 12 i mon så tänkte göra klart den då. Man blir för trött av att lyssna på någon som står och pratar i ca 4 timmar så man är helt slut i huvudet när man kommer hem sen. Men det är bara lite kvar tror jag:)
 
Har inte lämnat stolen annars förutom för mat och toabesök typ. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för ögonen går typ i kors. Kanske ska läsa ELLE, behöver inte tänka så mycket där.
 
Ursäkta ful bild men håret var ivägen hela tiden så detta är trots allt den bästa innan jag gav upp. Tänkte ha kört med mitt plommonfärgade (tror jag det är) läppstift och mina nya skor. Men tog mina blå Reebook istället och inget läppstift. Var redan lite sen på morgonen så hade verkligen inte tid att krångla med sånt också. Så detta är alltså när jag kom hem, innan sminket åkte av! 
 

Stan igår

Kategori:

Va ju i stan med mamma och skulle köpa fara dag present till pappa. Hittade lite grejer till mej med, igen. Passade på med kalendern eftersom det bruka va rätt svår att hitta när det är slutet på året. Vill ha en dag bok kalender eller vad dom kallar den. Alltså en dag per sida är det☺ Tycker den är skit bra faktiskt för kan skriva slöt jag måste göra en dag och sen bocka av. Pennskrinet köpte jag fram behövde ett mindre och min pennvässare var inte vass längre :)

Eftersom det inte va riktigt rätt färg på bh:arna jag köpte så ser trosor inte rätt ut heller.  Men det är samma färg i alla fall ☺ Skorna går nästan upp till knät.

Det va den brännan det

Kategori:

Den höll inte så länge men å andra sidan brände jag mej nog rätt rejält ändå så det är inte så konstigt kanske. Det ser så äckligt ut när man tappar hud så, man ser skabbig ut^^ Ser äckligare ut i verkligheten, även om bilden stämde rätt bra☺

GC shopping

Kategori:

Har nu fotat allt, tror jag utom ett svart linne från Gran Canaria så ska lägga upp dom en dag. Dropbox funkar inte just nu för jag ha inget batteri så den vill inte lägga över dom😐 Blev ingen Robin idag, jag vill sova hemma för det ha jag inte gjort någon helg sen innan vi åkte till GC och han ville sova hos sej för han ha kobbar hela veckan och inte varit hemma. Men jag ha inte Heller varit hemma speciellt mycket denna veckan tycker jag för har haft något varje dag så fått sova i stan några gånger. Men i mon ska vi ses i stället. 

Detta ha inte gjort något faktiskt utan ha varit rätt skönt att inte göra något. Bara kolla film, äta lite godis, fota shopping och mina Jeffrey Campbell skor. Tänkte fota dom ihop😊 Tänkte även åka till mormor i mon för jag ha inte träffat henne på länge. 

Ska försöka lägga upp GC bilderna i mon innan vi åker. Ska även kolla lite på fars dag present för vi ha inte hittat något bra än så åker in medan mamma ska jobba och kolla👍

Kvällsmat typ

Kategori:

Kycklingspett med sweet baby ray's bbq sås, mmm!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 2 och har bara slappat sen dess. Skulle skrivit texten till nästa seminarium men känner inte att jag är redo för det. Jag missade helt att det var skola på måndag men kan ändå köra resten av dagen med detta för har ingen träning på måndagar. Så det blir nog bra:) 
 
Har ätit lite frukost och skrivit ut papper och lite sånt så ska hoppa in i duschen tänkte jag. Håret känns lite äckligt så vore skönt att få bort det feta. Ska nog även ge mej på att raka benen också, har inte gjort det sen vi va på Gran Canaria på grund av brännan men nu kan jag nog göra det:) 
 
Ville haft den blå pyjamasen men när jag gick in på nelly så var den inte så blå, den var typ riktigt mörk, mot det svarta hållet typ.
 

Godnatt!

Kategori:

Nu ska jag äntligen få sova! Inte för att jag längtat så mycket precis men ska ändå bli skönt☺ Började få huvudverk för någon timme sen med och nu känns det extra jobbigt så lite sömn är nog välbehövligt. Tror det beror på att jag hade toffs precis hela dagen igår. När vi kom hem nu så pratade jag lite med pappa och kissarna. Sen gick jag upp och åt lite frukost i form av oreo kakorna som ja köpte på flygplatsen. Kom fram till att jag är grym på att inte äta godiset jag ha hemma. Ha knappt rört det typ, ha hur mycket som helst kvar. Mina skittles kommer jag nog ha i ett år framåt så mycket som det är. 

Ikväll ska jag till Robin lite och förhoppningsvis kan jag få med honom hem på en myskväll 😊 Ha jag ännu mer tur så kommer han hit direkt men tror han vill va hemma i mon när han varit borta hela veckan.

Ganska grått och tråkigt att köra hem idag.

På jobbet

Kategori: Allmänt

Standard rubriken som jag försöker undvika för den är så tråkig. Mamma är med mej och det är kul. Vi har kollat lite på IKEA efter en byrå till mej. Det blir nog en sån Robin har, men sist jag va där så klagade han på den men minns inte vad det va han sa om den så ska kolla igen med honom. Annars hade den passat bra i mitt rum måttmässigt.
 
Vi ska nog kolla lite resor till Paris med för vi vill åka dit både jag mamma och Linda. Kollade resor för sommaren till mej och Robin med så ska kolla om han vill åka till något av det. Har hittills bara kolla Turkiet för jag älskar stället. Hittade några ganska billiga All inclusive resor dit från Växjö så det hade varit kul! Sen ska vi hälsa på Elin i London med så ska boka en resa dit :)

Lägenheten

Kategori:

Gympan slutade för ca 30 min sen så är i lägenheten nu och tänkte sova lite. Är sjukt trött helt plötsligt, men är inte van vid 20 barn som springer runt och tjoar. Speciellt inte watt natt passen där jag inte ser en människa på typ 5-6 timmar^^ 

Mamma ska va med mej inatt också och det ska bli kul och se vad hon tycker. Tror att dom flesta skulle tycka det va skit tråkigt, men man vänjer sig faktiskt.  Jag gillar dom passen för det mesta faktiskt. Robin tyckte det va dö trist och tror nästan mamma kommer tycka det med. 

Så det ska bli kul! I mon kommer äntligen Robin hem också! Inte för jag kunnat träffa honom eller skriva till honom ändå men ska bli mysigt😊 Hoppas inte han är borta nästa vecka med och jobba. Men vilken lön han kommer få! 

Hittade denna på Facebook och tyckte att det va en smart idé. Så kunde mamma i pappa gjort på oss. Fick liksom attityd höra: du borde skriva ditt namn i pannan så man vet vem som är vem. Fick you säger jag, gör det själv. Men hade vi varit pojkar hade detta varit en smart idé ☺

Låg utbildning = för tidig död & ohälsa

Kategori: Allmänt

Inatt när jag jobbade (detta är tidsinställt så det kommer upp något medan jag sover) så passade jag på att skriva om en power point till ett vanligt word dokument. Eftersom jag var borta kunde jag inte ta anteckningar men Matilda sa att man inte kunde det ändå för man hann inte med, tror jag hon sa. Så tog med power pointen som jag fick av proffessorn (antar att man ska kalla honom det) och tänkte att eftersom det var så lugnt vad det perfekt att skriva det nu då. Det dumma var att word som finns på jobb datorn inte är samma som jag använder, det v ar en väldigt gammal version tror jag. Och konstigt nog kunde jag öppna ett dokument fårn mitt USB och få en ny version av det. Fattade ingenting men fick skriva om en del då den bara stoppade hela tiden. Men värt det i slutändan, blev ju klar + att jag hade något att göra i någon timme.
 
Kan börja med att säga att jag spara alla power pointar i en annan mapp för dom kan vara bra vid examinationsuppgifter. Men tycker inte om att ha dom med mej hela tiden så om jag inte kan anteckna på föreläsningen skriver jag det hemma. En power point var på typ 29 sidor och det var bara onödigt att bära med. Så kan kännas som onödigt eller dubbelt arbete eftersom jag skriver rakt av men för mej känns det bättre så.
 
Så satt i alla fall med det inatt då och det var någon punkt där det stog att om man är lågutbildad så löpte man större risk för att bli missbrukare och dö i förtid typ. Alltså jag vet inte om jag tror på det där. Det räcker alltså inte med att gå gymnasiet utan det ska vara efter gymnasial utbildning med för att man ska leva ett bra och hälsosamt liv.
 
Det är säkert forskning som tyder på att det är sant, annars hade dom väl inte tagit med det på föreläsnngen som något viktigt, men för mig känns det bara konstigt. Det var väl lättare för kvinnor med eller vad det var. Blev nästan sur när jag läste det. Kändes till att börja med som förbannat onödig forskning eller vad man ska säga. Finns det inget bättre att göra?
 
Kanske var för trött så det är därför jag hakade upp mej på det men det vet jag inte nu då jag nästan precis läst det (skriver detta halv 6 på morgonen) och skrivit om det nyss. Näe jag vet inte vad jag tycker där alltså.

Paint

Kategori:

Sitter och måla lite. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på annars. Slutar om ca 1.5 timme så har inget kvar att göra tror jag. Enligt listan ska det inte va något mer i alla fall! Så det bli snart hem och sova lite, skönt! Är inte alls så trött som jag kände mej igår vilket är riktigt skönt för då känns det inte som man ska somna hela tiden. Och Imon får jag äntligen träffa Robin!💓

Shoppingen från igår

Kategori:

Böcker + skor

Kategori:

Bored

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Händer inte så mycket och kan inte göra något innan ett heller precis. En del kan jag göra mej spara det till lite senare för annars kommer jag bli för trött och utan något att göra. 2 and a half men går på TV och det är ingen serie som jag gillar, har aldrig gjort så det blir ju inte bättre. Har lite små plock med mej med saker att göra men så länge det är gäster här kan jag inte göra det, ser för dumt ut. Kan ju lägga upp bilderna nu i för sej, dom kommer i ett annat inlägg, mobilblogg!

Oh happy day!

Kategori: Allmänt

Inte riktigt kanske. Vaknade lite efter 12 när mamma ringde på dörren och förvarnade mej att hon var påväg in. Det var skönt i för sej för då hade jag inte blivit så rädd om hon helt plötsligt bara stog där inne. Så jag åt lite frukost och åkte sen till skolan. Hade föreläsning om LVM hem och det var rätt intressant. Har inte gjort så mycket på den nya uppgiften så ska ta en heldag på måndag tänkte jag till det. Tror inte jag kommer göra så mycket nödvändigt i helgen:P

Efter skolan körde jag i alla fall till ICA och hämtade ut mina böcker och skorna jag beställde hem. Ska faktsikt börja med att ge mej belöning varje gång jag får högsta betyg på ett prov. Inte på uppgifter och annat, bara proven. Skorna kostade ca 700:- på rean (men en extra kod;) ) så det var mer än halva priset på dom men blir lite dyrt i längden om man ska köpa massa saker så på sätt och vis är det bra om jag inte lyckas, haha^^

Efter det åkte jag hem och åt lite och bytte om för att gå till gymmet. Körde, som jag skrev igår, RPM och CX och det gick inte alls bra idag. Vet inte om det var för jag inte ätit mycket idag och inte sovit så mycket heller. Kanske testar det nästa vecka igen och se ifall det går bättre. Ibnte onsdagen då för har bokat in IKEA då.

Så sov lite efter gymmet och nu är jag på jobbet! Bilder på böckerna och skorna kommer sen också:) Kollade in en blogg från en som gick på min skola för många år sen och hon har varit i London nyligen och jag bli så sugen på att åka dit igen. Ska boka in med Lindaoch hälsa på Elin där och jag längtar! :D

Tidsfördriv

Kategori:

Håller på att somna och min hjärna sover tydligen redan för ha fastnat i sudokut.

Lite trött

Kategori: Allmänt

Kunde knappt sova när jag kom hem från skolan. Försökte rätt länge och till sist gick det men fick sova typ 2 timmar bara så nu är jag rätt trött. Vilket är bra för då kommer jag förhoppningsvis somna lätt sen när jag ska till lägenheten och sova innan skolan. Men känns samtidigt lite jobbigt att vara trött redan. Har en serie i datorn jag kan kolla på om det är så. Och tog med tidning, bok, sudoku och skolarbete så något måste ju hålla mej vaken. Tänkte sätta igång med skolarbetet nu i alla fall och se vad jag kan göra så länge. Börja på den kan jag ju alltid och sen fylla på med text och grejer i veckan. Den ska vara inne på onsdag nästa vecka så rätt gott om tid för om jag inte minns fel har den med denna veckans uppgift att göra. Så den tänkte jag börja med sen få jag väl läsa ut mina ELLE tidningar som jag pratat om i några dagar nu.

Moppe ville ligga och sova på mej i helgen. Han la upp huvudet som en liten bebis mellan brösten på mej. Lät dumt när man förklara men titta på bilden:)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Medan alla troligvis ska gå och sova ska jag jobba! Det är skola i mon upptäckte jag, hade helt glömt bort det men det är inte förrän vid 13.15 så är lugnt:) Efter det ska jag hämta ut mina böcker och skor som kom till ICA idag. Tar det på hemvägen från skolan, kändes smidigare än att ta bilen dit innan, onödig resa typ. Sen blir det ett RPM och CXWORX pass från och med 16.45 och efter det ska jag sova täntke jag! Kommer inte hända så mycket alltså.
 
Kommer lägga upp bild på allt när jag hämtat det med. Det är bara Matilda som vet hur skorna ser ut för hon va med när jag beställde dom;) Annars är det ingen som vet! Men insåg i efterhand att det inte alls va dom jag kollat på innan. Aja, hoppas att dom är sköna att gå i bara. För det var i princip bara klacken som var annorlunda.
 
Köpte även lite saker när jag va inne i stan med mamma. Eller ja, vi lunchade och passade på att kolla lite affärer. Köpte jobb tröjor på Gran Canaria men dom var både korta och rätt tunna så köpte nya på New Yorker idag. Kommer säkert kunna använda dom också men till högre byxor i så fall.
 

Mys!

Kategori:

Vi va lite hungriga så mamma kom med idén att äta lite korv och ost och kex så det har vi fixat nu! Ska bli super gott! Ska kolla på någon kul film också tänkte vi😊

Myskväll

Kategori:

Har startat Harry Potter 5 nu och ska lösa lite ELLE och äta godis tänkte jag. Skulle tända ljus med tänkte jag men sen visade det sig att vi hade inga värmeljus kvar så få köpa på Ikea nästa gång. Det va konsert på min gamla skola idag med som jag helt glömt bort så jag hade cider något att göra idag😉 Det va inte super bra precis, tycker faktiskt bara att det bli sämre för varje år som går. Men vi va där under hela sen åkte vi hem. Så nu ha jag hängt upp första tvätten och stoppade in en maskin med grått och sen blir det underkläder tror jag. Borde hinna med det innan jag ska sova. 

Blev så sugen på att boka en resa med Robin när han kommer hem. Han jobbar borta denna veckan med:/ Gör inte så mycket då jag också ska jobba och inte hinner träffa honom. Så ska va i helgen istället☺ Annelie vill träffas med så fundera på att fråga om vi ska gå ut eller något. Länge sen jag va ute på Grace så det kunde va kul😊 Ska kolla med Robin med så det är lugnt att vi ses på lördag istället kanske☺ Vill ju gärna träffa honom nu när han är borta hela veckorna.

Mat på Gran Canaria

Kategori:

Godmorgon

Kategori:

Vaknade för ca 30 min sen och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska börja med att äta frukost i alla fall men ha ingen aning om vad jag är sugen på. Fick mail om att mina skor är skickade nu med😀 Vet inte när dom kommer men det löser sej nog! Skickade in skoluppgiften inatt så den är också gjord så ha ingenting att göra idag, lite segt är det. Kan körs mysdag och försöka läsa ut mina ELLE tidningar, ligger lite efter med det. Men nu: frukost!✌🍲