MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Söndagspyssel

Kategori: Allmänt

Igår var Linda i Alvesta med Ellie för de skulle påskpyssla hos mamma - hon har massor med saker, och det hade Linda också köpt med sej tydligen. Men jag var först och lämna av Robin hos sina föräldrar innan jag tog mej ner till mamma och pappa med. Hade bestämt att vi skulle gå den långa rundan så Linda hade packat varma kläder till Ellie också.
 
De hade gjort våfflor när jag kom också så vi började med att äta det, måla naglarna på Ellie och sen satt vi och ppratade om att gå en runda och Ellie ville gå med en gång. Så de var bara att klä på sig och gå! Hon tyckte det var mysigt att sitta i vagnen och sen ville hon även hålla Linda i handen så hon kunde sova, jättesött var det :D Så hon somnade faktiskt, vi hade inte ens kommit halvvägs men hon var trött lillan. Så vi fortsatte och pratade med varandra längs vägen istället och sen vilade vi på en bänk på vägen innan vi gick hemåt. Ellie sov ännu så vi satt kvar ute lite så hon kunde sova lite extra.
 
När hon vaknade gick vi upp och pysslade lite och sen var jag så hungrig så efter ett tag sattes det igång med tacos. Det var så gott! Hade ju inte ätit på måånga timmar och 2 våfflor står man sej inte på så länge heller. Robin kom också och åt. Ellie ville leka med honom igen så det fick han så snällt göra haha. Vid 20-21 åkte vi hem och kollade lite TV innan vi gick och la oss. En mysig dag med Ellie <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: