MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Monster

Kategori: Allmänt

Här läst ut en till bok precis nyss! Fick låna böckerna som Joakim Lundell har skrivit av en granne och dom är så lättlästa så hann läsa hela den första boken idag. Väldigt enkel bok men ocksp intressant. Den är typen av böcker är bra för man får en inblick i hur deras liv har varit och varför som gjort som dom gjort vissa gånger. Joakim hade ju en blogg innan som jag tyckte var helt störd. Vem lägger ut bilder när man runkar eller en bild där en tjej har din snopp i munnen. Helt sjuk egentligen men det var hans sätt att få uppmärksamhet och det var det han sökte just då. 

Hade däremot ingen aning om att han haft en så tuff uppväxt med en mamma som anklagar honom för det ena och det andra. Visste inte heller att han och Jonna träffades så tidigt och att gon bara var 17 år då. Han hade sin roll som Jockiboi så länge och det var så man fick se honom först också. Jag minns att jag såg något avsnitt av Kungarna av Tylösand men jag minns bara en kille som kallades Nemo och tydligen hängde dom två ihop ett tag efter. 

Skönt bara att man efter alla år av droger och alkohol och allt festande där man dessutom skulle ha sex med så många som möjligt (könssjukdomar kommer som brev på posten) kan ha hittat rätt ändå. Idag är han gift och han tog Jonnas efternamn, ovanligt men kul!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: