Salsa tequila

Damnit!!! Fattar inte varför den låten är så bra, den bara är det! Hoppas lite på att den kanske kan vara med på zumban. Sitter själv och funderar ut lite steg man kan ha i den men det går inget vidare faktiskt. Nårga tyckte jag kunde passa men det hinner man ändå glömma bort sen.
 
Annars då? Har precis ätit lite. vaknade innan tio och vid 11 satte jag igång med att öva till provet. Tog paus för att göra mat och duscha och nu ska jag snart sätta igång igen. Är en bit på vägen i alla fall men känns inte som jag kommer hinna bli klar och öva till tentan :/
 
Men jag ska jobba inatt och i mon natt så ska ta med mina böcker och allt och sen sätta mej med detta hela natten med. Tiden går så fort under tiden så förhoppningsvis gör den det under jobbet med. På ett sätt är det dåligt att tiden går så fort för känns inte som man hunnit med något typ. Gud vad tråkigt inlägg detta blev! 
 
Om ca 2-3 timmar tänkte jag gå och lägga mej igen i alla fall. Skickade ett recept till mamma innan så hon ska handla så ska vi prova nya mat idag. Det är alltid spännande :) Känner nästan att jag skulle vilja köra lite Zumba eller springa på gymmet lite för att få tankarna på annat, men men. 
Tog på mej snygg kläderna med. Haha, har inte använt denna tröjan på hela året tror jag ^^ Har inte så mycket rött så det tar lite tid att få ihop en maskin så för det mesta ligger den i tvättkorgen :P Men det är kallt idag och mina andra långärmade tröjor har jag på jobbet så fick bli den röda :)
 
 

Kommentera här: