MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag vilket betyder fest för dom flesta. Hade varit skoj faktiskt, men känner att jag vill vänta lite mer att dricka för mycket tills jag vet att medicinen är ute ur kroppen. Dom på Specialistläkargruppen sa att jag kunde börja dricka nästan direkt när jag slutat behandlingen, men är lite tveksam faktiskt. Så har faktiskt en del helgjobb framför mej denna månaden. Kanske sticker ut den 20 eller vad det nu var. Då har jag varit utan det i nästan en månad och det känns bättre! Men inget är bestämt ännu.
 
Idag kommer det nog hända en del och vara mycket fokl på stan för det har varti match och Dansbandsgala också. I mon är det även dags för Zumba maraton och jag ser fram emot det rätt mycket faktiskt. Kommer nog vara rätt trött och väldigt stel, men tror det kommer bli skit kul! Sen ska jag och syrran in och jobba och efter det åker jag nog till Robin:) Ska sova hos honom i så fall, få se om han kan/vill.
 
Har tagit med mej min scrapbook så ska sitta med det lite sen tänkter jag, om det inte är för mycket att göra inatt. Ska ta mej tid att klippa naglarna och fila dom lite så jag kan jobba ordentligt. Hade även tänkt måla om dom så dom ser lite snygga ut! Blått och lila blir det idag:) Sen kommer syrran förbi när hon har slutat jobba.
 
Kommer kanske några onödiga inlägg senare igen!
Längtar till jag kan börja använda denna, så skön! Kanske kan inviga den i mon? Slipper ju ha jobbkläderna på mej ett par dagar så denna vore super skön att ha nu när jag blir lite ledig :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: