Dag 2 - Min första kärlek

Min första riktiga kärlek hette Julian. Men den första jag någonsin var tillsammans med hette Arne. Jag kan skriva om båda, jag börja med Julian.

Vi träffades i min förra skola när jag gick i sjuan, det året jag började där. Även han gick sitt första år är eftersom han har gått i en annan klass för att lära sig språket bättre. Vi började prata med hans kompis (jag, min syrra och dåvarande kompis). Julian kommer från Columbia (stavning?) och prata då spanska och det gjorde hans kompis med. Vi hade inte pratat med varandra direkt när vi blev tillsammans för han vågade inte säga något på Svenska, ifall det blev helt fel, så hans kompis pratade med mig åt honom. Till sist så blev han mer säker och vi pratade rätt mycket hela tiden och vi var tillsammans i 1 år och 3 månader, därför är det min första riktiga kärlek. 
HAn var den som visste nästan allt om mig och jag vågade berätta allt för honom, sen dumpade han mig och jag trodde mitt liv var slut, men vi fortsatte vara vänner, men inte längre. Vill inte ha honom i mitt liv igen tror jag.

Men första pojkvän var då Arne. Han bodde i samma hus som min kusin och han var bara ett år äldre än oss så vi lekte ute i trädgården och åkte sparkcykel. Vi var inte tillsammans så länge, vet inte varför. Han var rätt gullig med för ahn ringde varje morgon klockan 9, men då sov jag så fick alltid ringa upp. Vi hade sommarlov då. Jag tror vi gick i ettan då med. Nu pratar vi inte längre, det slutade för några år sen.

Detta var två av mina första kärlekar eller vad man ska säga:P Pusshej!

Kommentera här: