Mat i Göteborg

Vi kom fram ganska sent i fredagskväll och innan vi väl hade hittat vägen till Avenyn så var klockan över 23 ås vi bestämde oss för att gå in på Burger King, bara vi fick mat nu. På lördagen däremot skulle vi till Bryggeriet på kvällen för att äta lite gott, det blev ändrat så vi åt en sen lunch där vid 15 tiden. Jag tog en Cesarsallad - såklart. Men vad besviken jag blev. På ett visst ställe i salladen (jag tror det var i såsen) var det hur mycket vitpeppar som helst. Jag visste inte ens att man hade vitpeppar i den salladen. Men jag åt upp det ändå men nästa gång äter jag nog hellre på Bee.
Maten som syns mittemot är det som killarna tog. Annelie tof oxfilé. 
 
På kvällen sen var vi så trötta att vi bestämde oss för att äta på hotellet. Jag velade mellan en sallad igen eller fisk. Det blev fisk för jag var inte så sugen på sallad efter den jag åt tidigare. Hotellet hade rätt mycket på menyn som verkade gott faktiskt. Alla 4 var nöjda med maten. Återigen tog Simon och Robin samma rätt och Annelie tog ryggbiff. 
Jag insåg inte förrän långt efter att bilden blev suddig men man ser i alla fall vad det är. Frukosten glömde jag helt att fota. Det blev inte så mycket restaurang besök som jag hade hoppats men det beror på att vi låg kvar ett tag på hotellet innan vi tog oss ut för att leta mat. Dom ville inte åka spårvagn heller så vi fick ju gå överallt, vilket tog lång tid. Jag tror vi var ute och gick 1-1.5 timme fredag kvällen för att hitta till Avenyn och maten så det var ju lite dumt. 

Kommentera här: