mys

Jag har varit ledig ett par dagar för jag jobbade helgen som var så jag har för det mesta tagit det lugnt. Igår åkte jag till pappa och hängde där i ca 3 timmar, sen tränade jag och sen hängde jag med Linda och barnen i någon timme. Vi spelade fia med knuff fast en annan variant som jag inte sett, mer barnanpassad och istället för knuff så fick man kramas om man kom på samma ruta. Blev många kramar med barnen! Alex va så gosig och ville kramas en himla massa så det är bara att passa på! 

Sen myste jag lite med Lucas i soffan innan jag gick och la mej. Va sjukt trött av någon anledning så jag va slutkörd vid 22. Jag har blivit allergisk mot något igen också för jag är täppt I bihålorna, jag kan andas och behöver inte nässpray men jag är täppt långt upp märker jag, nyser 15 gånger per gång och mina ögon är så ömma för det svider och kliar. Så det kan va anledning till att jag är trött. 

Katterna ha typ lärt sej luckan, de försöker dra upp den istället för att trycka trots att dom gått igenom den flera gånger, det kopplar tydligen inte ritkigt så ibland hör man luckan öppnad och stängas för dom tappar greppet med klon. Mysko djur. 

Nu ska jag försöka ta mej ur soffan och antingen ut på promenad eller sticka till gymmet. Borde köra lite rumpa, länge sen jag körde tungt, har kört mycket en bens övningar och eftersom det bara va det i måndags så kunde jag bara köra 12.5kg på kick back i kabel maskin som tyngst. Det känns absolut, men hip thrust osv är mycket tyngre så det hadr varit lite skönt också. Men min nya grej är ju cykla och springa/power walk. Vi få se vad jag landar i.
Kan inte ladda upp bilder heller av någon anledning så därför blir inläggen utan just nu