Five more hours

Har Five more hours på hög volym medan jag skriver klart min seminarietext till på tisdag. Måste bli klar med den idag så har suttit sen innan 12 med att läsa och nu skriver jag! Robin åkte till Vislanda för att meka lite för han var rastlös. Det gör inte mej något för då få jag vara ifred med skolarbetet, så som jag vill ha det alltså! 
 
Annars händer det inte så mycket idag. Har tvätt ett par maskiner med både påslakan och täcke/kudde och lite vitt. Sånt som jag typ aldrig tvättar haha. Men nu blev det gjort! Väntar bara på att sista maskinen ska bli klar nu. Inte för jag ska göra mer med tvätten men ändå. Efter jag är klar med texten tänkte jag ta lite helg och se på tv. Fick med lite chips från lillans kalasfirande igår med min slääkt (som var super!!) så det ska ätas upp ikväll ;) Lillan verkar för övrigt nöjd med sitt firande denna helgen! I mon blir det till stan en liten stund med både Linda och lillan för att kolla lite. På kvällen väntar cykel och CX! 
Såhär fint har jag det nu! Mambo Jambo te i min stora tekanna! Vill dock ha en lite mindre som kanske räcker till 3-4 koppar eller så. Denna måste vara på 1 liter tror jag, halva räcker!