fredag

Idag har jag gjort exakt samma sak på jobbet hela dagen, utom för 30 minuter möte. Var lite mosig i hjärnan när jag gick hem sen. Jag är inte ens halvvägs så jag har att göra ett par dagar till sen. Men det är bara skönt! 
Efter jobbet åkte jag hem och började sortera böckerna. Jag hade tänkt försöka göra något logiskt men det blev sådär. Jag ställde alla framför när det blev fullt för att se hur mycket det är och jag ha 2 fulla bokhyllor och behöver alltså inte bata köpa 1 ny hylla utan 2 för att ha utrymme att fylla på med resten jag vill ha. Men jag ha ordning på dom som ät i samma serie och samma författare så det är skönt. 

Sen hamnade jag i soffan framför galenskaparna på Youtube. Vi diskuterade en scen ur någon av deras föreställningar och jag minns inte vad den hette. Delen ha inte kommit än heller men jag har sett en del av delarna innan i deras jubileums film. 
Sen funderar jag på att läsa lite bok. Lucas är hos en kompis så jag känner för myskväll med bok och chips, om jag är vaken så pass länge. Jag har precis ätit och är proppmätt så finns en risk att det inte blir chips idag. 

Imon kommer 2 kompisar till Lucas hit och vi ska grilla är planen. Innan dess måste vi till tippen så det ser lite snyggt ut och även slänga massa kartonger och annan skit. 
Fick en gullig bild av Lucas innan 
Min fina lilla gose. Älskar honom enormt