Fin-matlåda

Jag hittade några karrébitar (tror jag) och sallad i "Ät snart" kylen på Maxi i veckan och tänkte - det här bli bra matlåda! Och visst tusan blev det bra! Jag köpte potatissallad också och egentligen vill jag ha sweetchili sås till detta (testa det på potatissallad, megagott) men det är så osmidigt att ha med till jobbet, har redan massa saker haha. 
Det syns inte heller men det ligger tomater under salladen. Skulle haft gurka och rödlök med men hade inte det hemma tyvärr, glömde köpa. Jag är ju inne i en fas att jag konstant vill ha kylskåpskalla Granny Smith äppel (skalade i klyftor) så det var mtit fokus i affären just då, behövde fylla på mer.  
 
Ska se om jag hinner/orkar handla i veckan så få jag köpa på mej lite mer grönsaker då. I mon är det ju förresten mors dag och det verkar som mamma och Linda + barnen kommer in till stan så ska vi ha picknick vid någon lekpark! Jag jobbar till 15 så det blir någon gång efter det då, hoppas på bra väder också. Jag har ju suttit inne på hotellet när det är bra väder så hade varit trevligt att kunna ha picknick i solen. Vi få se hur dagen blir helt enkelt men jag är taggad på maten redan haha. Och mysigt att träffa barnen igen <3 Eftersom jag har så mycket just nu så hamnar familjen vid sidan av ett tag. Matte och jobb kom samtidigt plötsligt och min inlämningsuppgift ska in på tisdag så har behövt prioritera den om jag ens ska bli godkänd. I början av juli ska jag vara klar så det blir en intensiv period.