en eftermiddag på stan

I fredags tog jag ledigt efter lunch, åt på foodie med Linda och mamma. Riktigt gott men jag åt så mycket så jag är verkligen inte sugen på det nu. Helt enligt plan!

Efter det så åkte vi till Erikshjälpen och köpte lite böcker i vanlig ordning. 10 stycken blev det denna gång och jag är nästan klar med fler serier nu! Skit bra! Sen åkte vi till Maxi och då hade den senaste av Nesbö som månadens pocket så köpte den också. 

Vi tog sedan ett varv på Grand och jag va tvungen att köpa ett Lilla My kaffe på Gerdas. Vet inte alls om det är gott och om jag ska smaka det, ville bara ha det. Lyckades också glömma min telefon på toan insåg jag men tack och lov jobbade en kompis till Ellen som väktare den dagen och någon hade lämnat min telefon till dom och han kände väl igen mej på bilden så han skulle skriva till en annan kompis. Så jag hade rätt känsla när jag sa till Linda att vi skulle gå till honom och kolla. Bara det att den inte blev stulen är otroligt. Bra karma den dagen! 
Köpte en jacka och strumpor på H&M, äger 3 par långa strumpor så behövde fler.


Köpte även en bh på new yorker men fotar inte den.

Vi va också inne på XXL för Linda skulle kolla skor till sej eller barnen men det vi kom ut med var varisn vattenflaska haha. 

Igår gjorde jag ingenting. Mådde sådär så lpg i soffan hela dagen och sov från och till med Ozzy. Körde Lucas till stan sen och då hälsade jag på mamma och pappa en runda. 
Idag ha jag inte gjort mycket mer men ha varit  uppe sen 8. Släppte Ozzy i trädgården lite snabbt och sen åkte jag till Ica och köpte frukost, när jag kom hem gick jag en sväng med honom innan jag åt. Sen ha vi gosat I soffan. Kommer nog fortsätta dagen här. Ska duscha och byta lakan också